ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ σε ΜΑΡΙΝΑΚΗ για ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ- Μεγαλοπαράγοντες και Πρώτα Ονόματα του Ποδοσφαίρου στη Λίστα των ΥΠΟΠΤΩΝ (Δείτε τη Λίστα)

Κοινοποίηση:
marinakis-kriti

Μεγαλοπαράγοντες και πρώτα ονόματα του ποδοσφαίρου κλήθηκαν να δώσουν σήμερα εξηγήσεις ως ύποπτοι για τηδιάπραξη αξιόποινων πράξεων στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τα στημένα παιχνίδια.

Έντεκα πρόσωπα του ποδοσφαιρου ελέγχονται στο πλαίσιο της έρευνας για τον τρόπο κλήρωσης των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και την κατάρτιση πινάκων της διαιτησίας, με αφορμή ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Οι μέχρι στιγμής ύποπτοι

εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους ενώπιον του ειςαγγελέα, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, στελέχη της ΕΠΟ οπως οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης.

Ό ειςαγγελέας κ. Κορέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί η ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών άναψε το πράςινο φως έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας. Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

Πάντως στον εισαγγελικό λειτουργό εμφανίστηκαν μόνο οι συνηγόροι καθως οι ύποπτοι έχουν κληθεί σε ανομωτί καταθέσεις και μετά τις εξηγήσεις που θα δώσουν θα αποφισιστεί αν θα τους απαγγελθεί ή όχι κατηγορία.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να δώσουν εξηγήσεις στον ειςαγγελέα στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. το θεμα με τα κινεζικα τηλεφωνα χιο που χρησιμοποιουσε ο βρωμιαρης ο βαγγελας με τον συνδεσμιτη του οσφαααπ προεδρο της επο ωστε να συνομιλουν μεταξυ τους και να μην γνωριζει η ευπ σε ποιον ανηκουν, ολως τυχαιως το εχεις θαψει. τι παιζει λοιπον θα μας πεις?

  2. ΒΟΘΡΥΛΟΣ ΟΛΙΚΗΣ … ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ολινπιακος … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ? ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ ? ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ … ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΠΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ GAY ΛΙΜΑΝΙΟΥ

  3. Aυτος ο χοντρογελοιος ξεφτιλιζει τον Ολυμπιακο.

  4. Η μεγαλύτερη απάτη στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει όνομα , ΑΛΛΑ όλα θα κουκουλωθούν , ο χοντρός έπρεπε να βρίσκεται εδώ και καιρό στην φυλακή αλλά εδώ είναι ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ !!

  5. ρίξτε χολή βαζελάκια θα παρετε και φετος το τρίτο το μακρύτερο ανυπαρκτοι παρτε κανα παικτη πρωτα και μετα μιλατε.

  6. πηρανε παραταση τα πουλακια μου μεχρι 15 του μηνα που γινεται αλλαγη εισαγγελεων

    ολα ειναι κανονισμενα

    καληνυχτα ελλαδιτσα

  7. στην μπουζου και αμεσα! αν δεν υπαρξει δικαιοσυνη και τιμωρια πως θα ζητας απο τους λιγους σωστους που εχουν απομεινει, τιμιοτητα? αν ΔΕΝ γινει τιποτα ΠΑΛΙ, θα ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ! εκει εκει στην εραστιτεχνικη και ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ!

  8. ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΟΥΪΝΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΪΤΣ – Μ.Κ ΝΤΟΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΙ ; ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ; ΝΑ ΜΗ ΣΤΗΣΕΙ ;

  9. Καιρός είναι νά αρχίσουν τά όργανα μέ πρώτο τόν αρχιγαύρο προδότη σαμαρά.

  10. ΣΩΠΑ….. Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ….

  11. ΤΗ ΛΕΤΕ ΜΟΡΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΑΦΙΣΤΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ.ΤΗ ΣΑΣ ΑΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ?

Comments are closed.