ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ – ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΠ – Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΣΗΜΑΔΕΥΕ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΙ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Κοινοποίηση:
ΦΓΝΦΓΝΦ

Μισθωμένο με leasing είναι το σκουρόχρωμο τζιπ, μάρκας Range Rover, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες που πυροβόλησαν τρεις Κρητικούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Αυτό αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι οποίες προσθέτουν ότι το γεγονός ότι η επίθεση δεν ήταν προσχεδιασμένη έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πλήθος στοιχείων που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα στη σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη- ότι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών και αναζητούν συγκεκριμένα πρόσωπα για να πάρουν καταθέσεις. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν μισθωμένο, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, λειτουργεί επιταχυντικά για την πρόοδο της έρευνας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο που πυροβόλησε έριξε εφτά σφαίρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι οι δράστες να είναι πρόσωπα που σχετίζονται με τον κόσμο της νύχτας και «δραστηριοποιούνται» στο Γκάζι. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες.

Αίσθηση προκαλεί ότι το άτομο που άνοιξε πυρ πέτυχε και τους τρεις νεαρούς από την Κρήτη στο κεφάλι, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για ποινικό με εμπειρία στη χρήση όπλων. Ο ένας Κρητικός έχει τραυματιστεί επιφανειακά στο κεφάλι (στην κάτω γνάθο), ο αδερφός του επίσης έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο τρίτος της παρέας τραυματίστηκε βαρύτατα (στην κροταφική χώρα) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ένα από τα δύο αδέλφια θα παντρευόταν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Για λίπασμα το αλβαναριο.
    Ξεκινά το τραγούδι (έχε γειά καημένε κόσμε)

  2. Ποιες ραγδαίες εξελίξεις, τρεις μέρες κυκλοφορούν ελεύθεροι

  3. Το κράτος της μαφίας των γκάνγκστερ των απατεώνων των ληστών και των ρουφιάνων έγινε η Ελλάδα.Οι δολοφονίες οι επιθέσεις κτλ γίνανε μόδα και ο πολίτης σε αυτό το κράτος υπάρxει από θαύμα και μόνο.Ξέπλυμα τεράστιου μαύρου xρήματος μέσω TikTok και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών με xιλιάδες δώρα εφέ αξίας 300 ευρώ το ένα.Η ΔΟΥ πετάει xαρταετό και κυνηγάει τους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες.Με την πουστιά στο κράτος αυτό οι οικονομικές διαφορές λοιπόν υπάρxουν και τις λύνουν σαν πιστολέρο στο Τέξας.Αν ανέβεις σε τρένο θα πας στον Άγιο Πέτρο αν βγεις νύxτα βόλτα το ίδιο αν περπατάς στο δρόμο σου έρxονται σκάγια εξ ουρανού άρα πάλι το ίδιο αν περάσεις από ομόνοια θα σε φάνε οι λάθρο άρα πάλι το ίδιο αν είσαι δημοσιογράφος με παπάρια θα συμβεί πάλι το ίδιο βλ.Χιο που ακόμα ψάxνουν δήθεν τον δράστη τους πολίτες τους στέλνουν με εμβόλια και ανύπαρκτο ΕΣΥ και κοινώς δεν υπάρxει καμία απολύτως σωτηρία στο μπουρδέλο αυτό.Θες να είσαι φτωxός δούλευε όλη την ημέρα σαν δούλος.Θες να διαθέτεις διυλιστήρια μην δουλεύεις ποτέ σου ούτε μία ημέρα έτσι κυρία Ντόρα;

  4. Κλασσικοί Κρητικοί μεθύστακες θρασύδειλοι. Θέλουν και τσαμπουκά τα χασανάκια. Άμα μπλέκεις με αλβ@νικά 2ποδα, καταλήγεις έτσι. RIP.

    1. Είπες την παρλαπιπα σου…τα χάπια σου μη ξεχασεις

  5. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ…ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

    1. Φιλαράκια και συνεργάτες του κουλοτρυπίδα πορδηπουργού,για όλες τις βρωμοδουλειές

  6. Καταραμένοι ψηφοφόροι του κατοχικού μπουρδοβουλιου διαλύσατε την Πατρίδα .
    Να γνωρίζετε όμως ότι τα παιδιά σας θα πληρώσουν τις επιλογές σας .

  7. Μουνοπανα Αλβανοί! Ξέρουμε ποιοι ειστε και θα έρθουμε ολοι απο Κρήτη να σας κανονισουμε!!

  8. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ!!! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….

Comments are closed.