(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ DNA ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ – ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
6057025

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε DNA ενός ακόμα ατόμου σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού του 18χρονου δράστη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μάλιστα, από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ…ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

  2. υπαρχουν 2 φαρες στην Ελλαδα
    η φαρα του αναρχοαριστερου που οταν φυτεψει την φωτοβολιδα / μολοτωφ στο κεφαλι του αστυνομικου , τοτε μιλανε ολοι με τα καλυτερα λογια για αυτον, και για την κακια στιγμη, και ο κομματικος του καλει το διεθνιστικο δημιοκρατικο τοξο, οποτε γλυτωνει την φυλακη και βρισκεται με την οικογενεια του.
    και η φαρα του αστυνομικου.

  3. OΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΙΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ ΣΑΚΑΤΗ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΣΦΠ!!!!

  4. Τώρα φάνηκε 100% ότι πρόκειται για παραμύθι και πως από πίσω κρύβεται άλλος.Και καλά βρήκαν τώρα DNA και του πιο μικρού δηλαδή ένας 18 ετών και ένας 16 που μόλις βγήκαν από το αυγό βρήκαν ναυτικές φωτοβολίδες από το πουθενά μάθανε να τις δουλέψουν και τις πετάξανε στα στρουμφακια με τέτοια ακρίβεια. Οι μπάτσοι δουλεύουν τον κόσμο με μουφα ειδήσεις.

  5. ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 16ΧΡΟΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΑΝ ΕΡΙΞΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΗΡΞΑ 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ.ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΨΙΛΟΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΝΤΕ Κ ΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΑ ΧΩΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ.

  6. υπαρχουν 2 φαρες στην Ελλαδα
    η φαρα του αστυνομικου που οταν φυτεψει την σφαιρα στο κεφαλι του ανηλικου, τοτε μιλανε ολοι με τα καλυτερα λογια για αυτον, και για την κακια στιγμη, και ο συλλογος του καλει τον κουγια, οποτε γλιτωνει την φυλακη και βρισκεται με την οικογενεια του.
    και η φαρα του ΜΗ αστυνομικου.

  7. Μεχρι την μαννα τους θα ταυτοποιησουν τα κα@@ολια προκειμενου να μην μαθει κανεις τον πραγματικο ΕΝΟΧΟ

  8. Ρε παλειοπουστες αν βάλετε φυλακή 16 χρονα και 18 χρονα και εγκληματίες τόσα χρόνια γνωστοί έτσι μείνουν ΑΠΕ έξω φαμ@ την Δημοκρατί@σας

Comments are closed.