25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΓΙΑ “ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ Δ.ΜΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ. ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΥΡΗΝΕΣ” – “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ”

Κοινοποίηση:
THEO

Σε κάθειρξη 25 ετών ,κατά συγχώνευση, καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 30χρονο Τάσο Θεοφίλου που κάθισε στο εδώλιο για την αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πάρο κατά τη διάρκεια της οποίας δολοφονήθηκε ο 53χρονος ταξιτζής Δημήτρης Μίχας.

Μετά από πολυήμερη διαδικασία οι δικαστές έκριναν ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς , όπως αρχικά είχε κατηγορηθεί και τον έκριναν ένοχο για την ληστεία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί δραστών με καλυμμένο πρόσωπο αλλά και για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Δημήτρη Μίχα για την οποία αποφάνθηκαν ότι δεν συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον 30χρονο, για απλή ληστεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου ,αθώο κατά πλειοψηφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αθώο κατά πλειοψηφία για κατοχή εκρηκτικών και πολεμικού υλικού.

Οι δικαστές δεν συντάχθηκαν με την Εισαγγελική πρόταση τόσο στο σκέλος που αφορά την αποδιδόμενη συμμετοχή του Θεοφίλου στην τρομοκρατική οργάνωση όσο και στην ανθρωποκτονία του 53χρονου. Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελική λειτουργός είχε ζητήσει από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της συγκρότησης τρομοκρατικής οργάνωσης και προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών.

Στην πρόταση της μάλιστα προς τους Εφέτες η Εισαγγελέας είχε εκφράσει την πεποίθηση της ότι ο νεαρός κατηγορούμενος αρχικά είχε “υποστηρικτικό ρόλο στους Πυρήνες” αλλά στην συνέχεια “μετά την ληστεία εξελίχθηκε σε πρωταρχικό”.

Στην απολογία του ο Τάσος Θεοφίλου είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετείχε στην ληστεία της Πάρου αλλά ούτε στην οργάνωση ΣΠΦ , επισημαίνοντας πως ανήκει στον αναρχικό χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ήρεμα, ήρεμα
    δεν είναι τρομοκράτης
    ήρεμα, ήρεμα
    είναι το θύμα μιας αγάπης
    .
    .
    .

  2. οι συριζαιοι δεν δεν ειναι τρομοκρατες .κανουν μονο ευθανασιες ανθρωπων και απαλλοτριωσεις τραπεζων

  3. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ,ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…-ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!!!-ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

    1. ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ τόλμησε…

  4. Σε περίπτωση ληστείας με μάρτυρα που είχε συγκρατήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου που είχε ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ο ανόητος, αθωώθηκε. Εδώ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μάρτυρα έφαγε 25χρόνια. Άβυσσος..

    1. Προφανώς εννοείς τον Κασιδιάρη που κατηγορήθηκε για ληστεία μίας ….ταυτότητας (αυτό δεν το λέτε ) . Θα σου θυμίσω αναρχοσυριζιώτη ότι ο … αυτόπτης μάρτυρα ήταν μία καθηγήτρια παν/μιου Συριζιώτισα (Να τονιστεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των καθηγητών παν/μιου είναι αυτής της πολιτικής τοποθέτησης. Βέβαια γενάτε το ερώτημα αφού όλοι ξέρουμε ,και έτσι είναι ,ότι οι ακροαριστεροί δεν διαβάζουν πως πήραν αυτές τις θέσεις; Μα με πολιτικές αλητείες (γλύψιμο , μέσο , εκβιασμούς , βία κλπ) . αν αναφέρω περιπτώσεις θα φρίξει το σύμπαν . Βέβαια τα παν/μια πάτωσαν ). Η δε καταγγελία έγινε μόνο … ένα μήνα μετά το συμβάν.
      Αυτά γιατί εσεις οι Αναρχοσυριζιώτες ,έμισθοι υπάλληλοι του Σόρος (στην πραγματικότητα των Αμερικανοσιωνιστών)ή ακόμη χειρότερα των Τούρκων όπως έχουν πει πρώην μέλη σας, έχετε έξεις προς τις προβοκάτσιες και τα ψέμματα.
      Όσο γι αυτό το παλιοτόμαρο που δολοφόνησε έναν μεροκαματιάρη , θα πρέπει να ξέρεις ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες (έίδαν και την φάτσα του ) κάμερες κλπ κλπ κλπ.
      Για δε την δικαισύνη καλύτερα να μην πω. Τουλάχιστον ας μοιάσει την Κυπριακή που έριξε μερικές φορές ισόβια σε αντίστοιχα παλιοτόμαρα.

  5. Εγω θα σταθω στον ταξιτζη που τον θυμηθηκα,γιατι ρε ανθρωπε μου να θυσιασεις την ζωη σου για τα λεφτα μιας κολοτραπεζας ποτε δεν το καταλαβα
    Κριμα τζαμπα μια ζωη.

    Ο συριζα βεβαια δεν ειναι εγκληματικη οργανωση εεε θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν τον φονο τον εκανε καπιοιος προσκειμενος στον εθνικιστικο χωρο

  6. μέσα τα αναρχοάπλυτα σκουπίδια,να καθαρίσει η κοινωνία

  7. ΑΘΩΟΣ Ε?ΑΥΤΟΙ ΣΚΙΤΩΝΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙ ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ….ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

  8. Η ανθελληνική δικαιοσύνη , που άφησε ελεύθερους τους Αφγανούς δολοφόνους του Λαζανά, τα περισσότερα μέλη της παρακρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, όλους τους μεγαλοκαρχαρίες που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, όλα τα μέλη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΤΤ,
    τους παρακρατικούς δολοφόνους, Μαζιώτη-Ρούπα, Ξηρό κλπ. Και φυσικά, που καλύπτει όλους τους μαφιόζους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . Τώρα έκρινε τον Συριζαίο δολοφόνο Θεοφίλου απλό συνεργό σε δολοφονία και όχι μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

    Διαβάστε την αγόρευση της εισαγγελέως ( καλύτερη συνήγορο υπεράσπισης δεν θα μπορούσε να βρεί !) και φρίξτε

    Ξεκινώντας την αγόρευση του η εισαγγελέας εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός, όπως είπε, ότι στο εδώλιο κάθεται ένας νεαρός με υψηλό IQ και ζήτησε την ενοχή του για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του ταξιτζή Δημήτρη Μίχα αλλά και τα αδικήματα της οπλοφορίας, οπλοχρησίας, αποδοχής προϊόντος εγκλήματος, πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου, συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

    Αντίθετα η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, διακεκριμένης κλοπής αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες για πλαστογραφία.

    Η εισαγγελέας στην αγόρευση του είπε ακόμη ότι ο Τ. Θεοφίλου συμμετείχε στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και ότι αρχικά ο ρόλος του στη οργάνωση ήταν υποστηρικτικός, αλλά μετά τη ληστεία της Πάρου εξελίχτηκε σε πρωταρχικό.

    ΚΡΑΤΟΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

    Υ.Γ Φανταστείτε ο συγκεκριμένος δολοφόνος να μην ήταν Συριζαίος αλλά
    Χρυσαυγίτης ποια αντιμετώπιση θα είχε από την αθελληνική δικαιοσύ
    νη.

  9. Ποιος δουλεύει ……………ποιον !!!

    Έχετε μαύρα …χάλια στην δικαιοσύνη !

    Κρίμα στον άτυχο ταξιτζή !

    Και οι άλλοι κοπρίτες που ήταν στην ίδια …συμμορία !

    Δεν ανήκουν στην τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση !

    Άι στο διάολο πεζεβέγκηδες !

    Ρε Άι στο διάολο σας λέω !

    Στράτος Δ

Comments are closed.