ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
000001gngyk

Καταδίωξη  από τις αστυνομικές αρχές στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, αφού εντόπισαν τους ληστές που νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής εισέβαλαν πυροβολώντας με καλάσνικοφ σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας, σκορπώντας τον πανικό.

katadioksi_0f53720c3032a3d11b08c639b2b15db1

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αστυνομικές αρχές εντόπισαντους αδίστακτους δράστες κάπου στην Κόρινθο κι αμέσως ξεκίνησαν καταδίωξη ώστε να τους συλλάβουν. 
Αυτή την ώρα η άγρια καταδίωξη εξελίσσεται στο ύψος της Κινέττας, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ έχει στηθεί ένα μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.

image (12)

Στόχος ληστών ήταν το μεσημέρι ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας, μέσα από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ.

Κρατώντας καλάσνικοφ και πιστόλια, άρχισαν να ρίχνουν τόσο στον αέρα όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος, κάνοντας θρύψαλα τις βιτρίνες. Πανικός επικράτησε στους γύρω δρόμους, με τους θρασύτατους ληστές να τρέπονται σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους διάφορα κοσμήματα.

image (14)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κυρία Κλάπα, Δημητροπούλου? πως λέγεσαι δεν με ενδιαφέρει δηλαδή αλλά τι κάνατε με την εξιχνίαση των δολοφόνων του Νέου Ηρακλείου Αττικής? τι κάνατε με την εξιχνίαση της MARFIN? που είναι οι ευαισθησίες σας? Ή σε αυτές τις περιπτώσεις είσαστε αναίσθητες?
    Σαν να σας ακούω τώρα να μου λέτε: τι κέρδος θα έχουμε αν ασχοληθούμε και με αυτές τις περιπτώσεις? Προσέξτε, προσέξτε καλά να τάζετε κεριά στους Αγίους να μην φύγει από την κυβέρνηση ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Σαμαράς, γιατί τότε ………. αλλοίμονο σας!

  2. Το πρόβλημα του ελλαδιστάν για το γκουβέρνο και τους “συνταγματοξότες” δεν είναι η αλλοεθνής εισαγόμενη εγκληματικότητα…

    το πρόβλημα για το γκουβέρνο είναι η εθνικιστική χ.α. που κόβει ψηφαλάκια από το “συνταγματικό τόξο”!!!!

  3. Εχουν γεμησει τα Αλβανα την Ελλαδα ολη με Καλασνικοφ και σπερνουν το τρομο με τζαμπα μαγκια… ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (Υπουργοι Δικαιοσυνης κλπ) ψαχναν το οπλοστασιο της Χρυσης Αυγης ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!!! ΖΩΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΖΩΑ!!! Γινεται εθνικη γενοκτονια και αλοιωση πλυθησμου και καθεστε και χασκογελατε πο…νες…. Αιωνια τιμωρια μετα θανατον τομαρια. Εκει θα πληρωσετε πραγματικα το τιμημα. ΕΚΕΙ!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  4. οταν πυροβολησαν ομως τα 2 παιδια στο νεο ηρακλειο τοτε καμια αστυνομια δε μπορουσε να τους βρει..

    1. …και φαντάσου οτι το ΑΤ της περιοχής είναι 40-50 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας και μάλιστα στον ΙΔΙΟ δρόμο.

Comments are closed.