(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ – ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΕΜ! ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ; ΖΑΧΑΡΗ;

    Κοινοποίηση:
    ΤΕΕΜ

    Συναγερμός προκλήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κουμουνδούρου το πρωί καθώς παρελήφθη ύποπτος φάκελος. Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών ο φάκελος δεν είναι επικίνδυνος.

    Ωστόσο νωρίτερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των ΤΕΕΜ.

    Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που κρατούσε τους φακέλους της αλληλογραφίας στα χέρια του και θεώρησε ότι ένας εξ αυτών ίσως περιείχε κάτι ύποπτο μέσα.

    Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, δεν το άνοιξε αλλά τον πέρασε από ακτίνες και τον απομόνωσε, τον έβαλε σε ένα δεύτερο φάκελο και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και η πυροσβεστική.

    Από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και σε λίγο αναμένεται να αποχωρήσει και η πυροσβεστική.

    Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, ο φάκελος περιείχε στάχτη και ένα υβριστικό σημείωμα. Σημειώνεται, ότι στο φάκελο δεν αναγραφόταν όνομα αποστολέα, ενώ όσον αφορά στη στάχτη εστάλη για εξέταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Οικογενειοκρατικη ΝΔ : Οτι πιο διεφθαρμενο υπαρχει εδω και 50 χρονια στο πολιτικο σκηνικο

    2. Είναι σε πανικό τα καθάρματα της εγκληματικής οργάνωσης Νέα Δημοκρατία

    Comments are closed.