O ύποπτος ρόλος του “Παναθηναϊκάκια” Αντώνη Αντωνιάδη, ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, ο φυγόδικος Χ. Καραβέλας και η ΠΟΛ.ΑΝ του Σαμαρά-Ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
antoniadis

Εμφανίζεται ως ο καλός “Σαμαρείτης” του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πράγματι. Έχει προσφέρει. Και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως παλαίμαχος εκπροσωπώντας τον ΠΣΑΠ δίνοντας φιλοδωρήματα και βοήθειες σε αθλητές που δεν είχαν να φάνε. Μέχρι εδώ καλά. Μεγάλος θρύλος του ποδοσφαίρου ο Αντώνης Αντωνιάδης. Όταν όμως η πολιτική μπερδεύεται με το ποδόσφαιρο, τότε τα πράγματα αλλάζουν, σκοτεινιάζουν και μερικές φορές μπερδεύονται με τον χειρότερο τρόπο.

Στον κ.Αντώνη Αντωνιάδη, έχουμε να κάνουμε μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού σε μια τέτοια εποχή που τα στόματα ανοίγουν και θα ανοίξουν κι άλλο(όλα τα στόματα, πιστέψτε μας)όλα θα βγουν στη φόρα. Και ξέρουμε ότι ο “Ψηλός” του ποδοσφαίρου, πάντα μιλούσε χωρίς περιστροφές:

1)Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι επιστήθιος φίλος του. Ελπίζουμε να μη το αρνείται και να μην το αρνηθεί όταν θα φύγει νύχτα από την Ελλάδα ο σημερινός εφήμερος πρωθυπουργός. Τόσο φίλος του, για να βλέπει κατ’ιδίαν και κατ’εντολήν του τις “μαύρες” μέρες του 2002-2004, την εποχή δηλαδή που η ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά είχε φτάσει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, τον φυγόδικο, φυγόποινο και καταζητούμενο βαρόνο της Siemens, Xρήστο Καραβέλα , σε καφέ του Νέου Ψυχικού; Να του θυμήσουμε; Στους πάλαι ποτέ “Διόσκουρους”, ο Αντωνιάδης έβλεπε τον καταζητούμενο; Και τι του ζητούσε; Βοήθειες; Τι βοήθειες; Για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ή για τον ΠΣΑΠ; Πήρες δηλαδή Αντωνιάδη “χορηγίες” από τη Μίζενς για τον ΠΣΑΠ; Τις δήλωσες; Ή ζητούσες χορηγίες για άλλα “ιδρύματα;”. Θα μας θυμήσεις για ποια;

2)Ο σημερινός εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο έτερος “Παναθηναϊκάκιας”, είναι φίλος σου; Τόσο φίλος σου για να τον συστήσεις εκείνη την εποχή, με τον σημερινό πρωθυπουργό; Κάνουμε λάθος κύριε Αντωνιάδη; Γιατί τον σύστησες; Σε τι βάθος χρόνου μετριέται η γνωριμία; Και μέχρι πότε; Επεκτείνεται και σε κοινωνικές εκδηλώσεις; Γιατί ο σημερινός έντιμος Εισαγγελέας Εφετών, πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει ότι “τον πρωθυπουργό δεν τον ξέρει και δεν τον έχει συναντήσει ποτέ”.

Είστε σίγουροι όλοι σας; Γιατί το δικό μας ρεπορτάζ άλλα λέει και δείχνει. Αναμένουμε διαψεύσεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. ποτέ η πολιτικη δεν ηταν ξεχωριστη απο το ποδοσφαιρο .στον τελικο με τον αγιαξ εφτασαν μεσω σερβιας και πεντε φορτηγά πορτοκαλια .αλλα τωρα τι αξια εχουν αυτα ? οι ερωτησεις ειναι ευστοχες .να του κανω και εγω μια ? δεν μου λες αντωνη σαν συνδικαλιστης και αρα πολιτικο ον εχεις παρει θεση για τα κωλομνημονια τοσα χρονια και για τις 6000 αυτοκτονίες ?

 2. Ακόμη τηρείται ένοχη σιωπή για τις τότε αποκαλύψεις με MAΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ στην εισαγγελία της Γερμανίας -εδώ στην Ελλάδα αν δίνονταν, οι διάφορες κλαπποκουτζαμάνηδες ΔΕΝ θα τις έπαιρναν καν…!!!- ότι εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (Τσουκάτους κλπ) υπήρχε τότε -το 1994,1995 κλπ ένα ακόμη “τρίτο μικρό ελληνικό κόμμα” (επί λέξει το καταθέτουν έτσι!) που το λάδωνε η ΜΙΖΕΝΣ-ΖΗΜΕΝΣ τακτικά, κατά καιρούς, με “γενναίες” μίζες, όπως τα άλλα δύο “μεγάλα”.
  -Ποιο ήταν, άραγε; (QUIZ!!!)
  -Για ποιο λόγο το λάδωναν ΤΑΚΤΙΚΑ, ενώ δεν κυβερνούσε, ούτε επρόκειτο όπως γνώριζαν, ποτέ να κυβερνήσει; (QUIZ!!!)
  Kαι ποιος ήταν ο ιδρυτής και αρχηγός αυτού του “τρίτου μικρού ελληνικού κόμματος”; (QUIZ!!!).
  Δεν φαντάζομαι να ήταν η ΧΑ γιατί ΧΑ δεν υπήρχε τότε (1994-1995) στα ελληνικά πολιτικά πράγματα του σκηνικού της τότε εποχής. Αρα, ποιο τότε κόμμα…. δείχνουν οι καταθέσεις των γερμανών δωροδοκητών που δούλευαν σε διευθυντικές θέσεις στη ΖΗΜΕΝΣ Γερμανίας και απαλλάχτηκαν όλοι παρά τις ομολογίες τους, oεο;
  Φυσικά, όλα τα σχετικά ενοχοποιητικά στοιχεία της Γερμανικής Δικαιοσύνης για τον άθλιο εκείνο και τότε νεαρό (ηλικιακώς) Έλληνα πολιτικάντη θάφτηκαν στην Ελλάδα από την…. Ανώτατη “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” (βλ. των αντίστοιχων ΤΟΤΕ δικαστικών παρατρεχάμενων της “εκάστοτε πολιτικής εξουσίας”), γιατί ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ήταν από τότε (:2005 που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, μέχρι και σήμερα) ότι έπρεπε να “προστατευθεί πάση θυσία” το όνομα του ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ αυτού νεαρού Ελληνα πολιτικού-αρχηγού του “τρίτου μικρού ελληνικού κόμματος”, επειδή χρηματοδοτούνταν από τις ίδιες και “ετοιμαζόταν” (πάλι ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, το ίδιο ακριβώς όπως έκαναν παλιότερα για… εκείνον τον μωροφιλόδοξο σκατόψυχο “ψευδοεθνάρχη” του 1955 που όρμησε σα φίδι και άρπαξε την εξουσία ΠΡΙΝ καν το θάνατο του Στρατάρχη) να κυβερνήσει “μετέπειτα” -δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ- σαν πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ, τ.έ. “αρχηγός” του ΕΠΙΣΗΜΟΥ κόμματος της εν Ελλάδι πλουτοκρατικής εβραιομασσωνίας (Νέας Δουλοκρατίας).
  Η ίδια “ένοχη” σιωπή της…. “τυφλής” (μάλλον δε και κωφής!) Ανώτατης Δικαιοσύνης για τις ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ κατά του λαδιάρη πολιτικού αυτού (του ατχηγού του “τρίτου μικρού κόμματος”!) συνεχίζεται και σήμερα, ενώ “φυσικά” οι καταθέσεις αυτές των γερμανών μαρτύρων, διαβιβασθείσες από τη Γερμανία, έχουν καταχωνιαστεί και “θαφτεί” σε κάποια συρτάρια γραφείων και ήδη άρχισαν να τις τρώνε τα (πολλά) ποντίκια των παμπάλαιων κτιρίων της Ευελπίδων….
  Αλλά έσεται ήμαρ και κάποτε θα βροντοφωνάξουν και οι πέτρες το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΑΡΗ ΑΥΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ….

 3. Ακόμη τηρείται ένοχη σιωπή για τις τότε αποκαλύψεις με MAΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ στην εισαγγελία της Γερμανίας -εδώ στην Ελλάδα αν δίνονταν, οι διάφορες κλαπποκουτζαμάνηδες ΔΕΝ θα τις έπαιρναν καν…!!!- ότι εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (Τσουκάτους κλπ) υπήρχε τότε -το 1994,1995 κλπ ένα ακόμη “τρίτο μικρό ελληνικό κόμμα” (επί λέξει το καταθέτουν έτσι!) που το λάδωνε η ΜΙΖΕΝΣ-ΖΗΜΕΝΣ τακτικά, κατά καιρούς, με “γενναίες” μίζες, όπως τα άλλα δύο “μεγάλα”.
  -Ποιο ήταν, άραγε; (QUIZ!!!)
  -Για ποιο λόγο το λάδωναν ΤΑΚΤΙΚΑ, ενώ δεν κυβερνούσε, ούτε επρόκειτο όπως γνώριζαν, ποτέ να κυβερνήσει; (QUIZ!!!)
  Kαι ποιος ήταν ο ιδρυτής και αρχηγός αυτού του “τρίτου μικρού ελληνικού κόμματος”; (QUIZ!!!).
  Δεν φαντάζομαι να ήταν η ΧΑ γιατί ΧΑ δεν υπήρχε τότε (1994-1995) στα ελληνικά πολιτικά πράγματα του σκηνικού της τότε εποχής. Αρα, ποιο τότε κόμμα…. δείχνουν οι καταθέσεις των γερμανών δωροδοκητών που δούλευαν σε διευθυντικές θέσεις στη ΖΗΜΕΝΣ Γερμανίας και απαλλάχτηκαν όλοι παρά τις ομολογίες τους, oεο;
  Φυσικά, όλα τα σχετικά ενοχοποιητικά στοιχεία της Γερμανικής Δικαιοσύνης για τον άθλιο εκείνο και τότε νεαρό (ηλικιακώς) Έλληνα πολιτικάντη θάφτηκαν στην Ελλάδα από την…. Ανώτατη “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” (βλ. των αντίστοιχων ΤΟΤΕ κουτζαμανοβουρλιωτοκλαπποδικαστικών παρατρεχάμενων της “εκάστοτε πολιτικής εξουσίας”), γιατί ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ήταν από τότε (:2005, που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, μέχρι και σήμερα) ότι έπρεπε να “προστατευθεί πάση θυσία” το όνομα του ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ αυτού νεαρού Ελληνα πολιτικού του “τρίτου μικρού ελληνικού κόμματος”, επειδή χρηματοδοτούνταν και “ετοιμαζόταν” (πάλι ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, το ίδιο σαν… εκείνον τον μωροφιλόδοξο σκατόψυχο “ψευδοεθνάρχη” του… 1955 που όρμησε και άρπαξε την εξουσία ΠΡΙΝ καν το θάνατο του Στρατάρχη) να κυβερνήσει “μετέπειτα” -δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ- σαν πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ, τ.έ. “αρχηγός” του ΕΠΙΣΗΜΟΥ κόμματος της εν Ελλάδι πλουτοκρατικής εβραιομασσωνίας (Νέας Δουλοκρατίας).
  Η ίδια “ένοχη” σιωπή της…. “τυφλής” (μάλλον δε και κωφής!) Ανώτατης Δικαιοσύνης για τις ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αγύρτη πολιτικόν αυτόν (του “τρίτου μικρού κόμματος”!) συνεχίζεται και σήμερα, ενώ “φυσικά” οι καταθέσεις αυτές των γερμανών μαρτύρων διανιβασθείσες από τη Γερμανία έχουν καταχωνιαστεί και “θαφτεί” σε κάποια συρτάρια γραφείων και ήδη άρχισαν να τις τρώνε τα (πολλά) ποντίκια των παμπάλαιων κτιρίων της Ευελπίδων….

 4. Ωχ ! Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνετε, θέλετε να στείλετε τον πρωθυπουργό μας μια ώρα αρχύτερα στο ΨΝΑ ; Δε σέβεστε ούτε τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ; Ντροπή

  1. ρε φιλε μην μπερδευεις ομαδες με πολιτικα. ο Σαμαρας ειναι ολυμπιακος, ο σημιτης το ιδιο,ο βενιζελος παοκ. τι σημαινει αυτο σηλαδη για τις ομαδες. Αποδεδειγμενα μονο ο κοκκαλης με τη siemens εφτιαξε με σω της κυβερνησης σημιτη την παραγκα και εκανε οτι ηθελε. το να υποστηριζουν καποια προσωπα μια ομαδα δεν σημαινει οτι εκπροσωπουν την ομαδα σε αλλες δραστηριοτητες τους. μονο αν μεσω των αλλων δραστηριοτητων τους ευνοουν την ομαδα τους υπαρχει θεμα. και αυτο το εχει κανει ο κοσκωτας και ο κοκκαλης. οποτε πριν μιλησεις κατσε σκεψου τι γραφεις.

  2. Πληκτρολογεις στο διαδικτυο τη βλακεια του μυαλου σου. Καλα στα πε ο Ηλιας. Ξεχασε και τον Κοσκωτα, αλλα δεν πειραζει. Τη φωτογραφια που ο Χριστοφοροακος κραταει τη φανελα με το “10” την εχεις δει;

Leave a Response