ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ – ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ – ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
nearos-marousi-dolofonia1

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, αναφορικά την άγρια δολοφονία νεαρού άνδρα, στις 5 τα ξημερώματα, στην Πλατεία Ηρώων, στο Μαρούσι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της φίλης του που καταθέτει στις αρχές για το περιστατικό.

 

Ο 19χρονος μαζί με την φίλη του κανόνισε μία συνάντηση με άλλους τρεις νεαρούς στην Πλατεία Ηρώων. Μόλις έφτασαν εκεί, το θύμα διαπληκτίστηκε με έναν από τους τρεις αγνώστους στην κοπέλα. Το άτομο που διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο έβγαλε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε με αυτό στον θώρακα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η φίλη του κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η κοπέλα βρίσκεται στην Ασφάλεια Αττικής όπου καταθέτει στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε μία προσπάθεια να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα των δραστών, τα οποία κατευθύνονται στις προσωπικές διαφορές.

Την ίδια στιγμή μια οικογένεια βιώνει τον πόνο της απώλειας. Στην φωτό που ακολουθεί απεικονίζεται ο νεαρός που τόσο γρήγορα και βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του.

54bf3d40d1393b9db53381081a4a24c6.jpg.pagespeed.ce.LZ9IwugAG4

29003697_10156307045117940_155512522_n

Πηγή φωτό: εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μεγάλη αλητεία υπάρχει σε αυτή την πλατεία εδώ και πολλά χρόνια.

  2. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΛΕΕΙ………..ΧΤΙΣΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ…..
    ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Β.ΟΥΓΚΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ……
    ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ….ΠΟΙΟΝ;;;;;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ…….
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ–ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΝΕ.
    Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ….

  3. πως φαινεται οτι δεν ειστε γονεις και δεν εχετε παιδια στην εφηβεια

    1. Yπήρξαμε οι ίδιοι παιδιά στην εφηβεία και έχουμε γονείς που κολλάει αυτό?

  4. Σε όλα τα ντουβάρια που σχολίασαν την φάτσα του πιτσιρικά και τον αποκάλεσαν αλήτη, θα ήθελα να τους πω πως: το στιλ, η μορφή της φάτσας, ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία κάποιου αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, γαλουχούνται με τις εμπειρίες, αυτό που έχει σημασία είναι κάποιος να έχει τον χρόνο (την ζωή) για να μπορέσει μέσα από τον βίο του να γίνει όσο καλύτερος και δικαιότερος άνθρωπος μπορεί.

    Από την στιγμή που κάποια υπάνθρωπα όντα αφαιρούν καθημερινά ζωές Ελλήνων, είτε με ωραίες φάτσες είτε με όχι .. η εξωτερική εμφάνιση και οι ενδεχόμενες μαλακίες που κάνει κάποιος στην νιότη του είναι άνευ σημασίας.

    Στην τελική εσείς που τα γράψατε αυτά τι κάνατε στα 19 σας, διαβάζατε Πλάτωνα και λύνατε εξισώσεις για να περάσει η ώρα σας πριν πιείτε το Σαββατιανό σας χαμομήλι με μέλι για σας πάρει ο ύπνος από τις 9;

    Σε μια κοινωνία θανατηφόρα παρακμιακή, με την πατρίδα, την φυλή και τα ιδανικά μας να συνθλίβονται μέρα με την μέρα, καλό θα είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα στην ουσία τους και όχι να κρίνουμε τον κάθε έναν πιτσιρικά που και αλητάμπουρας να είναι στα 19 του, αν έχει μέσα στην ψυχή του κάτι αγνό, με την πάροδο του χρόνου δύναται να στρώσει και να γίνει παράδειγμα ανθρώπου.

    Ελπίζω και καρτερώ για την ημέρα που οι φονιάδες των Ελλήνων οι άμεσοι όπως αυτοί που σκότωσαν τον μικρό ή οι έμμεσοι όπως αυτοί που μας σκοτώνουν σιγά-σιγά με οικονομικά μέσα … θα πάθουν τα ίδια και χειρότερα, για να υπάρξει επιτέλους μία περίοδος σε αυτό το γαμημένο νεοΕλληνικό κράτος όπου η προδοσία και η εξαθλίωση των Ελλήνων θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα .. το νόμισμα της Νεμέσεως.

    1. Ακριβώς ας κοιτάξουν και τους σοβαρούς της βουλής και των τηλεπαραθύρων.

  5. Θα τους βρούν, εύκολη υπόθεση δε φαίνεται προσχεδιασμένη δολοφονία. Ούτε εμένα μου αρέσει η φάτσα του κανένας αλήτης θα ήταν ας τον συγχωρήσει ο θεός.

  6. Δεν μου αρέσει η φάτσα του αλλά ας τον αναπαύσει ο θεός…

  7. Υπαρχουν καμερες σε ολο το μαρουσι,επρεπε να τους εχουν ηδη πιασει και τωρα να επικαλουνται τον αη -παρασκευοπουλο και το νομο του για να βγουν εξω.Ειναι μεχρι να βρεθουν στη πλωρη κανενος HOMO MANIATI απo τα ορεινα της μεσσηνιας και αντι για το κινητο και λεφτα να τους κερασει μολυβι 9mm parabelum

Comments are closed.