ΠΡΟΣΟΧΗ – Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής που περιμένει το πλοίο στη Κω για να έρθει Αθήνα (φωτο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
tzixant1

Ο “προσφυγας ” Laith al Salech, 30 ετών Αριστερά τον Ιανουάριο με το Χαλιφάτο στο Χαλεπι, δεξιά το

Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα του διαδικτύου οι συγγενείς του ζουν στην Ολλανδία, όπου και κατευθύνεται προφανώς για να μεταδώσει τα φώτα του Τζιχαντισμού, τα στοιχεία από συριακές πηγές.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα αυτό.Η ΕΥΠ ή κάποιος από τη κυβέρνηση πρέπει να πάρει θέση στα δημοσιεύματα αυτά. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που εάν ισχύει έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

tzixant1tzixan2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ
    ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ

  2. καλος κομμουνιστης μονο ο ψοφιος κομμουνιστης

  3. Τα φιλαράκια σου ΤαCIA,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ…

  4. ΤΣΑΜΠΑ ΗΡΘΕ ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΚΑΥΜΕΝΗ Η ΙΣΛΑΜΟΛΟΥΜΠΙΝΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΙΣΛΑΜ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΦΟ-ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟΣΟ-ΛΟΥΜΠΙΝΙΑ.ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΛΟΥΜΠΙΝΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ Γ@ΜΙΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΗΣ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η …ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ…..ΑΜ ΔΕ…

  5. Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ???

  6. Είναι μέλος του FSA, ΌΧΙ ΤΟΥ Ισλαμικού κράτους, το FSA για όσους δέν ξέρουν είναι οι αντάρτες που πολεμάνε τον Άσσαντ,σε πολλές περιπτώσεις πολεμάνε ενάντια και στο Ισλαμικό κράτος,FSA σημαίνει free syrian army, αλλά αυτο τον όρο τον δημιούργησαν οι αμερικάνοι που το στήριζαν για να ανατραπεί ο Άσσαντ. Αυτοί αποκαλούν τους εαυτούς τους <>,τουλάχιστον αυτό λένε εδώ στην Αγγλία τα μέσα ενημέρωσης όπου βρίσκομαι,δέν πιστεύω ότι είναι τζιχαντιστής γιατι θα τον είχαν αρπάξει με τη μία οι ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αλλα κατα τη γνώμη μου δεν έχει σημασία,και αυτός φονιάς είναι σαν τους άλλους και έχει κάνει σίγουρα θηριωδίες,απλά όμως επειδη δεν είναι τζιχαντιστής και ξύρισε το μούσι κυκλοφορεί ελευθερος….όσοι αντέχετε ψάξτε στο you tube +18 VIDEO ,ΝΑ ΔΕΊΤΕ σε τι θηριωδίες επειδείδωνται.

  7. Αυτοί κυκλοφορούν ανά τον κόσμο με αεροπλάνα, καθόσον διαθέτουν ρευστότητα, τι δουλειά έχει να ταλαιπορείται ως πρόσφυγας γιά να φτάσει στην Ολλανδία? Γιά εγκατάσταση και δουλειές στη Ελλάδα ήρθε.
    Οι προδότες που κάνουν οτι μας κυβερνάνε χτενίζονται?

  8. Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ,που κατά καιρούς είπε:

    *Καλύτερα για την ανθρωπότητα να αφανιστούν οι Ελληνες

    *Η δραστηριότητά μου εμένα,είναι συνήθως εκτός κράτους

    *Οχι αν θέλουμε εμείς τους μετανάστες,αλλά αν μας θέλουν
    αυτοί,μέσα στην Ελλάδα.

    *Να ανοίξουμε την καρδιά μας(έτσι λέμε τώρα τα πόδια)(είναι
    συνθηματικό) στους μετανάστες.

    ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ;

  9. Με τους σιωνιστες που κυβερνουν ολες σχεδον τις χωρες σημερα, το χρυσο διαβατηριο εχουν ολοι οι σαουντι τσιρακια των αμερικανων που λενε τα μεγαλυτερα ψεμματα και κανουν δολοφονιες στο ονομα του Ισλαμ. Η Συρια ειναι ισλαμικη και δεν εχει καμια δουλεια με αυτα τα τερατα τα οποια τολμανε να σηκωνουν την ιερη σημαια του χαλιφατου του αμπο μπακρ. Ο Θεος θα τους τιμωρησει ολους για αυτο που διαπραττουν..

    انشالله هو وكل الخواته من داعش ستحرق في نار الله من كف الروسي وايراني في مسعدة لسوريا الاسد..

  10. www. rimse. gr/2011/03/the-muslim-brotherhood-and-greece-by.html

    Ποιός είναι ο σκοπός της Διεθνούς Μουσουλμανικής Αδελφότητας

    Πολύ καιρό πριν τον Καραντάουι, ο Χασάν αλ Μπάννα, ιδρυτής της Μουσουλμανικής αδελφότητας είπε:
    Θέλουμε την σημαία του Ισλάμ να κυματίζει πάνω από όλες τις χώρες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το ισλάμ για κάποιο χρονικό διάστημα και να ακούνε το κάλεσμα του μουεζίνη να δοξάζει το Θεό.
    Μετά το φως του ισλάμ έσβησε και γύρισαν στην απιστία.Η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότια Ιταλία, τα Ελληνικά Νησιά είναι όλα ισλαμικές αποικίες που πρέπει να γυρίσουν στην αγκαλιά του ισλάμ.
    Η Μεσόγειος και η Ερυθρά θάλασσα πρέπει να γίνουν εσωτερικές θάλασσες του ισλάμ όπως ήταν παλιά.

    “A long time before Qaradawi, Hassan al-Banna the founder of the MB declared that: “We want the flag of Islam to fly over those lands again who were lucky enough to be ruled by Islam for a time, and hear the call of the muezzin praise God. Then the light of Islam died out and they returned to disbelief. Andalusia, Sicily, the Balkans, Southern Italy and the Greek islands are all Islamic colonies which have to return to Islam’s embrace. The Mediterranean and the Red Sea have to become internal seas of Islam, as they used to be.””

  11. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  12. Ο/Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΤΣΑΣ ΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ λέει:

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΗΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Σ’ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΙΨΕΙ Η ΨΟΦΟΓΡΙΑ ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.

    ΣΥΡΙΖΟΥΔΙΑΑΑΑΑ…. ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΣ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ!
    ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΨΟΦΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΣ ΠΤΩΜΑΪΝΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΞΟ

Comments are closed.