Ούτε να πλησιάσει στην “Κιβωτό”! Εισαγγελική διάταξη απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πηγαίνει στις δομές

Κοινοποίηση:
antonios

Διάταξη με την οποία απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο και άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των καταγγελιών παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Σύμφωνα με τη διάταξη, ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα δεν μπορούν να πλησιάζουν σε εγκαταστάσεις του ΜΚΟ με βάση τις διατάξεις του αστικού κώδικα που αφορούν την προστασία ανήλικων παιδιών.

Η διάταξη έχει ισχύ για 90 ημέρες και κατόπιν του διαστήματος αυτού, για τη διατήρησή της θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Σκοπός της απόφασης των δύο εισαγγελέων είναι να παραμείνουν τόσο ο ιερέας όσο και τα άλλα τρία ελεγχόμενα πρόσωπα, μακριά από ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να τα επηρεάσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τον καταδίκασαν χωρίς δική!!! Αυτο τα λέει όλα!!! Βρωμάει ο τόπος!!!

  2. Υπάρχουν πολλές ΜΚΟ….
    Όταν το ίδιο το κράτος τις καθιέρωνε τότε λίγοι σκεπτόντουσαν.
    Τώρα εάν αρχίσουν σοβαροί έλεγχοι θα γίνει πραγματικός σεισμός.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ και σε ελάχιστες άλλες οι οποίες κάνουν πραγματικό και ουσιαστικό έργο το οποίο το άχρηστο κράτος αδυνατεί.
    Αναφέρομαι στις άλλες τις οποίες ο πολύς κόσμο δεν γνωρίζει……..

  3. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Σας πήραμε χαμπάρι. Κάθε σαρακοστή θυμάστε να βγάλετε ένα σκάνδαλο για την Εκκλησία. Ξέχασε ο σανοφάγος Έλληνας και τη φτώχεια του και την ακρίβεια και τα όπλα που έστειλε το ζαβό στους ναζιστές της ουκρανίας και κυρίως τους αληθινούς παιδεραστές τον Μίχο, τον Λιγνάδη…… Ο παπάς φταίει για όλα ρε λαμόγια; Αν τον κάψουμε ή τον κρεμάσουμε για παραδειγματισμό θα καθαρίσει η κοινωνία μας; Όλοι οι άμεμπτοι, οι αναμάρτητοι βρίζουν τον παπά. Σας βλέπει και ο Θεός αφεόφοβοι υποκριτές. Ανάρτησε το σχόλιο κ. Διαχειριστή, όχι μόνο αυτά που λοιδωρούν τον παπά.

  4. Γιατι δεν απαγορευται στα στεκεχη των κομματων να πλησιαζουν τα γραφεια λογω παρανομων χρηματοδοτησεων κλοπης δισεκατ.απο διαφορα σκανδαλα.Μόνο απο το χρηματιστηριο εκλαπησαν 142 δισεκατ

  5. Σκληρό.. σκληρό..πιο σκληρό και από τις κατηγορίες…τι κάνετε; Τι συμβαίνει; Πως ο κόσμος έγινε τόσο απόκοσμος..ο άνθρωπος τόσο απάνθρωπος… ζούμε την βασιλεία της αδικίας..του μίσους..της σκοτεινιας…Άραγε τα τέσσερα.. πέντε κωλοπαιδα αυτά… κοιμούνται ήσυχα τώρα; Ηρέμησε η ψυχή τους;

Comments are closed.