“TΟΝ ΕΦΑΓΑΝ. Η υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν δολοφονία κι όχι αυτοκτονία. Τα 8 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ από αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δυσπιστούν στις εκθέσεις της ΕΛΑΣ και του ιατροδικαστή”

Κοινοποίηση:
giakoumakis6

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Με τον συγκεκριμένο τίτλο, εκατοντάδες αναγνώστες αλλά και διαδικτυακοί φίλοι του makeleio.gr και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δυσπιστούν και αρνούνται να πιστέψουν στα όσα λένε ιατροδικαστές αλλά και αστυνομία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του φοιτητή της Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Απόψε στην εκποκμπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα τους ακούσουμε όλους πολύ προσεκτικά. Τα πορίσματα δυστυχώς δεν μας πείθουν. Οι περισσότεροι φίλοι μας υποστηρίζουν ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει μεσολαβήσει από την ώρα που ο άτυχος φοιτητής αποχωρεί από τη Σχολή και εξαφανίζεται στο δάσος.

Διαβάστε ένα από τα μηνύματα φίλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να αντιληφθείτε ότι ειδικά οι νέοι άνθρωποι δεν πείθονται από όλα όσα ακούνε τις τελευταίες ώρες.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ.ΧΙΟ

“Η υποθεση του Βαγγελη Γιακουματη μου μυριζει δολοφονια και οχι αυτοκτονια.Να πειτε στην εκπομπη διαφορα ερωτηματικα που δημιουργουνται με την υποθεση αυτη,οπως:

1)Στο βιντεο απο το βενζιναδικο, ο βαγγελης περπαταει νευρικα και με γρηγορο βηματισμο πραγμα που σημαινει οτι ηξερε που πηγαινει.Δεν κοιταει αριστερα δεξια να βρει ενα σημειο για να αυτοκτονησει.

2)οποιος θελει να αυτοκτονησει δεν παει μεσα σε χωραφια,περπατησε 800 μετρα στο κεντρικο δρομο και μετα αλλα 400 μετρα μεχρι το σημειο που βρεθηκε συνολο 1.2χιλιομετρο.Μηπως τον περιμεναν εκει καποιοι ή καποιος;;;Αν οχι τα παιδια των σκληρων κρητικων μηπως τον περιμενε εκει ο κρητικος που ηταν φανταρος;;

3)Αν ειναι αληθεια οτι ζητησε βοηθεια απο ενα σπιτι πριν βρεθει το αψυχο σωμα του βαγγελη πως ειναι δυνατον καποιος που ζηταει βοηθεια μετα να αυτοκτονει;;

4)0 βαγγελης κυκλοφορουσε με μαχαιρι και κανενας δεν το εχει αναγνωρισει;;κανενας δεν το εχει δει;;ουτε ο συγκατοικος;;

5)Ενα παιδι δειλο πως βρηκε το κουραγιο να αυτοκτονησει ειδικα με ενα τροπο που ο θανατος δεν ερχεται ακαριαια και με ενα μαχαιρι σουγια που θελει δυναμη.

6)Ρωτησε τον συγκατοικο αν θελει τα κλειδια και τελικα τα πηρε,που σημαινει ειχε σκοπο να γυρισει.

7)Αν ειναι τελικα αυτοκτονια στις τουαλετες τι εγινε;; Μηπως τραβηξαν φωτογραφιες την ωρα που πηγαινε να κανει την αναγκη του και του ελεγαν οτι θα δειξουν τις φωτογραφιες στην σχολη;;

8)μηπως το σημειο αυτο που βρεθηκε ο βαγγελης ηταν σημειο συναντησης με την παρεα των Κρητικων και δεν ηταν τυχαιο;;(δηλαδη να ηξερε το μερος αυτο)Ισως να πηγαιναν εκει για να παρουν ναρκωτικες ουσιες.(πχ για να καπνισουν χασισι)

 

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.

  2. ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ.ΙΣΧΥΕI ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΖΗΤΑΓΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ;IΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ;ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ OI ΘΥΤΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ¨”ΠΕΙΣΟΥΝ” ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;
    ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

  3. το μονο που εχω να πω ειναι να πανε στην κολαση αυτοι που ευθυνονται για τον θανατο τουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΘΙΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ

  5. ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ….

  6. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ….ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Η ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…

  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.
    Εδω και μέρες από την εύρεση της σωρού του Βαγγέλη Γιακουμακη μου έχουν δημιουργηθεί και μένα ορισμένα ερωτήματα:
    1)Πώς είναι δυνατόν ένας ακμαίος νέος 20 χρόνων με καλή σωματική διάπλαση και σχέδια για το μέλλον (είχε βγάλει εισιτήρια για το καρναβάλι του Ρεθύμνου και είχε πει στις 5 Φεβρουαρίου σε στενή φίλη και συμφοιτήτρια του ότι ανυπομονούσε να πάει στην Κρήτη το Πάσχα) να αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του δίχως να πει τίποτα σε κανένα;
    2)Γιατί αφού είχε προβλήματα δεν έφυγε από τη σχολή και συνέχισε να υπομένει τα βασανιστήρια του;
    3)Γιατί πήρε τα κλειδιά του μαζί αν ΚΑΙ ΚΑΛΑ σκόπευε να πάει να αυτοκτονήσει;Δεν θα γυρνούσε πίσω…Επίσης όσον αφορά την αυτοκτονία,η μορφή της δεν ήταν καθόλου τυπική.Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει, όχι μόνο δεν τρώει καθώς έχει κατάθλιψη(βρέθηκε φαγωμένος και χωρίς να έχει χωνέψει) αλλά και δεν επιλέγει πού θα πάει να ξεψυχήσει.Δεν τον νοιάζει το πού και το πώς , τον νοιάζει απλά να το κάνει.
    4)Γιατί να πάει 800 μέτρα από την σχολή και να μην προτιμήσει έναν άλλο τρόπο να αυτοκτονήσει με λιγότερο πόνο;
    5) ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΧΩΡΑ? ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ? (ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΕΙ) ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΨΩΦΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!! ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΏΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ? Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΦΡΗΣΗ!!!!! ΕΧΩ 2 ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑΜΜΕΝΟΣ!!!!
    6)Υπαρχει βιντεο που τον ακολουθούσαν στο βενζιναδικο καποιοι υποπτοι(ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ!?) ειναι τυχαιο αυτό;
    7) Εχετε σκεφτει το ενδεχομενο να τον εβαλαν εκεινοι να αυτοκτονησει ή να του εκοψαν οι ιδιοι το δεξι χερι γνωριζοντας οτι ειναι αριστεροχειρας για να φανει ως αυτοκτονια (οντας δεμενος ο Βαγγελης); Μήπως τους απειλησε εχοντας μπουχτίσει απο την ολη κατασταση οτι θα μιλησει και τον τιμωρησαν ετσι ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΕΙΔΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;
    8) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ?
    9)εχει σκεφτει κανεις το ενδεχομενο να τον μετακινησαν και τοσο καιρο να τον ειχαν κλεισμενο σε καμια αποθηκη και να τον εβγαλαν για να σταματησει ο σαλος; οι εκδορές απο τα ζωα εγιναν μεταθανατια γιατι ισως να τον ειχαν πεταξει σε κανα δασος και οχι σε μια βαλτωδη περιοχη οπου δεν υπαρχει αγρια πανιδα!
    10)Σιγουρα κακοποιουνταν σεξουαλικα το κακομοιρο το παιδι και δεν ειναι περιεργη η συμπτωση που ο αρχηγος των Κρητικων εφτασε στα Γιαννενα την ιδια μερα που εξαφανιστηκε ο Βαγγελης;
    11) Ο παπας τον διαβασε στην κηδεια αν και ταχα ειχε αυτοκτονησει που συμφωνα με την Ορθοδοξη εκκλησια δεν επιτρεται.

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ? ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

  8. > Αφού ο Βαγγέλης ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί βγήκε έξω και μετά ξαναεπέστρεψε στη σχολή? Γιατί? Για να ξαναφύγει?

    > Γιατί δεν βρέθηκαν πάνω του τα κλειδιά του, που είχε πάρει μαζί – και γιατί δεν βρέθηκαν γενικότερα?

    > Οι “φίλοι” του γιατί από την πρώτη στιγμή φαίνονται τόσο φοβισμένοι/ σίγουροι και δεν βγήκαν δικηγόροι κλπ από τις οικογένειές τους να τους υπερασπίσουν?

    > Εφόσον όλοι είδαμε την κάμερα που κατέγραψε το Βαγγέλη να περνάει (στο βενζινάδικο) και ο δρόμος που βρέθηκε είναι σχεδόν (διακλαδώνεται ελαφρώς) ο πρώτος κάθετος μετά το βενζινάδικο κανείς δε σκέφτηκε να πάει από εκεί?

    > Για να τον βρουν τα άγρια ζώα και να τον κατασπαράξουν σημαίνει πως το πτώμα μύριζε… ‘Άσχετα με τις βροχές που ισχυρίζονται μερικοί… Γιατί τότε δεν τον βρήκαν και τα σκυλιά της αστυνομίας?

    > Ο Βαγγέλης έφυγε με ένταση από το δωμάτιο (ένας άνθρωπος με νεύρα δεν αυτοκτονεί- θέλει να ξεσπάσει). Ο καταθλιπτικός αυτοκτονεί… και πάλι θέλει χρόνο για να το αποφασίσει…

    > Αν και πάλι είχε αποφασίσει αν αυτοκτονήσει γιατί να γυρίσει στο δωμάτιο και να πάρει τα κλειδιά?

    Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος πως αυτοκτόνησε..ίσως κάποιοι να κέρδισαν 1 ώρα (1:45-2:45) για να αποφασίσουν πως θα του κλείσουν το στόμα όταν θα επιστρέψει..

  9. > Αφού ο Βαγγέλης ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί βγήκε έξω και μετά ξαναεπέστρεψε στη σχολή? Γιατί? Για να ξαναφύγει?

    > Γιατί δεν βρέθηκαν πάνω του τα κλειδιά του, που είχε πάρει μαζί – και γιατί δεν βρέθηκαν γενικότερα?

    > Οι “φίλοι” του γιατί από την πρώτη στιγμή φαίνονται τόσο φοβισμένοι/ σίγουροι και δεν βγήκαν δικηγόροι κλπ από τις οικογένειές τους να τους υπερασπίσουν?

    > Εφόσον όλοι είδαμε την κάμερα που κατέγραψε το Βαγγέλη να περνάει (στο βενζινάδικο) και ο δρόμος που βρέθηκε είναι σχεδόν (διακλαδώνεται ελαφρώς) ο πρώτος κάθετος μετά το βενζινάδικο κανείς δε σκέφτηκε να πάει από εκεί?

    > Για να τον βρουν τα άγρια ζώα και να τον κατασπαράξουν σημαίνει πως το πτώμα μύριζε… ‘Άσχετα με τις βροχές που ισχυρίζονται μερικοί… Γιατί τότε δεν τον βρήκαν και τα σκυλιά της αστυνομίας?

    > Ο Βαγγέλης έφυγε έξω φρενών από το δωμάτιο (ένας άνθρωπος με νεύρα δεν αυτοκτονεί- θέλει να ξεσπάσει). Ο καταθλιπτικός αυτοκτονεί… και πάλι θέλει χρόνο για να το αποφασίσει…

    Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος πως αυτοκτόνησε..ίσως κάποιοι να κέρδισαν 1 ώρα (1:45-2:45) για να αποφασίσουν πως θα του κλείσουν το στόμα όταν θα επιστρέψει..

  10. Αυτοκτονία έλεγαν πριν καν βγεί πόρισμα!!!
    1)Γιατί να φύγει τρέχοντας και να αυτοκτονήσει μέσα σε βάτα;Κάτι του είπαν;
    2)Ποιο παιδί ζήτησε βοήθεια από γειτονικό σπίτι και δεν την έδωσε η ιδιοκτήτρια;
    3)Δεν υπάρχει περίπτωση να πέρασε εκπαιδευμένος σκύλος απ’το σημείο που βρέθηκε η σωρός του και να μην τον έβρισκε!!!!!!!!!(μιλάω σαν ιδιοκτήτης σκύλου…)
    4)Στο βίντεο στο βενζινάδικο το παιδί φαίνεται να τρέχει σα να θέλει να γλιτώσει από κάπου!!! Λέω εγώ τώρα αν…βιαζόταν να αυτοκτονήσει μπορούσε και στις τουαλέτες…
    5)Εφόσον ήταν ένα βαθυά θρησκευόμενο άτομο γιατί έγινε(;) αυτόχειρας??
    ΥΓ:Μιλήστε, βρείτε την αλήθεια: αστυνομία ,εισαγγελείς, ιατροδικαστές γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλη ατιμωρισία
    (Μπράβο στους Γιαννιώτες που μπούκαραν στη Γαλακτομική…)

  11. αυτός που τόσο άδικα έφυγε δεν γυρνά πίσω τουλάχιστον ας τους πιάσουν αφού ξέρουν ποιοι είναι να ησυχάσει το πνεύμα του παιδιού..sorry αλλά επειδή φοίτησα σε δημόσια σχολή-οικοτροφείο..όπου υπάρχει ποινολόγιο μετά από συμβάντα..μαζεύεις ποινές σε κάποιο όριο σε διώχνουν διαπαντός από την σχολή..εκεί παρόλα αυτά οι τραμπούκοι είχαν κάνει τη σχολή τσιφλίκι τους..και στο στρατό ακόμα όταν αναφερθούν σε ανωτέρους(καψόνια)υπάρχουν κυρώσεις..εκεί 1 χρόνο ενώ όλοι ήξεραν γιατί δεν έγινε κάτι με αυτά τα κακοποιά στοιχεία??αφού τόσοι βρέθηκαν που το είχαν επισημάνει σε διευθυντή και όπου αλλού ..τόσο μεγάλο βύσμα είχαν τελικά??

  12. ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ…

  13. Και για να πω κάτι και σε αυτούς που βγαίνουν και λένε ότι τον αγαπούσαν και ότι ήταν φίλοι του.Είδατε καθόλου τις φωτογραφίες?? Σε μια φωτό, έχουν πιαστεί όλοι από τους ώμους και ποζάρουν και τον Βαγγέλη τον έχουν αφήσει πίσω. Τον έχουν αποκλείσει εντελώς από τη φωτογραφία και ο καημένος προκειμένου να φανεί λίγο το κεφάλι του έχει ανασηκωθεί από πίσω τους. Εγώ όταν βγαίνω φωτό με τις φίλες μου, ποτέ δεν αφήνουμε κάποια απο πίσω. Πάντα κάνουμε χώρο να χωρέσουμε να αγκαλιαστούμε όλες.Στην άλλη φωτό στο σινεμά, φαίνεται ότι όλοι φορούν ίδια ρούχα σχεδόν ίδιο τζήν, ίδια μπουφάν ακόμα και ο Βαγγέλης. Φαίνεται ότι προσπαθεί να τους μοιάσει γιανα τον κάνουν παρέα και να σταματήσουν αν τον πειράζουν.Το ξέρω γιατι και εγώ στο γυμνάσιο που δεν είχα κολλητές όταν ήθελα να με συμπαθήσουν κάποια κορίτσια και να με κάνουν παρέα προσπαθούσα να ντύνομαι σαν και αυτές και έλεγα ότι έχω τα ίδια γούστα, ενώ εμένα μου άρεσαν άλλες ταινίες, άλλα σπορ κ.ά.Τον καταλαβαίνω τον Βαγγέλη ήταν σε ξένο μέρος και ήθελε αγοροπαρέα από τον τόπο του γιανα μη νοιώθει μόνος.Αλλά γιατί ανεχόταν όλα αυτα που λέγονται ότι του είπαν θα σε δέσουμε και απάντησε ‘άμα θέλετε δέστε με’.Και δεν έλεγε τίποτα στους διεθυντές και όταν τον ρωτούσαν έλεγε οτι κάνουμε πλάκες. Όμως όταν πήγε ένας άλλος και τα είπε στον διεθυντη ο Βαγγέλης του είπε’ σε ευχαριστώ πολύ για όσα έκανες.ούτε αδερφός σε αδερφό δεν θα το έκανε’ Γιατί βρε Βαγγέλη μου δεν υπερασπιζόσουν λίγο τον εαυτό σου?? δυο μέτρα παλικάρι, πιο όμορφος και πιο λεβέντης από αυτούς τους ψευτοκρητικούς..Αλλά εσύ ήσουν ο καθαρόαιμος κρητικός, ο σωστός και καλόκαρδος ..

  14. Τώρα βρέθηκε και άλλο βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι κάποιοι ακολουθούσαν τον Βαγγέλη, αλλά μετά στο επόμενο βίντεο του βενζινάδικου δεν τον ακολουθούσε κανένας εκτός και αν έστριψαν από κάποιο άλλο στενό γιανα βρεθούν μπροστά του. Γιαυτό και στο βίντεο απο το βενζινάδικο φαίνεται ο Βαγγέλης να περπατάει γρήγορα.Εγώ είμαι σίγουρη ότι κάτι έγινε μετά το φαγητό όταν πήγε στην τουαλέτα. Διάβασα ότι ένας απο τους κρητικούς τον πήρε τηλ να πάει μαζί τους για φαγητό εκείνη τη μέρα..Αρα μήπως κάτι σχεδίαζαν να του κάνουν μετά το φαγητό??? Συμφωνώ με το παιδί που έγραψε ότι αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει, δεν έχει όρεξη να φάει και σίγουρα δεν πηγαίνει τόσο μακριά. Θα μπορούσε να το κάνει μέσα στη σχολή ένα βράδυ ας πούμε.Και εφόσον περνούσε όλα αυτά τα βασανιστήρια εδώ και 2 χρόνια, δεν μπορούσε να περιμένει ακόμα 3-4 μήνες για να πάρει το πτυχίο του?? Εν κατακλείδι το συμπέρασμά μου είναι ότι κάτι συνέβη όταν ήταν στην τουαλέτα πιθανόν τον φωτογράφησαν γυμνό ή του επιτέθηκαν σεξουαλικά γιατί ήξεραν ότι σε λίγους μήνες το ‘παιχνιδάκι’ τους θα αποφοιτούσε από τη σχολή και ήθελαν να φθάσουν στα όριά τους. Δεν πιστεύω ότι έκοψε μόνος του τις φλέβες του γιατί τα μανίκια του ήταν κατεβασμένα.Πιστεύω ότι τον ακολούθησαν, του επιτέθηκαν, και όπως στην περίπτωση του Άλεξ, τον τραυμάτισαν και μετά του έκοψαν τις φλέβες για προκάλυψη..Πολύ γρήγορα δεν νομίζετε οτι έγινε η νεκροψία και βγήκε το πόρισμα θανάτου??? Τα τεστ DNA δεν έχουν γίνει ακόμα, ούτε τα αποτυπώματα από το μαχαίρι, τα όργανά του τα έχουν κρατήσει για περαιτέρω αναλύσεις και δυστυχώς η σορός ήταν σε τόσο προχωρημένη σήψη που δεν νομίζω να εξέτασαν καθόλου αν ήταν θύμα βιασμού..Όσον αφορά στο γιατί του έκαναν τα βασανιστήρια ο λόγος είναι απλός.Ο Βαγγέλης ήταν όλα όσα δεν ήταν εκείνοι.Ήταν πολύ όμορφο αγόρι(αν δείτε πως είναι οι άλλοι θα καταλάβετε γιατί τον ζήλευαν),θρησκευόμενο,δεν θα πείραζε ποτέ τα ζώα γιατί αγαπούσε την κτηνοτροφία, δεν πείραζε άλλους ανθρώπους..

  15. Αυτη η βρωμικη υποθεση εχει να κανει με το ειδος ψυχοπαθων και ναρκισσιστων νταηδων χωρις καμμια συνειδηση που φερνουν ψυχικο εξαναγκασμο με το να ειναι και ‘φιλοι’ και τυραννοι…Τον Βαγγελη τον ηθελαν στην παρεα μονο για παιχνιδι τους..για να διασκεδαζουν σαδιστικα οποτε εκεινοι γουσταραν και συναμα να τον πειθουν οτι ετσι κανουν οι ‘αντρες’. Στο τελος μαλλον θα του εκαναν τετοιο ‘καψονι’ που θα του κοστισε την ζωη και μετα το εκαναν ετσι ωστε να φενεται αυτοκτονια….Μα ειναι δυνατον ο ιατροδικαστης να λεει ‘αυτοχειρια’?? Τι βρωμερο παιχνιδι παιζεται εδω????

  16. Όλα τα κανάλια μιλάνε γι αυτοχειρία με σιγουριά ακλόνητη…μηπως πάνε να κουκουλώσουν κάποια πολιτική εμπλοκή;…ακόμη δεν έχει αρθεί το τηλ/κο απόρρητο και δεν έχουν ανακριθεί οι εμπλεκόμενοι στην “αυτοκτονία” του ευαίσθητου Βαγγέλη….επιπλέον η σωρός του βρέθηκε περίπου 400μέτρα από τα τελευταία σπίτια..όσο απέχει η πλατεία κολωνακιου από τη “Μεγ. Βρετανία”, μετά από 5 βδομάδες εντατικών ερευνών από αστυνομία, ντετεκτιβς, ειδικά εκπαιδευμενα σκυλιά κ Νικολούλη Κλουζω…

  17. Εγώ κάτι άλλο θέλω να προσθέσω…δεν ξέρω αν είναι αυτοκτονία ή δολοφονία αλλά μου κάνει εντύπωση πως ένα μήνα τώρα που έψαχναν τον Βαγγέλη δεν είχαν ”χτενίσει” όλη την περιοχή γύρω απ΄την σχολή απ΄όπου και χάθηκε!!!
    Είναι δυνατόν να τον βρήκαν κάποιοι τυχαία μόλις 800(!!!) μέτρα από την σχολή;;;

  18. Επίσης ακούστηκε οτι βρέθηκε με το μανίκι κατεβασμένο , έκοψε δηλαδή τις φλέβες του και κατέβασε ταο μανίκι;ο γνωστός πολιτικός γιατι δεν μιλάει;σε αυτη τη χωρα οι φονιάδες επιβιώνουν. Αφου ειμαστε πρόβατα

  19. ενας ανθρωπος ρε παιδια που ετοιμαζεται να αυτοκτονησει εχει ορεξη να φαει??

  20. εμενα κατι αλλο μου φαινεται περιεργο,εξετασε την σορο του Βαγγελη ο ιατροδικαστης και στα γρηγορα εγινε και η κηδεια.
    Σε ολες τις περιπτωσεις που ξερουμε μεχρι τωρα γινεται και δευτερη εξεταση απο αλλο ιατροδικαστη και τελος παντων μεχρι να εχουν θετικα και ομοφωνα πορισματα περνουν μερες.
    Αντιθετα σ αυτη την περιπτωση εγιναν ολα γρηγορα,πολυ γρηγορα,ΓΙΑΤΙ;

  21. πρεπει να αρχισουν οι ανακρισης συντομα ,ενηλικα ατομα ειναι ,και ετσι πρεπει να τους φερθουνε ,για ποιο λογο κλειδωθηκαν τα υπολοιπα μικροτερα παιδια στο οικοτροφειο? αυτο δειχνει πως καποιους φοβηθηκαν μολις εμαθαν πως βρεθηκε νεκρο ,το παιδι ,ολοι μεχρι τωρα στο οικοτροφειο πιστευαν πως ο βαγγελης οντος ζει και καπου πηγε, ολοι ξερανε τα βασανα που περνουσε ο βαγγελης αλλα δεν περιμεναν πως θα φτασει η κατασταση σε φονο ,ετσι ολα πειραν τα μετρα τους ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ακυρωνονται ολες οι δηλωσεις περι δεν ξερω δεν ακουσα τιποτα

  22. ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΥΝΤ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ:<<Στην περίπτωση μίας αυτοκτονίας, έχει προηγηθεί σίγουρα μία μακρόχρονη μελαγχολία. Αναμφισβήτητα ο ηδονογόνος αυτοβασανισμός της Μελαγχολίας, που ξεκινάει από την παιδική ηλικία, σημαίνει ακριβώς όπως το αντίστοιχο φαινόμενο της ψυχαναγκαστικής νεύρωσης, την ικανοποίηση τάσεων μίσους, με αφετηρία πρωταρχική, φιλικά η συγγενικά πρόσωπα. Στην διάρκεια της ζωής και στην πορεία της μακρόχρονης μελαγχολίας, αρκεί ένα και μόνο εξωτερικό ερέθισμα, προκειμένου το πρωταρχικό να αντικατασταθεί από το δευτερεύον. Στην μακρόχρονη μελέτη μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι εάν δεν υπήρχε το πρωταρχικό, το δευτερεύον είναι τελείως αδύναμο να οδηγήσει κάποιον στην αυτοχειρία. Στην αυτοκτονία ο αυτόχειρας πάντα θέλει δι' αυτού του τρόπου να εκδικηθεί ασυνείδητα, πάντα το πρωταρχικό, με αιτία το δευτερεύον. Με αφετηρία αυτό το συναίσθημα, ο ασθενής καταφέρνει ακόμα στην συνέχεια δια του πλαγίου δρόμου της αυτοτιμωρίας να εκδικείται ΑΡΧΙΚΑ αγαπημένα πρόσωπα, με μέσον την ασθένεια του, στην οποία έχει περιπέσει, χωρίς να χρειάζεται να τους δείχνει κατ΄ ευθείαν την εχθρότητά του. Οποιοι άλλοι παράγοντες και εάν οδηγούν σε αυτήν την πράξη, η εκδίκηση είναι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις συνοδευτικό στοιχείο, χωρίς την βοήθεια του οποίου, δεν θα ήταν δυνατή αυτή η αινιγματική, στο μυαλό της πλειοψηφίας των ανθρώπων,πράξη από έναν αυτόχειρα. Διότι η ανάλυση μας έχει διαφωτίσει, ότι κανένας δεν βρίσκει την ψυχική ενέργεια να θανατώσει τον εαυτό του, αν, πρώτον, δεν συνθανατώνει ταυτόχρονα ένα φιλικό του πρόσωπο με το οποίο έχει ταυτισθεί, και εάν δεύτερον, με αυτον τον τρόπο, δεν στρέφει εναντίον του μία επιθυμία θανάτου, η οποία απευθυνόταν σε ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο όμως αδυνατεί να θανατώσει ο ίδιος. Ετσι το εκδικείται με την αυτοθανάτωση, φορτώνοντας το άλλο πρόσωπο με ενοχές, όπως πιστεύει. Και αυτό περιέχει την εκδίκηση του αυτόχειρα. Η γνωστή φράση ,αυτήν την φορά αντί για βιαοπραγία στον άλλον, στρέφεται με ακραία μορφή αυτοκτονίας στον ίδιο του τον εαυτό >>

  23. επίσης οταν θέλει να αυτοκτονήσει κάποιος τρώει πρώτα το μεσημεριανό του;
    δυστηχώς αυτες τις μέρες μιλάνε όλοι στα καναάλια αλλά δεν έχουν καλέσει έναν ψυχίατρο να μας μιλήσει για την συμπεριφορά ενός αυτόχειρα.

  24. επίσης πως γίνεται να τον βρήκαν πρωι πρωι οι πρώτοι που πέρασαν?
    αυτό σημαίνει ότι ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί σε τέτοιο σημείο, οπότε δεν βρισκόταν μέρες εκεί, 30 μέρες δηλαδή, αλλά προφανώς αργά το προηγούμενο βράδυ τον πέταξαν εκεί

    πως γίνεται να μην υπήρχαν μυρωδιές
    πως γίνεται να έτρεξε στα χωράφια να το κάνει, αντί να το κάνει σπίτι του

    γιατί επέλεξε έναν τέτοιο επώδυνο τρόπο

  25. Υπάρχουν συμμορίες που φτάνουν μέχρι και σε φόνο χτυπώντας τον οποιοδήποτε τον οποίο θεωρούν ότι μπορούν να κουμαντάρουν. Μόνοι τους είναι ανίκανοι αλλά σαν ομάδα παίρνουν δύναμη. Μέχρι και θρίλερ έχει γυριστεί βασισμένο σε αληθινή ιστορία που έγινε στην Ρουμανία. Συνήθως τραβάνε βίντεο τα κατορθώματα τους. Φυσικά αν είχαν βίντεο θα το έχουν σβήσει. Εγω ως καχύποπτη πολύ φοβάμαι και το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης. Είναι ένας τρόπος επιβολής εξουσίας γιατί θέλουν να ταπεινώσουν στο έσχατο σημείο το θύμα.Αναλόγως πόσο σκατόψυχοι είναι. Πολλές γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού δεν το κατήγγειλαν απο ντροπή και απο τον φόβο του οίκτου. Μακάρι τα μαρτύρια του να ήταν λιγότερο επώδυνα απο όσο φοβόμαστε.

    1. Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ πιστεύω πως κάτι ‘παίχτηκε’. Ίσως κάποιος με τον οποίο συναντήθηκε να τον ανάγκασε να κόψει το χέρι του, διαφορετικά, γιατί να μην κόψει και το άλλο χέρι (και το μανίκι κατεβασμένο); Κάτι τέτοιο δε δείχνει ‘ικανή’ αποφασιστικότητα για αυτοκτονία.
      Δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο να τον κακοποιούσαν σεξουαλικά και να τον έβαλαν να διαλέξει εκείνη τη στιγμή ανάμεσα σε μία ακόμα κακοποίηση και το κόψιμο του χεριού.
      Όντως ο τρόπος θανάτου δε συνάδει με το χαρακτήρα του νεαρού. Τέτοια άτομα συνήθως διαλέγουν αυτοκτονία με χάπια, όμως είναι συνηθισμένο σε θύματα μπούλιγκ να ‘κόβονται’, σε μία πρακτική αυτοτιμωρίας.
      Ακούστηκαν διάφορα σε μορφή υποθέσεων για το παιδί… είμαι καθηγήτρια και ξέρω από συναδέλφους άντρες (που δεν είναι χλεχλέδες) ότι σε αρκετές περιοχές της Κρήτης όποιος δεν έχει γένια, δε θεωρείται ‘άντρας’ και ότι έχουν μία μανία με την έννοια ‘άντρας’, ‘γίνομαι άντρας’ κτλ. Προφανώς αυτά δεν τα πιστεύουν όλοι οι Κρητικοί σε όλες τις περιοχές.
      Επομένως, για τους θύτες του bulling, και μόνο που το θύμα δε θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάψιμο ή στραγγάλισμα ζώων, και μόνο που δε θα του άρεσε π.χ. η πυγμαχία, και μόνο που δε θα ήθελε να πάει μαζί τους στις πουτ@νες αλλά θα ήθελε συναισθηματική δέσμευση, θα ήταν υπέρ-αρκετά για να τον στοχοποιήσουν.
      Ωστόσο, πέρα από το τι ήταν τα θρασίμια που όπλισαν το χέρι του Βαγγέλη, αναρωτιέμαι τι θα συνέναιβε… ΑΝ η οικογένεια είχε δώσει ‘βήμα’ στο παιδί της για να της μιλήσει, ΑΝ ήταν σαφές στο παιδί ότι είχε συμμάχους, ΑΝ λογαριαζόταν με τους βασανιστές, ΑΝ σε τελική ανάλυση έπαιρνε το παιδί της από τη σχολή και του άλλαζε τελείως περιβάλλον (κάτι που συνιστάται ως ύστατη λύση για θύματα bullying)… Τι θα συνέβαιε λοιπό, ΑΝ…;

  26. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που τόσος κόσμος αρνείται πεισματικά το πόρισμα του ιατροδικαστή οτι ήταν αυτοκτονία. Επίσης σήμερα μαθεύτηκε από την άρση απορρήτου οτι την ημέρα του τραγικού συμβάντος μιλούσε ΔΥΟ ΩΡΕΣ με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κάτι που η οικογένεια του δεν είχε δημοσιοποιήσει τόσες μέρες! Μάθαμε τις βίαιες πράξεις που του έκαναν στη σχολή, θα μάθουμε πως τον έβριζαν?

    1. ξέρουμε οτι ζούμε στο ελλαδιστάν με μία ανεξαρτήτως κηδευομένη δικαιοσύνη…

      εσύ που απορείς σε ποιά χώρα νομίζεις οτι βρίσκεσαι συντροφάκο;;;;

Comments are closed.