Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος: Στην πρώτη γραμμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής(βίντεο&φωτο)

Κοινοποίηση:
karta-politi-13

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια

Μία ογκώδης διαδήλωση με παλμό και μαχητικότητα ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ζητώντας να μην προχωρήσει η έκδοση της κάρτας του πολίτη, η οποία θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει το περιβόητο τσιπάκι με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ.

Όπως διαβάζουμε στο site της Χρυσής Αυγής δυναμικό παρόν έδωσαν επίσης ιερείς και μοναχοί. Κυρίαρχα συνθήματα: «Όχι στην κάρτα του πολίτη», «Τις ταυτότητες τις ηλεκτρονικές δεν θα τις πάρουμε ποτέ», «Μακριά από το φακέλωμα». Στις 19:00 οι διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή, η οποία είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι Έλληνες πολίτες παρέμειναν για αρκετή ώρα στο Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα


Ακολουθεί το κείμενο που διένειμαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης:

«H συγκέντρωση-διαμαρτυρία που οργανώνουν Ορθόδοξοι σύλλογοι, φορείς, οργανώσεις και σωματεία, μεταξύ των οποίων και η ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ για να δηλώσουν την αντίθεσή τους:

1) στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που ύπουλα και εκβιαστικά θέλουν να μας επιβάλουν οι κυβερνώντες,

2) στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,

3) στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

4) στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ

5) στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ

6) στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά το πέρας των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος).

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

Χωρίς ενδοιασμούς οι κυβερνώντες μας ανακοινώνουν την επιβολή της Κάρτας του Πολίτη με τσιπάκι, στην οποία θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο αριθμός ταυτότητας, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μέσα στο 2016. Και αυτό για να μας «διευκολύνουν», όπως «διευκόλυναν» χιλιάδες αυτόχειρες μέχρι τώρα λόγω χρεών. Παρά τα συντριπτικά αποτελέσματα των δημοσίων διαβουλεύσεων κατά της κάρτας του πολίτη η νεοταξική ηγεσία της χώρας μας αδιαφόρησε και προσπαθεί πάση θυσία να υλοποιήσει την έκδοση της ΚτΠ.

Ας δούμε όμως συνοπτικά τα κυριώτερα από τα υπόλοιπα δυναστικά μέτρα των κυβερνητών μας:

Μειοδοσία στα εθνικά θέματα και παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας

Mείωση μισθών και συντάξεων

Δυσβάστακτοι κατασκευασμένοι φόροι

Πλειστηριασμοί σπιτιών

Το πανδοχείο-Ελλάδα: Προσφορά, χωρίς μελετημένη εθνική στρατηγική, αλόγιστης φιλοξενίας σε ατέλειωτο αριθμό ταλαιπωρημένων προσφύγων και μεταναστών, αγνώστων στοιχείων και σκοπών. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής θα είναι η αλλοίωση της εθνικής συνθέσεως του πληθυσμού της πατρίδας μας.

Καταπάτηση Συντάγματος

Πολεμική κατά της γλώσσας, της ιστορίας, της Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας

Θεσμοθέτηση του βδελυρού και απαράδεκτου συμφώνου συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

1. Η κάρτα του Πολίτη είναι συνδεδεμένη με βάσεις δεδομένων, όπου σύντομα θα περιέχονται άπαντα τα προσωπικά δεδομένα όλης της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής, τα οποία μέσω των hackers θα είναι προσβάσιμα, ακόμη και στους εχθρούς μας. Και το τραγικότερο, οι εξουσιαστές θα προσθέτουν ο,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτήσουν. Χωρίς αυτήν την ΚτΠ θα είναι αδύνατη η άσκηση θεμελιωδών αστικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

2. Η «Κάρτα του Πολίτη», όπως έλεγε και ο άγιος Παΐσιος είναι ο αρραβώνας του τελικού σφραγίσματος. Λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά στα «Σημεία των καιρών»: «…Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως» ασφάλειας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου……». Τα λεγόμενα του οσίου Παισίου είναι ερμηνεία των όσων λέει η Αποκάλυψη του Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, για τα έσχατα : « Την εποχή εκείνη, όποιος δεν δεχθεί να χαραχθεί στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο ο αριθμός ή το όνομα θηρίου, «…μη δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι…»»

3. Η απειλή μετά την έκδοση της Κάρτας θα είναι : Αν δεν δεχθείς να λάβεις τον κωδικό αριθμό σου και την «Κάρτα», δεν θα λάβεις το μισθό, τη σύνταξη, το επίδομα, την ιατρική σου περίθαλψη. Κοινός παρανομαστής ο εκβιασμός. Σήμερα η αριθμοποίηση του προσώπου και η απειλή στερήσεως των αναγκαίων. Τελικό ζητούμενο η αποδοχή και προσκύνηση του θηρίου.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;

Ο ιερομάρτυς και εθναπόστολος άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός συνιστούσε στους ήδη σκλάβους αδελφούς μας: Μη φοβηθείτε ο,τιδήποτε κι αν οι εχθροί σας πάρουν. Μόνον τον Χριστό και την ψυχή σας δεν θα κατορθώσουν να σας πάρουν, αν εσείς δεν τους τα παραχωρήσετε. Με την παραλαβή της Κάρτας ως το προστάδιο του σφραγίσματος δεν πουλάμε και τα δύο; Και το Ευαγγέλιο και τον εαυτό μας;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ

1.Να αντισταθούμε στα καταχθόνια ιδιοτελή σχέδια των ξένων εχθρών και των «ημετέρων», επειδή διακυβεύεται η εθνική μας ακεραιότητα και ο επί αιώνες μοναδικός θεανθρώπινος πολιτισμός μας. Και μόνο γι’ αυτήν την εφιαλτική οργουελική προοπτική επιβολής της Κάρτας του Πολίτη αξίζει, ανεξάρτητα από την ύπαρξη του αριθμού 666, να αγωνιστούμε για την μη επιβολή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Έτσι έκαναν οι πολίτες της Μ. Βρετανίας που κατάφεραν να πετύχουν την ακύρωση εισαγωγής της στη χώρα τους, έχοντας ως επιχειρήματα την φαλκίδευση των ατομικών ελευθεριών τους.Πολλώ μάλλον εμείς πρέπει να αγωνιστούμε εφόσον σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην ΚτΠ θα υπάρχει ο δυσώνυμος αριθμός.

2. Σε περίπτωση εκδόσεως της ΚτΠ να αρνηθούμε την παραλαβή της «Κάρτας», πράξη που συνιστά δημόσια ομολογία Πίστεως. Ο Χριστός, ζητά από τον πιστό, αν Τον αγαπά, να μην δεχθεί το «σφράγισμα» του

Αντιχρίστου, που θα του δώσει την δυνατότητα να συναλλάσσεται και να εξασφαλίσει την επιβίωσή του.

3. Να καθιερώσουμε πρωινή προσευχή με το κομποσχοίνι, ταπεινώς ικετεύοντας «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με», εννοώντας όλους τους αδελφούς συν-Έλληνες.

4. Τέλος να μην ξεχνάμε το εν Χριστώ μαρτύριο που μπορεί να τοποθετήσει νέα βαθιά θεμέλια στο ορθόδοξο ελληνικό έθνος μας, ώστε σε γερές θεανθρώπινες βάσεις να μεγαλουργήσουν εν Χριστώ οι επόμενες γενιές. Όπως λέει και ο ποιητής Γιώργος Βερίτης: «Αν δεν αναστήσουμε μέσα στην ψυχή μας το πνεύμα των κατακομβών και του μαρτυρίου, είμαστε άχρηστοι για τη σημερινή εποχή….Δεν θα είμαστε μαθητές Εκείνου».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Απο που κι ως που ηρθε η Χρυση Αυγη στην συγκέντρωση.. ως τι;;; Ψηφισαν την κάρτα αλληλεγγυης που ηταν η βαση τους αρθρου 10 για την καρτα του πολίτη.. Δεν πέρασαν τα πανδυνα όσοι βοηθησαν να μαθευτεί αυτη η συγκέντρωση για τα ματια της Χρυσης αυγης ούτε για κανενα άλλο κόμμα. Αμα ήθελε να βοηθησει πραγματικα, πρωτον να μην ψυφιζε την καρτα αλληλεγγυης, να εδινε χρηματα για την συγκέντρωση και αφου δεν εκανε τιποτα απο αυτα να μην εμφανιστει καθολου στη συγκέντρωση ως κόμα.. Μετα απο αυτη την κίνηση θεωρώ οτι είναι μέρος του συστήματος και ιδιοι με τα υπόλοιπα κόμματα.. Ντροπή και σε αυτούς που ανέφεραν το όνομα κόμματος απο τα μικρόφωνα..!!

  1. Η συγκέντρωση ήταν ανοιχτή και ο κάθε ένας μπορούσε να έρθει.Η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε στην συγκέντρωση ούτε με πανό,ούτε με σημαίες,ούτε με ομιλητές,ούτε καν με οργανωμένο μπλοκ,άρα σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για απόπειρα καπελώματος.Επειδή όμως ξεχνάς ή μάλλον δεν γνωρίζεις,παρόμοια συγκέντρωση είχε γίνει και το 2010,όπου πάλι η Χρυσή Αυγή την είχε στηρίξει με την παρουσία της,πάλι χωρίς πανό και σημαίες και χωρίς καμία διάθεση καπελώματος.Όσον αφορά την κάρτα του πολίτη,η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει φέρει το θέμα στην βουλή.Τα παράπονά σου λοιπόν σε αυτούς που ψήφισες και οι οποίοι σε κορόιδεψαν και σε κοροϊδεύουν ακόμη πουλώντας σου χριστιανοσύνη.
   Υ.Γ. Ντροπή σε εσένα και σε κάθε κομματόσκυλο που με την πρώτη ευκαιρία προσπαθείτε να διασπάσετε την οποιαδήποτε εθνική και ακομμάτιστη διαμαρτυρία.

   1. Ποιος ειναι κομματοσκυλο φαινεται.. Απο τι γραφω εγω και που αναφερω τι ψηφισε και η Χ.Α και τι γραφεις εσυ που προσπερνας το σημαντικο που μπορει να σου ανοιξει και τα ματια (που δεν θες, δικαιωμα σου) να μη σου θιξουμε το κομμα..!! Οποιος θέλει να στηριξει τον αγωνα.. ΠΡΑΤΤΕΙ.. δεν καθεται να πληρωνεται για να λεει μπλα μπλα και να ψηφιζει αυτο που λεει οτι ειναι κατα.. Όπως και τα υπόλοιπα κομματα..

    1. Μια χαρά κομματόσκυλο είσαι και γι αυτό σε ενόχλησε η παρουσία της Χρυσής Αυγής.Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι χρησιμοποιείς την ίδια άθλια προπαγάνδα αυτών που σου πουλάνε “χριστιανοσύνη”.Ρούφα λοιπόν της αποδείξεις που τάχα δεν γνωρίζεις και άσε τα ψόφια
     http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-perase-h-karta-tou-polith
     http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-enantia-sthn-karta-tou-polith
     Σου φτάνουν αυτά ή η αθλιότητα σου δεν καλύπτεται;
     Το ότι η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν στην εκδήλωση δεν είναι πράξη;Σου γράφω και για μια παλαιότερη συγκέντρωση που έγινε το 2010 και τότε η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν.Φυσικά όμως και δεν γνωρίζεις τι έγινε τότε,αφού τότε είχες άλλα “ενδιαφέροντα”…Να σου υπενθυμίσω ακόμη ότι οι διώξεις,οι φυλακίσεις και οι δολοφονίες έγιναν για να σταματήσουν τις πράξεις που πράττει η Χρυσή Αυγή,πράξεις που δεν είναι εγκληματικές όπως θα ήθελες εσύ και οι βολευτές που ψηφίζεις!
     Μετά από αυτά τράβα στην Λέσβο να χειροκροτήσεις τον κούλη που πήγε να δει αν έφτιαξαν καλά τα λαθροχώρια!
     Υ.Γ. Ντροπή σε εσένα και σε κάθε κομματόσκυλο που με την πρώτη ευκαιρία προσπαθείτε να διασπάσετε την οποιαδήποτε εθνική και ακομμάτιστη διαμαρτυρία.

   2. Αυτά που λέει ο Ιάσων είναι αλήθεια, τώρα για την κάρτα αλληλεγγύης ηταν βλακεία των βουλευτών που δε κατάλαβαν τι ψήφιζαν αλλά και το σύστημα το φερε έτσι ώστε άμα ψήφιζαν εναντίον να λέει ‘βλέπετε οι χρυσαυγίτες δε θέλαν να βοηθήσουμε τους φτωχούς’

 2. Ο διαβολος εχει τον δικο του Κυβερνητη σε χριστιανικο κρατος κ φερνει κ τον στρατο του αλλοθρησκους κ φανατικους ισλαμιστες.Θα χρειαστει να πολεμησουμε για να ξαναπαρουμε τα εδαφη μας

 3. ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΑΤΕ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ .ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ

 4. …!!!!…ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ???……Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ????……ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ????……ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ?????…..ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…….ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!….

 5. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Τσίπρας μυήθηκε σε κάποια στοά γιατί μέσα σε ένα χρόνο μας γέμισε εισβολείς, αφού φρόντισε οι άλλοι να σφραγίσουν τα σύνορά τους με τις μαλακίες του, άρα θα μείνουν όλοι εδώ και οι επόμενοι. Μας επιβάλλει το τσιπάρισμα και συνεχίζει την οικονομική εξαθλίωση. Είμαστε σε μια φυλακή που γράφει μελλοθάνατοι. Εμένα αν μου πεί ο παπάς π.χ. να τιμωρήσω τον εαυτό μου γιατί αμάρτησα θα σκεφτώ και θα αντιδράσω, δεν θα φερθώ σαν ρομποτάκι. Ο μουσουλμάνος-νέος “Έλληνας” αν του πει ο Ιμάμης να ακρωτηριαστεί θα το κάνει χωρίς σκέψη αφού έχει λοβοτομηθεί. Άρα το μίσος των σιωνιστών για εμάς που δεν συμβιβαζόμαστε, που αντιδράμε, που φωνάζουμε και φυσικά που πιστεύουμε στον αληθινό Θεό, έχει πλέον αποκαλυφθεί. Και αυτό είναι μια ήττα για αυτούς, υποτίθεται ο διάβολος δεν θέλει να ξέρεις ότι υπάρχει για να σε δουλεύει καλύτερα.

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟ ΤΑΜΜΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ (ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ PIZZA HUT) ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 500 ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

   ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ

 6. Κάποιοι επιδιώκουν να επιβάλουν στην Ορθόδοξη Πατρίδα μας τα εθνομηδενικά και δόλια σχέδιά τους!Ας μην τους αφήσουμε !Η Πατρίδα μας έχει γερές και σταθερές βάσεις στις οποίες έχει στηριχθεί διαχρονικώς και έχει με επιτυχία αντιπαλέψει όσους θέλησαν να μας αποχριστιανοποιήσουν!Λέμε Όχι στα σκοτεινά τους σχέδια!Λέμε ακόμη πιο δυνατά Όχι στον αθεϊσμό και στους αντιπροσώπους του!Μη γίνουμε έρμαια της νέας τάξης πραγμάτων που δε θέλει την ύπαρξη έθνους-θρησκείας-οικογένειας και Πατρίδας!Αντίδραση και αντίσταση,για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει,για να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει!!

Comments are closed.