Κοζάνη:Ο συζυγοκτόνος στην απολογία του: «Η Ανθή μου είπε “άντε γ@μησου εσύ και η μάνα σου”»

Κοινοποίηση:
anthi-linardou2

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν!

Τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω είναι σοκαριστικά, καθώς ο Τάσος Τσιουχάρας περιγράφει λεπτομερώς, ψυχρά και κυνικά, πως στέρησε την ζωή της συζύγου και μάνας των τριών παιδιών του:

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ:

«Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου βρισκόμουν στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα μου και τα τρία μας παιδιά. Αφού έβαλα τα παιδιά για ύπνο, τη ρώτησα αν ήθελε να φάει κρέπα και αφού μου απάντησε θετικά, προσφέρθηκα να πάω να της αγοράσω. Αφού την έφαγε πήγα στην κρεβατοκάμαρα όπου καθόταν μόνη της, και γύρω στις 10 έκατσα μαζί της για να μιλήσουμε. Η συζήτηση αφορούσε στην απόφαση της Ανθής να χωρίσουμε και να πάρει τα παιδιά μας να φύγει σε άλλο μέρος όπου θα έβρισκε δουλειά. Αυτή την απόφαση την είχε πάρει εδώ και μερικούς μήνες, και μου την είχε ανακοινώσει και σε προγενέστερο χρόνο»

«ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ»

Αυτό που όπως λέει ο δράστης τον έκανε να θολώσει ήταν ότι «κάποια στιγμή και ενώ είχαμε έντονο διάλογο, σε έντονο ύφος η Ανθή μου ανέφερε ότι δεν περνούσε καλά στο χωριό και ότι ήθελε να φύγει, και ότι ένας από τους λόγους ήταν η κακή σχέση που είχε με τη μητέρα μου. Της έλεγα ότι η μητέρα μου δεν την ενοχλεί και δεν έρχεται στο σπίτι μας απρόσκλητη, και αυτή απαντούσε ότι της έκανε πόλεμο νεύρων και δεν της μιλούσε. Ενώ μιλούσα ήρεμα και προσπαθούσα να τη μεταπείσω, αυτή όντας πολύ νευριασμένη, μου είπε “άντε γ@μησου κι εσύ και η μάνα σου”. Το μυαλό μου γύρισε. Βγήκα εκτός εαυτού και την έπιασα από το λαιμό. Αυτή άρχισε να φωνάζει και να προσπαθεί να αμυνθεί χτυπώντας με και γρατζουνώντας με στο πρόσωπο. Εγώ προκειμένου να μην ακούσουν τα παιδιά που κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο τι γινόταν και στην προσπάθεια μου να την κάνω να σωπάσει, της έκλεισα το στόμα, ενώ ταυτόχρονα της έσφιγγα το λαιμό και την χτυπούσα με μπουνιές στο πρόσωπο. Η Ανθή αντιστεκόταν για πέντε με δέκα λεπτά, μέχρι που πέθανε. Κατά την διάρκεια της πάλης μας, μάτωσε η μύτη της με αποτέλεσμα να λερωθούν τα σεντόνια».

ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ:

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του λέει πως, «μόλις κατάλαβα ότι πέθανε, πήγα αμέσως να δω αν είχαν ξυπνήσει τα παιδιά από την φασαρία. Δεν είχαν καταλάβει τίποτα και κοιμόντουσαν. Τότε πήρα το σώμα της με τα ρούχα που φορούσε –ένα γκρι κολάν και ένα ροζ μπλουζάκι- και το μετέφερα από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού μας στο υπόγειο γκαράζ. Το έβαλα στο αγροτικό, στη θέση του συνοδηγού, με τρόπο ώστε να μην φαίνεται από το παράθυρο. Τη σκέπασα με ένα μπουφάν που είχα στο υπόγειο και αποφάσισα προκειμένου να μην τη βρει κανείς, να την θάψω σε ένα από τα χωράφια μου. Έτσι λοιπόν τη μετέφερα στο χωράφι μου στην τοποθεσία Ισκιώματα, όπου ήδη υπήρχε ένα σημείο σκαμμένο από παλιά, καθώς είχα σκοπό να απομακρύνω μια τεράστια πέτρα που βρισκόταν μέσα στο χώμα. Την έριξα στο σημείο γύρω από την πέτρα που ήταν πιο βαθύ, και με ένα φτυάρι που είχα πάρει μαζί μου από το σπίτι, την κάλυψα πρόχειρα ώστε να μην φαίνεται, με χώμα. Γύρισα στο σπίτι και έψαξα στην κρεβατοκάμαρα να δω τι ίχνη υπήρχαν και πώς θα μπορούσα να τα απομακρύνω. Το μόνο που υπήρχε ήταν τα αίματα στα σεντόνια και στην παπλωματοθήκη. Αμέσως τα πήρα και τα έκαψα στον ξυλολέβητα που βρίσκεται στο υπόγειο. Η ώρα κόντευε 24:00. Τότε άρχισα να συνειδητοποιώ τι είχα κάνει , να στεναχωριέμαι, να αγχώνομαι πάρα πολύ, και παράλληλα να σκέφτομαι πώς δεν θα αποκαλύψει κανείς τι είχα κάνει ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να μεγαλώνω εγώ τα παιδιά μου».

«Γυρνούσα στο χωριό και έκανα ότι την αναζητώ»

Στη συνέχεια περιγράφει πως έπαιξε θέατρο, λέγοντας πως «κάποια στιγμή και ενώ είχα σκεφτεί την ιστορία που θα έλεγα σε όλους, ότι δηλαδή η Ανθή βγήκε έξω με την παρέα της και δεν γύρισε ποτέ, αποφάσισα να καλέσω στο κινητό της ώστε να φαίνεται ότι την αναζητούσα. Έμεινα ξύπνιος ως το πρώι, αφού από την υπερένταση και τις τύψεις δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το πρωί κατά τις 8 τηλεφώνησα στο 100 και δήλωσα την εξαφάνιση. Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο και τη μητέρα της στο Πέραμα και της είπα την ιστορία που είχα σκεφτεί. Κατά τις 10:20 άρχισα να παίρνω και άλλους γνωστούς και φίλους, ενημερώνοντας τους για την εξαφάνιση και σκηνοθετώντας παράλληλα το σκηνικό που θα κατεδείκνυε ότι την αναζητούσα. Σε αυτή την προσπάθεια γυρνούσα μέσα στο χωριό αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία, προσποιούμενος ότι την αναζητώ».

«Φρέζαρα το χωράφι για να σβήσω κάθε ίχνος»

Για να είναι σίγουρος πως κανείς δεν θα τον καταλάβει, «πήρα το τρακτέρ μου, έζεψα το φρεζάκι και πήγα στο χωράφι που είχα θάψει την Ανθή για να το φρεζάρω. Το έκανα ώστε να φαίνεται σε όλη την επιφάνεια σκαμμένο και να μην ξεχωρίζει το σημείο που την είχα θάψει. Αφού τελείωσα το φρεζάρισμα κατά τις 18:00, άφησα το τρακτέρ και επέστρεψα σπίτι. Στη συνέχεια έκατσα εκεί μέχρι που κοιμήθηκα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Βελβεντινέ είσαι αδερφός μου.Συμφωνώ σε όλα.Είμαστε πολλοί ρε μη μασάς.
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το Ξυλόκαστρο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Θα δώσουμε και το αίμα μας για την πατρίδα.Συλλυπητήρια στην οικογένεια της κυρίας που έφυγε νωρίς και άδικα.

  2. Παρακολουθωντας την υποθεση απο φρικτη ανθρωπινη περιεργεια και παλιοαναγκη να καταλαβω πως και γιατι γινονται αυτα, κατεληξα στο εξης: Με τετοια μανα και τετοιον πατερα μονο ηλιθιος δολοφονος γιος θα εβγαινε! Δηλ. μιλαμε για 100% ενοχα γονιδια… Τοσο ενοχα που οσο ο καιρος περναγε και ο γιος δεν προεβαινε σε εκνομη πραξη, ελεγες αλλαξε ο κοσμος μας!!! ΑΜ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την εκανε τη μαλακια, που καθε ενας θα περιμενε απο γιο αξεστων γονεων…

  3. ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ @@ΘΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΙ ΣΟΥ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ

  4. Ο Θεος να την συγχωρεσει και αυτην και τον ανδρα της.
    Απο κει και περα το να θελεις να γραψεις στα @@ σου τον ανδρα σου και να του παρεις τα παιδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ…
    Ειναι κακο δειγμα και δειχνει κακον ανθρωπο.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ… Υπαρχει τροπος να χωρισεις ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

    Απλα οι Ελληνιδες εχουν γινει κακομαθημενες, εγωιστριες και παρτακια…

    ΔΕΝ εχω ακουσει ποτε Ανδρας να θελει να παρει τα παιδια του απο την γυναικα του και να φυγει…

  5. οι πακιστανοι να μπουν σπιτι του κι να του πειραξουν την μανουλα κι τον μπαμπακα !!! ετσι να γουσταρει το σουργελο !!γιατι κι οι γονεις του σκατοψυχοι ηταν ρε !!

  6. ΟΠΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΕΤΡΕΨΕΙ, ΚΑΛΟΣ, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΤΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΟΛΟΓΕΙΜΕΝΗΟΣ!

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΩ ΣΑΝ ΑΡΝΙ!
    ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΩΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΞΑΡΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΦΤΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΙΣ ΕΙΠΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΥΛΕΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΟΣΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΟΙΤΟΥΣ (ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΟΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΣΙΚΤΙΡΕΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΑ ΜΕ ΓΩΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!

    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΠΟΥΛΗ….ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ….ΣΤΟΥΡΝΕ!!!

    2. Ρε ιωσηφ, η πακιστανος λαθρομεταναστης εισαι η οι παναθλιοι γονεις σου δε σε στειλανε στην πρωτη νηπιαγωγειου… Τζαμπα ηταν ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

  7. Έθνος!
    Μόνο σαν έθνος θα προοδεύσουμε!

    Εμείς δεν είμαστε λαός.Η λέξη λαός δήλώνει μια ανομοιογενή κοινωνία.Λαός υπάρχει στις ΗΠΑ.Εκεί έχουν μαζευτεί λευκοί,μαύροι,κίτρινοι…Έλληνες,Ιταλοί,Ιρλανδοί,Ισπανοί.Τους διοικούν οι Εβραίοι και όλοι μαζί αισθάνονται Αμερικανοί.Το λένε ξανά και ξανά “this great nation”..αυτό το μεγάλο έθνος.Ποιο έθνος ρε κακομοίριδες?Πιόνια είστε στα χέρια του σιωνισμού.Όταν δεν θα έχουν άλλο ανάγκη τις ΗΠΑ οι Εβραίοι τραπεζίτες θα την διαλύσουν στις επιμέρους 50 πολιτείες.Κάθε πολιτεία έχει δικό της σύνταγμα και κυβερνήτη και διαφορετικούς νόμους.Η δε γης ανήκει όλη στους Rothchild,Morgan,Rockefeller…Όποιος αγοράζει σπίτι στις ΗΠΑ δεν του ανήκει.Στην ουσία το “νοικιάζει” με leasing για συγκεκριμένο χρόνο.

    Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε από τους τελευταίους που έχουμε δική μας γη σαν ιδιότες,σαν εκκλησία και σαν κράτος.Σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης έχει γίνει ένα χωράφι της παγκόσμιας χούντας των τραπεζιτών.Η Αυστραλία ανήκει σχεδόν όλη στη βασιλική οικογένεια της Μ.Βρετανίας.Είναι αποικία τους.

    Τόσο στην Αμερική όσο και στην Αυστραλία οι Εβραίοι τραπεζίτες διοργάνωσαν την αποικιοκρατία.Έστειλαν και στη μια μεριά και στην άλλη λευκούς ευρωπαίους οι οποίοι ήταν εκεί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Εξόντωσαν τους ερυθρόδερμους από τη μια μεριά και τους Αβορίγινες από την άλλη και τους πήραν τη γή και κατά συνέπεια τα πάντα.

    Αυτό γίνετε σήμερα και εδώ.
    Σήμερα μας πτώχευσαν,μας γεμίζουν νέους εποικους και μας γενοκτωνούν.
    Αύριο θα έρθουν να μας πάρουν τα πάντα και εμείς θα είμαστε εξαθλιωμένοι και διαιρεμένοι.Ήδη ο Εβραίος Αλέξης CIPRA ξεπουλάει την πατρίδα.Τα περιφεριακά αεροδρόμια,τον αστέρα Βουλιαγμένης,τα νησιά.

    Αύριο θα ακολουθήσουν τα πετρέλαια του αιγαίου,το φυσικό αέριο,ο χρυσός.Υπάρχει πετρέλαιο και στην ηπειρωτική Ελλάδα και στο Ιόνιο.Ποιος δεν θυμάτε τον Σοφιανόπουλο και τη ΧΡΩΠΕΙ?Ποιος δεν θυμάται τον Εβραίο Έβερτ και τι έκανε στην Ζάκυνθο?

    Όλα αυτά τα έχει πει μόνο ο Στέφανος ο Χίος!
    Γι αυτό είναι εκεί που είναι τώρα και δεν έχει μονοκατοικία στην Εκάλη και εξοχικό στην Πάρο.Το κοίτασμα στην Καβάλα ακόμη βγάζει και ξεκίνησε το 73.Όλη η δυτική Μακεδονία έχει υποδομές από την εποχή της επταετίας.
    Τεχνιτή λίμνη Πολυφύτου,υδρουλεκτρικό,γέφυρα Αλιάκμωνα,ΔΕΗ,πτολεμαίδα.Η μισή Κοζάνη και Φλώρινα,ένα μεγάλο μέρος των Γρεβενών και της Καστοριάς…όλοι ζούνε από τη ΧΟΥΝΤΑ και κανείς δε το ξέρει.Η μάλλον το ξέρει αλλά σήμερα είναι διορισμένοι από το Πασόκ και τη ΝΔ και το παίζουν δημοκράτες.

    Αν είχαμε ένα εθνικό κράτος σήμερα θα είμασταν τα “Εμιράτα” της Μεσογείου.
    Με μια ΑΟΖ από την Κέρκυρα μέχρι την Κύπρο θα βγάζαμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο,χρυσό και χάλυβα και αλουμινιο με ΔΡΑΧΜΗ.Θα είχαμε και αγροτιά και κτηνοτροφία και βιομηχανία και τα πάντα.Θα πήγαιναν όλα ρολόι.
    Αλλά το εθνικό κράτος θέλει και εθνική συνείδηση των πολιτών.
    Και εμείς,ειδικά στη Δυτική Μακεδονία είμαστε στο σύνολό μας ανθέλληνες,βολεψάκιδες,θολοκουλτουριάριδες,ψευτοαριστεροί.Και φυσικά κουμούνια.Ο κουμουνισμός ήθελε να πουλήσει την περιοχή στους Βουλγάρους και παρ’όλα αυτά έχει ακόμα ορφανά του Στάλιν εδώ γύρω παντού.

    ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΩ…κερατάδες.

    Ξυπνάτε μας καρφώνουν τα καρφιά στο φέρετρο.

    Ανθή καλό σου ταξίδι.Είσουν άξια δημότης Βελβεντού και άξια μάνα.

    Έλλην Εθνικιστής
    Βελβεντό Κοζάνης

  8. ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Η ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΡΟΚΙΝΗΣΗ Κ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΕΙ 30.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ

  9. Αγαπητέ Στέφανε,
    ελπίζω να μην λογοκρίνεις το σχόλιό μου και το κόψεις.
    Δεν νομίζεις ότι έχετε υπερβάλει με το συγκεκριμένο γεγονός?Εδώ και μια βδομάδα κάνετε καθημερινά 4-5 ανακοινώσεις ενώ έχεις αφιερώσει και εξώφυλο στην εφημερίδα σου.Εγώ είμαι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές σου.Σε παρακολουθώ από την εποχή που καλούσες τον Πλεύρη και μιλούσες για το παιδομάζομα των κατσαπλιάδων κουμουνιστών όταν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κανείς δεν τόλμησε να αποκαλύψει και να αγγίξει τέτοια θέματα.

    Το Βελβεντό Κοζάνης είναι εδώ,στο ίδιο μέρος εδώ και 2300 χρόνια.Κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους και αργότερα έχουμε το πριγκιπάτο του Benevento στην στην σημερινή νότια Ιταλία (Μεγάλη Ελλάδα-Magna Graecia) που δημιουργήθηκε μετά το Τρωικό πόλεμο.

    Περιμένετε να συμβούν γεγονότα όπως η ληστεία της αγροτικής τράπεζας από τον (β)Ρωμανό,τον αναρχοκουμουνιστή των βορείων προαστείων με τις δεξιές τσέπες και τους λοιπούς ψευτοαναρχικούς πρακτωρίσκους του 50ευρου (πυρίνες της πουστιάς).Περιμένετε να συμβεί μια τραγωδία όπως αυτή εδώ που δεν διαφωνώ,ναι,μας αγγίζει όλους.Εντάξει να το προβάλετε.Ενδιαφέρει,η κοινωνία μας πάσχει και οι καιροί είναι άσχημοι.
    Αλλά…υπάρχει το αλλά.

    Το Βελβεντό έχει 1002 προβλήματα όπως και ολόκληρη η Ελληνική επαρχία καθώς και τα νησιά.Γιατί ασχολήστε μόνο με ένα θέμα όπως αυτό?Επειδή πουλάει?Αυτά πρέπει να δείχνετε στους Έλληνες?

    Το 2016 θα είναι ένα έτος ακόμη χειρώτερο και το γνωρίζεις κ.Χίο και το λες κάθε βράδυ και εσύ.Μέσα στο έτος θα έχουμε μέγιστες εθνικές προδοσίες.Μέχρι τον Αύγουστο θα τελειώσουν με το όνομα των Σκοπίων τα οποία θα ονομαστούν “Άνω Μακεδονία” ή κάπως έτσι.Με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει ο δρόμος για την διεκδίκηση εδαφών και άλλων αξιών από τους γυφτοσκοπιανούς εντός του Ελληνικού εδάφους.Οι Αλβανοί,αυτοί οι ψωριάριδες,από πέρυσι ζητούν κομμάτι της Ελληνικής ΑΟΖ στην Κέρκυρα.Το Κυπριακό ζήτημα το οδηγούν στην απόλυτη προδοσία.Θα χάσουμε την Ελληνικότατη Κυπρο μας.

    Οι Βελβεντινοί είναι στο σύνολό τους αγρότες.Με τα νέα μέτρα θα μας εξοντόσουν και η παραγωγή ροδακίνου θα παρακμάσει.Ένα προιόν που ταξιδεύει σε όλο σχεδόν τον κόσμο φτάνοντας μέχρι την Κίνα.Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι συνταξιούχοι οι οποίοι πληττονται.Καλιέργησαν τη γη για μισό αιώνα για να πάρουν μια πενιχρή σύνταξη του ΟΓΑ.Το σχέδιο Καλλικράτης του πανάθλιου κ.Ραγκούση οδηγει την Ελληνή περιφέρια σε διαρκή διχόνοια και απόσχιση εδαφών στη χειρώτερη κατάσταση.Μερικά μικρά νησιά κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν βραχονησίδες.Και όλα αυτά εξαιτίας των ξεπουλημένων,των σιωνιστών και των υποτακτικών τους.

    Αγαπητέ κ.Χίο ελπίζω να έχετε κουράγιο να συνεχίσετε το πολύ συμαντικό έργο σας στην έγκυρη ενημέρωση του Ελληνικού έθνους από την Καστοριά μέχρι το Καστελόριζο και από την Κέρκυρα μέχρι την Κύπρο.Ας αφήσουμε το τραγικό γεγονός να περιπέσει και να σεβαστούμε τη μνήμη της νεκρής και την δυστηχία 2 οικογενειών.Υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά που θα είναι εντέλει οι πιο πληγέντες.Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη.Ελπίζω αυτή η τραγωδία να ταρακουνίσει ορισμένους και να σκεφτούν πιο σοβαρά συγκεκριμένα ζητήματα.
    Ζητήματα κοινωνικά,ανθρωπισμού,πατριωτισμού,εθνικισμού…

    Μετά τιμής,
    Έλλην Εθνικιστής
    Βελβεντό Κοζάνης

  10. “..της εκλεισα το στομα,ενω ταυτοχρονα της εσφιγγα το λαιμο και τη χτυπουσα με μπουνιες στο προσωπο..” καλα ποσα χερια εχει ο τυπος;Χταποδι ειναι;

  11. όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ολόκληρος ο χρόνος

  12. ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ είναι κακομαθημένες κυκλοθυμικές,με απωθημένα παρελθόντων σχέσεων

  13. Αληθευει οτι τον ειχε κανει ταρανδο η ισχυει οτι απλως ηταν πολυ κοινωνικη και δραστηρια στη τοπικη κοινωνια;

  14. Τώρα έχασε και τα παιδιά του και θα πάει και φυλακή.
    Αν ο δικηγόρος του προσπαθήσει να πείσει ότι το “άντε γαμήσου κι εσύ κι η μάνα σου” είναι αιτία φόνου έχει παίξει κι έχει χάσει.
    Δεν ξέρω και για την μάνα του αν ήξερα αλλά ο πατέρας του να ξέρει ότι η νύφη χάθηκε με σπασμένο πόδι κι αφήνοντας πίσω τον νάρθηκα. Χωρίς τα γυαλιά μυωπίας χωρίς λεφτά χωρίς ταυτότητα και να λέει ότι πήγε με άλλον άντρα, που τι ρε μαλάκα θα της έπαιρνε καινούρια γυαλιά και θα της έβγαζε ταυτότητα και θα της έδινε λεφτά;;; Νταξ…. για μένας είχε καταλάβει ή το ήξερε και προσπαθούσε να καλύψει τον γιόκα του. Το διαζύγιο είναι άσχημο αλλά ο φόνος… πέταξε και την δική του ζωή στα σκουπίδια ο μάλάκας. Θα τον βρίζει όλος ο Βελβενδός τώρα.

  15. έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με ένα ζήτημα που δεν απασχολεί κανέναν πλην τών εμπλεκομένων. πρόκειται για μια τελείως ιδιωτική υπόθεση ενός παράφρονα ζηλιάρη που οδηγήθηκε σε ένα συνηθισμένο έγκλημα πάθους.

    θα γίνουν τα δικαστήρια και θα βγει απόφαση. όλα τα άλλα δεν μας αφορούν καθόλου.

Comments are closed.