ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΣΟΚ του Μανώλη Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Κοινοποίηση:
H?`- ????? ????????L?? ????? ?????? ???T? ?? ?J??? É`?? ???œ ??î ÉJ???(EUROKINISSI/K?M?? ??M?)

Ο Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης δεν είναι πλέον ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο άνθρωπος που έχτισε από το μηδέν, από το 1995 έως και σήμερα, την υπηρεσία με τις πολυάριθμες επιτυχίες και τις δεκάδες περιπτώσεις διάσωσης ανθρώπινων ζωών, μετατίθεται σε μία δευτερεύουσα “ανενεργή” υπηρεσία, Κλάδος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, μετά τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ.

Διατήρησε τον βαθμό του υποστρατήγου αλλά η μετάθεσή του στην εν λόγω υπηρεσία – η οποία διατάχθηκε με επείγον σήμα του Δ/ντη της ΕΛΑΣ κ. Τσουβάλα – θεωρείται σαφής υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατίας του.

Η απομάκρυνση του κυρίου Σφακιανάκη θεωρείται απροσδόκητη ενώ πηγές της ΕΛΑΣ σχολιάζουν ότι ενδεχομένως οφείλεται στο μένος υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας στο πρόσωπό του, οι οποίοι ανησυχούσαν ότι η παρουσία Σφακιανάκη επηρεάζει δυσμενώς τη δική τους πορεία και ανέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υποστράτηγος Σφακιανάκης δεν αποδέχεται την μετακίνηση και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ξήλωσαν τον Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τον μετακινεί απροσδόκητα σε Προϊστάμενο Διοικητικής υποστήριξης και ανθρώπινου δυναμικού. Aυτή η αιφνίδια μετακίνηση του Μανώλη Σφακιανάκη ήταν μη αναμενόμενη και προκάλεσε έκπληξη.

Η προσφορά του ήταν μεγάλη στη δίωξη ηλεκτρονικού. Τον μεταθέτουν σε έναν ανενεργό τομέα. Στο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για ποιο λόγο έγινε αυτή η έκτακτη μετακίνηση; Μαύρες μέρες για την ΕΛ.ΑΣ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

 1. Ο/Η Δημοσιογραφία ειναι να ρωτάς τι έκανες και σε απομάκρυναν λέει:

  Είδατε εσείς να απάντησε ο Ε.Σ. γιατί τον απομάκρυναν; τον ρώτησε κάποιος και πότε; Ο Ε.Σ. κάλυψε το 2015 και φυγάδευσε φανερά το Υπουργείο Παιδείας, το Δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης με διευθύντρια τη Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικό και τον υποδιευθυντή Ιωάννη Καϊτανίδη ηλεκτρολόγος για τα σωρεία κακουργήματα και βλασφημίες μαζί με τα κακουργήματα του Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης ευθύνης του διευθυντή κληρικού Αθανάσιου Τσαρουχά διευθυντή γηροκομείου. Αυτά είναι γνωστά στη Εισαγγελία Κατερίνης και σε πολλούς κατοίκους της Κατερίνης. Μόνο όσοι δεν ρωτάνε και είναι επιφανειακοί, έχοντας εξιδανικεύσει άτομα όπως τον Ε.Σ. κατηγορούν όσους τον απέπεμψαν. Αντί να τον καθαιρέσουν για απιστία στη υπηρεσία και αξιόποινες πράξεις που έκανε, αυτοί του έδωσαν προαγωγή λέγοντας θα το κάνουν στρατηγό. Αυτά που έκανε ονομάζονται αξιόποινες πράξεις όπως ξέρει ο ίδιος του και σε άλλη χώρα συλλαμβάνεται και φυλακίζεται.

  Έχει να πει κάτι ο Σάββας Χιονίδης δήμαρχος Κατερίνης έως το 2019 που βγήκε βουλευτής Πιερίας ; Έχει να πει κάτι ο διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας φιλόλογος Ιωάννης Κατζαρίδης ; Θα πει ο Ιωάννης Κατζαρίδης «παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις του διευθυντή του ΕΠΑΛ» και άλλα τέτοια ; όπως έκανε το 2014 με έντυπο του για τον Ιωάννη Τσολακίδη διευθυντή του ΕΠΑΛ Κατερίνης ένας ανίκανος μαθηματικός και τεμπέλης, που τον έπιασε να πίνει πάνω από 4 ώρες καθημερινά στα εξωτερικά τραπέζια στο κεντρικό μπαρ της Κατερίνης «Μαγιά και Βύνη» με πάρα πολλούς πεζούς αυτόπτες μάρτυρες και στη συνέχεια επιδιδόταν σε πληθώρα ανάρμοστης συμπεριφοράς στις ώρες που ήτανε διευθυντής λυκείου ΕΠΑΛ Κατερίνης. Που δεν μπόρεσε να κάνει ο Ι.Τ. αφού περάσαν έξι (6) μήνες μια απλή αριθμητική πράξη «πόσο θα διαρκέσουν 4 με 5 μαθηματικές πράξεις δεδομένων που ανέλαβε το ΕΠΑΛ Κατερίνης να διεξάγει», και αφού ζητήθηκε τι έκανε ο Ι.Τ. μετά από 6 μήνες, αυτός απάντησε «δεν μπόρεσε» αλλά δεν είπε τι έκανε εδώ και 6 μήνες και που έχει φτάσει αυτό που ανέλαβε, και δεν είπε πάλι για 2η φορά προκλητικά «πόσο χρονικό διάστημα θέλει να αποπερατώσει αυτό που ανέλαβε το λύκειο ΕΠΑΛ Κατερίνης, και πόσο θα είναι η αναμονή για το πέρας». Ή θα πάει πάλι ο Ι.Τ. και θα βάλει το φίλο του απόφοιτο ΤΕΙ να βρίσκει που αποκαλύπτετε τι κάνει ο ίδιος του σε μπαρ ; για να επιχειρήσει να σβηστούν τα σχόλια ; Άμα θέλει κάτι ο Ι.Τ. αποτυχημένος μαθηματικός ΕΠΑΛ Κατερίνης να κάνει μήνυση, αλλά έως σήμερα 2019 δεν έκανε ποτέ του, και κρύβεται σε στενά και δρομάκια της Κατερίνης με ή χωρίς γυαλιά ηλίου. Και όχι να επιδιώκει να σβηστεί ότι δημοσιοποιείται για το κατάντημα και ανικανότητα του με χιλιάδες μάρτυρες στη Κατερίνη, με υποστηρικτές του όπως ο Ιωάννης Κατζαρίδης.
  |
  Ο Ιωάννης Τσολακίδης, που κρύβεται στη Κατερίνη, με γυαλιά ηλίου μέσα και σκυφτά σε συγκεντρώσεις μαθητών εμπρός στο δημαρχείο Κατερίνης, με πράξεις μέθης στη διάρκεια του διευθυντή λυκείου σε τηλεφωνικές κλήσεις που διεξήγαγε χωρίς άδεια από κανένα και απαιτώντας να προσέλθει κάποιος να παραλάβει αυτό που ανέλαβε το ΕΠΑΛ Κατερίνης το 2013, ενώ είχε απαγορεύσει για 6 μήνες αναιτιολογήτως να καλέσει τηλεφωνικά και να επισκεφτεί το ΕΠΑΛ Κατερίνης. Μετά ο ίδιος του ο Ιωάννης Τσολακίδης έγραψε προφανώς ξεμέθυστος σε έντυπο ΕΠΑΛ Κατερίνης, (που το έχει το Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών που τον έλεγξε για μέθη και ανάρμοστη συμπεριφορά), ότι για 6 μήνες δεν έκανε τίποτα απολύτως, αλλά κάλεσε το 2014 τηλεφωνικά μετά από 6 μήνες και «δήλωσε με μάρτυρες ότι έκανε αυτό που ανέλαβε και είναι έτοιμο..» ενώ δεν ήταν μετά όπως έγραψε ο ίδιος του ξεμέθυστος, και άλλες ανοησίες αυτός και ο φίλος του Αθανάσιος Καρακούσης υποδιευθυντής απόφοιτος ΤΕΙ που αναζητά τι γράφεται δημόσια στα ΜΜΕ για το προστατευόμενο του Ιωαννη Τσολακιδη να σπεύσει να το ελέγξει και απομακρύνει. Ο Ιωάννης Τσολακιδης διοργάνωσε σεμινάριο για το αλκοόλ 2014 «ξαφνικά» μόλις τον έλεγξαν για μέθη και ο φίλος Αθανάσιος Καρακούσης τον έκαναν διευθυντή σε ΕΠΑΛ Κατερίνης.

  Ο Ιωάννης Κατζαρίδης φιλόλογος διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και οι δυο αλληλοκαλυπτομενοι φίλοι Ιωάννης Τσολακίδης και Αθανάσιος Καρακούσης όπως και εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, προκάλεσαν και ευθύνονται για την απομάκρυνση του αξιωματικού της αστυνομίας Ε.Σ. από τη Δίωξη της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Αυτό το ξέρει ήδη από το 2015 η Αστυνομία, Σώμα ελεγκτών δημοσίων λειτουργών, Εισαγγελία Κατερίνης, Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Αρχιεπίσκοπος κος Ιερώνυμος, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Όλοι οι βουλευτές Πιερίας. Αντί αυτό το διεφθαρμένο υπουργείο παιδείας και ο εκπρόσωπος τους στη Κατερίνη Ιωάννης Κατζαρίδης τους βόλεψε και κάλυψε ώστε να τους παρουσιάσει ως άξιους. Είδε κανείς να έκαναν αυτοί οι 2 μήνυση ποτέ τους; με τόσους μάρτυρες; ας τολμήσουν. Προς το παρόν κρύβονται και είναι στη έννοια μην μάθει ο κόσμος τα χάλια τους με επιτήρηση τι γράφεται στο διαδίκτυο. Ας τολμήσουν.

 2. ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ Κ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Κ ΟΠΛΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ? ΣΑΣ ΞΑΙΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΛΗΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Κ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

 3. Ο/Η ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ λέει:

  θΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
  ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ε- ΡΟΥΦΙΑΝΟ. ΚΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ.
  ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΟΚ ΣΤΗΝ “ΤΑΞΗ”-ΓΥΨΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΟΛΑΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΟΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΟΤΕ..

 4. Καλα τον εκαναν. Συνεχεια εβγαινε στην TV και ελεγε “σωσαμε αυτο το κοριτσι απο αυτοκτονια, συλλαβαμε αυτον για παιδικη πορνογραφια” κτλ λες και πριν την ελευση του internet δεν υπηρχαν αυτοκτονιες και παιδοπορνογραφοι. Και το αλλο με τον αγιο Παισιο, τι ζορι τραβαει η ΔΗΕ αν καποιος θελει να βρισει τους αγιους που ειναι οι θεοι της ειδωλολατρειας μεταμφιεσμενοι, οπως λεει ο Ροιδης?

 5. Μόλις έκανε δίωξη για τους υβριστές των νεκρών της Κίναρου αποφάσισαν να τον ξηλώσουν . Τυχαίο?

 6. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΒΙΓΚΟΥ Η ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΕΚΕΙΝΗ ΝΤΕ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗΛΩ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

 7. Ο σύλλογος ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ευχαριστεί θερμά την Κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ για την απομάκρυνση ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 8. Ο Ερντογάν της Ελλάδας, ο δικτάτορας του κερατά Τσίπρας θέλει να φιμώσει το ίντερνετ. Σκοπός τους είναι να κλείσουν τα site και να πιάνουν όποιον τον βρίζει. Κατα τα άλλα οι χρυσαυγίτες είναι οι φασίστες. Οι δημοκράτες είναι οι Σταλινικοί και οι Βορειοκορεάτες Συριζαίοι. Απορώ ποιος “δημοκράτης” ψηφοφόρος θα πετάξει την ψήφο του σε αυτόν τον αλήτη. Καταρρέει ο τράγος, πιο μασώνος και ψεύτης πεθαίνεις.

 9. Παιχνίδια εξουσίας είναι αυτά.
  Οι θέσεις σε όλα τα στρατιωτικά σώματα από ταξίαρχος και πάνω είναι πολιτικές.
  Κανένας υψηλόβαθμος (όπως και ο Σφακιανάκης) δεν αποφασίζει μόνος του αλλά κατόπιν εντολής των πολιτικών του προιστάμενων.
  Δυστυχώς ή ευτυχώς (ο καθένας όπως θέλει το παίρνει) έτσι είχαν και έχουν τα
  πράγματα και δεν προβλέπεται να αλλάξουν.
  Από την άλλη όπως έλεγε ο σοφός ηγούμενος “το μοναστήρι νάναι καλά.

 10. “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΣΟΚ του Μανώλη Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!”

  Προφανώς κάποιος-οι μεγαλόσχημοι ανώμαλοι πιθηκάνθρωποι εντοπίστηκαν με στοιχεία ατράνταχτα …

  Θα τα μάθουμε όλα σύντομα όταν αρχίσουν οι σφαλιάρες και οι εκτεταμένες ανακρίσεις …

  Ακούω ήδη τις ερπύστριες να οδεύουν προς τα οδοφράγματα με τους νέγρους τους ισλαμιστές, τους μπολσεβίκους, τους αντίφα και τα λοιπά υποπροϊόντα της Ν.Τ.Π.

 11. ειναι τυχαιο οτι μολις επιασε αυτα τα βρομόσκυλα που εβριζαν τους 3 νεκρους πιλοτους τον ξυλωσαν αμεσως;

 12. δεν θελουν να πιανουν τους παιδοφιλους και τους απατεωνες απο το ιντερνετ..δεν θελουν να αποτρεπουν αυτοκτονιες…θελουν μονο να υπαρχουν ανωμαλοι κλεφτες σκοταδι και παρακμη….ευτηχως που καταρεουν και δεν θα προλαβουν να κανουν πολλα…οσο για τον κυριο Σφακιανακη μονο μπραβο και αξιος μπορω πω για το εργο του και για τις επιτυχιες του που γνωριζουμε ολοι…ΑΞΙΟΣ

 13. Ποιος ξερει τι 8α εχει δει και ακουσει?
  ή ποιος ξερει τι θα φοβουνται πως θα αποκαλυψει…
  (αρε βρομια που υπαρχει)

 14. Και ποιον θα βάλετε στην θέση του,κανέναν τραγουδιστή ή κάνα γκόμενο συριζαίας?

 15. αυτα δε τα κανε ουτε ο Σαμαρας! Ο ανθρωπος εχει δωσει πολλες επιτυχιες στο Ηλ.Εγκλημα. τι κανουν οι χαρτογιακαδες που τον αλλαξαν ποστο? το χουν καψει αντελως?

Leave a Response