Είχε στο σπίτι του RPG-18! Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ – “Το είχα για ενθύμιο απ΄το στρατό!”

Κοινοποίηση:
astynomia

Συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας 29χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

 Ειδικότερα ο ανωτέρω κατείχε παράνομα εντός της οικίας του :

• Ένα (1) χρησιμοποιημένο μη λειτουργικό αντιαρματικό εκτοξευτήρα (φορέας μίας χρήσεως) τύπου RPG-18, χωρίς την ρουκέτα.

• Τριάντα (30) φυσίγγια των 9mm.

• Ένα (1) αβολίδωτο φυσίγγιο κρότου των 9mm.

Σύμφωνα με τον συλληφθέντα ο εκτοξευτήρας-φορέας μιας χρήσης προέρχεται από την στρατιωτική του θητεία και τον είχε κρατήσει παράνομα ως ενθύμιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οτι δηποτε ψηφοφορους ενος κομματος(πασοκ νδ κκε συριζα δημαρ κ.τ.λ.)κανει ενα εγκλημα του κοινου ποινηκου μητρωου,εσεις οι αριστεροι παντα κομματικα το εκμεταλευεστε!

  2. Χρυσαυγίτης, σατανιστής, δολοφόνος, εγκληματίας.

    Ρε ΑΡΡΩΣΤΕ Δένδια, πάει το παιδί φυλακή για τους κάλυκες από το Στρατό ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και τον ΑΔΕΙΟ εκτοξευτήρα ;;;

    1. Εδώ ο αρχηγός της παρακρατικής συμμορίας είχε κλέψει πολεμικό υλικό όταν υπηρετούσε το κράτος από άλλο πόστο (στρατό, τώρα το υπηρετεί ως παρακρατικός) και απλά τον ξήλωσαν (τέλειωσε ΓΙΩΤΑΣ). Οι νεοναζί πάνε μέσα μόνο όταν παραβαίνουν τον κανόνα των εντολέων τους: “όχι νεκρούς Έλληνες”. Πρώτα σκότωσε ο χρυσαυγίτης την κοπελίτσα που την απατούσε με την αδερφή της (τέτοιος σεβασμός στην οικογένεια) μετά ο άλλος έσφαξε τον παππού του και τέλος ο μισθοφόρος Ρουμπακιάς σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.

      Ο Κασιδιάρης για παράδειγμα μπορεί να διαπράτει ληστείες ανενόχλητος και με δικαστική απόφαση

      1. TO εκανε ο κασιδιαρης το αποφασισε το διθκαστιριο, τωρα να δουμε τη θα αποφασηση και για την σκιλα που ελεγε οτι γουσταρε οπως οι ανονονοιμα μαρτιρες εχουν οπλοστια αλλα οπλα δεν βικαν.
        ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΡΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΡΓΓΛΗΜΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑΙΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΤΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

      2. 1 LEXOTANIL KAΘΕ 12 ΩΡΕΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
        ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΑ EFFEXOR.

Comments are closed.