«ΈΛΕΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΜΟΥ ΕΔΕΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.» – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ THΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΚΑΤΙΑΣ ΝΙΑΚΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    fdsf-735x459

    Σοκάρει η μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιακάρη, που χθες το βράδυ έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της.

    Η δημοσιογράφος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1 περιέγραψε τα όσα φριχτά βίωσε στο σπίτι της, όταν την ώρα που πήγε να βάλει το παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε για να δει τι ήταν, για να αντικρίσει έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.

    Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί.

    Όπως η ίδια περιέγραψε πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, όμως ο δράστης την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνια σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

    Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

    «Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

    «Ήταν 9 το βράδυ, μόλις είχα γυρίσει από την δουλειά, πήγα να κοιμίσω το παιδί, άκουσα ένα θόρυβο και είδα έναν άνδρα στο σαλόνι. Σηκώθηκε το παιδί. Του είπα ότι δεν είχα λεφτά απλά να μην κάνει κακό στο παιδί. Γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί και με χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Δεν θυμάμαι αν κρατούσε όπλο ή κάτι άλλο. Μου έδεσε τα χέρια με σεντόνι, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Ζητούσε επίμονα λεφτά. Το παιδί έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε μαμά» είπε η δημοσιογράφος.

    Ο ληστής στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, το έκανε άνω –κάτω, άνοιξε συρτάρια, ντουλάπια, τα πάντα, για να φύγει με άδεια χέρια και να αφήσει τη γυναίκα και το παιδί στο σπίτι.

    Η δημοσιογράφος, όπως είπε, έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 χθες το βράδυ και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε κάλεσε την Αστυνομία.

    Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

    «Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Και για ψυχική οδύνη την προσέλαβαν στην ΕΡΤ.Να την πληρώνουμε κι αυτή που κάνει ρεπορτάζ και κοιτάει συνέχεια το facebook ενώ είναι στον αέρα έβλεπα πρόσφατα και δεν πίστευα στα μάτια μου.

    2. Ευτυχώς ο ληστής διέφυγε και είναι καλά στην υγεία του!

    3. Εεεεετσι!!!
      Δε θα υποφέρει μόνο ο λαός, αλλά και οι προύχοντες!!!

    4. Να λέτε πάλι καλα που δεν έκανε τίποτα χειρότερο ο λαθρο .φθηνά την γλιτωσες.

    5. Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓ. ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ( ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ: ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η Κ. ΝΙΑΚΑΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Κ. ΝΙΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    Comments are closed.