«ΤΟ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ» -ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. O ΣΚΥΛΟΣ ΆΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ«ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ροτ

    Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών μωρού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ που είχε η οικογένειά του στα Γλυκά Νερά. Το βρέφος, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε καθώς έχασε πολύ αίμα, με την μητέρα του να είναι σε κατάσταση σοκ.

    Διαβάστε όλο το συγκλονιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής
    1.indd

    Οπως κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία, όπου νωρίτερα είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο (μαζί με τον σύζυγό της και την γιαγιά του βρέφους, αλλά αφέθηκε ελεύθερη στη συνέχεια), βρισκόταν στο μπάνιο και καθάριζε, με το μωρό να είναι στο σαλόνι και το ροτβάιλερ στο μπαλκόνι.

    Εκεί ξαφνικά, όπως είπε, το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό. «Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά μάταια…
    «Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης, διαβάζοντας το ιατρικό ανακοινωθέν.

    skilos

    Το ροτβάιλερ ήταν αγριεμένο και ζήλευε

    Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», είπε ένας γείτονας στο Open, ενώ μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο». Οι απόψεις διίστανται πάντως από τους γείτονες, καθώς άλλοι είπαν πως γάβγιζε μόνο όταν έβλεπε άλλα σκυλιά. Αλλά σε αυτό που φαίνεται πως όλοι συμφωνούν, είναι πως το σκυλί δεν το έβγαζαν συχνά για βόλτα και όταν το έκαναν, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά. Ειδικοί θα εξετάσουν ωστόσο το ροτβάιλερ στο Κορωπί και θα αποφασίσουν αν μπορεί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ή όχι λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.

    48950724895068

    Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τα αδέρφια του μωρού δεν ξέρουν τίποτα
    Το σκυλί όπως φαίνεται ήταν περιορισμένο στο μπαλκόνι και μόλις είδε το μικρό κορίτσι μόνο του, αγρίεψε και του επιτέθηκε. Το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα. Προς το παρόν, τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.

    Γλυκά Νερά: Η μητέρα προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κορίτσι
    Σε κατάσταση σοκ είναι την ίδια ώρα η μητέρα του βρέφους που μετά από πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει ένα κορίτσι, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, βλέποντάς το στο στόμα του ροτβάιλερ, το οποίο τελικά του αφαίρεσε τη ζωή. Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο. Δυστυχώς όμως μετά από δύο μήνες, είδε με τα μάτια της το σκυλί τους να το κατασπαράζει.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

    Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παίδων Πεντέλης αναφέρει:

    «Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.  Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.  Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

    Όλοι πλέων αναρωτιούνται τι πρέπει να γίνει τώρα  με τον σκύλο – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    169 Σχόλια

    1. Δυστυχώς…. Ξέρουμε όλοι να κρίνουμε εγώ που ξέρω προσωπικά την οικογένεια το μόνο που έχω να πω είναι να μην τύχει σε κανέναν. Δεν φταίει ούτε η οικογένεια ούτε το σκυλί ήταν κακιά στιγμή το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και όχι μονο από σκυλί! Όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν κανείς δεν είναι άξιος να κρίνει για το μέλλον του καθενός Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κουράγιο στους γονείς γιατί είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κακό θα συμβεί!

    2. Όπως τα λέει ο κύριος Παυλίδης είναι τα πράγματα.
      Θέλουν αγάπη, καταλαβαίνουν τα πάντα.
      Είναι θεία δώρα που δεν τα δεχόμαστε, δεν τα αξιοποιούμε.
      Θέλουν να νοιώθουν ότι τα νοιαζόμαστε, ότι δεν τα περιφρονούμε, θέλουν συνεχώς επιβεβαίωση. Όποιος δεν έχει αγάπη να δώσει καλύτερα να μη παίρνει ζώο.

    3. Πρόσεχε μην την πάθεις και σύ. Τα ροτβαϊλερ δεν εἴναι για κατοικίδιο. Είναι σκυλί εργασἰας. Θυσαυρίζουν οι έμποροι (450 Ευρώ) και οι γενετιστές με τις διασταυρώσεις που κάνουν για να βελτιώσουν τα χαρακτηρισστικά τους και να τα απαλλάξουν απο τις γενετικές τους ανωμαλίες.
      Ὅπως πολλες μόδες μας έρχονται εξ Εσπερίας.Την συνηθεια του καπνίσματος στις γυναίκες, την επέβαλλαν μέσω του κινηματογράφου οι χολιγουντιανοί παραγωγοί. Το ίδιο έγινε και με τους σκύλους. Ο κύκλος εργασιών για PET εξοπλισμό είναι πάνω από 150 εκατ. δολλάρια. Λυπάμε αυτούς που είναι εναντίον του Αμερικανικού Τρόπου ζωής και υιοθετοῦν τέτοια πρότυπα.

    4. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΕΕ; ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ

    5. Τι να πρωτοξεκινησεις να πεις; Για τον αλλο που θεωρει οτι τα σκυλια ειναι εξυπνα απο τον ανθρωπο; Μπορει αλλα μεχρι εκει! Ο ανθρωπος τα τελευταια χρονια πολλα πραγματα απο τις ικανοτητες του και βαδιζει σαν ζομπι μπροστα στην τεχνολογια σε φαση να θεωρει πολλα επικινδυνα πραγματα … λογικα. Αν παρουμε την τελευταια κατασταση στην χωρα μας βλεποντας απο τις ειδησεις η απο σελιδες θα καταλαβουμε οτι ζουμε με τους νομους της ζουγκλας, σε φαση κανενας να μην εχει το αισθημα της ευθυνης για το παραμικρο. Καλο ειναι σε αυτη την χωρα να γινεται πολεμος ανα 20ετια για να μπαινει ο κοσμος στην θεση του.
      Παρομοια φαση εγινε σε γνωστου μου ο σκυλος που ειχε ρατσας Ροτβαιλερ να αγριεψει στα παιδια χωρις λογο και η επομενη κινηση του να το παει για ευθανασια για λογους να μην σε αλλη οικογενεια και δημιουργησει προβλημα εκει. Παρα πολυ κριμα για το μωρο αλλα οχι για τους ανιδεους γονεις.

    6. Αφού αυτός ο σκύλος ,σκότωσε μια φορά ένα παιδί θα το ξανά κάνει με την πρώτη ευκαιρία! Οπότε Ναι δεν υπάρχει άλλη λύση,από το να θανατωθεί ο συγκεκριμένος σκύλος. Τα ροντβαιλερ είναι σκύλοι εργασίας , όχι κατοικία ! Όταν έναν σκύλο τον έχει μόνιμα δεμένο ή κλεισμένο σε ένα μπαλκόνι οπως διαβάσαμε σε διάφορα site,το αποτέλεσμα είναι να ορμά το σκυλί σε όποιον βρει μπροστά του . Εάν δεν χρειάζεται να έχεις σκύλο φύλακα ή εργασίας κακός σε αφήνουν να αγοράσεις ένα ροντβαιλερ/ Ντόπερμαν/πιτμπουλ ..για κατοικιδιο ,αφού δεν είναι κατοικια ! Οπότε μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι ιδιοκτήτες του σκύλου για την επίθεση στο μωρό. Συγκεκριμένες ράτσες εν δυνάμει επικίνδυνες δεν θα πρέπει να πωλούνται ως κατοικία, για να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Οπότε εάν θανατωθεί ο Συγκεκριμένος σκύλος φονιας ,ορθός θα θανατωθεί !

      1. Ορθογραφία και συντακτικό χρειάζεστε πριν την ανάλυση πάνω σε κάθε επιστητό!!!! Ξερολίαση λέγεται!!!

    7. ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΥΛΩΝ
      ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ.

      1. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΑΝΑΤΩΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ….ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ

        1. Σαν συγκριση αν σε ειχα μπροστα μου θα σε βαραγα να συνελθεις! Σαν αποψη οτι οποιος σκοτωνει θανατικη ποινη μαζι σου

    8. Μην το θανατοσετε. Το παιρνο. Το σκυλί. Εγο. Έχο δυο θυληκα να κάνη παρέα.

    9. οι γονείς φταίνε και για το σκύλο και για τα παιδί.

    10. Γaμω τσ μanες ολων εσας που ειστε υπερ της ανθρωπινης φυσης και εναντια της σκυλίσιας φυσης!! Αλλα και ολης της ζωικης φυσης! Να ψοφισετε.!! Βεβαιως και τα ζωα ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΣ. Γιατι αυτα εχουν εξαιρετικη επικοινωνια μεταξύ τους!! Εμεις που έχουμε μυαλο, και ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΎΜΑΣΤΕ.?

      1. Βεβαιως και τα ζωα ειναι ανωτερα σου…ΑΜΟΙΙΒΑΔΑ!!!

      2. Εσένα πάντως η φύση σου είναι “Παραφύσης” γιατι είσαι κωλόπαιδο, βρωμάς και ζέχνεις με τα σακτά που μας λές

        πώς σου φάνηκεq Σ’αρεσε κουφάλα.

    11. Τα μονα ζωα που χρειαζονται ευθανασια ειναι οι ανθρωποι ….!

    12. Ποιοι είναι εκγληματιες οι σκύλοι που λειτουργούν με ένστικτο η εμείς που θανατωνουμε τα αδέσποτα στη Ελλάδα με φολες και έχουν θάνατο μαρτυρικό.Σεβασμος και προσοχή και στον άνθρωπο και στα ζωα

      1. Εγκληματιες ειναι οι σκυλοφιλοι που εχουν γεμισει τις πολεις με αγγελες αδεσποτων σκυλων και σαν συμμοριες επιτιθονται σε παιδια, γερους και ολους οσους βαλουν στο ματι. Σε οσους ζωοφιλους δεν αρεσουν οι ανθρωπινες κοινωνιες μπορουν να παρουν τα ζωα τους και να πανε να ζησουν σε καμια ζουγκλα.

    13. Να μην σου λαχει τετοιο πραμα και ολα τα αλλα ειναι μαλακιες…

    14. Η συνήθης πρακτική όταν ένα ζώο σκοτώσει άνθρωπο, είναι το ζώο να θανατώνεται, το ίδιο γίνεται και σοτυς ανθρώπους σε μερικά κράτη (πολύ σωστά), φταίει και ο σκύλος και ο άνθρωπος,

      Τα ζάω έχουν και χαρακτήρα κα ισυναισθήματα και αυτό ειναι που τα κάνει απρόβλεπτα, δέν είναι καζανάκια ούτε τηλεχηριστήρια

      Μπάμ και κάτω και πολύ ασχοληθήκαμε με ένα σκύλο

      Όσο για τους μαλάκες και καλά ψυχοπονιάρηδες “φιλόζωους”, έχω να πώ αυτό, έαν είστε κηδεμόνες ενός ζώου, και του λέτε “έλα στο μπαμπα, έλα στη μαμά” παρακαλώ να μείνετε μακρυά μας γιατι δέν μπορούμε να συνενοηθούμε με ζώα, σκύλες και κοπρίτες και τα “παιδιά” τους.

    15. ….ΒΑΛΑΝΕ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ….ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ!!!

    16. Λέτε λέτε ρε σκουλικια εδώ μέσα τα δικαιολογητικά σας όλοι και δεν ξέρω με ποιον να αρχίσω και ποιον να τελειώσω, σκουλικια διαβάσατε όλη την είδηση ή την μισή? Συχαματα, καλικατζαροι, το σκυλί το είχε κάνει ο μπαμπάκας της οικογένειας δολοφόνο σου λένε οι γείτονες, ήταν οι προέκταση του πουλιού του, τι περίμενατε να γίνει? Η φύση δυστυχώς εκδικείται, έχω δίπλα έναν Αλβανό με την οικογένεια του, λοιπόν ο άνθρωπος είναι οικογενιαρχης και δεν έχεις ενοχλήσει πότε 10 χρόνια που τον έχω γείτονα λοιπόν, ο συγκεκριμένος έχει πάρει ένα μαλινουα, αυτά τα σκυλιά που έχουν οι μπάτσοι, λοιπόν το σκυλί δεν έχει βγει από την αυλή πότε, για βόλτα είναι σε ένα οικόπεδο 500 τμ και την μισή μέρα είναι δεμένο σε 2 μέτρα αλησιδα, λοιπόν το σκυλί αφριζει με οτιδήποτε περνάει από έξω, οι συγκεκριμενοι έχουν ενά εγγονάκι 5 ετών που το πάει η μάνα του λόγο εργασίας και το φυλάνε οι παππούδες δίπλα μας, λοιπόν πες μ ου τώρα εσύ ρε σκουλικι που καταδικάζεις σε θάνατο τα ζώα, ποιον πρέπει να καταδικάσεις, σαν δίκαιος δικαστής που είσαι! Λοιπόν βούλωστε το νομοθέτες της( λούτσας), γιατί ξέρω ροτβαιλερ, και πιτμπουλ, που είναι σαν γάτες αλλά θα σας κόβαν τα χέρια αν πειραζατε τα μωρά της οικογένειας! Λοιπόν όλα τα σκυλιά είναι σαν παιδιά 8 χρόνων μέχρι έκει πάει το μυαλό τους ζηλεύουν, πονάνε, κρυονουν, ζεστενονται, έχουν ολα τα συναισθήματα και τις αισθήσεις που έχει ο άνθρωπος, και όταν παίρνεις έναν σκύλο αυτόματα γίνετε μέλος της οικογένειας, λοιπόν όταν μια οικογένεια έχει 3 παιδιά και τους μεγαλύτερο παιδί έτσι επειδή είναι άσχημο πχ δεν του δίνει σημασία το αφήνουν στην αύξηση μεσα στο κρύο καί όλοι είναι μέσα τα Χριστούγεννα γύρο από το τζάκι καί την ζεστασιά της οικογένειας, πάνε διακοπές και το παρατάνε στην καυτή από τον ήλιο αυλή με βρόμικο νερό κλπ κλπ, αυτό το παιδί, θα μεγαλώσει καί θα γίνει ο μεγαλύτερος εγκληματίας, θα γίνει πασαρης, ο πασαρης ξέρετε γιατί έγινε πασαρης? Επειδή ξέρω άνθρωπο που τον είχε μικρό στην καλιθεα στην γειτονιά του, ήταν καρπαζοεισπρακτορας, ήταν το χαζό της γειτονιάς όλοι τον περιφρονουσαν τον είχαν γιατί καθηστεριμενο μικρο, μέχρι που μεγάλωσε και έγινε το ροτβαιλερ στα γλυκά νερά!λοιπόν παιδεία λείπει από τους άνθρωπος αυτούς που φτιάχνουν τέτοια σκυλιά δεν πρέπει να τους καταδικαζουμε! Την κυρία ευθύνη γιά το περιστατικό το έχουν οι γείτονες που ενώ ξέραν την κατάσταση δνε το καταγγελαν! Όπως θα έχω και εγώ αύριο μεθαύριο αν Το μαλινουα του Αλβανού φάει τον μικρό εγγονό του, αλλά ρουφιάνος δεν εγινα καί δεν θά γίνω ποτέ, υπάρχει θεός μαι θα αποδώσει δικαιοσύνη την ώρα της κρίσης, όταν αυτό το παιδάκι που έφυγε 2 μηνών θα είναι άγγελος και θα παρακολουθεί την δική δικαιωμένο! Καλημέρα καί μην βγάζετε το μίσος σας για τα ζώα περιμένοντας την ευκαιρία με κάποιο αιματηρό συμβάν! Κανωνικα αν υπήρχε πολητεια έπρεπε να πάρει τα IP σας και να οριστεί δικαδιμος για τον εμετικό γραπτό σας λόγο, συχαματα σκουλικια, υπανθρωποι!

      1. Πες τα ρε Ουταλα κι εγω χτυπιεμαι απο χτες με τα μικροαστικα σκουπιδια που τα ριχνουν στο ταλαιπωρο ζωο

      2. Πες τα Εδω Ελλαδα Εδω Ορθοδοξια Πες τα χρυσοστομε κι εγω χτυπιεμαι απο χθες το ταλαιπωρο το ζωακι θα την πληρωσει τωρα. Απο τα νευρα μου κατα λαθος εγραψα στο σιχαμα που βριζει τα ζωα

    17. Και για να μαθαίνουμε σε περίπτωση επίθεσης σκύλου για να άνοιξη το στόμα του από δάγκωμα άμεσα ,τραβάμε τα πίσω πόδια ,χάνει την ισορροπία του και αφήνει, οτιδήποτε άλλο κάνει τον σκύλο να σφίξει περισσότερο το στόμα και χάνεται πολύτιμος χρόνος…..από Εκπαιδευτρια

      1. Ολα τα ειχαμε θα πρεπει να κανουμε και μαθηματα επιβιωσης απο επιθεσεις σκυλων μεσα στις πολεις. α ρε σκυλοφιλοι πως καταντισατε τις πολεις μας.

    18. Αυτά τα δυνατά σκυλιά θέλουν ειδική εκπαίδευση και έναν ισχυρό ιδιοκτήτη.
      Έχω ένα μεγαλόσωμο πανέμορφο Dobermann, στο σπίτι είναι γατάκι, αλλά έξω γίνεται λιοντάρι,
      το βασικό είναι να ξέρει την θέση του στην οικογένεια, όταν το μεγαλόσωμο σκυλί γίνεται
      1,5 χρονών, τότες δοκιμάζει την κατάταξη του στο σπίτι, εκεί χρειάζεται επιμονή
      να μάθει ποιος είναι και να σέβεται το αφεντικό του.

      Για κάποιον που δεν ξέρει από σκυλιά και έχει ένα
      Rottweiler στο σπίτι, είναι σα να παίζει με χειροβομβίδες.

    19. Τα σκυλια δαγκωνουν κι οι γατες χεζουν.Γι’αυτο κι εγω εχω κατοικιδιες κατσαριδες.

    20. το πρωτο ειναι οτι απο εγκληματικη ΑΜΕΛΕΙΑ των γοινων ”παει” το μωρο και αυτο ειναι το ασχημο
      απο την αλλη το να θανατωσεις το σκυλι τι θακανεις??
      να ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ?? γιατι?? για να συναιτηστουν τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ σκυλια ??
      ας σοβαρευτουμε λιγο , τα σκυλια ΔΕΝ ειναι δολοφονοι,
      τα σκυλια ειναι οτι θελουμε ΕΜΕΙΣ να …ειναι !!!
      ο εισαγγελεας απηυθηνε διωξη για εγκληματικη ΑΜΕΛΕΙΑ ανηλικου στην μητερα !!!!
      ΟΧΙ στον σκυλο !!! και για την κοινη γνωμη διεταξε ”ΕΞΕΤΑΣΗ” του σκυλου !!
      ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ….”ΖΩΑ” !!!

    21. Από κατή άσχετους βγάζουν άσχημη φήμη τα σκυλιά. Κακό σκυλί δεν υπάρχει κακός ιδιοκτήτης υπάρχει. Εγώ λέω να θανατώσουν τους κακούς και άσχετους που το παίζουν ιδιοκτητες

      1. Ή να απαγορευθεί να παίρνουν τεράστια ζώα, άνθρωποι που δεν μπορούν να τα πάνε έστω μια βόλτα (δεν λέμε να τα κοινωνικοποιήσουν…!!!) αυτά είναι γαλλικά. Επίσης να μάθουν επιτέλους στα παιδιά τους, να μη φοβούνται τα σκυλιά, αλλά να τα προσεγγίζουν σωστά, (αυτό είναι άλλο μάθημα!!! προχωρημένο…Επίσης να ΜΗΝ παίρνουν σκύλο ως έπιπλο, γιατί δεν είναι!!!

    22. Βασανισμός στο κόπροσκυλο μέχρι που να ψωφισει άντε την είδατε μόδα τώρα με τα κοπρόσκυλα μαλακες καραγκιοζιδεσ

    23. βλπω οτι γραφουν πολλοι αμπελοφιλοσοφοι&αποτυχημενοι…εναντιων των Σκυλων&μαλιστα κατατασουν&τις ΡΑΤΣΕΣ σε καρχαριες-δολοφονους κλπ κλπ υποθετω οτι το μισος τους για τα σκυλια ισως να προερχεται απο τον βιασμο τους οταν ηταν μικροι απο αρσενικο ΜΟΛΩΣΟ&τους εμεινε το κουσουρι συν την ακρατεια κοπρανων&ΛΟΓΟΥ. λοιπον βουρ για ΔΑΦΝΙ μπας &με την καταλληλη θεραπεια “ΙΣΙΩΣΟΥΝ”

      1. Ποσό μ@λ@κ@σ μπορεί να είσαι; Αν σου αρέσουν οι συγκεκριμενεσ Ράτσες και επικροτείς τέτοιες καταστάσεις να πάρεις μερικά να κάνουν παρέα με τα παιδιά και τα εγγόνι σου…

      2. Έχεις ακούσει ποτέ αγαπητέ μου να έχει αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή ένα λαμπραντορ ένα κόκερ ή μια γάτα; Φυσικά και υπάρχουν ράτσες οι οποίες είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Δυστυχώς κάποιες ράτσες όπως πιτμπουλ ροτβαιλερ καγκαλ…… έχουν στο DNA τους τη βία και την επιθετικοτητα. Κι ας προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο λέγοντάς μας ότι με κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί ένας τέτοιος σκύλος να ζήσει αρμονικά μέσα σε μια οικογένεια. Π@π@ρια μαντολες. Με την πρώτη ευκαιρία θα μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Κι αν δεν έχουμε ακούσει περιπτώσεις σκύλων που κατακρεουργησαν τα αφεντικά τους ή μέλη των οικογενειών τους. Δηλαδή στην Αγγλία που απαγορεύουν την κατοχή σκύλων ρατσας πιτμπουλ είναι χαζοί; Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να απαγορεύονται και στην Ελλάδα μας κάποιες ράτσες. Κι όποιος συλλαμβανεται να μην εφαρμόζει το νόμο να του επιβάλλεται μεγάλο χρηματικό πρόστιμο αφαίρεση και προώθηση του ζώου στο εξωτερικό ή σε διαφορετική περίπτωση ευθανασία. Δεν μπορεί να φοβόμαστε και να προσπαθούμε να προφυλαξουμε τα παιδιά μας και από τα σκυλια. Μας φτάνουν οι ασυνειδητοι οδηγοί οι καρκίνοι κι όλα τα άλλα. Και για να μην σκεφτεί κάποιος “έξυπνος“ ότι δεν αγαπώ τα ζώα ενημερώνω ότι έχω κι εγώ σκύλο. Ο οποίος ναι μπορεί και να δαγκωσει αν νιώσει ότι απειλείται αλλά μέχρι εκεί. Ευχαριστώ.

    24. Αν πρέπει να θανατωθούν όλα τα ΡΟΝΤ ΒΑΙΛΕΡ; τότε πρέπει να θανατωθούν όλα τα αδέσποτα σκυλιά της Ελλάδας. Το θεωρώ λάθος. Απλά πρέπει ΟΗ ιδιοκτήτης τον συγκεκριμένον σκυλιών πρέπει να τα έχουν σε ΑΣΦΑΛΈΣ κλουβιά.

        1. Με τέτοια συμπεριφορά μάλλον εσύ είσαι ο ΑΜΌΡΦΩΤΟΣ

    25. Ο Σώτος, ο Λεωνίδας και τα υπόλοιπα σούργελα που είναι γεμάτα κακία πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάνε σε κάποιο ψυχίατρο. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Και αν η επιστήμη σηκώσει τα χέρια ψηλά, θα σας βάλω εγώ στο κήπο μου και θα σας φροντίσω. Απ’ ότι βλέπω τρελαίνεστε για κήπους.

      “Φυσιολογικέ” Σώτο, εσύ που παντού βλέπεις διαστροφές, πρόσεχε μην είσαι εσύ ο διεστραμμένος. Λεωνίδα που αγανακτησες από τα σκατα στο δρόμο μάθε πώς και εσύ κουράδα είσαι, αλλά δε στο είπανε. Που θες να πεθάνουν και τα σκυλιά. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ.

      1. Κανένα επιχείρημα, εκτός από καταλογισμό κακίας και ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες έχεις καλέ, κυρούλα, κι αδελφή του ελέους αναξιοπαθούντων, ν’ αντιπαραθέσεις; Το νιονιό, το δουλεύουμε, για καθόλου; Βλέπεις, δεν ρωτώ για αρχές και αξίες, γιατί ηλίου φαεινότερον ότι τις έχεις απωλεσμένες στο βωμό του political correct!
        Και κράτα και μια εγκυκλοπαιδική γνώση: η ψυχιατρική, ψυχούλα μου, δεν είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ, όπως σ’ έχει αποχαυνώσει το system! Όποιος ζεί στη φύση μανίτσα, δεν είναι άρρωστος, κάτσε λοιπόν κι εσύ στο κηπάκι που ευτύχησες να έχεις δίπλα στο κλουβάκι σου, φρόντισε τα λουλουδάκια σου, τα κουταβάκια σου, αφού για μυαλό ξουράφι δεν σε κόβω φίλτατη crocerina να έχεις και μην το κουράζεις για τίποτα άλλο, πέρα από τρίχες και σκυλόσκατα!

    26. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ …. ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ … Ο ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΔΑΗΣ …. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΖΩΟ ….

    27. Εχθές. Και αυτό να θανατωθεί, και τα αδέσποτα που έχουν καταστεί απειλή, και όποιος κυκλοφορεί με σκύλο πάνω από τρία εκατοστά ύψος χωρίς φίμωτρο να πληρώνει το βάρος του επί χίλια σε πρόστιμο την πρώτη φορά και τη δεύτερη μέσα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Αρκετά πια με τη νοσηρότητα.

      1. “Σκύλος πάνω από τρία εκατοστά ύψος”? Ευθανασία και σε σένα θα αποτελούσε λύση.

    28. Θυμάμαι μικρός στο χωριό τον παππού μου που τον σκύλο τον είχε στο χωράφι και με επερνε στο χωράφι και τον σκύλο τον έδενε όταν πηγαίναμε γιατί δεν είχε μπέσα στα σκυλιά αν και τα σκυλιά στα χωριά αυτοί που ξέρουν και έχουν και άλλα ζώα αν τους φάνε τα άλλα ζώα τα θανατωνουν

    29. Αρχικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε καταντήσει όλοι τόσο κάφροι. Η καφρίλα έχει γίνει πραγματική σας ιδεολογία. Οι μεν θέλετε ψόφο σε όλα τα σκυλιά και οι δε να χώσετε φυλακή τους γονείς, λες και δεν περνούν τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο.. Ξυνετε με σπουδή τα παπαρια σας και δικάζετε τους παντες ενώ στην πραγματικότητα χεστήκατε που πεθανε το μωρό χεστήκατε και αν θα θανατωθεί ο σκύλος.
      Μια μόνο παρατήρηση, ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ! ούτε κανίς ούτε γερμανικά ποιμενικά –
      Αν επιτέλους απαγορεύσουν την πρόσβαση του απλού πολίτη σε αυτή τη ράτσα που είναι καρχαρίας στεριάς ίσως σταματήσουν και αυτές οι τραγωδίες.
      Το κακό για την οικογένεια αυτή συνέβει και δυστυχώς δεν αλλάζει πλέον. Οι υπόλοιποι μείνετε μακριά από τα ροντβάιλερ και αφήστε τα περί ιδιοκτήτη και εκπέδευσης. δείτε τα στατιστικά κρουσμάτων και θα καταλάβετε.

    30. Καταρχην κριμα για το μωρακι και την οικογενεια του. Να χει φως στο δρομο της η ψυχουλα του και δυναμη η οικογενεια του να μην συνθλιβει απο αυτο το τραγικο συμβαν καθως ψυχες ειναι και δαυτες.

      οσον αφορα τα σκυλια κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειναι υποχρεωτικη η εκδοση αδειας για οικοσιτο σκυλο σε κατοικημενες περιοχες που θα εχει ως ορο την υποχρεωτικη εκπαιδευση αυτου.

      Συνυπευθυνοι τοσο ο ιδιοκτητης , εκπαιδευτης και η αρμοδια υπηρεσια που θα εκδιδει την αδεια.

      Καθε σκυλι ειναι διαφορετικο, εχει την δικια του προσωπικοτητα η οποια μπορει να διαμορφωθει κ να διορθωθει ι μεσα απο την εκπαιδευση κ την σχεση του με τον “ιδοκτητη”.Δλδ δεν ειναι ολα τα λυκοσκυλα το ιδιο πχ. το ενα μπορει να ειναι πιο επιθετικο απο καποιο αλλο. Η εκπαιδευσηκ το περιβαλλον που θα μεγαλωσει μπορει να το κανει πιο επιθετικο ή πιο ηρεμο.

      Τα ζωα λειτουργουν με τα ενστικτα, τις ορμεμφυτες αναγκες, που τα κυριοτερα ειναι 2: της επιβιωσης κ της αναπαραγωγης (σεξουαλικο δλδ διαιωνιση του ειδους και η επιβιωση εχει να κανει με την τροφη, την αμυνα κλπ).

      Οι ανθωρωποι εχουμε το μυαλο για να χαλιναγωγισουμε αυτα τα ενστικτα κι ομως βλεπουμε οτι μετα απο 2,500 χιλιαδες χρονια ,, μετσα απο τοσες θρησκειες, σχολες σκεψης, φιλοσοφιες κλπ ακομα δεν μπορουμε να τα καταφερουμε.

      Μια απλη ματια στους βιασμους, τις παιδοφιλιες κλπ, στις κοιλιες του “μαζι τα φαγαμε ” κλπ δειχνει οτι εχουμε πολυ δρομο να περπατησουμε ακομα.

      Τα σκυλια οταν φοβουνται, για οποιοδηποτε “ακατανοητο” για εμας λογο επιτιθενται οπως οι ανθρωποι. Δεν το κανουν ουτε απο κακια, ουτε απο γαπη. Το κανουν γιατι το αρχεγονο ενστικτο της επιβιωσης αυτο επιβαλλει.

      Να θανατωθει ο εν λογω σκυλος?Το σιγουρο ειναι οτι δεν φταει σε τιποτα. Ομως αν δεν βρεθει μια υπηρεσια ή καποιος που μπρει να τον αναλαβει υπευθυναπου θα τον αναλαβει ειναισως μονοδρομος γιατι τι αλλο μπορει να γινει? Να τον αφησουμε στους δρομους ή να τον ξαναπαρει η οικογενεια?

    31. Πρός όλους όσους λένε ότι ο σκύλος δεν φταιει:
      Συμφωνώ, δεν φταεί, επειδή είνα ΖΩΟ. Δεν είναι άνθρωπος. Το καταλαβαίνετε; Δεν θα γίνει ποτέ νοήμων, -με την έννοια που την αντιλαμβάνεστε- ον.ΕίναΙ θέμα βιολογίας. Δεν έχει αισθήματα αλλά ένστικτα και βασικές συμπεριφορές.
      Όπως επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι αν έχετε κάποιο σκύλο, ειδικά σε πολυκατοικία, έχετε και εσεις οι ίδιοι κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορείτε να το αποδεχτείτε, αλλά ισχύει. Πρέπει να απυθυνθείτε σε κάποιον ψυχολόγο, να κάνετε μια καλή συνεδρία, να του εξηγήσετε τον λόγο που σας οδήγησε να πάρετε σκύλο στο διαμέρισμα. Και πιστέψτε με κάτι θα σας βρει. θα σας συμβουλέψει και σας παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του. Σε ορισμένους θα την θεωρήσει καλή κίνηση (μελαγχολία, αυτιστικά άτομα, τυφλοί κλπ) αλλά το 90% θα βρει άλλα ψυχολογικά ζητήματα. Τα άτομα αυτά (οι περισσότεροι σας) δεν είναι ικανά να συντηρούν κάποιο ζώο γενικότερα.

      1. Ωραία τα γράφεις φίλε μου, ακριβώς έτσι είναι, αλλά ποιος θα σε ακούσει….

      2. Ενώ εσύ μπορείς να συντηρήσεις κάποιο ζωο;
        Οι περισσότεροι είναι ανίκανοι και εσύ είσαι ο ικανός, έτσι;

      3. Νικ δεν ειναι κακο να εχεις ενα σκυλι στο διαμερισμα οχι τετοιο σκυλι ομως ουτε αλλο μεγαλοσωμο υπαρχουν σκυλακια σαλονιου οπως ειχα και εγω καποτε και δεν ειχα κανενα προβλημα με τα παιδια μου απολυτως ειχα ενα γκριφον κανις αλλα οχι και τετοιο θηριο στο διαμερισμα και περιορισμενο σε ενα μπαλκονι να κανει ζεστη στο τελος θα τρλλαθηκε το ζωο

    32. Αν το σκυλι ηταν στον καταλληλο χωρο με τις αναλογες προυποθεσεις δεν θα ειχε χαθει αυτη η ψυχουλα. Επιλογη του σκυλιου ηταν να ειναι σε ενα μπαλκονι?

      1. Αυτά τα σκυλιά φίλε μου ορμάνε του φιλου μου άρπαξε τον γιο του 7 χρόνων στο πόδι και του ξέσκισε όλη την γάμπα και το παιδί το γνώριζε και ήταν σε χωράφι το σκυλί.. οπότε μην λέτε μαλακίες εδώ μέσα είναι πάρα πολλά τα περιστατικά με τα ροτ έχουν φάει πολύ κόσμο έχουν θέμα σαν ράτσα..

    33. Τους ταύρους στην Ισπανία τους αφήνουν νηστικούς και σφηκτα δεμένους για να γίνουν επιθετικοί στις ταυρομαχίες. Τα ροντβαιλερ είναι σκυλιά που δεν έχουν μπέσα. Πότε είναι καλό και εκεί που το χαϊδεύεις μπορεί να σού πιάσει τον λαιμό. Η αντίδραση των σκυλιών αυτών είναι περίπλοκη. Τώρα αν αυτός το είχε στο σπίτι του ενώ ήξερε ότι είχε μωρό, είναι εγκληματική αμέλεια διότι δεν πήρε μέτρα για την μπαλκονοπορτα, δεύτερον ποτέ σκυλιά βότανα υπάρχουν βρέφη στο σπίτι, και γενικά όχι σκυλί μέσα στο σπίτι. Στην αυλή αν υπάρχει με αλυσίδα μακρυά έως ενως σημείου και σπίτι δικό του. Φιμοτρο για την μουσούδα απαραίτητο. Αυτά.

    34. Τα γουρούνια έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από τα σκυλιά. Αρκετοί στο εξωτερικό τα έχουν κατοικίδια. Έχουν σώσει κ τη ζωή των ιδιοκτητών τους. Καταλήγουν γεύμα όμως των φιλόζωων, όπως και των σκύλων τους. Υποκρισία, ψευτοκουλτούρα. Η αγαμία και το ψώνιο Βαράνε κόκκινο..οποτε παίρνουν ένα σκύλο. Τα αγαπώ αλλά με ιεραρχία. Πρώτα ο άνθρωπος, μετά τα σκυλιά και με όριο. Προστασία και σωστές επιλογές. Όσοι κ όσες θεωρείτε τα ροτβαιλερ σωστά σκυλιά, τηρήστε όλα τα μέτρα που αναφέρετε παραπάνω..και αφήστε τα κοντά σε δικό σας μωρό. Αλλά σας έχω ικανές να αγαπάτε περισσότερο το ζωντανό από το μωρό σας.
      Τώρα όσον αφορά την τύχη του σκύλου.. δε με αφορά. Γυρίζει πίσω το μωρό; Όχι.
      Φυλάκιση σε μάνα και γιαγιά.

      1. Εξαιρετική προσέγγιση του θέματος φίλε μου, αλλά το ζητούμενο είναι ποιος ακούει….

        1. Όσο δίνει βήμα ο Στεφανος και όσο υπάρχουν άτομα σαν εσένα, θα εκφέρω την άποψη μου. Δε θα σταματήσουμε επειδή υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν τον γάιδαρο ιπτάμενο. Καλή σου μέρα φίλε μου.

    35. Άμα θέλετε να μάθετε πώς δεν θα συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην ζωή ρωτήστε τους παπουδες πως τα είχαν τα σκυλιά αυτοί ξέρουν αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε και λιοντάρια και λυκους ως κατοικίδια η δεινόσαυρους…

    36. είναι γνωστό βρε παιδιά ότι τα ροτβάιλερς ειναι σκυλιά, που θέλουν να αισθάνονται την αγέλη γύρω τους και υπο την συνεχή προστασία τους και επειδή είναι κυριαρχικά, καλό θα ειναι να εκπαιδεύονται και να μαθαίνουν τη θέση τους. Ιδανικά δε, να ειναι θηλυκά. Η ράτσα αυτή θέλει συνεχή εκπαίδευση και ικανό χειριστή. Λατρεύω τη ράτσα, αλλά καταλαβαίνω οτι δεν μπορώ να την έχω αφενός διότι έχω και άλλα ζώα (σκύλο, γάτες) και αφετερου διότι δεν έχω και τα κατάληλα κιλά.
      Τα πιτ μπουλς που ανέφερε ενας φίλος ειναι ήπια, αλλά σκληρά με άλλα σκυλιά και οχι ανθρώπους. Οι τηγανοκέφαλοι μονο για εκφοβισμό τα έχουν. Αν γνώριζαν ότι το ‘μποσυ’ και σκληρό σκυλί είναι το ρότι, θα είχαμε γεμίσει…ευτυχώς που δεν το γνωρίζουν.
      Κανένα σκυλί δεν είναι κακό, όταν έχει τους κατάλληλους χειριστές. Κρίμα το μωράκι

    37. Οι γονείς φταίνε, τα ροτβαιλερ ήταν σκυλιά εργασίας, είναι πολύ δυνατά, έχουν το πιο δυνατό δάγκωμα και είναι αφοσιωμένα στην οικογένεια στην οποία ζούνε, αρκεί να τα έχεις μέσα στο σπίτι με την οικογένεια. Οι γονείς φταίνε, το έκαναν αυτοί να ζηλεύει το μωρό.

    38. Αν είναι δυνατόν, άνθρωπος με λογική, να μην μπορει να ξεκαθαρίσει τι οφείλει να πράξει…
      Με οποιοδήποτε ον εκδηλώνει επιθετικοτητα οφείλουμε να είμαστε ακαθεκτοι,πόσο μάλλον με τους δολοφόνους.
      Αφαίρεσε ζωή ανθρώπου κ το λυπάστε.?!??!!
      Ποιός εγγυάται τι θα κάνει ο σκύλος την επόμενη μέρα? Κανείς. . Ευθανασία άμεσα.
      Αν είστε φιλόζωοι να είστε κ φιλανθρωποι κ λογικοι. Φυσικα κ εχω σκύλους κ τους φροντιζω κ τους λατρεύω. Αν όμως δω επιθετικοτητα θα λαβω τα μετρα μου κ φυσικα κάποιες ράτσες τις επιλέγουν οι κομπλεξικοι για να επεκτεινουν τη μαγκιά τους..ο νοων νοειτω

    39. Εχω πει επανειλημενως και στο site οτι οταν εχουμε φυλη σκυλου που ανηκει στην κατηγορια φυλακας προσεχουμε παρα πολυ.
      Πρεπει να τον παμε σε εκπαιδευτη.
      Αν οχι…φροντιζουμε οταν τον βγαζουμε βολτα να του εχουμε φιμωτρο…γιατι κανεις δεν ειναι ψυχολογος σκυλων και δεν ξερει πως θα αντιδρασει ο σκυλος αν δει μωρο ή καποιον γερο με μπαστουνι.
      Ειδικα μεγαλη προσοχη σε βρεφη. Στα ματια του σκυλου ενδεχομενως το βρεφος να ψαινεται σαν παιχνιδι.
      Κατι παρομοιο πρεπει να εγινε και εδω.
      Φροντιζουμε ο σκυλος-φυλακας που εχουμε να κοινωνικοποιειται.
      Να βλεπει μωρα, γερους…να τον βγαζουμε καθημερινα βολτα παντα με φιμωτρο.
      Η απαντηση μου ειναι ΟΧΙ…δεν πρεπει να θανατωθει, αλλα να εκπαιδευτει.

    40. Οι φονιαδες των καλυτερων φιλων του ανθρωπου ξεσαλωνουν.
      λεωνιδα κριμα στο ονομα που σου εδωσε η νονα σου!
      Εξου και το λαμδα με μικρο γιατι δειχνεις πολυ μικρος και εκδικητικος τυπος.
      Ειμαι εκπαιδευτης και σιγουρα ειναι τραγικο αυτο που εγινε.
      Τετοια σκυλια δεν μπορουν να ζησουν σε ενα μπαλκονι αλλα αν αυτο συμβαινει πρεπει να κανει καθημερινα την βολτα του και να εκτονωνεται.
      Σιγουρα οι γονεις ηταν ιδιαιτερα εκδηλωτικοι με την μικρη περιθωριοποιησαν το σκυλο με αποτελεσμα να ζηλεψει και να επιτεθει.
      Βεβαιο ειναι και το οτι ειχε δειξει την ενοχληση του.

      1. Γιάννη, συγνώμη για την έκφραση, αλλά κατα την γνώμη μου είσαι ένας επικίνδυνος εκπαιδευτής σκύλων. Άκου εκεί “ζήλεψε” ένα σκύλος. Ρε πάτε καλά;

      2. Μάλλον και εσύ φίλε πρέπει να κοιταχτείς σε ψυχίατρο!!! Ψώφο στο κολόσκυλο ρεεε!!!!

    41. Τον κακο σας τον καιρο ΟΛΩΝ σας…φτασατε στο σημειο να υποστηριζετε τα ζωα, περισσοτερο απο τους ανθρωπους..Σε λιγο θα επιστρεψουμε στον Μεσαιωνα, οπου ανθρωποι και ζωα ζουσαν μαζι και ως αποτελεσμα, ειχαμε τον ” Μαυρο Θανατο”, την Πανωλη, τη Χολερα και τοσα αλλα “ωραια”…..Η Μητερα Φυση, προορισε τα ζωα να ζουν ελευθερα στο φυσικο τους περιβαλλον, στους αγρους και στα δαση ….ο ανθρωπινος πολιτισμος, δεν μπορει να ταυτιζεται με τα ζωα, εκτος και αν καποιοι, νοιωθουν ΖΩΑ….!!!

    42. Πάλι το σκυλί θα την πληρώσει την ηλιθιότητα των δίποδων ζώων! Δεν κρατάς ένα ροτβάιλερ σ΄ένα μπαλκόνι, ποιός ξέρει πόσο καταπιεσμένο το είχανε, όταν έχεις οικόσιτα ζώα και μωρά στο ίδιο σπίτι, πρέπει να ξέρεις να τα μεταχειριστείς, για να μην ζηλεύουν και νοιώθουν παραγκωνισμένα. Και βέβαια όχι ευθανασία στο σκυλί, δεν φταίει αυτό, οι γονείς φταίνε, αλλά ως συνήθως την πληρώνουνε τα ζώα. Μπορεί να το κακομεταχειρίζονταν κι όλας το σκυλί, για να ορμήξει έτσι, δεν το κάνουνε αυτό τα ζώα εκ των ων ουκ άνευ. Και λίγη προσοχή με τους βαρύγδουπους τίτλους, το έκανε έτσι, το έκανε αλλιώς, έλεος, σ΄αυτή τη χώρα θα την πληρώσουνε πάλι όλα τα αδεσποτάκια, που τα χτυπάνε και τα φολιάζουνε καθημερινά, βρίσκοντας έτσι ευκαιρία, όλοι αυτοί που δεν χωνεύουνε τα ζώα…..

      1. Αγαπητή μου τα ζώα τα χωνέυουμε και τα αγαπάμε περισσότερο από εσάς τους δήθεν φιλοζωους. Πώς αισθάνεσαι όταν λες ότι είσαι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κατοικίδιου. Από που και ως σε προίκισε εσένα η φύση να είσαι ιδιοκτήτης; Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φυλακίσεις ζώα στο σπίτι σου γιατί σου φτιάχνουν εσένα την διάθεση. Ούτε καναρίνια ούτε γατιά ούτε σκυλιά ούτε τίποτα. Μόνο σε χωριά και μόνο υπό προϋποθέσεις. Έλεος πια που νομίζετε ότι όλα σας ανήκουν.

      2. Πρώτα σκοτώνεις το βρωμόσκυλο, μετά τον μαλάκα πατέρα που ήθελε και σκύλο, στη συνέχεια την βλαμμένη μάνα που περίμενε μία σίτα να κρατήσει το παιδί της στη ζωή.
        Και τέλος ευθανασία στην αγάμητη συριζαία που μας έπρηξε ότι δε φταίει σε τίποτα το σκυλί.
        Γκέγκε;;

    43. Το σκυλί δεν φταίει αλλά οι ιδιοκτήτες. Το είχαν όλη μέρα στο μπαλκόνι και το είχαν αγριέψει. Μπορεί να το είχαν χωρίς φαΐ και νερό και τρελάθηκε. Όπως και να έχει δεν παίρνεις τέτοιο σκυλί να το βάλεις σε μπαλκόνι. Για ποιο λόγο πήραν τέτοιο σκυλί αν δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν; Για μαγκιά; Οι ιδιοκτήτες φταίνε και όχι το ζώο. Όσο για αυτούς στα σχόλια που λένε φόλες στα σκυλιά καλό θα ήταν να τους ψάξει η αστυνομία. Αυτή είναι η άποψη μου.

    44. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

      ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΑ ΟΛΟΙ Ε8ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ Η ΑΠΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    45. Λυπάμαι που διαβάζω σχόλια τύπου τουφεκίστε το σκύλο, σκατά στους δρόμους, κτηνοβασίες, οι υποκριτές θα πληρώσουν σκληρά, μηνύματα γεμάτα μίσος και απειλές, γενικά έχω βαρεθεί να διαβάζω σε αυτό το σάιτ όλο μίσος και απειλές. Καλά ρε την παλεύετε, είστε όλοι έτοιμοι να αλληλοσκοτωθείτε. Που το κρύβετε τόσο μίσος ήθελα να’ξερα?? καλό παράδεισο αγγελούδι, σίγουρα πάει κάπου καλύτερα από εδώ, κι εννοείται ότι δεν φταίει ο σκύλος, δυστυχώς εγκληματική αμέλεια των γονιών. Ηρεμήστε όλες οι πλευρές, το χατήρι τους κάνετε

      1. Που ζεις ρε φίλε εσύ; Μια χώρα σε πόλεμο, υπό κατοχή, εξελισσόμενη γενοκτονία, αντικατάσταση πληθυσμού, και να μην μπορείς να έχεις θεσμικής αντίδραση! Αλλά ξέχασα στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” τα δικαιώματα των ζώων είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή!
        Ρε λοβοτομημένε σε καννιβαλίζουν καθημερινά οι επικυρίαρχοι και μας λες ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ!;
        Γιατί εξέλειψε το ΔΙΚΑΙΟΝ ρε πανίβλακα! Το ΜΕΤΡΟ κι η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! Με το “καλό παράδεισο” δεν ακυρώνουμε τις ευθύνες μας για την κοινωνική σήψη και την ηθική παρακμή που ζούμε και αποχαυνωμένοι παρακολουθούμε από μακριά!
        Τα ζώα είναι ευτυχισμένα όταν ζούν στη φύση! Καλά πιστά είναι τα εξημερωμένα κι ο Ανθρώπος να τα φροντίζει, αλλά να μην τους στερεί την ελευθερία τους! Και επειδή ρε τύπε εσένα σε έκλεισε ο Ρότσιλδ σε κλουβί 70 τ.μ. πρέπει να κλείσεις και το κατοικίδιο εκεί γιατί το αγαπάς!; Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι διαστροφή! Δε νοείται φιλόζωος, αν δεν είναι φυσιολάτρης! Τελεία και παύλα!
        Στο μεταξύ θα υπάρξουν κι άλλα θύματα από την ανεγκεφαλία που καλλιεργούν τα νεοταξίτικα ήθη! Και που είσαι, γίνε και βίγκαν και εντομοφάγος και παιδεραστής και σατανιστής κι ότι άλλη διαστροφή σου έρθει στο μυαλό επειδή στο είπε ο Ρότσιλδ!

        1. Σώτο είσαι ψυχικά νοσούντας και διαταργμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεσαι και φαρμακευτική αγωγή. Η φυσική αγωγή σε συνδιασμό με φαρμακευτική μπορεί να σε βοηθήσει. Μέχρι τότε προσπάθησε να μην βρίζεις άγνωστους μέσω διαδυκτίου γιατί σε κάνει ρεζίλι. Φιλικά –

          1. Καλά, εσύ μάθε πρώτα ελληνικά, γράψε τα σωστά και μετά γίνε ψυχίατρος! Η κοινή λογική δεν θέλει ψυχίατρο, νεοεποχίτη, που δεν ξέρεις πλέον να ξεχωρίσεις το ορθό από το ανάποδο…

    46. πρώτα θέλουν μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια οι γονείς που κρατάνε αυτά τα σκυλια δολοφόνους στο σπίτι ενώ έχουν μικρά παιδιά, κρίμα πραγματικά για το αγγελούδι

    47. Το σκυλί δεν φταίει. Φταίνε οι ιδιοκτήτες του, η συμπεριφορά τους απέναντί του. Συλλυπητήρια για το βρέφος. Ας γίνει “σκληρό” μάθημα για όλους μας.

    48. ψωφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στο βρωμοσκυλο
      φολες σε ολα τα σκατοσκυλα με τις λυσσες και τα καλαζαρ
      αι σιχτιρ εδω δεν εχουμε να φαμε αγοραζετε σκυλοτροφες …ειχατε στα σκατοχωρια σας τα τσοπανοσκυλα
      και τα φερατε στην Αθηνα κολοβλαχοι

      1. Μαλλον εσυ εισαι κολοβλαχος και απολιτιστος.Επειδη εισαι προφανως αχρηστος και δεν εχεις να φας,θα σταματησουμε εμεις να βοηθαμε τα αθωα πλασματα για τα οποια βρηκες αφορμη να ριξεις δηλητηριο?

      2. Εμένα το σκυλί έσωσε το παιδί μου από δάγκωμα φιδιού τι έχετε να πείτε ;

    49. Το σκυλι ειναι απο τις καλυτερες ρατσες και αγαπανε και προστατευουν τα παιδια. Ο καγκουρας ιδιοκτητης ειναι υπευθυνος που το εκανε επιθετικο για να πουλαει μουρη ο μαλακας

      1. Συμφωνω απολυτα.
        Ο λακαμάς του’κοψε και τ’αυτια.

    50. Οταν τα παιδια μου ηταν μικρα μας χαρισαν στο εξοχικο δυο ροντβαιλερ μωρά.
      Δεν υπηρχε σκεψη να τα κρατησουμε και τα δυο αλλα τα πηγαμε στον κτηνιατρο για τα εμβολια. Σκεφτομαστε για το ενα ροντβαιλερ αλλα θελαμε την γνωμη ενος επιστημονα.
      Εκει ο γιατρος μας ειπε οτι απο την στιγμη που υπαρχουν μικρα παιδια στο σπιτι τα σκυλια πρεπει να απομακρυνθουν.
      Ετσι λοιπον δωσαμε το αρσενικο σε εναν γειτονα που το κατειχε το αθλημα και το θηλυκο σε ενα συγγενικο μας ζευγαρι με μεγαλα παιδια. Και τα δυο ροντβαιλερ δεν μπηκαν ποτε στα συγκεκριμενα σπιτια παρα σε δικο τους χωρο.
      Και τα δυο ροντβαιλερ μεγαλωσαν καλά δεν προκαλεσαν κακο και εδω και χρονια εχουν πεθανει.
      Σε αντιθεση με εμας ενας γειτονας που ειχε ροντβαιλερ απο μωρο και αυτο; στο εξοχικο παντα, το σκυλι επιτεθηκε σε ενα απο τα 5 παιδια του και του δαγκωσε το δαχτυλο..
      Ροντβαιλερ, πιτ μπουλ δεν ειναι για οικογενειες με παιδια.
      Εγω τωρα εχω ενα λαμπραντορ που ειναι εξαιρετικο!
      Παλια ειχα λυκοσκυλο που εσωσε το παιδι μου μωρο γιατι θα επεφτε με το καροτσι απο ενα σκαλάκι και το λυκοσκυλο εβαλε την πλατη του αρχισε να γαβγιζει και ευτυχως δεν υπηρξε πτωση…
      Και το λυκοσκυλο ειναι καλο σκυλι. Τα αλλα ειναι δολοφονοι..
      Επισης τα σκυλια οταν ειναι εξω πρεπει απαραιτητα να φορανε φιμωτρο..
      Περιστατικο. Στην Κηφισια κυκλοφορει σπανια βεβαια ενας τυπος με ενα Μαστιφ χωρις φιμωτρο χωρις τιποτα! να παρεις ποιον τηλεφωνο να το καταγγειλεις?
      Το βλεπεις και αλλαζεις πεζοδρομιο…

      1. είσαι άσχετη κλείστο το ρημάδι κυρά μου…..

        1. εσυ θελεις φιμωτρο αγραμματο υποκειμενο που θα σχολιασεις κιολας.
          κυρά να πεις την μανα σου που δεν σου εμαθε τροπους.

    51. Αν ο δολοφόνος του παιδιού ήταν άνθρωπος, όλοι η κοινωνία θα ούρλιαζε “Ισόβια στην Κρεμάλα” και άλλα σχετικά.
      Τώρα που ο δολοφόνος είναι σκύλος, ράτσας δολοφονικής, βγήκαν οι ¨”φιλόζωοι” και ζητάνε κατανόηση.
      Μήπως τους χρειάζεται ψυχίατρος ?

    52. καραγκιόζηδες που είχαν τέτοιο σκυλί στο μπαλκόνι..Ο σκύλος τι φταίει αν το αφεντικό είναι γκαου..Αυτοι και μόνο είναι οι μόνοι υπαίτιοι..Τι του φύλαγε;;Το μπαλκόνι;;Βάλε συναγερμό ρε..

    53. ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ θέλουν οι γονείς κ οχι το σκυλί ,
      κρίμα κ αδικο για το μωράκι

    54. ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΣΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…..1. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ΄΄ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ 2. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΄΄ΩΡΑΙΑ΄΄ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ Ή ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      1. Σκάσε γαμω το σπίτι σου μπάσταρδο που μετά από ένα τραγικό συμβάν βγήκες να μας πεις ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Παλιοτσογλανε. Γιατί νομίζεις ρε καραγκιόζη οτι έχει εξοπλίσει η φύση αυτά τα ζώα με δόντια που ξεσκίζουν; για να καθονται στο σαλονι και να τρώνε κονσέρβες; επε7δη έτσι σου έμαθαν βρε ηλίθιο ζωντανό δεν σημαίνει ότι είναι έτσι τα πράγματα. Επειδή τα θέλετε όλα στις υπηρεσίες σας μην μας το πουλάς και για λογικό. Τα ζώα δεν έχουν καμία δουλειά να συνυπάρχουν μαζί με τους ανθρώπους. Τουλάχιστον όχι όπως έχει γίνει η μόδα. Φιλόζωοι λέει μετά. Άμα είσαι φιλόζωος τότε να αφήσεις τα ζώα στην ησυχία τους και άμα θέλεις να τα απολαύσεις τότε βάλε National geographic να το καταευχαριστηθεις. Άιντε παλιοκουλτουριαρηδες.

        1. “Α” δωσε μια καλη το κεφαλι σου στον τοιχο ρε κηφηνα που ουτε τις εικονες δεν κοιτουσες λογικα στα βιβλια οχι απλα τα γραμματα βρηκες και στομα να μιλησεις

      2. Ρε άντε πάγαινε, αστοιχείωτε! Έχω σκυλί στο κτήμα μου με σπιτάκι δικό του χώρο άπλετο να ζει ελεύθερα και να έρχεται όποτε του καπνίσει. Είσαι εσύ ρε πιο φιλόζωος από εμένα και τους παλιούς χωριάτες; Όσο για τα λαθροπιθήκια φίλε μου έπεσες σε λούμπα, γιατί τους βρίσκω ακόμα πιο σιχαμερούς και από τα ζώα! Δεν θέλω να τους κάνω κακό, αλλά δεν τους αντέχω ούτε σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου να περνούν στο διάβα μου! Στις χώρες τους, μακριά κι αγαπημένοι, μακριά από τον τόπο μου, αυτό πρεσβεύω. Ανέκαθεν όταν έβλεπα γύφτο άλλαζα πεζοδρόμιο. Άρα κτηνοβάτες και λαθρομαυρούκους τους έχω ένα και το αυτό! Αυτά και άντε μάζεψε σκυλόσκατα, λοβοτομημένε!
        Όποιος θέλει να έχει ζώο, να πάρει εξοχική κατοικία ή να πάει να ζήσει σε χωριό! Όλα τα υπόλοιπα, πανηλίθια ζόμπι μου, είναι βασανιστήρια για τα ζωντανά! Τέλος!
        Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να μην μας ζαλίζουν τ’ αυτιά οι ξαναμμένοι κτηνοβάτες που ποζάρουν για “φιλόζωοι”!

    55. ειχες το δολοφονο στο σπιτι σου…πρεπει να τιμοριθεις γιαυτο εσυ και ο αντρας σου…σας λειπαμε αλλα εχετε μεγαλη ευθυνει για το χαμο αυτης της ψυχουλας που φερατε στη ζωη και να εχει τετοιο τελος….επρεπε να ντρεπεστε…

    56. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.

    57. Απομονωση σε κυνοτροφειο. Απαγορευεται να ειναι με κοσμο εννοειται

    58. παντου στον κοσμο ολον σκυλια που σκοτωνουν ανθρωπο θανατωνονται αμεσως……
      ειδαλως το σκυλι θα ξανασκοτωσει με την πρωτη ευκαιρια.
      βεβαια συμφωνω με τους υπολοιπους που γραφουν πως οι επιθετικές ρατσες πρεπει να εκπαιδεύονται , ειδαλως ειναι σαν να εχεις ενα οπλο με σφαιρα στην θαλαμη και χωρις ασφαλεια σε χωρο που υπαρχουν αδαείς οπως μικρα παιδια ,ατομα με ειδικες αναγκες κλπ, σιγουρα θα αποβεί μοιραίο…….
      καθε τοσο διαβαζουμε ροτβαιλερ δαγκωσε κλπκλπ, να απαγορευτει λοιπον η ρατσα αυτη, οπως στην Αγγλια που ειναι μεν φιλοζωοι αλλα πιτμπουλ γιοκ, αλλα και να υποχρεωθουν οι ιδοκτητες σκυλων αν γινει καταγγελια για το σκυλο τους να περναν επιτροπη και να υποχρεώνονται να το εκπαιδεύσουν ……
      ειμαι κατοχος ντομπερμαν ομως ειναι ενα πολυ κοινωνικοποιημενο ζωο ηρεμο ησυχο, ομως ειμαι απολυτα σιγουρος πως αν χρειαστει θα με προστατεψει , επισης δηλωνω πως αν ενας πατερας , το παιδι του το δαγκώσει σκυλος μου του δινω το δικαιωμα να πυροβολησει και εμενα και το σκυλο μου……..

    59. ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΄΄ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ΄΄ , ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΄΄ΕΥΠΡΕΠΗ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΥΓΕΝΗ΄΄ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ…. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ , ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ…… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΣΚΥΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΥΤΟΝ…….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ……..

      1. Συγχαρητηρια Δεσποινα!
        Οτι καλυτερο εχω διαβασει γι αυτο το θεμα
        Ελεος!βγηκε ο καθε κομπλεξικος και γενικευει μια κατασταση στην οποια υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα στη χωρα μας.
        Τα ζωα ειναι αμοιρα και οι κακοποιησεις σε καθημερινη βαση.
        Και τα βαζουν με τους φιλοζωους που δινουν και την ψυχη τους για να βοηθησουν αυτα τα ταλαιπωρημενα πλασματα.

      2. Και ποιός σας είπε κυρία μου ότι θέλουμε τους βρωμιαραίους Πάκους; Θέλουμε την παραδοσιακή ζωή, με καθαρό περιβάλλον, ζώα στη φύση κι ανθρώπους που θέλουν πόλη να ζούν με ανθρώπους κι όχι θηρία!

    60. Ρε, που γίνατε όλοι ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΙ και μου μάθατε τα “κατοικίδια”. Πού το βρήκατε ρε “φιλόζωοι”, άνθρωποι και ζώα να ζουν στον ίδιο χώρο; Εμείς στο χωριό μου το θεωρούσαμε βρωμιά κάτι τέτοιο. Και βλέπεις όλους τους βρωμιαραίους να μαζεύουν σκυλόσκατα στους δρόμους! Τα ζώα, τα έχουν οι πολιτισμένοι λαοί σε αγρούς στα υποστατικά τους: σε δικά τους σπιτάκια. Γιατί, η άλλη βλακεία: “υιοθετείστε αδέσποτα”, λες και τα ζώα γεννήθηκαν για ζουν σε εσωτερικούς χώρους κι όχι στη φύση! Ανόητοι, που ό,τι είναι μόδα σας σερβίρουν την υιοθετείτε σαν αυτιστικά! Βρωμοράτσα! Άλλα τα θέλετε για ΑΛΛΕΣ δουλειές, παλιοανώμαλοι, κτηνοβάτες!

      1. στανταρ είσαι πιο βρωμίλος και απο ζωο σωτηρία

    61. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ!!!! ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΈΡΑΝΤΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ. ΕΛΕΟΣ!!! ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΊΤΕ!!! ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΓΛΥΚΌ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! ΕΚΕΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΆΞΟΥΝ….

    62. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΣΚΥΛΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ…………. ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ……. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ, Ο, ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ…. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ………

    63. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ..ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΚΡΥΑ…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…

    64. Παρολο που ειχα σκύλο και παρομιο σκυλί όρμισε στο δικο μου που ηταν καλαγαθος και του έκοψε το αυτι του κάποτε……….το σκυλι ετσι ειναι απο την φύση του…οπως και τα πιτμπουλ δεν τα γουστάρω και ας ειμαι φιλόζωος,,,,,,,, ο καλιτερος μου φιλος εχει πιτμπουλ και του λεω ρε φιλε οταν ερθω σε παρακαλώ βάλτο κάπου δεν το εμπιστεύομαι οπως και να το κανεις δεν μπορεις να ξερεις τι θα σκεφτεί εκείνη την ώρα.
      Πάντως η ελλειπή εκπαιδευση σε αυτα που λενε τα παιδια πιο πανω έφερε αυτο το αποτέλεσμα………..αλλα και να το θανατώσουν δεν θα φέρουν πισω το μωράκι;;; αυτο απλα θανατώθηκε απο μονο του με ολα αυτά γιατι πολυ απλα δεν θα το θελει κάνεις με αυτο το ιστορικό για υιοθεσία.

    65. Έχω σκύλο και έχω και παιδι……δεν είναι τυχαία η παροιμία το σκυλί και το παιδί όπως το μαθεις……αν έχεις “αγριεψει” το σκυλί αυτά θα κάνει…….κρίμα το αγγελούδι……οι ιδιοκτήτες του σκύλου φταίνε όχι το σκυλί και είναι κρίμα γιατί στο τέλος θα κάνουν ευθανασία και στο σκυλί και δε πιστεύω ότι φταίει αυτό για την εκπαίδευση που του έκαναν……μπορεί να έχει άγρια ένστικτα αλλά αν δεν του τα καλλιεργήσεις δε θα τα χρησιμοποιήσει……γονίδιο ισχύει και για εμάς τους ανθρώπους…..οι δολοφόνοι δε γεννιούνται γίνονται ….

      1. Τα είπες όλα, έτσι ακριβώς, αυτή είναι η αλήθεια, είτε σας αρέσει, είτε όχι

      2. Πες τα χρυσοστομη γιατι μ ολους τους αμορφωτους δεν βγαζεις ακρη. Οι γονεις φταινε για ολα και πιστευω οτι το κακοποιουσαν το σκυλι.

        1. Πολυ σωστα μιλαει η Ειρηνη. Ολοι αυτοι δεν ειναι μονο αμορφωτοι. Κομπλεξικοι και αρρωστοι στο μυαλο ειναι.

    66. Εννοείται ότι πρέπει να θανατωθεί το σκυλί, αλλά θα πρέπει να τιμωρηθούν και οι γονείς που το είχαν “φυλακισμένο” στο μπαλκόνι. Κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο,αλλά είναι και αυτονόητο ότι είναι πολύ μικρός ο χώρος για τέτοιου μεγέθους σκύλο. Τα σκυλιά θέλουν τον επαρκή χώρο τους,δηλαδή για εντός είναι τα μικρόσωμα τύπου κανίς, τεριέ κλπ. Ενώ τα μεγάλα είναι για αυλή και ΜΟΝΟ!!Μην παίρνετε σκυλιά αν δεν γνωρίζετε πως να τα χειριστείτε, γιατί θα έχουμε κι άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.

    67. Εντελώς ακατάλληλη ράτσα για παιδιά. Φταίνε οι γονείς. Πώς τους πέρασε από το μυαλό να έχουν Rottweiler στο σπίτι με τα παιδιά! Το ζώο είναι ζώο, έχει ένστικτο. Ο άνθρωπος είναι αυτός που έχει λογική και έχει την ευθύνη.

    68. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι όντος γαμημένη . Οι περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ απαγορεύουν τα συγκεκριμένα κοπρόσκυλα. Εγώ προσωπικά θα το έψηνα το γαμήδι στον φούρνο . Όσο για τους γονείς , συλλυπητήρια . Όμως μυαλό Yok. Τι θέλατε το τετράποδο φρικιό με μωρό στο σπίτι ?

      1. ότι είσαι συφιλιάρα αυτό ειναι σίγουρο…..ψόφα μωρή βρώμα,ψήσιμο θες εσύ για να γλιτώσουμε απο την σύφιλη

    69. Το σκύλο πρέπει να τον θανατώσουν ετσι κανουν και στην Νορβηγια

    70. Κάπου να χωρέσει κι ένα άλλο θέμα. Αν ο κάθε ανόητος παίρνει σκυλί και το βάζει στο μπαλκόνι να γαυγίζει μέρα νύχτα, γιατί έτσι γίνεται, οι γείτονες τι φταίνε; Οι απέναντι, οι πάνω, οι κάτω στην οικοδομή, οι παραπέρα; Έτυχε να περάσω καλοκαίρια χωρίς να κλείσω μάτι τρεις μήνες, επειδή οι διπλανοί είχαν αφημένο τον σκύλο δεμένο στον ακάλυπτο. Καιρός να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Φιλόζωος δεν σημαίνει βάζω το άγριο θηρίο στο διαχωριστικό των μπαλκονιών να επιτίθεται μόλις ο άλλος τολμήσει και ανοίξει μπαλκονόπορτα. Ούτε σημαίνει ότι χωρίς ντροπή αφήνω το σκυλί μου να κοπρίζει δρόμους, πεζοδρόμια, πάρκα, ακόμα και ανοιχτές πιλοτές.

    71. Όχι…δεν πρέπει! Σε όλο τον κόσμο (εκτός από το Ελλαδιστάν βέβαια) συγκεκριμένες ράτσες σκύλων πρέπει να εκπαιδεύονται ειδικά από τον ιδιοκτήτη και να φέρουν φίμοτρο στον δρόμο! Είναι απίστευτα λυπηρό αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι, αλλά ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο οι ιδιοκτήτες και το αριστερό κολοκράτος!

    72. Η κυρία Νταίζη που είναι κοπρολάγνα θα στενοχωρήθηκε που θα σκοτώσουν το καημένο σκυλάκι και μόνο..

    73. Πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή τέτοιων σκύλων. Και γενικά να αλλάξει αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί με τα σκυλιά τα γατιά, και όλα τα άλλα κατοικίδια που έχει γεμίσει το κάθε διαμέρισμα. Η αγάπη και το πατρικό και μητρικό φίλτρο, πρέπει να διοχετεύεται σε παιδιά. Και όχι σε γατιά και σκυλιά κάθε είδους και μετάλλαξης.
      Είναι γελοίο, αν όχι τραγικό, το φαινόμενο, νέοι και νέες 25, 30, 35 ετών, αντί να κρατάνε καροτσάκι με παιδιά, να κρατάνε από 1, 2, 3 λουριά και να σέρνουν σκυλιά……..
      Ιδομενέας

      1. Ναι ρε Μιχάλη, αλλά αν εσύ κάθεσαι κι γράφεις στον υπολογιστή πως θα τα κάνουνε τα παιδιά; με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος;

    74. Οι μεγαλύτεροι υποκριτές είναι οι γιαλαντζι φιλοζωοι.. αγαπούν τά σκυλιά τά πάνε βόλτα και μετά πάνε στο σπίτι τους ή στη ταβέρνα καί τρώνε όλα τά φιλέτα από τά άμοιρα ζώα πού είχαν την ατυχία νά μη γεννηθούν σκυλιά η γατιά… πάνε οι υποκριτές και αγοράζουν τα παλαμάκια καί όλα τά γατοκεφαλα για να γεμίσουν τή σάπια μπάκα τους… όμως θά τιμωρηθούν γιατί ή υποκρισία δεν συγχωρείται… αρρώστιες και χίλια δυο καρκίνοι γέμισαν τό κόσμο… άμα δουν οι υποκριτές κανένα ξένο πού στην κουλτούρα τους τρώνε κρέας σκυλιού κάνουν σα τρελλοί.λες και αυτοί δεν τρώνε τά άμοιρα κατσίκια χοιρινά μοσχάρια κλπ…ο ονομαζόμενος φιλοζωος κύριοι και κυρίες δεν τρωη κρέας.μονο τά παράγωγα αυτών…(αυγά γάλα τυρί κλπ)… αλλά τώρα τί σάς λέω…. πάω στο χτημα μου νά δω τα 2 σκυλιά μου και τά άλλα ζώα μου πού τά αγαπώ και δεν τά δολοφονω γιατί είμαι αληθινός φιλοζωος .. και όχι υποκριτής… ή υποκρισία τιμωρείται πολύ σκληρά…

    75. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΙΧΑΜΈΝΑ ΌΝΤΑ ΦΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΊ ΑΛΛΆ ΠΡΏΤΑ ΦΤΑΊΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΌΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΑ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Ν ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣΕΣΙΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ. ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΆΜΑΙ ΕΊΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    76. Μάλλον τόν ιδιοκτήτη πρέπει να σκοτώσουν ο σκύλος ότι του μάθουμε αυτό θα κάνει αν εμείς είμαστε ανεύθυνη το ζώο δεν φταίει σε τίποτα. Κρίμα το αγγελούδι.

    77. Και να εξαφανιστεί η ράτσα αυτή…. θα βρεθεί κάποια άλλη ράτσα με αιμοβόρα ένστικτά, που θα εκπαιδεύσει ο ανόητος ο άνθρωπος. Είναι λυπηρό να χάνονται έτσι οι αθώες αυτές ψυχουλες, το δύο μηνών αυτό μωράκι σήμερα…Πριν λίγο καιρό το τετράχρονο αγοράκι…αυριο;;;; ποιο;;;; φτάνει εσείς οι δήθεν φιλόζωοι!!!!!!είστε άρρωστοι άνθρωποι!!!!! Το συγκεκριμένο απλά να θανατωθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι!!!!!
      Είμαι φιλόζωος και πατέρας 2 παιδιών!

      1. Η ρατσα φταει ή μηπως οι ιδιοκτητες? Αν το σκυλι ηταν στον καταλληλο χωρο με τις αναλογες προυποθεσεις δεν θα ειχε χαθει η ζωουλα αυτου του βρεφους. Επιλογη του σκυλιου ηταν να ειναι σε ενα μπαλκονι? Ολα τα σκυλια παιρνουν τον χαρακτηρα αυτου που τα μεγαλωνει. Ωραιοι φιλοζωοι.

      2. μαλάκας είσαι….που θα βγάλεις δύο μαλακισμένα σαν εσένα

        1. Ενα μπράβο στους δικούς για την, επίσης, ωραία ανατροφή και διαπαιδαγώγηση, μήπως δέ σου δώσανε αρκετή αγάπη..; ίσως να ασχολιόντουσαν ποιό πολυ με το σκύλο τους βέβαια..

    78. Με αυτά που μας ραντίζουν καθημερινά νομίζετε ότι επηρεάζονται μόνο οι άνθρωποι λάθος και τα ζώα κ τα φυτά τα πάντα θα φτάσουμε σε σημείο τα σκυλιά να τρώνε τα αφεντικά τους ήδη η αρχή γίνεται από τη Νορβηγία βακτήριο σκοτώνει σκύλους και είναι άγνωστο στους γιατρούς και άγνωστο αν μεταδίδεται στον άνθρωπο και πως αν γίνει κάτι τέτοιο τη γαμησαμε ο πληθυσμός των σκύλων πλησιάζει τριπλάσιος των ανθρωπων

    79. Απο τη στιγμη που δαγκωνει ανθρωπο το σκυλι πρεπει να θανατωνετε το ανθρωπινο αιμα οταν δοκιμαστει θα το θελει ξανα το σκυλι

    80. Το σκύλο πρέπει να τον θανατώσουν. Αυτά τα άγρια σκυλιά μισούν και ζηλεύουν τα παιδιά και θα πρέπει κάπου το αφεντικό του να έδειξε αγάπη σε κάποιο παιδί, στο σκυλί ζήλεψε και το έβγαλε στο άτυχο βρέφος. Κάποιος που είχε σκύλο μου είχε πει κάποτε ότι είναι ψέμα ότι τα σκυλιά αγαπάνε τα παιδιά. Τα σκυλιά τα ζηλεύουν τα παιδιά και οι γονείς δεν θα πρέπει να εμπιστεύονται τα μικρά παιδιά τους στα σκυλιά, εάν έχουν σκυλιά στο σπίτι και μάλιστα, εάν αυτά είναι άγρια, που είναι δολοφόνοι από ένστικτο

    81. Άμα αφήνουν απομονωμένα σε ένα μπαλκονι τα σκυλιά τους όλη τους τη ζωη αυτά είναι τα αποτελέσματα….θέλουν κι αυτά φροντίδα…

    82. Άγαπητε Στεφανε το επειδη γνωριζω απο σκυλια θα σου πω καποια πραγματα και ρωτα και εκπαιδευτες σκυλων να σου πουν αν εχω δικιο.Οταν παιρνεις ενα σκυλο πρεπει να το θεωρεις ισοτιμο μελος της οικογενειας σου οσο και αν σου φαινεται περιεργο αυτο που λεω.Τα σκυλια καταλαβαινουν τα παντα.Αν το θεωρεις φυλακα και μονο φυλακα θα και το μαθεις να ειναι επιθετικο προστατευει μονον αυτον που το ταιζει και το βγαζει βολτα και το προσεχει.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τον πατερα και την μητερα αν το ταιζε.Τα υπολοιπα μελη της οικογενειας αφου ηταν μονιμως στο μπαλκονι δεν τα γνωριζει.Συνεπεια αυτου να βλεπει και να ακουει την αγαπη που δινανε στα παιδια τους και καλα κανανε αλλα αυτο ενιωθε παραμερισμενο και απομακρυσμενο με συνεπεια να γινει αυτο που εγινε.Δες αμετρητα βιντεακια στο ιντερνετ που μολις οικογενειες φαιρνουν ενα νεο μελος στο σπιτι φροντιζουν να το μαθει και ο σκυλος τους και μετα γινετε φυλακας αγγελος του μωρου.Και τα δυο περιστατικα που εχουν γινει εχουν γινει απο φυλακες παραμερισμενα σκυλια.Και οτι εχει γινει με αδεσποτα εχει γινει γιατι εχουν κανει αγελες αφου εχουν χτυπηθει,βασανιστει και εγκαταλειφθει απο τον ανθρωπο.Ενα θα σου πω και ειναι ψαγμενο.Τους μηνες του καλοκαιριου μονο απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ εγκαταληφθηκαν 1000 σκυλια για να πανε διακοπες.Τα συμπερασματα δικα σου.Σου στελνω τα χαιρετισματα μου ειμαι Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ που πριν απο κανα χρονο περιπου σου ειχα φερει ενα φακελο απο SPEEDEX στο γραφειο και σου ειχα πει αν κατεβεις και οτι χρειαστεις για τις εκλογες ειμαι μαζι σου.Καλο Βραδυ.

      1. Πες τα ανθρωπε…..Διαβαστε αμορφωτα σκουπιδια τον Παυλιδη τωρα και σκαστε

        1. παυλιδης; μα αυτος είναι μια διανοια αναμεσα μας!!! Ποτε θα εκδοθουν κάποια συγγράμματα του;

      2. Πραγματικά πρέπει να είσαι μέγας ανώμαλος το να έχεις παιδιά και να έχεις και σκυλιά. Και ειδικά τέτοιου είδους σκυλιά. Μόνο και μόνο επειδή το επιτάσσει η μόδα. Ποιος φύλακας ρε; πιο φθηνά σου έρχεται να πληρώνεις ιδιωτική εταιρεία πάρα να έχεις σκυλί. Σας έφαγε η μόδα. Μου γίνατε και ειδικοί κιόλας. Λες και μιλάτε με τον σκύλο και σας είπε τα μυστικά του. Εντωμεταξύ ειμαι σίγουρος ότι οι γονείς του μωρού μόλις άκουγαν για επιθέσεις σκύλων σε παιδια είχαν την ίδια ακριβώς άποψη με εσάς. Θέλω να δω τώρα τον πατέρα και την μανα και να τους ρωτήσω. Τι καταλάβατε τώρα ρε μαλακες; εεεεεεε; Εγώ έχω δυο παιδιά και δεν μου φτάνει χρόνος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου όπως θέλω και αυτοί με τέσσερα παιδιά είχαν χρόνο να ασχολούνται και με τον σκύλο; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ; έλεος δηλαδή.

      3. Μπράβο κύριε Παυλίδη…Ετσι ακριβώς και άσε τα αμόρφωτα ζώα τους νεοέλληνες να λένε τις παπαρίες τους.Ούτως η άλλος βλέπουμε που μας κατάντησαν τα δίποδα ζώα με τις επιλογές τους τόσα χρόνια που έχουν άποψη για όλα

      4. Ο καθένας είνα ελεύθερος να λέει ότι θέλει..

        Έτσι όπως ξεκινάς να τα λές υπονοείς οτι μόνο οι εκπεδευτές σκύλων πρέπει να έχουν σκύλους.. εφόσον είναι εξοικειομένοι και γνώστες.. δε διαφωνώ πάντως

        Όλα τα άλλα που λές κάντα ταινία γιατί είναι δημιούργημα φαντασίας.. εκτός και εάν ήσουν γείτονας ή βρισκόσουν παρών και είδες ότι εικάζεις (τι σημαίνει μονίμος στο μπαλκόνι, το πιστέυεις αυτό; εδώ άλλος είπε οτι τον βγάζανε βόλτα χωρίς τα παιδιά, αμέσως αμέσως πάει το “μονίμος” περίπατο και τα παιδιά μπορεί να θέλανε να παίξουν Fortnite, με το ζόρι θα κάνεις τη βόλτα του σκύλου οικογενιακή επιχείρηση; και άν γινόταν και αυτό έτσι..

        Λοιπόν αρκετά δε νομίζεις;

        Άν θες ζώο φυσικά και πρεπει να γνωρίζεις πώς να το διαχειρίζεσαι, όπως και με όλα τα πράγματα στη ζωή.
        Το ζώο γνωρίζει τι κάνει και γιατί το κάνει, αλλα δε θα στο πεί ποτέ.
        Άμα πιστεύεις οτι οι εκπεδευτές σκύλων θα αφήναν σκύλο να πλησιάσει εκπεδευμένο σκύλο μωρό 2 μήνων είσαι πολύ γελασμένος.. γνωρίζουν οτι ανα πάσα στιγμή κάτι μπορεί να πάει στραβά.

        Το σκυλί θα θανατωθεί

        χαιρετισμούς..

      5. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Επίσης ένα σκυλί που είναι μόνιμα στο μπαλκόνι, είναι φυλακισμένο!!! Ακόμα και στους φυλακισμένους ανθρώπους, παρέχεται το δικαίωμα του “αυλισμού”, 1-2 ώρες κάθε μέρα. Αυτό το ζωντανό “τρελάθηκε” από τον εγκλεισμό, και νόμιζε πως πιθανόν έφταιγε το μωράκι για την παραμέλησή του. Οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι γονείς (των παιδιών και του σκύλου!!!) . Είναι σκληρό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο κάθε ενήλικος που υιοθετεί ένα ζωντανό, πρέπει να το κάνει με την ίδια επίγνωση της ευθύνης με την οποία αποφασίζει να κάνει παιδιά. Αναλαμβάνει να μεγαλώσει ένα ζώο, το οποίο διαθέτει νοημοσύνη παιδιού και πρέπει να το διδάξει, όπως και το παιδί του. Διαφορετικά δεν χρειάζεται να πάρει ζωάκι. Ας τ΄αφήσει στην ησυχία τους και αυτά με τη σειρά τους καθόλου δεν θα τον ενοχλήσουν. Είδατε ποτέ κανένα σκύλο να υιοθετηθεί με το ζόρι; Όλοι αυτοί που παίρνουν Ένα μικρό ζωάκι και το “πετάνε” στο δρόμο μόλις ενηλικιωθεί, δημιουργούν μια στρατιά “δραματικών” ιστοριών που αγωνίζονται να επιβιώσουν. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΡΑΜΑΤΑ!!!

    83. Το σκυλί έκανε αυτό που λέγεται «σκοτώματα» δηλαδή να πιάσει το «θήραμα» και να το ταρακουνάει πέρα δώθε. Όποιος παίρνει σκυλί-φύλακα οφείλει να είναι σε θέση να το διαχειριστεί και σαφώς κατα την γνώμη μου να μην έχει τέτοιο σκυλί αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Δυστυχώς έχει γεμίσει ο τόπος από πίτμπουλ και ροντβάιλερ , σκυλια που πρέπει να είσαι πολύ ικανός , υπεύθυνος και δυνατός για να τα έχεις. Σαφώς δεν φταίει το σκυλί αλλά οι γονείς.

    84. ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΗΘΙΚΑΝ…ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ……ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ……….. ……..

    Comments are closed.