Τεράστιος ΣΑΛΟΣ!! Απολογείται ο Τούρκος Ταξίαρχος που έγινε ΚΑΠΝΟΣ όταν είδε τον Έλληνα Στρατηγό!! (φωτο)

Κοινοποίηση:
taxiarxos

Ζόρια φαίνεται ότι περνάει ο Τούρκος Ταξίαρχος… διοικητής της Διεθνούς Ταξιαρχίας  «SEEBRIG» Hakan Eser και απολογείται …αλλά κάνει λόγο και για ασέβεια του Υποστρατήγου Philippe Ponties commander of the EUFOR-RCA operation …  στο πρόσωπό του !

Αφού αμαύρισε με την αποχώρηση του κατά  την τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ε.Ε και την παρασημοφόρηση του Έλληνα Ταξιάρχου Δρίβα ,με την Απονομή του Χρυσού μεταλλίου του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας !

Να σημειωθεί μετά από πρόταση του Γάλλου Υποστράτηγου Διοικητή της EUFOR RCA  Υποστρατήγου Philippe Ponties! (Εδώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρασημοφορεί τον Γάλλο Στρατηγό φώτο )awa

Τότε ο Τούρκος Ταξίαρχος  και αφού  τα τμήματα είχαν παραταχθεί στο χώρο του Στρατηγείου είχε  φθάσει στο χώρο και ο Γάλλος Πρέσβης ,ο Τούρκος  διοικητής της SEEBRIG έφτασε στο χώρο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και τον Υπασπιστή του!

Μόλις ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser αντίκρισε  τον Ελλαδίτη Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς  Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,έκανε μεταβολή και έφυγε από την τελετή χωρίς δικαιολογία…Στην κυριολεξία έβαλε τα πόδια στον ώμο και έφυγε τρεχάτος!

Η Τελετή λήξης συνεχίστηκε κανονικότατα χωρίς κανείς να δώσει σημασία στην ΠΡΟΣΒΟΛΗ  που έγινε στο πρόσωπο του Υποστρατήγου Philippe Pontie…Αλλά ο ευγενικός Γάλλος Στρατηγός δεν το άφησε να πέσει κάτω !

Ενημέρωσε το ΥΠΕΞ της Γαλλίας και οι Γάλλοι σε θέματα τιμής των θεσμών δεν αστειεύονται έβαλαν μπροστά τις διαδικασίες !

Να σημειώσουμε οτι η Προσβολή  του Τούρκου έγινε μπροστά στον Γάλλο Πρέσβη, έναν ευγενέστατο ευπατρίδη της Διπλωματίας που χαιρέτισε στα Ελληνικά τον Έλληνα Επιτελάρχη κ.  Ταξίαρχο Δρίβα που έλαβε την Μέγιστη τιμή για Αξιωματικό εκτός των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων ,να τιμηθεί με Χρυσό Μετάλλιο του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας ! (φώτο)DSC_0264200px-Medaille_de_la_defense_nationale_or

Η Προσβολή έγινε μπροστά τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Α/ΓΕΣ  Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη  και τον εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ε.Ε DSC05223-1024x768

Ο Τούρκος συμπεριφέρθηκε σαν γνήσιος Ανατολίτης και στην επιστολή που απέστειλε με αγγελιοφόρο  στην Εφημερίδα  της Λάρισας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»  κάνει λόγω για ασέβεια προς το πρόσωπό του !!!201309120749208956

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Γάλλος Υποστράτηγος δεν τον χαιρέτισε  και κάνει λόγο για πρωτόκολλο!  Δηλαδή ο Τούρκος ήθελε να υποβάλλει τα σέβη του στον κατώτερο του Τούρκο  Ταξίαρχο… Γάλλος Υποστράτηγος !!! Δεν πάμε καλά !

Η αλήθεια είναι μία και μόνη ότι ο Τούρκος μόλις αντίκρισε τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,την κοπάνησε υπακούοντας στις εντολές του Ερντογάν οτι δεν αναγνωρίζει Κράτος με το όνομα Κύπρος !

Μόνο που ο Τούρκος διοικεί διεθνή Ταξιαρχία και όχι Τουρκική και αν στην Ελλάδα το πέρασαν στο ντούκου στην  Γαλλία αντρείεψαν και δεν αστειεύονται και φαίνεται ότι του τράβηξαν το αυτί και από την Άγκυρα και απο το ΝΑΤΟ !

Ο Τούρκος Ταξίαρχος σε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα της Λάρισας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…Αλλά δεν πέφτει από τον εγωισμό του και προσπαθεί να τα ρίξει στον Γάλλο Υποστράτηγο κάνονας  λόγο για ασέβεια !

Μόνο που ο Τούρκος περίμενε να φύγει ο Γάλλος Υποστράτηγος και μετά να στείλει την Επιστολή …Τόσο καιρό την έγραφε ή έτρεμε την οργή του Στρατηγού ;CAFRICA-UNREST-EU-TROOPS

Όσο ότι δεν γνωρίζει τον Αντιστράτηγο Γιώργο Μπασιακούλη  και Αρχηγό του ΓΕΕΦ ,άστο καλύτερα …Η Ενημέρωση που γίνεται απο την ΜΙΤ στα  στελέχη των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων είναι τέτοια που γνωρίζουν περισσότερα από τους ίδιους τους αντιπάλους τους.

Τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ οι Τούρκοι τον ξέρουν από τη καλή και την ανάποδη και γνωρίζουν οτι  στην Κύπρο όποιος τολμήσει το παραμικρό θα πέσουν κορμιά ! (Εδώ με την Κυπριακή Σημαία Υπερήφανος και χαμογελαστός )DSC05240-1024x768

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ που τον γνωρίζει  από παλιά καλύτερα από όλους και ο Τούρκος διοικητής των Τούρκικων Κατοχικών Δυνάμεων έχει κάνει πράγματα και θάματα στην Εθνική Φρουρά και στην Εθνοφυλακή και ο Τούρκος της Τουρκιάς που γνωρίζει καλά τον Στρατηγό τον  …Σέβεται !

Ολόκληρη η Επιστολή του Τούρκου Ταξιάρχου Hakan Eser που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία !»

tourkostaxiarxos

veteranos.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όταν σκάσουν οι ρωσικές μεραρχίες να δείτε πως θα τρέχουν όλοι αυτοί με το σκατο παραποδα.

  2. καλα ρε μην με μπριζονετε,πρωι,πρωι ρε!οχι σε μας αυτα ρε!στα μεζεα του ο τουρκος.θα του κλασουν τα μεζεα.ακομη μια φορα μας ξεφτελισαν!

  3. ..κοτίτσα ο τούρκος ταξίαρχος… παλικάρι της φακής… και από πολιτισμό… βαρβαρότητα… και θέλουν να μπουν και στην ΕΕ… ως τι?
    Ως άξεστοι χωριάτες?

Comments are closed.