Αναζητούν τον κοκαινομανή Εθνικιστή ΑΛΒΑΝΟ που θερίζει με καλάσνικοφ στο κέντρο της Αθήνας; ΠOIOΣ θα τον Σταματήσει; Οι επιθέσεις στο Μεταξουργείο και τον Άγιο Παντελεήμονα (ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

Κοινοποίηση:
158

Μήπως συνδέονται τελικά αυτά τα τρία περιστατικά; Iδιες επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο.
Αγνωστος σταματά έξω από το στοχευμένο μαγαζί, βγάζει το καλάσνικοφ…γαζώνει…και όποιον πάρει ο χάρος!
Θα τον σταματήσει κανείς αυτόν τον Αλβανό κοκαινομανή ή θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα;

Οι ομοιότητες με άλλες δύο επιθέσεις σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρανοϊκός που είναι υπεύθυνος για το μακελειό με τους 11 τραυματίες στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά ευθύνεται για τουλάχιστον ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο.

Στο περιστατικό εκείνο, που έγινε σε καφενείο επί των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, άγνωστος πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων του καταστήματος σκοτώνοντας έναν 44χρονο πελάτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η επίθεση εκείνη έχει πολλές ομοιότητες με το σημερινό μακελειό. Η σημερινή επίθεση μοιάζει και με το περιστατικό που έγινε στις 6 Νοεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ σε μπαρ επί της οδού Αριστοτέλους στον Άγιο Παντελεήμονα, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί οι κάλυκες από την αιματηρή επίθεση στον Πειραιά. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας θα προσπαθήσουν να τους συγκρίνουν με τους κάλυκες από την επίθεση στο Μεταξουργείο και στον Άγιο Παντελεήμονα για να κάνουν βαλλιστική έρευνα και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

 

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Με 12 σφαίρες από καλάσνικοφ ΓΑΖΩΣΑΝ καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας! (φωτό&βίντεο Makeleio.gr)

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Γάζωσαν με καλάσνικοφ καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δύο ατόμων που έφυγαν από το σημείο με πράσινο Ι.Χ. Η καφετέρια βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην οδό Αριστοτέλους.

Tα δύο άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Makeleio.gr” στην καφετέρια ήταν θαμώνες Αλβανοί και διάφοροι τύποι της νύχτας. To κατάστημα φέρεται να ανήκει σε ημεδαπό από την περιοχή της Φθιώτιδος.

Ευτυχώς στο μαγζί εκείνη την ώρα υπήρχαν μόνον δύο θαμώνες και η υπάλληλος η οποία έφυγε έντρομη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χτύπημα δεν αποκλείεται να έχει τα ίδια κίνητρα με τους πυροβολισμούς πριν από λίγες μέρες σε μπαρ επί της οδού Χίου στο Μεταξουργείο με έναν νεκρό θαμώνα.

Πάντως κατά τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία αναζητά ένα πράσινο Μιτσουμπίσι με γνωστούς αριθμούς κυκλοφορίας, Ι.Χ που φαίνεται να απασχολεί εμπλεκόμενο σε πλήθος παραβατικών ενεργειών.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Μεταξουργείο. Γάζωσαν με καλάσνικοφ 44χρονο και τον έστειλαν στον τάφο”. Έπινε ποτό και η ριπή του διέλυσε το κεφάλι. Για άλλον πήγαιναν και άλλον σκότωσαν;(φωτο & βίντεο – makeleio.gr)

Ένας 44χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθη σύνορα με Μεταξουργείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Ο συνοδηγός «γάζωσε» με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν επτά θαμώνες.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άντρας, ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του καφενείου, ενώ τραυματίστηκε μια 21xχρονη γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα και πιθανολογείται ότι θα διευκρινιστούν όταν εξακριβωθούν τα στοιχεία του θύματος, που πιστεύεται ότι ήταν και ο στόχος.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 44χρονος Γ.Κ, θαμώνας στο μαγαζί πήγε για ποτό και κατέληξε στο νεκροτομείο. Οι πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να τον συσχετίζουν με την αιματηρή υπόθεση χωρίς να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ήταν θαμώνας των νυχτερινών καταστημάτων της περιοχής και πατέρας δύο παιδιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Μεταξουργείο. Γάζωσαν με καλάσνικοφ 44χρονο και τον έστειλαν στον τάφο”. Έπινε ποτό και η ριπή του διέλυσε το κεφάλι. Για άλλον πήγαιναν και άλλον σκότωσαν;(φωτο & βίντεο – makeleio.gr)

 

Με 12 σφαίρες από καλάσνικοφ ΓΑΖΩΣΑΝ καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας! (φωτό&βίντεο Makeleio.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για την Χρυσή Αυγή κάνανε ολοκληρή επιχείρηση όπως ίδιοι λέγανε “γιγαντιαία επιχείρηση” και πήγαίναν να συλλάβουν τους βουλευτές της Χ.Α. στα σπιτιά τους! Τώρα να τους δω πόσους θα καθαρίσει αυτούς ο βρωμιάρης μέχρι να τον πιάσουν, εδώ να τους δω αν θα κάνουν “γιγαντιαία επιχείρηση”.

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

Comments are closed.