ΈΤΣΙ Γ@Μ@ΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    orban

    “Απασφάλισε” ο Βικτόρ Ορμπάν και εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου σφοδρή επίθεση κατά του Τ.Σόρος, της Α.Μέρκελ και κατ’ επέκταση του Κ.Μητσοτάκη ο οποίος τάχτηκε υπέρ της αποπομπής του από το ΕΛΚ.

    Η επίθεση του Β.Ορμπάν έχει την πλήρη στήριξη του Ν.Τραμπ καθώς ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας υιοθέτησε την “γραμμή” του Αμερικανού προέδρου κατά της μετανάστευσης, της εγκληματικότητας, των ανοιχτών συνόρων και κατ επέκταση κατά του Τ.Σόρος!

    Ενα προς ένα τα σημεία της ομιλίας του Β.Ορμπάν αποτελούν επανάληψη του διαγγέλματος Ν.Τραμπ για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή στα εθνοκεντρικά κράτη!

    Μερικά σημεία της ομιλίας του Β.Ορμπάν:

    “Πριν λίγες ημέρες η Α.Μέρκελ και οι συμπαραστάτες της στην Ευρώπη γιόρταζαν και πανηγύριζα την πτώση του κομμουνισμού. Ομως τι βλέπουμε; Το τέλος των Εθνών και να διαφημίζουν μια διεθνοποίηση.

    Φαίνεται πώς κάναμε λάθος. Το διακύβευμα δεκαετίες μετά είναι το ίδιο!

    Διαφημίζουν έναν κόσμο χωρίς Έθνη.

    Θέλουν “ανοιχτές κοινωνίες”. Παλεύουν για μια παγκόσμια Κυβέρνηση. Οπότε βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο.

    Θέλουν την εξάλειψη των παραδόσεων μας και να “πλημμυρίσουν” οι χώρες μας με ξένη κουλτούρα.

    30 χρόνια μετά την αλλαγή του συστήματος, και την δημιουργία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η Ευρώπη έχει καταλήξει σε ένα κράτος που πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, για να είμαστε Χριστιανοί.

    Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας.

    Γνωρίζω ότι οι Βρυξέλλες έχουν έτοιμο σχέδιο και μετά τις εκλογές θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ήπειρο μεταναστών με εγκληματικότητα και ανθρώπινες απώλειες”.

    Επιπλέον ο Β.Ορμπάν χαρακτήρισε ως «χρήσιμους ηλίθιους», που υπηρετούν την Αριστερά όσους τον επικρίνουν στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

    Σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag, ο δεξιός επικεφαλής της ουγγρικής κυβέρνησης υποστηρίζει ότι οι επικριτές του στο ΕΛΚ «ενώ πιστεύουν ότι αγωνίζονται για μια πνευματική μάχη, υπηρετούν τα συμφέροντα εξουσίας των άλλων, ακόμα και εκείνων των αντιπάλων μας». 

    Η επίθεση εναντίον του στην πραγματικότητα γίνεται από τα αριστερά για «να αποδυναμώσει το ΕΛΚ» όπως είπε ο Ορμπάν. Σε αυτό οφείλονται οι κατηγορίες ηγετών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων στην Ευρώπη για να αποκλειστεί το κόμμα του Fidesz από το ΕΛΚ. Δέκα κόμματα -μέλη του ΕΛΚ έχουν ήδη ζητήσει την αποπομπή του Ορμπάν από το Ευρωπαϊκο Λαϊκό Κόμμα.

    Μεταξύ των κορυφαίων επικριτών του Ορμπάν είναι και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, ο οποίος έχει τονίσει ότι το κόμμα Fidesz δεν αντιπροσωπεύει «τις χριστιανοδημοκρατικές αξίες με οποιονδήποτε τρόπο και ως εκ τούτου ο Ορμπάν δεν έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

    Την αποπομπή του από το ΕΛΚ ανακοίνωσε πως θα ζητήσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Εκστρατεία Oρμπάν και κατά Φρανς Τίμερμανς

    Στην Ουγγαρία, η εκστρατεία της δεξιάς κυβέρνησης Ορμπάν εναντίον του Γιούνκερ διαρκεί μιάμιση εβδομάδα. Ξεκίνησε πριν από μιάμιση εβδομάδα με το σύνθημα «Εσείς, επίσης, έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τί προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες».

    Ο Β.Ορμπαν έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία με πινακίδες λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ.Γιούνκερ και ο Τζορτζ Σόρος είναι «Ενάντια στην Ασφάλεια της Ουγγαρίας» και είναι αυτοί που θέλουν να προωθήσουν την παράνομη μετανάστευση προς την Ευρώπη. 

    Ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο κατά των Βρυξελλών λίγους μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, η αφίσα δείχνει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αγκαλιά με τον Τ.Σόρος.

    H εκστρατεία εναντίον του Γιούνκερ θα λήξει στις 15 Μαρτίου, δήλωσε ο Ορμπάν στην Κυριακάτικη Die Welt.

    Η κυβέρνησή του θα ξεκινήσει μια νέα εναντίον του αντιπροέδρου του Γιούνκερ και υποψηφίου των Σοσιαλιστών, Φρανς Τίμερμανς.

    «Στην επόμενη φάση της προεκλογικής εκστρατείας (…) θα δείτε έναν άλλο πρωταγωνιστή στις αφίσες: τον Φρανς Τίμερμανς», λέει ο Ορμπάν.

    «Ο ρόλος του Σόρος στην ευρωπαϊκή πολιτική δεν μπορεί να αγνοηθεί και όλοι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι ο Τίμερμανς είναι, εξ ορισμού, σύμμαχός του», υποστηριξε ο Ορμπάν.

    «Οι Ούγγροι έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τι είδους σχέδια υπέρ της μετανάστευσης προετοιμάζονται από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών» έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς στα αγγλικά.

    «Για αυτό ακριβώς αναλάβαμε αυτήν την ενημερωτική εκστρατεία (…) η οποία φθάνει στο τέλος της, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί, την 15η Μαρτίου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο με την ομιλία Β.Ορμπάν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. προs τρυπιεs κυλοτεs του περιστεροπρωκτοχεσμενου καταδικασμενου αμετακλητα οφσοροδοξου α)ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ & β)Συκοφαντη!!!
      Master Quiz:Υπεργηροs υπερβαροs υπερμεγεθη τρωκτικο με ενα νεφρο και καθετηρα,…….. πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου-γαλατοs,πρωην ψευτομποντυμπιλντερ,πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν,ερωτυλοs βαψωμαλλιαs παρ’ ολιγο διγαμοs,με την ερωμενη ζωηρη ξανθια με το εξωγαμο τουs τον μικρο σπυρο χωριs μπαμπα..πρωην γκομενοs τηs αρραβωνιαστικιαs του γιου του που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια…

    2. Σόρος καί ο κρασάκιας Ζ.Κ. Γιούνκερ είναι κώλος καί βρακί καί η Μέρκελ τό κωλό-
      πανό τους.Ο πατριώτης Βίκτορ Ορμπαν τούς έχει πάρει χαμπάρι ότι η ΕΕ ο Γιούν-
      κερ ο Σόρος καί όλοι οί άλλοι είναι ένα μεγάλο κουμάσι.Ετοιμάζουν τήν παγκοσμιο-
      ποίηση γιά αυτό μισούν τόν Βίκτωρα Ορμπαν πού αγωνίζεται μέ όλα τά μέσα νά
      αποτρέψει αυτήν τήν μεγάλη καταστροφή.Ζήτω ο πρωθυπουργός τής Ουγγαρίας
      ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ.
      Γιάννης

    3. Οταν θα ψηφισετε ……να ψηφισετε γνησιους Ελληνες. Αυτοι που ειναι στην βουλη δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ . Ποσο ποιο απλα να το γραψω . Υπαρχει και σχετικη δηλωση πρωθυπουργου που λεει οτι στην αιθουσα της βουλης ζητημα να υπαρχουν 1-2 Ελληνες γνησιοι.

    4. Τι κρίμα να μην έχουμε και εμείς έναν Όρμπαν, έναν Σαλβίνι… Έχουμε και καλύτερους όπως τον Κασιδιάρη, αλλά είμαστε ο πιο ηλίθιος γελοίος βλαμμένος και αυτοκαταστροφικός λαός στο σύμπαν και ψηφίζουμε αυτούς που μας αξίζουν.. Όλοι οι λαοί έχουν ξυπνήσει εκτός από εμάς…τους “πανέξυπνους” “φιλάνθρωπους” κομμουνιστόπληκτους αριστερολάγνους αυτόχειρες. Καλά να πάθουμε λοιπόν. Λίγα τα ψωμιά μας. Η Ελλάδα ήδη είναι με το ένα πόδι έξω από τον τάφο… εάν σε αυτές τις εκλογές δεν γίνει το θαύμα να λειτουργήσει λίγο η φαιά ουσία στον εγκέφαλο μας…

      1. Ποιόν Κασιδιάρη εννοείς?Αυτον που είναι υπηρέτρια του Μιχαλολιάκου?Του μεγάλου αρχηγού που έχει βάλει όλο του το σοι για βουλευτές?Και γω τον πάω τον Ηλία φίλε αλλά προκοπή δε θα δούμε.Μόνο αν φτιάξει μόνος του άλλο κόμμα και πάρει σοβαρά άτομα μαζί του κάτι μπορεί να γίνει.Εκτός και αν είναι παραμύθι φούρναρης και αυτός.Ο μεγάλος αρχηγός έχει κολλήσει στο 7%(το κκε της δεξιας)και ακόμα πανηγυρίζει.Με φωτιές,ταμπούρλα,παρέλαση και λάβαρα αλά ναζί δεν πρόκειται να ανέβει.

        1. ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΟΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ………………ΜΟΚΟ ΠΑΠΑΡΟΚΟ

    5. ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ…….ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ……ΜΙΑ ΗΤΑΝ ……..Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ……..ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ……ΓΕΜΗΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ……

    6. Εύγε πατριώτη Ορμπαν…Ξέσκισέ τους…Είναι δυνατόν να ταχθούμε με τον μπεκροκανάτα που εκτός των άλλων είναι κώλος και βρακί με το εικονιζόμενο σιχαμερό ερπετό;

    7. Στην Ουγγαρια του 2019 παιρνεις σπιτι στα 2 παιδια και ολοκληρωτικη φοροαπαλλαγη για την μητερα στα 4.

      Η μεκκα των πορνο της δεκαετιας του 90 ( Βουδαπεστη) τωρα εχει καλυτερα αυτοκινητα απο αυτα που εχει η Αθηνα.

      Η πραγματικη αγοραστικη αξια επισης εχει ξεπερασει κατα πολυ αυτην του Ελληνα.

      Κλεισιμο συνορων για λαθρο, Χριστος-Πατριδα-Οικογενεια , καταγγελια στεγαστικων δανειων με βαση το ελβετικο φραγκο ( και παραγραφη λογω μονομερους διπλασιασμου απο Βρυξελλες), ψηφιση ουγγρικου συνταγματος ως ανωτερου του ευρωπαικου της κομισιον και διαρκης κοντρα.

      Γεια σου Ορμπαν ΑΡΧΟΝΤΑ.

    8. Ο κουλης μητσοσκατακης ειναι η αδυσωπητη συνεχεια των κομμουνιστων
      Μην ξεχνατε την ΔΗΛΩΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ που εκανε ενωπιον του ΟΗΕ , οτι θα παταξει τον νατιβισμο , δηλαδη τους γηγενεις , τους ντοπιους
      Μην πει κανεις οτι δεν το γνωριζε μετα…..

    9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΥΡΜΠΑΝ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΥΓΓΡΟΙ, ΕΛΛΑΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΚΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    10. Η παγκοσμια κθβερνηση ειναι θεμα χρονου(κατω απο 10 χρονια).Οταν ολοκληρωθει η αντιστροφη μετρηση για τον ψευτικο τουτο κοσμο θα αρχισει

    11. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ @ΜΑΚΕΔΟΝΟΒΛΑΧΟΣ.Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΖΩΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    12. @ Μακεδονοβλαχος….. άλλο ένα απάτριδο troll του Σύριζα και του Σορος. Βγήκε το μεροκάματο με 0.60.Αν δεν μας νοιάζει που λες,ποιος
      θα νοιαστεί ; Εσένα σε κόφτει σίγουρα για την παγκοσμιοποίηση. Εσύ και οι όμοιοι σου βασίζεστε στην αδιαφορία και τον φόβο του άλλου για να περνάτε τις ηλίθιες απόψεις σας .Μόνο αν αντιδρούμε μαζικά και οργανωμένα σε αυτούς που θέλουν τον αφανισμό μας σαν έθνος, τότε θα μας υπολογίζουν. Γκεγκε;;

    13. Μητσοτακη εχει αρχισει πια καθαρα να φαινεται προς τα που τραβας. Η τελευταια σου παρεμβολη εναντιον των Ουγγρων ειναι οχι απλως ενδειξη αλλα αποδειξη οτι γλειψεις την ΕΕ και οτι θελεις να δειξεις οτι πορευεσαι μαζι τους αλλα στη προκειμενη περιπτωση και εις βαρος των Ελληνικων συμφεροντων. Και ολα αυτα για να αποβαλλεις τη κατηγορια του ακροδεξιου που εξυπνα σε εχουν χρησει οι αριστεροι και κανουν πολιτικο παιγνιδι μαζι σου.

      Αρα δεν εισαι κατι διαφορετικο απο τον Τσιπρα παρα μονο μια μεταφιεςμενη κοπια του. Οποτε οι Ελληνες δεν εχουν τιποτα διαφορετικο να περιμενουν απο σενα. Και οταν το λεγαν διαφοροι προσπαθουσα βλακωδως να σε υπερασπιστω.
      Ως εκ τουτου αποφασισα να σου στερησω 11 ψηφους απο την αμεση οικογενεια μου και να προσπαθησω να πεισω και αλλους γνωστους να κανουν το ιδιο.
      Λυπαμαι που μετα τη μεταπολιτευση ψηφιζα ΝΔ. Ο Θεος να σωσει την Ελλαδα και απο τους δυο σας, τα πλεον ακαταλληλα προσωπα (μη ηγετες) στην ιστορια μας.

    14. Ρε αριστεροάπλυτο αλβανικό σκατό μην πιάνεις στο στόμα σου τους Έλληνες και τον εθνικό ύμνο. Μια εθνική κυβέρνηση είναι κάτι το διαφορετικό , απόδειξη η κυβέρνηση του Ορμπαν στην Ουγγαρία. Αν σε κυβερνούν ανθέλληνικά σκουλήκια όπως της Νέας Δημοκρατίας , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ , ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και κάθε αντεθνικό παρτάλι δεν υπάρχει περίπτωση να δει ο τόπος άσπρη μέρα. Γι’αυτό αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα μπορείς να τσακιστείς να φύγεις από δω μαζί με κάθε λαθροσκουπίδι που μολύνει τα ιερά εδάφη και να αφήσεις τη χώρα στους Έλληνες.

      1. 425 ευρώ ο βασικός μισθός του ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ Ορμπάν και 650 ευρώ ο μέσος μισθός στην Ουγγαρία. Και ετοιμάζει και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ 12ωρο για καταπολέμηση της παγκοσμιοποίησης χαχααχα

        Ξεκοκκαλίζετε πατριωταράδες τις χιλιαρικούμπες που παίρνουν σύνταξη οι γέροι σας από τον Τσίπρα και βγάζετε και γλώσσα. Ε ρε Ορμπάν που σας χρειάζεται.

    15. Τον ξεφτιλισε τον κουλη.τσιπρα και κουλη που πας ρε…

    16. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥ, ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ, ΕΘΝΟΚΆΘΑΡΣΗ

      1. Κι εσένα τι σε κόφτει;
        Φτωχομπινές είσαι τώρα που έχεις την θρησκεία σου και το έθνος σου, φτωχομπινές θα είσαι και αν παγκοσμιοποιηθείς. Τι θα σου λείψει; Να τραγουδάς τον εθνικό ύμνο υπό την συνοδεία ταμπούρλων από την άδεια σου κοιλιά;

        Άντε τώρα για περήφανη εθνική – μη παγκοσμιοποιημένη φάπα από τράπεζες, εφορία και δεη.

        1. Θεέ μου κι αναρωτιωμουν κι εγω πως ειναι δυνατόν να υπαρχουν τοσο ηλίθιοι ανθρωποι. Και ομως, υπαρχουν. Παραδειγμα εσυ. Και παίρνεις κι εμας στον άχρηστο λαιμό σου.

    Comments are closed.