“ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ’ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ”. ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΑΡΕΙΧΕ “ΕΡΩΤΙΚΕΣ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ “ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ”-ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κοινοποίηση:
zaxaropoulos2

 

Εξιχνιάστηκε άμεσα(όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία), ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 54χρονου  ιερωμένου Φώτιου Ζαχαρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (16.2.2014) το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος ημεδαπός, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες (17.2.2014) το βράδυ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες αφού μετέβησαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες της 15/16.2.2014, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Το έγκλημα έχει ερωτικά κίνητρα και κίνητρα αντεκδίκησης. Οι δράστες(ειδικά ο Γεωργιανός)ισχυρίστηκαν ότι “ο παππάς δεν μου έδωσε αυτά που είχαμε σημφωνήσει ως ποσόν για την ικανοποιήση του, με έριξε στον λογαριασμό και τον έπνιξα”.

Νεώτερα και λεπτομέρειες σε λίγο…(foto από το Θάρρος Καλαμάτας)

πρώτη ανάρτηση 11:10

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. ΛΥΠΗ ΠΡΟΚΑΛΗ Ο ΦΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΚΑΙ (θεου) ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΖΗ ΤΟΝ ξενοφερτο ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ .ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΩΔΟΣΙΟ .ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΙΟ ΜΕΤΕΠΙΤΑ.

    1. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ…ΚΗΡΥΤΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΝΤΕΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ‘ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟ’ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.

  2. ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ‘ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ’ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ…ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

  3. Ο μακαρίτης στο θύτη του πριν το ΄΄καθάρισμα΄΄: Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ’ ΄΄αγαπάς΄΄!!!

  4. Το θέμα είναι άλλο.
    Το έπαιρνε από τον Αρχιμανδρίτη ή τον έδινε στον Αρχιμανδρίτη ;

  5. ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΩΝΤΑΙ.

  6. ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

  7. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ, ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑΤΑ,

  8. ποια λουγκρα εδω μεσα ειναι προβατο(αμνος )του Γιαχβε και των εβραων ψευτοθεων και ριχνει αρνητικες στους θεους των ελληνων?? εχει τ @ρχιδι@ να βγει να το πει ευθεως?????? σιγουρα οχι…

  9. ναι Θανασακη,το Φως του Διος, και οχι το σκοταδι του Γιαχβε…

  10. Να γιατί δεν πρόκειται να απαλλαχτούμε ποτέ από τους λαθρομετανάστες.
    1ον) Επωφελούνται οι πολιτικοί από την ψήφο τους.
    2ον) Επωφελούνται οι παπάδες από την ψ@λή τους.

    1. Εσένα κάτι άσχημο πρέπει να σού ‘χει κάνει κάποιος παπάς,δέν εξηγείται αλλιώς…

      1. Το ίδιο που έκανε και σε εσένα, απλώς εγώ έγινα ξανά Ελληνας, ενώ εσύ είσαι ακόμη ιουδαιόδουλος!

        1. Εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ-Χριστιανός Ορθόδοξος.
          Εσύ,απ’ό,τι βλέπω,ούτε Έλληνας δεν είσαι…

          1. Αν είσαι Έλληνας και Χριστιανός τότε είσαι σχιζοφρενής

          2. Ενας Ελληνας δεν μπορει να πιστευει σε Εβραιους θεους. Και πολύ περισσοτερο δεν μπορει να θεωρει τους τραγοπαπες ως εκπροσωπους του θεου επι της γης !

      2. Ενώ εσένα Αθανασία ο παπάς της γειτονιάς σου έχει κάνει κάτι πολύ ευχάριστο που ταιριάζει απόλυτα στην δουλική σου φύση

  11. Το γεγονός ότι ορισμένοι τραγόπαπες ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών ( και ειδικά των νεαρών αλλοδαπών ), μετά τα σημερινά αποκαλυπτήρια ( και όχι μόνο) μπορούμε να καταλάβουμε και τον λόγο αυτού του ενδιαφέροντος : Οι αλλοδαποί το αντάλλαγμα της “φιλανθρωπίας” των παπάδων τo ξεπληρώνουν σε είδος .

  12. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

  13. Ενας ιατροδικαστης, θα μπορουσε να πας πει αν λεει ψεματα το αλλοδαπο ή οχι. Για αρχη αυτο..και βλεπουμε

  14. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχει αρχίσει να “σαπίζει” η ΠΑΝΩ εκκλησία!!! 🙁

    Οι ΜΑΧΙΜΟΙ παπάδες μας έχουν μείνει μόνο. 🙁

    Η “ηγετική” εκκλησία πάει κατά διαόλου!!!

    ΚΑΛΑ να ΠΑΘΕΙ λοιπόν κι αυτός ΑΦΟΥ βρήκε έναν ΑΛΛΟΔΑΠΟ να τον φυστικώσει!!!

    Χάθηκαν βρε οι Έλληνες κολομπαράδες!!! 😀

    ΔΙΔΑΓΜΑ:
    ΜΗΝ εμπιστεύεσαι ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ με ΤΙΠΟΤΑ – Είναι ΦΟΝΙΑΔΕΣ κατά 90%…..

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!

  15. Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙ Ο ΠΑΠΑΣ!

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΑΧΑΜ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ.

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ . . . . . . . .

    ΣΚΟΤΑΔΙ,ΣΚΟΤΑΔΙ,ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! ! !

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ…..

      1. ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΙΕΣΟΥΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΚΟΤΑΔΙ” ΑΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΤΕ ΙΟΥΔΑΙΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ………..ΔΩΞΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ “ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ”!………..

        1. Είναι πολύ βαριά η λάσπη και πολύ πηχτό το σκοτάδι στα μάτια του που δεν μπορεί να διακρίνει την άνευ λήθης αλήθεια και να κατανοήσει την αλλοτρίωση, την εκδικητικότητα, τα εγκλήματα, και την εθνοκάθαρση που υπέστη η ελληνική του φυλή από τον Παύλο Σπερμολόγο και την Π.Ε.Ο.Σ. (Παύλειος Εγκληματική Οργάνωσις Σωτηρίας).
          Κατά τα άλλα, αρέσκεται να φουσκώνει σαν διάνος όταν μιλάει για τους “αρχαίοι ημών πρόγονοι”…

      2. Πειραχτήκατε,εσείς οι ανώτεροι άνθρωποι; Οι πραγματικοί ”Έλληνες”;
        Αφού θέλετε να πιστεύετε στήν απάτη των ολύμπιων θεών της μυθολογίας μας,δικαίωμά σας,μη περιμένετε όμως να πιστέψουμε κι εμείς τις μπαρουφολογίες σας,ούτε παιδιά δεν τις πιστεύουν.
        Έχουμε τον αληθινό Θεό,σ’ Αυτόν πιστεύουμε,που αγκαλιάζει κι εμένα κι εσάς κι όλους τους αμαρτωλούς,όχι σαν τους ανήθικους,δίστακτους,απατεώνες ψευδοθεούς σας.
        Μπορεί εσείς να φοράτε μανδύες και να λικνίζεστε και να εκστασιάζεστε κι έτσι ίσως να κρύβετε πολλά από την προσωπική σας ζωή,αλλά να ξέρετε,ΔΕΝ είμαστε και ούτε θά γίνουμε κι εμείς σαν κι εσάς…
        Ευτυχώς!

        1. Δουλικό πήγαινε σε κανα παπά να σε ξοκολογαμήσει

          1. Άλλος ένας ανώτερος άνθρωπος και περήφανος Έλληνας να φανταστώ;
            Για..άντρας να ρωτήσω;…
            Όσο για τα..ξεκολογαμιάσματα,φιλική συμβουλή,λέγε τα όρθιος αυτά,καθιστός μάλλον θα πονάει…

Comments are closed.