ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Κοινοποίηση:
sxoleio-4-640x426

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 σήμερα το πρωί σε γυμνάσιο κοντά στην οδό Πατησίων.

Ενας 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε το πρωί στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στα Πατήσια, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, στις 8:30, μπήκε ξαφνικά στο χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. Αμέσως μετά, ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιά τον διευθυντή του σχολείου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή, επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», ενώ ο δράστης κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Την ώρα που οι ανθέλληνες μιζαδόροι πολιτικοί πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά, στα δημόσια σφάζονται Γεωργιανός με Νιγηριανό. Φάτε αντι-δημοκρατικό τόξο μέχρι να τρέμετε να κυκλοφορήσετε! Ηλία Κασιδιάρη πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης.

  2. Mια πραγματικά πολυ-πολιτισμική κοινωνία!
    Έτσι, όπως τη θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!
    Όλα αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία θα σκοτώνονται μεταξύ τους…
    Αρχή είναι ακόμα…

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ 30 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 70 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ….ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

  4. ότι αφορά τώρα τους φιλελεύθερους / αριστερούς / δικαιωματιστές για την πολυτισμικότητα και το κάτι διαφορετικό μην ανησυχούν και στην χώρα μας και στην ευρώπη αυτοί που τώρα είναι οι “κατατρεγμένοι” πρόσφυγες/μετανάστες από διάφορες χώρες με το μόνο κοινό ότι είναι μουσουλμάνοι αυξάνονται ενώ οι ντόπιοι πληθυσμοί είναι γερασμένοι και υπάρχει υπογεννητικότητα άρα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγο καιρό θα είναι η πλειψηφία τότε θα δουν/διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια πόσο πολύ αγαπούν το κάτι διαφορετικό και δεν νομίζω να τους αρέσει καθόλου…

    επιλογή=ευθύνη

  5. Γιατί κουράζεστε
    Τα πράγματα είναι απλά
    Παραβίασε τον νόμο ο πρόσφυγας/μετανάστης από την (όποια) γεωργία
    Σύλληψη από την αστυνομία
    Παύει κάθε άσυλο που μπορεί να έχει ως πρόσφυγας/μετανάστης
    έτσι κινείται η διαδικασία άμεσης απέλασης του από την χώρα μας και επιστροφή στην χώρα του χωρίς δικαίωμα επιστροφής (ανεπιθύμητος) ή αλλιώς Persona Non Grata.

    Ότι ισχύει στην οποιαδήποτε σοβαρή ευρωπαική χώρα αν παραβιάσεις τον νόμο φεύγεις από την χώρα…

  6. Στο κέντρο της Αθήνας δεν βρίσκεις Έλληνα ούτε μαθητή ούτε πολίτη!!! Η Αθήνα είναι γκέτο αλλοδαπών!!! Ούτε μέρα δεν κυκλοφορείς…

    1. Έλληνα δε βρίσκεις ούτε σε φωτογραφία πλέον!

  7. Οι Γεωργιανοί δεν είναι άνθρωποι,αλλά κτήνη.Πυρηνική βόμβα στην Τυφλίδα και άντε γεια,σκυλιά

  8. Γεωργιανοί , Ρωσοπόντιοι , πολύ βίαιοι άνθρωποι. Το γιατί δεν το ξέρει κανείς.

  9. ….ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ….41% ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 81…..

  10. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.
    Οι Νεοταξίτες όλων των Κομμάτων, νοιάζονται μόνο για τους μισθούς τους, για τους ΛΟΑΤΚΙ+ & τους Λαθραίους,
    Όλα δικαιολογούνται από τους Δικαιωματιστές κάθε ζουρλαμένης ή εγκληματικής μειονότητας, με την σφραγίδα του Επίσημου Ελληνικού Κράτους.
    Η απέλαση των Λαθραίων εγκληματιών αλλά & γενικά των Λαθραίων είναι όνειρο θερινής νυκτός.

  11. ΌΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥΣ….ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ!!!!!

  12. εγκληματιες,οπως και οι αλβανοι. Αν ηξερε οτι εχει απελαση μετα απο τετοια εγκληματικη ενεργεια ,αυτος και ολη του η οικογενεια, τοτε θα βλεπαμε αν θα τολμουσε να κανει τετοια.

  13. Γεωργιανοι : Οι μεγαλυτεροι Εγκληματιες – Δολοφονοι του Πλανητη . Ολοι εχουμε ζησει τις ληστειες με δολοφονιες κ ξυλοδαρμους για 100 ευρω . Αυτα τα Μιασματα ειναι Συμμαχοι του Μητσολοατκι κ του Βρομιδη μην το ξεχνουμε …… Οσο για τον Διευθυντη : Μεγαλε μην ξεχασεις να φερεις κανενα Τραβελι να διδαξει τα παιδια …… Καλα να παθεις , ζητω ο Μητσολοατκις κ το Προεδρο των Λαθροδολοφονων .

  14. Ασφαλεια του πολιτη! Βγαινεις απ το σπιτι σου και δεν ξερεις αν θα γυρισεις!! …πολυπολιτισμος λαθρομαλακισμενων κ.Χρυσοχοιδη! ..Ασπρο πατο μπας και βρουμε τη λυση! Μπορντελο το Κουλισταν αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα εξαφανιστειτε μαζι με τους αρουραιους που μπασατε στη χωρα!

  15. Καλά να πάθει ο διευθυντής και γενικά το συνάφι των καθηγητάδων για ότι παθαίνουν από εδώ και στο εξής διότι ήταν στην πλειονότητα τους αντιρατσιστές, δικαιωματιστές και γενικά ανθρωπιστές του κ@λου, οποιοσδήποτε εξέφραζε γνώμη αντίθετη ως προς αυτό χαρακτιρίζοταν ως ρατσιστής, ξενοφοβικός και γενικά όλα αυτές τις ταμπέλες. Αλήθεια ο γεωργιανός θα κατηγορηθεί με τον αντιρατσιστικό νόμο ή θα θεωρηθεί “φιλικός” αγώνας ; αν ήταν έλληνας θα θεωρούταν ότι η επίθεση είχε πιθανά ρατσιστικά κίνητρα.

  16. γεωργιανος μαχαιρωσε νιγηριανο ενω μπαινανε στον καβγα ενας ιρανος με πακιστανο και αφγανο!
    εντωμεταξυ παρακολουθουσαν τον καβγα ενας ρωσος με ενα πολωνο και κατι αφρικανοι!
    μπανανια!!!!

  17. Γεωργιανός τραυμάτισε Νιγηριανό σε ελληνικό? σχολείο, πολυεθνική σούπα γίναμε.

  18. Γενικά σχεδόν όλα τα σχολεία είναι μπουρδέλα βλέπεις 13 Χρόνο με τσιγάρο στο χέρι και ψευτο μαγκιά

    1. Το πιο άκυρο σχόλιο…τι δουλειά έχει το τσιγάρο με τα μαχαιρώματα;;;

  19. Σε όλα τα σχολεία (σχολεία, κολλέγια, πανεπιστήμια)του εξωτερικού υπάρχει ένας επιστάτης που φροντίζει για το σχολείο και σεκιούριτι που επιβλέπει το σχολείο πρωί/βράδυ από κάμερες. Αν γίνει κάτι ή μπει κάποιος στο σχολείο αμέσως καλούν την αστυνομία. Ας κάνουν κάτι τέτοιο και εδώ να βρεθούν και νέες θέσεις εργασίας!

  20. Πλημμέλημα και έξω. Απορώ γιατί το δημοσιεύεται… 41%…Εντάξει? Εντάξει….

Comments are closed.