Συνελήφθη ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά–Σε δικαστικές περιπέτειες με την πρώην γυναίκα του ο επιχειρηματίας!

Κοινοποίηση:
kagia-krassas

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας κρατήθηκε ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων και σύζυγος του γνωστού μοντέλου, Βίκυς Καγιά.
Ο Ηλίας Κρασσάς, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, προκειμένου να παραλάβει αντίγραφο για προσωπική του υπόθεση, αλλά διαπιστώθηκε οτί εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του anatropionline.gr, τη μήνυση είχε καταθέσει στο πρόσφατο παρελθόν η πρώην σύζυγός του, ισχυριζόμενη ότι μετά το διαζύγιό τους δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής ως όφειλε διά νόμου να κάνει.
Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί και πως ο κ. Κρασσάς είναι πλέον συνεπής και καταβάλει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα της διατροφής, κάτι που διαβεβαίωσε και η ίδια, ύστερα από επικοινωνία της με τις αστυνομικές αρχές.
Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος, αλλά πριν απ΄αυτό χρειάστηκε να παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα για επτά ολόκληρες ώρες. Η νυν σύζυγός του, Βίκυ Καγιά συμμερίστηκε την ταλαιπωρία του και έσπευσε να τον παραλάβει η ίδια από το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ας κοιταξει τον πρ…α αδελφο της η Βίκυ πρωτα και μετα μας μιλάει

  2. Ας δουλεψει η βικη το γουνακι της για να ξεχρεωσει ο κερατας

  3. ετσι φερονται οι πολιτισμενοι ανθρωποι
    (κανεις μηνυση και μετα το παιζεις μα…κας!!!)

Comments are closed.