ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ: ΤΑ ΜΑΤ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ -ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ASOOE

    Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ ενώ η αστυνομία προχωράει σε επέμβαση μέσα στο κτίριο.
    Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πατησίων, στο ρεύμα προς Πατήσια, από το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Κοδριγκτώνος, λόγω της έντασης.

    Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, άνδρες από την Ομάδα Δράσης και από τα ΜΑΤ μπήκαν στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ και έκαναν τρεις προσαγωγές. Οι υπόλοιποι νεαροί έχουν κλειστεί μέσα και συνεχίζουν τον κλεφτοπόλεμο.

    κάντε κλικ στην εικόνα

    ASOE

    Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς επικρατεί ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς κουκουλοφόροι βγήκαν από το χώρο του Πανεπιστημίου στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πατήσια.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΑ 15:49

    Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ. Περίπου 100 άτομα έχουν βγει από την ΑΣΟΕΕ και έχουν κλείσει την Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

    Οι συγκεντρωμένοι έχουν πετάξει διάφορα αντικείμενα στον δρόμο ενώ στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.

    Να σημειωθεί ότι χθες 24 Φεβρουαρίου επικράτησε ένταση στην ΑΣΟΕΕ και ένας ειδικός φρουρός στην προσπάθεια του να αμυνθεί έβγαλε το όπλο του. Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ενώ από την ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

    patisisvn-dromos

    patisiwn-kleistos-dromos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Για τον π@υτσο καβαλα ειναι ολοι τους.Πριν μερικους μηνες δεν εκανε “ξεκαθαρισμα” και καλα ο “επιτυχημενος” Χρυσοχοιδης στην ΑΣΟΕΕ;Και ειναι παλι μεσα σημερα ολοι,μπαχαλακηδες,λαθρο μικροπωλητες,πρεζεμποροι,π@υτανες,απαντες ΕΚΤΟΣ απο φοιτητες και καθηγητες,αυτοι δηλαδη που θα επρεπε να ειναι μεσα εκει.Αρα π@π@ρια μαντολες,τηλεοπτικο σοου εκανε ο Χρυσοχοιδης οπως και με τις εκκενωσεις καταληψεων στα Εξαρχεια,οπως και με την εφοδο και τους ελεγχους της αστυνομιας στην Αθηνα μετα την αλληλοσφαγη Πακιστανων-Αφγανων μαφιοζων,μετα εορτης δηλαδη.Γιατι αν ειχε γινει ουσιαστικη δουλεια,θα τους ειχε μαζεψει ολους τους μπαχαλους και τους λαθρο,θα ειχε βαλει και 10 αστυφυλακες γυρω γυρω να φυλανε και δεν θα εμπαινε κανενας.Π@π@ρια νομους καταργησης του ασυλου ψηφισε ο Τσιπροτακης αφου δεν τους εφαρμοζει,για το θεαθειναι για να ριχνει σταχτη στα ματια του κοσμου

    2. Δε γινότανε να φάει κανέναν να έχουμε εμφύλιο να πέσει η κυβέρνηση και να αναλάβει ο σταρτός;

      1. Εμφυλιο θελεις μωρη τζοκοντα;;;; ωραια εγινε,ακομα εχει πολύ χωρο στο μελιγαλα!!!

    3. γιαφκα το πανεπιστημιο ΚΑΙ η γρια κτενιζεται. ονειδος

    4. Εδω πηγανε σε νησι στη χιο κ προχωρανε τα εργα με τις δομες. Κ δεν μπορουν να συλλαβουν 100 αναρχικους στην ασοε

    5. ΤΑ αληταριά Φασισταριά εχουν ταμπουρωθει στην ΑΣΟΕΕ και βανδαλιζουν προφανως η’ αλλοιως ΚΑΝΟΥΝ ”κλεφτοπολεμο” κατα τα Μ.Μ.Αποχαυνωσης.

    6. Μα και ο Κουλης …….δεξιος κουμουνιστης είναι 😉

    7. Άντε να έχουμε και κάτι να παίζουμε στην TV, για να μην δείχνουμε τι γίνεται στα νησιά….

    8. ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΝΩ Ο ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,,,,,,,,

      1. Ετσι όπως τα λες είναι παρταλι,και εσυ σουζα καθεσε μπροστα στα συντροφια χεχεχεχε!

    Comments are closed.