(ΝΕΟ): ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Κοινοποίηση:
ektakti-eidisi

Πυροβολισμοί έπεσαν νωρίτερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έσπευσε άμεσα στο σημείο όπου είχε γίνει συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε νωρίτερα. Και οι δύο, που φέρεται να είναι Αφγανοί, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τουλάχιστον να σκοτώνονται μεταξύ τους διότι είναι και ο μόνος τρόπος όπως δείχνει για να απαλλαγούμε από αυτούς και ας πάει η Αθήνα από το νούμερο 3 της πιο επικίνδυνης πόλης στην Ευρώπη, στο νούμερο 1. χαχαχαχα

    1. Κολομβία της Ευρώπης μας κατάντησαν. Ας γίνουμε και number 1.εκτος απτα κατσίκια θάχουμε κι άλλη φοβερή πρωτια

  2. KAI ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΑΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΤΗΣ-ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟΣ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑΛΛΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ…ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΤΗΣ ΑΚΑ ΑΝΡΧΙΚΟΣ ΕΧΑΡΧΕΙΩΤΗΣ

  3. Τι κρίμα χάσαμε έναν επενδυτή! Δύσκολα τα πράγματα για την οικονομία μας μετά από αυτό το περιστατικό!

  4. Κάντε σκούπα επιτέλους και μαζέψτε τα αποβράσματα.Τι περιμένετε να αλλάξουν και να ενσωματωθούν όλοι οι εγκληματίες που μαζέψατε και φτιάξατε και νόμους να μην μπορούν να απελαθούν;;;; Η Γερμανία έχει στείλει 32 πτήσεις προς Πακιστάν με εκατοντάδες που δεν πήραν άσυλο. Εσείς πως και δεν μπορείτε να τους στείλετε πίσω είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Είστε προδότες και ρατσιστές κατά των Ελλήνων κοπρόσκυλα και θα πάτε στον αγύριστο έστω και μετά από 3,5 χρόνια.

Comments are closed.