Το προφίλ του ΞΑΝΘΟΥ “ψυχοπαθή” ΑΛΒΑΝΟΥ (;) ΜΑΚΕΛΑΡΗ του Μικρολίμανου που ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ 20χρονους! Φορούσε μπουφάν που έγραφε “ΕΙΡΗΝΗ”! Διασκέδαζε πριν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ πυρ… με το ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ! (video MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
6

Ο δράστης που σκόρπισε τον τρόμο στο μαγαζί στο Μικρολίμανο, πιο πριν είχε φωτογραφηθεί με κοπέλα από τις χορεύτριες. Σε όλα τα σχετικά μαγαζιά , επειδή υπάρχει νεολαία , τον τελευταίο καιρό υπάρχει πάντα κάποιος φωτογράφος για να απαθανατίζει στιγμές διασκέδασης και τους θαμώνες. Έτσι ο “ξανθός” όπως λένε οι πληροφορίες μακελάσης…. δεν παρέλειψε να βγάλει και εκείνος φωτογραφία, η οποία αυτή την ώρα εξετάζεται από τους άντρες της ΕΛ.ΛΑΣ.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος άνδρας έχει χτυπήσει άλλες τρεις φορές σε καταστήματα της Αθήνας και σήμερα τα ξημερώματα μπήκε στο κατάστημα και άδειασε το καλάσνικοφ πάνω σε 14 άτομα. Δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα αν οι τραυματίες είναι 11 ή 14.

makel22f3

Ο μακελάρης με το…. φιλειρηνικό μπουφάν, σημάδεψε στα τυφλά και τραυμάτισε όποιους βρήκε μπροστά του. Από την ώρα εκείνη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο ξανθό που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Δελαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο και μάλιστα οι περισσότεροι ήταν ηλικίας 20-30 ετών. Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε .Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Δεκάδες σφαίρες άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα  δίχως να γνωρίζει κανείς τον λόγο και τι ακριβώς συνέβη. Μάρτυρες που ήταν παρόντες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ μιλούν για έναν “ψυχοπαθή” που πυροβολούσε 20χρονους! . Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και η γυναίκα που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα μαζί με τον δράστη.

Μέσα στον πανικό κανείς δεν έδωσε σημασία στον δράστη που σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έφυγε από το σημείο ή με ταξί ή με ένα τζιπ.

Ο μακελάρης διασκέδαζε στο κατάστημα – “Έχουν” το πρόσωπό του από τη φωτογραφία και τον ΨΑΧΝΟΥΝ από τα ξημερώματα

Σύμφωνα με πληροφορίες και το ρεπορτάζ ο δράστης λίγο πριν σηκώσει το καλάσνικοφ , λένε ότι ήταν με μια γυναίκα μέσα στο μεζεδοπωλείο και διασκέδαζε.

Πιθανόν είναι αλβανικής καταγωγής, περίπου 35 ετών και σίγουρα…. μανιακός, αφού υποστηρίζεται έντονα ότι πρόκειται για τον ίδιο  δράστη ανάλογων επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας

Στο μικροσκόπιο οι σφαίρες του καλάσνικοφ

Οι πρώτες πληροφορίες λένε  ότι μέχρι το μεσημέρι οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους το πόρισμα των εργαστηρίων που εξετάζουν τις σφαίρες από το καλάσνικοφ του ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ στο Μικρολίμανο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι από τώρα ότι θα αποδειχθεί πως πρόκειται για το ίδιο όπλο που πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στα καταστήματα της Αθήνας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ποίο προφίλ του δράστη και αναλύσεις του κ#λου!Μια μόνο λέξη αρκεί για να καταλάβει και ο τελευταίος αδαής ΑΛΒΑΝΟΣ!

  2. Γυρίζοντας και διαβάζοντας διάφορα σαιτ,,, η ηλικία του τύπου με το καλασνικοφ ξεκίνησε από 50-60 ,,, 40_50 35-45 και τώρα γύρω στα 35,,,, αυριο θα ειναι 20_30 και μέχρι το απόγευμα θα ψάχνουν για ανήλικο, ,, θα δικαστεί σαν ανήλικος? Βασικά την κάναμε από κούπες, ,,μας πήραν και τα σωβρακα τα αλμπανια, ,,

  3. Στο 3,5% σύμφωνα με τελευταια δημοσκόπιση η Νεοναζιστική Αβγκή και την επόμενη μέρα—-> ΝΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    Τυχαίο 11880 ντεν νομίζει ?

    1. Τι 3,5% ρε κατσαπλια??? Και η μανα σου στα 4 μαλακα αλβανε

    2. Καλα ναι εδω ετοιμάζεται γύψος κι εσυ κοιτάς ακόμα ποσοστά καημένε

  4. Ο/Η ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟUCKΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..)..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ λέει:

    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ UCK.ΥΠΟΥΛΕΣ ΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΥΠΟΥΛΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Comments are closed.