ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ- ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

Κοινοποίηση:
xios-radiomakelarides

Με μία απαράδεκτη πέρα για πέρα ανακοίνωση που παραβιάζει νόμους, συμφωνίες και συμβατικές υποχρέωσεις της έναντι της εταιρείας μας, προσεπάθησε το πρακτορείο “‘Αργος” να δικαιολογηθεί για την κατ’ επανάληψη- αφού δεν είναι η πρώτη φορά- επαίσχυντη ενέργεια καταδολίευσης, μη ισότιμης διανομής και νόθευσης των κυκλοφοριών του μοναδικού πατριωτικού δημοσιογραφικού καθημερινού εντύπου που κυκλοφορεί σήμερα στην Επικράτεια. 

Η ανακοίνωση ήρθε όταν αναγνώστες μας, κατήγγειλαν πως η εφημερίδα μας, διανεμήθηκε στη Μεσσηνία (πιθανόν και στην Αρκαδία) και άλλες φορές και στη Λακωνία, στις 2 το μεσημέρι. Δηλαδή με ξεκάθαρη δολιοφθορά, το φύλλο αργοπόρησε να πάει στα σημεία πώλησης, εσκεμμένα για να μην το διαβάσουν οι φανατικοί μας φίλοι. Το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, είχε σχέση με το μαύρο χρήμα που κουβαλάνε υπουργοί. σύμβουλοι και φαρισαίοι, στο Μαξίμου.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αναγνώστες μας είχαν καταγγείλει από το πρωί της Παρασκευής ότι δεν έβρισκαν πουθενά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στα σημεία πώλησης της Μεσσηνίας. Όταν καταγγείλαμε το θέμα στον αέρα της εκπομπής Ραδιομακελάρηδες, ήρθε η απαράδεκτη ανακοίνωση του Άργους ( με ιδιοκτήτη τον κύριο Μαρινάκη και τους ανθρώπους που έχει τοποθετήσει στο πρακτορείο και κάθε μέρα, τον τινάζουν οικονομικά στον αέρα), με αποτέλεσμα να υφίστανται όλες οι εφημερίδες, καίριο πλήγμα σε μια εποχή που το Τύπος και η ενημέρωση, υποβαθμίζονται και δολοφονούνται από τους κυβερνητικούς τσάτσους. Σαφώς και ο ιδιοκτήτης, μπορεί να μην γνωρίζει. Ας τα μάθει λοιπόν από εμάς.

Tα επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν είναι λάθη. Είναι σκόπιμες και δόλιες ενέργειες και αυτοί που τις έκαναν θα το πληρώσουν ακριβά. Το συμβάν αυτό, είναι ακολούθημα μίας συνεχούς αλητείας που διαπράττεται κατά των συμφερόντων μας, είναι προσχεδιασμένη από την κυβέρνηση με τους έμμισθους βαστάζους της και έχει ως σκοπό να εξαφανιστεί το φύλλο μας από τα περίπτερα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Φυσικά, δεν θα μείνουμε απαθείς, όπως θα δείτε τις επόμενες μέρες και ειδικά από απόψε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΑΡΓΟΣ Α.Ε. Διεύθυνση δικτύου
ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

24.3.2023—Υποπρακτορείο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Λόγω λάθους στην μεταφόρτωση της αποστολής (αποθήκες Τρίπολης, Σπάρτης & Μεσσηνίας) στην αποθήκη της Τρίπολης, το υποπρακτορείο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ δεν παρέλαβε όλη την ποσότητα της εφημερίδας «ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» (έλλειμμα 1 δέμα 100φ από την συνολική ποσότητα των 190Φ) που προοριζόταν για διανομή στην πόλη της Καλαμάτας, και το οποίο βρέθηκε στην Τρίπολη. Το δέμα προωθήθηκε με έκτακτο δρομολόγιο και ώρα άφιξης στην Καλαμάτα στις 10:00 και διανεμηθήκαν με έκτακτο δρομολόγιο στο δίκτυο της Καλαμάτας & της Μάνης. Στο υπόλοιπο δίκτυο της επαρχίας του νομού Μεσσηνίας η εφημερίδα διανεμήθηκε με τα κανονικά δρομολόγια, από την υπόλοιπη ποσότητα”.

Για όλα τα ποινικά και αστικά αδικήματα που έχουν διαπραχθεί, ο ποινικόλογος Χάρης Κατσιβαρδάς, νομικός παραστάτης της εταιρείας, μίλησε στους Ραδιομακελάρηδες. Ακούστε τι λέει, γιατί έχει ενδιαφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μιλάμε για πολύ πρόλογο ο ποινικολόγος.Συγχαρητηρια ρήτορας κανονικός.

  2. Αποκλειεται να εγινε επιτηδες, το συστημα χρειαζεται τον Μυτιληνη. Αν θελαν τον κλειναν αμεσως, με τοσα που εχει πει. Σπρωχνει το κοσμο στο ακυρο-λευκο-αποχη ή στα ανωδυνα χουντοκομματα, κι αυτο εξυπηρετει τους τσιπροκουληδες

  3. Δυστυχως κραταει και τον δημο Πειραια, με τους ηλιθιους που τον ψηφιζουν. Παραγοντας και στην πολιτικη ζωη…..και θα συμφωνησω με τον φιλο που γραφει παντα “ριξε Πουτιν πυρηνικα”.

  4. Καλά, είναι τελείως ηλίθιοι; Δεν είδαν τι έπαθε ο Τζένος; Μαρινάκη, όποιος κι αν είσαι, όσα λεφτά και να έχεις, μην τα βάζεις με τον Χίο. Θα χάσεις.

  5. ξέρεις εσύ κα κανέναν αρχηγό μαφίας που… “γνωρίζει”;

  6. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΟΥΘΕΝΑ

Comments are closed.