ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ! Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ.

    Κοινοποίηση:
    megaro16-860x614

    Η σύζυγος του σημερινού πρωθυπουργού παίρνει το αίμα της πίσω στέλνοντας μήνυμα στην σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού.
    Η Μπετυ Μπαζιάνα όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισε μόνο για μια συνέντευξη της που έδωσε σε εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία μας ενημέρωνε, ότι την ημερομηνία της επετείου του δημοψηφίσματος του2015 κλαίει.
    Αλλιώς η Μαράβα Μητσοτάκη θέλει να περάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα!

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ συνοδεύοντας τον σύζυγό της και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου.

    mareva-fyllo1-768x431

    Δεν δίστασε μάλιστα να φορέσει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού. Ανέβασε μάλιστα η ίδια και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν. @womens_agri_coop_ag.antonios _ Agios Antonios Women’s Agricultural Cooperation of Traditional Products was founded in June 1999 and is the first women’s cooperation of the Prefecture of Thessaloniki.Thank you for showing me around!

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις


    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Ο αγώνας των μελών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος για ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής είναι ένας αγώνας που αφορά όλους μας. Από το 1990 αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για το πολύπλευρο έργο του συλλόγου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη ζέστη υποδοχή και για το χρόνο που μας αφιέρωσαν. #downsyndrome

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

    «Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», ήταν τα όσα έγραψε στο instagram.

    mareva-fyllo2

    mareva-fyllo3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Kαι ειχα μια αριστεροστροφη φαγουρα,Νααααααα τοσηηηηη.

    2. Άμα συγκρίνετε τις δύο και βλέπετε πιο όμορφη την Εβραία,σας λυπάμαι. προβλημα στα μάτια η χημική ανισορροπία (φρενοβλαβεια)στο μυαλό; Επίσης ο Έλλην θεός (φύση σύμπαν κόσμος) όπως τον ονομάζουμε εμείς οι Έλληνες δεν μας υποχρεώνει να στεφανονωμαστε στο όνομα του Θεού του Ισραήλ και μέσα στο ναό του Θεού του Ισραήλ.Αυτα τα λίγα..

    3. Σα μάγισσα είναι με την κρεατοελιά…σκιάχτηκα βραδιάτικα

    4. Απλά διαλέξτε: Ελληνίδα μελαχροινη αλλά αριστερή ή ξανθιά κρΰα Πολωνέζα αλλοδαπή φιλελού. Ότι σας αρέσει.

    5. κριμα που δεν στεφανωθηκε με τις ευλογιες του παντοδυναμου γιαχβε απο την χωρα της μεσης ανατολης

    6. Μιλφαρα η Περιστέρα για σκληρά παιχνίδια όσο αφορά την μαρεβα πολυ κρυα δεν θα έμπαινα

    7. Καρα κατηνα τωρα θυμηθηκε τον κουλη γιατι εγινε προθυπουργος πριν 12 χρονια που ηταν πολυ κιτσ η τυπισα

    8. Μακάρι αυτό το ντύσιμο να το είχε και στην επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας. Αυτό μάλιστα! Είναι σικάτο και όχι εκείνο που φορούσε τότε.

    9. Υπέροχη…! Άψογη και fashion icon , δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη πρώτη Κυρία.

    Comments are closed.