ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 9.000.000 ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
PEDIO

Μετά τη σοβαρή αποκάλυψη της  εκπομπής Μακελειό μέσα από τη συχνότητα του Zoom για την πλήρη εγκατάλειψη του Πεδίου του Άρεως, η αντίδραση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ήταν πράγματι ακαριαία!

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Μακελειό 4 προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν μέσα στον Πεδίο του Άρεως, με ναρκομανείς και ντίλερς να αλωνίζουν στο πάρκο ανενόχλητοι και με δεκάδες τσαντίρια (στην κυριολεξία) να έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του πάρκου.

PEDIO3

Προς τιμήν του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αθηνών, κύριου Κώστα Μιχερίνα,  αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ κίνησε αστυνομική δύναμη στο Πεδίο του Άρεως. Σήμερα το πρωί συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 20 προσαγωγές, ενώ απομάκρυναν από το πάρκο χρήστες αλλά και εμπόρους ναρκωτικών ουσιών καθώς όμως και τους μόνιμους κατοίκους των τσαντιριών του πάρκου!

PEDIO2

Ωστόσο σύμφωνα με νεώτερες καταγγελίες κατοίκων τα τσαντίρια παραμένουν εκεί, συνεπώς πολύ σύντομα θα επιστρέψουν και οι κάτοικοί τους… Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί πολύ φοβόμαστε ότι θα έχει το «τέλος» που έχουν ανάλογες επιχειρήσεις που γίνονται… για τα μάτια του κόσμου. Το πρωί καθάρισαν το πάρκο από τα «επικίνδυνα» στοιχεία και το βράδυ θα είναι πάλι όλοι στη θέση τους… σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το πάρκο χρειάζεται άμεσα επέμβαση για τον γενικό καθαρισμό του, όχι μόνο από τα τσαντίρια και τους ντίλερς, αλλά και από τα σκουπίδια, τα πεταμένα ρούχα, τα παπούτσια,  τις σύριγγες και τα προφυλακτικά!

PEDIO5

Μια προσπάθεια της αστυνομίας δεν λύνει το πρόβλημα, με την παντελή μέχρι τώρα απουσία του κ. Σγουρού, αλλά και του κ. Καμίνη, ο οποίος μπορεί να έχει «παραδώσει τα ινία» στη νομαρχεία, αλλά το πάρκο δεν παύει να βρίσκεται στα πλαίσια του Δήμου Αθηναίων. Θα μπορούσε ο κ. Καμίνης να κάνει έστω μια ερώτηση στη βουλή για το γιγαντιαίο πρόβλημα που αποκάλυψε το Μακελειό, αλλά από ότι φαίνεται οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο για το τεράστιο πνεύμονα της Αθήνας, το πεδίο του Άρεως, που αργοπεθαίνει. Μήπως όταν ναρκομανείς, ντίλερ, σεξομανείς, παιδεραστές, νταβατζήδες και λοιποί «κάτοικοι» του πάρκου το κάψουν κάποιο καλοκαίρι, θα αρχίσουν τότε να αποδίδονται ευθύνες; Και οι αρμόδιοι θα σφυρίζουν ανέμελα, πετώντας και πάλι ο ένας το μπαλάκι στον άλλο;

PEDIO4

Η αδιαφορία του κράτους και της πολιτείας προκαλεί θυμό και εύλογες απορίες για το τι έχουν απογίνει τα 9.000.000 που δαπανήθηκαν για τις ανάγκες της «ανάπλασης» του πάρκου το 2008. Μήπως στις τσέπες της περιφέρειας;

Το επίμαχο βίντεο με τις εικόνες που σοκάρουν θα αναρτηθεί αύριο από το makeleio.gr για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν την Τετάρτη 23.10.13 από τη συχνότητα του Zoom.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. γεια σου ρε δαραβιγκα…παλι καθαρισες με τα κονε που εχεις!!!!!

Comments are closed.