ΈΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΔΩ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΈΛΛΗ ΣΤΑΗ!

    Κοινοποίηση:
    koulis eli

    Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία των τηλεοπτικών συντακτών!

    Επόμενος και για κάποιους τελευταίος σταθμός στην πολυετή καριέρα της όλο και πιο έντονα ακούγεται από χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως θα είναι για την Ελλη Στάη η ΕΡΤ.

    Εκεί που ξεκίνησε την καριέρα της ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων το 1982 πριν 37 χρόνια!

    staiopens9ert

    Το μυαλό όλων πήγε στο θερμό τετ α τετ που είχε η αγαπημένη παρουσιάστρια των Ελλήνων με τον πρωθυπουργό στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

    ελλη-κουλης

    ελλη-κουλης2

    Σε αυτή τη συνεργασία δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή στο οικονομικό καθώς η Ελλη Στάη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όταν άλλαξε το καθεστώς αμοιβής των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και φυσικά είχε εκφωνήσει το τελευταίο δελτίο πριν κλείσει η ΕΡΤ και ανοίξει αργότερα η ΝΕΡΙΤ.

    Μόνο που αυτή τη φορά αν η συνεργασία προχωρήσει δεν θα την δούμε στο δελτίο ειδήσεων αλλά σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή. Χωρίς βέβαια να αποκλείονται κάποιες παρεμβάσεις στο δελτίο όταν το απαιτεί η πολιτική επικαιρότητα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ… ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ «ΣΥΞΥΛΟ» ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΝΗΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ «ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ» Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αφού τά έρριξε στον Τσίπρα, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές εκλογές και τον παρακαλούσε να την βάλη στο ψηφοδέλτιο του Συριζα , σε μία εκτός προβολής λήψηπου βγήκε στον αέρα , την οποία είχαμε δεί όλοι μας στο διαδίκτυο και γιά την οποία απολύθηκαν και εργαζόμενοι, η “κοντή” τώρα προσπαθεί να ρίξη και στον Κ.Μητσοτάκη , μήπως την βάλη σε κάποια δημόσια θέση ή της αναθέσει κανένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

      Παιδιά άμα την δείτε από κοντά θα γελάσετε πολύ, είναι κυριολεκτικά “ζουμπάς”.

      Καμμία από τις μέχρι τώρα ενέργειές της και κανένας από τούς γάμους της δεν την άφησε χωρίς πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μία αρχισυμφεροντολόγα είναι .

      Θα παίξη το χαρτί της ο Κυριάκος??? Δεν νομίζω. Αυτή παραείναι “ξεφωνημένος ζουμπάς”.

    2. Όλα να τα περιμένουμε από έναν..
      Κούλη!! Μοναδική μας ελπίδα στο νέο του “εγχείρημα” η ΠολωνοΕβραία σύζυγος Μαρέβα κα οι τυχόν.αντιδράσεις της..Άν της καίγεται καρφί δηλαδή!!!!!

    3. Όχι εσείς που λέγατε ότι ο Κυριάκος είναι δεξιός. Το μυαλό σας και μια λίρα! Στην Κυβέρνησή του οι περισσότεροι τεχνοκράτες ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, Η Γκερέκου που την έκανε Πρόεδρο του ΕΟΤ, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, η Στάη τώρα ανήκει και αυτή στο ΠΑΣΟΚ. Πού ακριβώς βλέπετε διορισμένους Νεοδημοκράτες; Το ερώτημα είναι “γιατί δεν αντιδρούν οι δεξιοί που τον ψήφισαν”.

    Comments are closed.