Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ηθοποιός του “Καλημέρα Ζωή”!

Κοινοποίηση:
sotiris-vagias

Ο ηθοποιός, Σωτήρης Βάγιας, βρέθηκε λιπόθυμος μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια γύρω στις επτά το απόγευμα από ένα ζευγάρι περαστικών!

Ένα ζευγάρι που διαμένει κοντά στο σημείο, όπου είχε σταθμεύσει ο ηθοποιός, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του κι όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο μέρος μαζί με την αστυνομία, διαπιστώνοντας τον θάνατο του άτυχου άντρα.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν», «Φρούτα Εποχής» και πολλά άλλα.

Την ίδια στιγμή αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΠΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ..ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ; ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΕΛΙΟΣ; ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ…ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΓΑ…ΤΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ…ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ,ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ…ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΒΛΥΤΑ..

    1. κοπελια οι ναζι ειναι παντου απλα η απαρχη εγινε στη γερμανια

      1. κοπελια ναζι είναι και οι αμερικανοτσολιάδες απόγονοι του εκτοστολικού

  2. Κριμα. Τον θυμαμαι μικρος στο καλημερα ζωη. Αλλα και στο Κωνσταντινου και Ελενης με το σκυλο τον Τσεχωφ. Καλο ταξιδι.

  3. ΙΣΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ?
    ΗΤΑΝ ‘ΑΕΡΑΤΟΣ’ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ…

    1. Ο γνωστός σιχαμερός υπανθρωπος. ¨Όταν βλέπεις την φατσα σου στον καθρέφη δε σου ρχεται αναγούλα; Και μη μου πεις “δε φταίω εγώ, με εδερνε η μαμα μου, με βίαζε ο μπαμπάς μου, έχω μικρο πουλακι…” κάι τέτοια. Καμμία δικαιολογία για την κατάντια σου. Τραβα αυτοκτόνα καλυτερα να μην βαασανίζεσαι και συ

        1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑ Α.Ε. ΝΕΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ…. ΑΧΛΑΔΙΤΣΑΣ,,,

          1. Φασιστες ειστε για το πεουλα… Δε σεβεστε τιποτα.

      1. ΣΥΥΥΥΥΚΑΑΑ…

        ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.

        1. πωπωπω τι αρρώστια κουβαλάς εσύ ρε μεγάλε

Comments are closed.