ΕΤΣΙ έπιασαν τον ΑΛΒΑΝΟ Μακελάρη- ΠΩΣ Αντέδρασε ο ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΗΣ Κακοποιός όταν MΠΟΥΚΑΡΑΝ στο Διαμέρισμα οι Άντρες της ΕΚΑΜ;

Κοινοποίηση:
25

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε έπειτα από συντονισμένες έρευνές, ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Η σύλληψη του 31χρονου Αλβανού, Αρμπέρ Μπάκο, έγινε στο Γουδί, στην οδό Αγίας Λαύρας, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Το υπόγειο μικρό διαμέρισμα στην οδό Αγίας Λαύρας στο Γουδή είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς της ασφάλειας από χθες.

Οι αστυνομικοί μετά από συνδυασμό στοιχείων και πληροφοριών κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρησφύγετο του αδίστακτου Αλβανού πιστολέρο, ο οποίος αιματοκύλησε το νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η περιοχή αποκλείστηκε, αφού υπήρχε κίνδυνος ο επικίνδυνος κακοποιός να αρπάξει ομήρους πολίτες και αποφασίστηκε να γίνει σήμερα η επιχείρηση για τη σύλληψη του.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, αστυνομικοί της ΕΚΑΜ έσπασαν την εξώπορτα του διαμερίσματος με τον ειδικό “πολιορκητικό κριό” RAM, μπήκαν μέσα και με τα όπλα στα χέρια ακινητοποίησαν τον 31χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος εκείνη την ώρα καθόταν σε έναν καναπέ. Αμέσως τον έριξαν κάτω και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει του πέρασαν χειροπέδες.

Στο διαμέρισμα – κρησφύγετο βρήκαν κι έναν ακόμη άνδρα πιθανότατα Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη κι αυτός.

Ο πιστολέρο και ο συνεργός έχουν οδηγηθεί στην ασφάλεια για ανάκριση, ενώ αστυνομικοί της σήμανσης ερευνούν εξονυχιστικά το διαμέρισμα για αποτυπώματα και DNA, καθώς και για οπλισμό.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα να βρουν τους συνεργούς του πιστολέρο, τα δύο καλάσνικοφ και το πιστόλι που έχει χρησιμοποιήσει, αλλά και το όχημα διαφυγής μετά το μακελειό στο νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλασνικωφ έχουν γεμίσει την χώρα.Μπορεις να ζητήσεις καλασνικωφ λες και όπως ζητάς στο περιπτερο πακέτα τσιγαρα.Μπηκαν στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι,Αλβανοι,Γεωργιανοί,Ρουμάνοι.Αλβανικη μαφία,ρωσική μαφία.Σωματεμπορια,ναρκωτικά,όπλα,ληστείες,προστασία,εκτέλεση συμβολαίων θανάτου απο όλα έχουμε.Γεμισαν οι φυλακες.Παντου πόρτες ασφαλειας,κάγκελα στα παράθυρα,κάγκελα ακομα και στο φωταγωγό.Κελια έχουν καταντήσει τα σπίτια.Καλα μην μιλήσουμε για την επαρχία και τα χωριά,οι ληστείες πολλές μετά φονου με θύματα κυριως ηλικιωμενους.
    Οι φυλακες γέμισαν και για να γινει αποσυμφόρηση αρχιζουν και ελευθερώνουν κρατούμενους
    Το καθηκι πήγε να στείλει στον αλλο κόσμο παιδάκια 19 και 20 χρονων.Θα τον βαλουν φυλακή θα τον ταΐζουμε,θα συναντηθεί και με αλλουςμαφιοζους και απο εκεί θα δινει εντολές στους έξω,θα του δωθει και καμια αδειουλα να πάρει τον αερα του το παιδι και οταν δικαστεί η ποινή που θαφαει θα είναι μόνο στα χαρτιά αφου η ποινή θα συγχωνεύτει σε λίγα χρονακια ώστε μετά ελεύθερος να συνεχίσει το έργο του και αυτη τη φορά να φάει πραγματικακανενα 20 χρονο

  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ…

  3. ΤΙ,….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΠΙΑΣΑΝ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.
    ΠΙΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ…ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ….ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    1. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΥΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

      1. Γιατί δεν δοκιμάζεις να σε γ…νε φασίστες, μπορεί να σου αρέσουν πιο πολύ απο τους αλβανούς και τους πακιστανούς που σε γ…νε τώρα.
        Καλύτερα εγχώρια προιόντα παρά εισαγόμενα. Ο επιμένων ελληνικά. Το ίδιο και στα καρότα. Πές στο και στους άλλλους μαστούριδες αριστερούς φίλους σου.

        1. οι πακιστανοι και οι αλβανοι μαμουν εσενα φιλε, γιαυτο και τα βαζεις δηθεν μαζι τους, για να σου φυγει η ρετσινια.
          Ριξε ενα χαιλ χιτλερ τωρα με το καρτοτο στο πισινο σου, οπως συνηθιζεις. Ουγ ουγκ κιναιδε, και κοψε τις ουσιες, σε χαλανε.

      2. ΕVRAIE ΒΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙ…ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ”ΒΛΕΠΑΝΕ” ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ…

  4. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ , ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Comments are closed.