Χρυσαυγίτες κράζουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή και τα νταβατζοκάναλα το παρουσίασαν αλλιώς!ΔΕΙΤΕ τι ακριβώς έγινε! -ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
x1

Δείτε τι έγινε στην πραγματικότητα μέσα στη Βουλή…

Και το κανάλι Star το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να βάζει υπότιτλους κατά της Χρυσής Αυγής στο βίντεο με το επεισόδιο που έλαβε χώρα μέσα στη Βουλή.

Πόση ξεφτίλα πλέον. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και ξεφτιλίζονται τα καθεστωτικά νταβατζοκάναλα.

Για δείτε τι έγινε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Στα ταξίδια να πάτε αριστερά αποβρασματα

  2. Στην αρχη προκαλουν την Χρυση Αυγη και τα καναλια δειχνουν την λογικη αντιδραση τους. Ωραια προπαγανδα.! Ολοι εναντιων της Χρυσης Αυγης , οι μονοι που ακομη κρατανε. Κινητρο να τους στηριξουμε.Και οταν ακουμε τον Βουτση με τον πιστολα γιο του τον ληστη τρομοκρατη , η τον Δραγασακη με την κορη του που ειχε κατηγορηθει για εμποροο ναρκωτικων ειναι να τρελαινεσαι. Μας κυβερναει μια συμμορια πρεζεμπορων και τρομοκρατων. Αφου στην Χρυση Αυγη υπαρχει συλλογικη ευθυνη ετσι υπαρχει και για αυτους. Πρεζεμπορες και πιστολαδες μπραβοι γονοι των συριζαιων αρα πρεζεμποροι και πιστολαδες ολοι τους.

  3. Πολιτικα αντρεικελα και δημιοσιοκαφροι των μμ-εξαπατησης εχουν γινει ενα και επι τα αυτα ο ενας στηρηζει τον αλλο στην διαπλοκη και στην μιζα και ολοι μαζι πολεμανε τον λαο , η χρυση αυγη ειναι το μονο κομμα που ειπε την αληθεια στον λαο δεν εκλεψε και μαχετε παντα υπερ της πατριδας μας για αυτο την πολεμανε οι γεννιτσαροι εβραιοι ανιδαιως

  4. Ο Μιχαλολιάκος με τους χρυσαυγίτες τα κάνουν όλα μπάχαλο για να ψηφίζονται τα μνημόνια. Απλό είναι να το καταλάβει κανείς. Κάθε φορά τα ίδια κάνουν για να περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα. Ξεφτιλίστε τους!

  5. μαγκες ετσι που μας καταντησανε……..ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ…….

  6. TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ , ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΨΙΘΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ , ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΣ ΦΩΝΑΧΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ . ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ , ΒΟΥΤΣΗΣ (ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ). Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ Ο ΜΑΣΕΛΑΣ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ),Γ@ΜΙΜΕΝ@ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .– ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ανωνυμος ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΥΛΟΤΑΚΙ .

  7. Πόσο πολύ η σημερινή κυβέρνηση μου θυμίζει τις τελευταίες μέρες του Σαμαρά.
    Έβλεπε ότι έχανε την εξουσία και προφυλάκιζε την Χρυσή Αυγή με αστήρικτες κατηγορίες νομίζοντας ότι θα πάρει τους ψήφους της να κρατηθεί στην εξουσία.
    Τώρα βλέπουμε τη Σύριζα να βρίζει τους Χρυσαυγίτες στουθοκαμηλίζοντας και νομίζοντας ότι έτσι θα αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό από τα μέτρα που καθημερινά εφαρμόζει σε βάρος του προκειμένου και αυτός να συνεχίζει να παραμένει στην εξουσία.

  8. Ολόκληρο το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο μαζί με τα νταβατζοκάναλά τους να βρίζουν τη Χρυσή Αυγή γιατί
    τους χαλάει την σούπα.Αυτοί που έβριζαν και βρίζουν τον κάθε ένστολο απευθύνονται στην Αστυνομία να κάνει νταντά τους Χρυσαυγίτες γιατί έκαναν το έγκλημα να φωνάζουν για τα σκληρά καθημερινά μέτρα που επιβάλουν στο λαό.

    Άραγε δεν ξέρουν ότι με αυτό που κάνουν στρέφουν την συμπάθεια του λαού προς τη Χρυσή Αυγή γιατί πάντα ο λαός είναι υπέρ του αδυνάτου και του διωκόμενου άσχετα αν πιστεύουν ή όχι ότι μπορεί να τους δώσει λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησε η 40χρονη διακυβέρνηση από αυτούς της χώρας;;;;

  9. Ποιος ηταν ο βλακας που στο βιντεο ειπε “πισωγλεντη” και μετα “ηρθε κι ο αλλος”( για τον Κασιδιαρη);
    Λοιπον, μαγκες, εχει παραγινει το κακο μ’ολα τ’αρχιδια!
    Και μ’αυτους τους βρυκολακες που’ναι στη βουλη, και μ’αυτους που’ναι εξω στους δρομους και “καπελωνουν”ολες τις πορειες!
    Στο τελος θα χυθει πολυ αιμα!
    Η υπομονη εχει και ορια!

  10. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ….ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ….”ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ- ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ..”…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…..Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΜΑΛΑΚΕΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ…..!!!!

    1. Μπορεί να είναι δεξιούληδες του κούλη ή πατριωτάκια του καρατζατούμπα

  11. Ρε παιδιά πριν λίγο ο Κρεμαστινός που προέδρευε στην βουλή φώναξε τα ονόματα των βουλευτών της Χ.Α. για ένα αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.Όπως φώναζε τα ονόματα σε μια στιγμή ακούω να φωνάζει το όνομα Ιωάννης Λαγός και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τον Γιάνναρο καθισμένο να σηκώνει το χέρι και να δηλώνει παρόν…Μα καλά δεν τον πέταξαν έξω…;Μάλλον ο Γιάνναρος κάτι τους πέταξε έξω και το ξανασκέφτηκαν!

  12. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    1. ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ;;……ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ;;

    2. Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι … ούτε ΕΝΑ μέτρο δεν έχουν ψηφίσει πανύβλακα και σφουγκοκωλάριοι είναι όσοι έπεσαν στα 4, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι.

    3. Σκασε μαλακα!
      Τουμπεκα!
      Τσουτσουνι, ε τσουτσουνι!

    4. Ρε βιολοκεφαλε,μπερδευεις τη ΧΑ με το κομμα σου την ελαφροδεξιουλα του Κουλη του Χρυσου.

  13. Φώναξε τον φρουραρχο …. Ξεκαθαρη αριστερή πολιτική ρουφιάνου που του παίζει επαναστάτης , ποσό λίγοι είσαστε τελικά ρε απατεώνες συριζαίοι …

  14. …το μόνο καλό με τα πρωτοφανή ξεφτιλίκια των απατεώνων-τουρλοκ@ληδων-γερμανοτσολιάδων ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του αριστεο-δεξιο-κομμουνιστικού Αντι-συνταγματικού τόξου, είναι ότι πλέον αποδεικνύεται περίτρανα και στον πλέον χαχόλο προβατοψηφοφόρο ραγιά ότι ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ γραμμή άμυνας του Ελληνισμού..

  15. Απ’ότι βλέπω όλους τους πονάει και τους τσούζει η Χ.Α.

    1. νιαου νιαου νιαουυυ ρε αναρχοκουμουνογατουλα…χαχαχαχαχα Συκιαααα

  16. Σιγά μη σκήσετε κανα καλσόν παιδιά της Χρυσής Αυγής. Τρομάξαμε τώρα με τα καμώματά σας. Δεν βλέπετε ότι οι έλληνες υποφέρουν , αλλά εσείς παίρνετε τους παχιλούς σας μισθούς και κάνετε σαματάδες για τα μάτια του κόσμου. Δεν πείθετε κανέναν με αυτά τα κόλπα είναι πολύ φθηνά. Ξέρουμε τι εξυπηρετείται όλοι σας εκεί μέσα, Τα συμφέροντα των σιωνιστών και της Μέρκελ.

    1. Από που κατέβηκες ρε ΟΥΦΟ ;;;
      Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι τους έχουν κόψει τους μισθούς και την επιδότηση;;

  17. Το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και της κάθε κυβέρνησης είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κάνουν χαμό στη Βουλή και μετά ψηφίζονται όλα τα επαχθή νομοσχέδια και ο έλληνας ασχολείται με τα επεισόδια που προκαλεί η Χρυσή Αυγή. Στάχτη στα μάτια είναι όλα

    1. καλά μιλάμε είσαι πανέξυπνη . μπράβο σου όλα τα καταλαβαίνεις .

      1. Μιμη τη λενε.Γατόνι η τυπισα.Του ΟΤΕ συνταξιούχος στα 43 θα είναι που παίρνει 2000 ευρώ σύνταξη και νομίζει ότι τα δούλεψε.

Comments are closed.