Ακραίος Αλβανός Εθνικιστής ο δράστης με το καλάσνικοφ που μισεί τους Έλληνες ή παλιοτόμαρο του υποκόσμου και των κυκλωμάτων μαστροπείας;

Κοινοποίηση:
alvanoi-kalasnikof2

Δεκαπέντε τραυματίες πιθανολογείται ότι είναι τελικά-χωρίς να αποκλείονται κι άλλοι-  ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κατάστημα στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, από άγνωστο δράστη που ήταν οπλισμένος με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα «καλάσνικοφ».

Δυο από τους τραυματίες βρίσκονται σε πιο σοβαρή κατάσταση και μεταφέρονται  στον «Ερυθρό Σταυρό». Ακόμα πέντε νοσηλεύονται στο «Αττικό» και δυο τον Ευαγγελισμό. Τέσσερα άτομα πήραν άμεσα εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του καταστηματάρχη φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο δράστης διασκέδαζε στο κέντρο, κάποια στιγμή έφυγε, επέστρεψε με ένα «καλάσνικοφ» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως από την είσοδο.

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αλλάξει γεμιστήρα, στο όπλο το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή και εν συνεχεία ετράπη σε φυγή. Ακολούθησε μεγάλος πανικός, καθώς περίπου 300 νέοι που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα στο μαγαζί έτρεξαν να βρουν καταφύγιο.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο δράστης είναι σεσημασμένος και από πηγές της αστυνομίας συσχετίζεται με το αιματηρό επιεσόδιο όταν άγνωστος ακόμα και ασύλληπτος φονιάς είχε ανοίξει πυρ σε άλλο μπαρ, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε σκοτώσει ένα άτομο και είχε τραυματίσει άλλο ένα.

Ακόμα πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ο τρόπος διαφυγής του. Ορισμένοι μάρτυρες είχαν πει νωρίς το πρωί ότι χρησιμοποίησε ταξί ενώ κάποιοι άλλοι πως έφυγε με τζιπ.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη δήλωσε ότι το μαγαζί δεν είχε φύλακα στην είσοδο, παρά μόνο μία κοπέλα. Πρόσθεσε επίσης ότι η Αστυνομία έδειξε στον σύζυγο της μια φωτογραφία ενός αλλοδαπού, πιθανότατα Αλβανού.

Εδώ τίθεται ένα βασικό ερώτημα: Ακραίος Αλβανός Εθνικιστής που μισεί την Ελλάδα, τη σημαία και τους Έλληνες ή ένα χαμένο κορμί που σχετίζεται με τα κέντρα μαστροπείας και εκμετάλλευσης γυναικών στο κέντρο της Αθήνας που καθάρισαν με τις επιχειρήσεις “Θησέας”; Γιατί εαν σχετίζεται με τον δεύτερο τότε υπάρχουν πληροφορίες ότι ο τύπος προστατεύεται από κυκλώματα και επίορκων αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αυτά λένε, αυτά μεταδίδουμε…

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Άν νομίζουν οι κατσαπλιάδες Αλβνοί ότι τους φοβόμαστε κάνουν λάθος.Επειδή κάποιοι Έλληνες πολιτικοί παίρνουν γραμμή από την Αμερική για να εξανθρωπίσουν αυτά τα ζώα εμάς δεν μας νοιάζει.Μετράμε τα χιλιάδες ανθρώπινα θύματα από τα καλάσνικωφ των Τουρκαλβανών.Άν νομίζουν ότι θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα κάνουν λάθος.Άς ρωτήσουν τις γυναίκες τους τι θα πεί έλληνας και τι θα πεί πόνος όλα αυτά τα χρόνια.Έλληνες, Ρώσοι και Σέρβοι τους Αλβανούς τους έχουμε μόνο για πίπες.

  2. Ο/Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ λέει:

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΟΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΜΕΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ Κ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΑΙΡΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ Κ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΠΑΡΤΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΟΣ

  3. Ο/Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ λέει:

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΟΥΤΡΟΒΙΚ τΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΞΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΡΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΑ_ ΡΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟ_ΤΕΙΤΕ

  4. Το προφίλ του Αλβανού δολοφόνου είναι το ίδιο με αυτό που είχαν και έχουν οι χιλιάδες Αλβανοί εγκληματίες που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από το 90 και μετά και έστειλαν στον άλλο κόσμο χιλιάδες Έλληνες αθώους πολίτες.Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν συνέβη αυτό που προκάλεσαν στην χώρα μας οι Αλβανοί κατςαπλιάδες κλέφτες και δολοφόνοι.Άδειασαν οι φυλακές του Χότζα και με το άνοιγμα των συνόρων από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη μπήκαν ανεξέλεγκτα όλοι οι Αλβανοί εγκληματίες.Όλα τα καλάσνικοφ της Αλβανίας βρίσκονται στην Ελλάδα και δολοφονούν τους συμπατριώτες μας.Και θέλει ο Λοβέρδος μετά από τέτοιο λουτρό αίματος να διδάσκονται τα Αλβανικά στα Ελληνικά σχολεία.Είναι σαν να αναγνωρίζει Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα.Είναι ασέβεια στην μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων πολιτών θύματα των Αλβανών κατσαπλιάδων.Έχει και η ξεφτύλα τα οριά της, δεν γίνεται να τρώμε σφαλιάρες από τους τελευταίους.

  5. Αυτο θελουν οι εβραιοι ανθελληνεs εντοs και εκτοs ελλαδαs τον αφανισμο του εθνουs ειδατε καμμια διαμαρτηρια απο τα σκυλια τηs εξουσιαs και οχι μονο του σκασμου σιωπη αν το εκανε αυτο κανειs πραγματικοs ελληναs αυτο αλιμονο του αλλα ειπαμε εδω ειναι ελλαδισταν

  6. Ό,τι και να ναι το ΘΕΜΑ είναι ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ?

    Η αστυνομία πάλι ρεζίλι έγινε… τελικά θα μας πεί κανείς ΠΟΣΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ??????????????

  7. Θανατος στους αλβανους.Τα βλεπεις Αντωνια που μας κουβαλησες εδω τα σκουληκια οταν παριστανες τον υπουργο των εξωτερικων;Ποσα επαιρνες το κεφαλι;

  8. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΙΠΤΑΡΙΩΝ!! ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΙΛΑ…ΡΑΓΙΑ!!! ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ!!!!!!

    1. “όνειρα απατειλά” σιγά εσύ ρε ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΕ μεγάλη αγωνία έχεις να κάνει ΠΟΓΚΡΟΜ ..ρε ΕΛΕΟΣ τι μίσος είναι αυτό ? Δε λέγω οι ΑΛΒΑΝΟΙ είναι ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ αλλά και σείς αμέσως να επιδείξετε το ίδιο μίσος και ειδικά αυτά τα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΟΓΚΡΟΜ τι σκατά σχέση έχουν με τους Έλληνες αυτά ρε μουνιά τα κάναν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ !

      1. Ο/Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ? λέει:

        ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΛΠ).
        ΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
        ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΒΛΗΜΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ @ 1:15,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.
        ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ?
        ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ?
        ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΓΚΡΟΜ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
        ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ.

  9. ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΑ! ΣΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΙΠΤΑΡΙΚΟ ΖΩΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΑΡΑ! ΜΑΛΑΚΑ! ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ!!!

    1. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΩΜΟΛΥΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ , Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ , ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΚ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.