ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: Toν έκλεισε ο άγγελος μέσα στις φτερούγες του!

Κοινοποίηση:
thayma

Ένα συγκινητικό περιστατικό , που αποδεικνύει αφ’ ενός τη δύναμη και τη θεϊκή Χάρη που έχει η Παναγία μας και αφ’ ετέρου το πόσο την αγαπούν και Την σέβονται οι άγιοι Άγγελοι, συνέβη προσφάτως σε έναν Έλληνα ξενιτεμένο.

Μια συγγενής του πιστή και ευλαβής, όταν συναντηθήκαν, του έδωσε σαν ευλογία και φυλαχτό έναν Σταυρό, στο κέντρο του οποίου ήταν τοποθετημένη μια μικρή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της Βαρνάκοβας. Εκείνος με ευλάβεια την έβαλε στην τσέπη του για προστασία, γιατί είχε κάποια προβλήματα με την καρδιά του και οι γιατροί είχαν τοποθετήσει στο στήθος του βηματοδότη για την καλή λειτουργία της.

Μια μέρα, αιφνίδια, ο βηματοδότης χάλασε τόσο πολύ, που σχεδόν διαλύθηκε! Η καρδιά του έμεινε αβοήθητη και η ζωή του έσβηνε! Εκείνη τη μεγάλη στιγμή που βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου, είδε τί πραγματικά συμβαίνει στον πνευματικό κόσμο! Είδε τον άγιο Άγγελό του αλλά και το κακό πνεύμα, που με θράσος και μανία διεκδικούσε την ψυχή του. “Αυτός είναι δικός μου!”, φώναζε. Έφριξε ο άνθρωπος και απλώνοντας το χέρι του στην τσέπη του έπιασε τον Σταυρό με την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και φώναξε “Παναγία μου!” Και τότε – πόση Χάρη στ’ αλήθεια έχει το άγιο όνομά Της! – ο άγιος Άγγελος άνοιξε διάπλατα τις φωτεινές φτερούγες του και στοργικά αλλά και με χαρά τον έκλεισε μέσα τους!…

Η πίστη του και η ένθερμη επίκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου άνοιξαν τη θύρα του θείου ελέους. Η καρδιά του άντεξε με θείο “βηματοδότη”, ώσπου να τον πάνε στο νοσοκομείο και να αντικαταστήσουν τον χαλασμένο βηματοδότη, τον ιατρικό.

Παράταση ζωής του εδόθη άνωθεν, ασφαλώς για να καλλιεργηθεί βαθύτερα και να προετοιμαστεί καλύτερα για την αιωνιότητα, έτσι ώστε ο ανθρωποκτόνος αντίδικος να μην έχει κανένα δικαίωμα επ’ αυτού. Όχι μόνον επί του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά και σε όλους.

Είθε!

*«ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ

& ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ»

ΕΚΔΟΣΙΣ ΙΕΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ

ΔΩΡΙΔΑ 2007

agiameteora.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Και εγώ ξέρω εξίσου πολλούς που επειδή δεν πλήρωσαν το φακελάκι στους επιστήμονες έμειναν στο έλεος της Παναγίας και των Αγγέλων

  2. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!
    ΕΙΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!

    1. Δεν υπάρχει θεραπεία για βλακεία ακόμα και η Παναγία δεν θα μπορέσει να σε θεραπευσει

  3. Ο ευσεβής συγγενής γιατί δεν καταργεί τον βηματοδότη (είναι όργανον της επιστήμης δηλαδή του σατανα)? αφού είναι υπό την προστασία πανίσχυρου αγγέλου τι φοβάται? Η αγνή του πίστη θα τον προστατεύει χωρίς να χρειάζεσαι τα κόλπα και τις σαχλαμάρες των γιατρών. Ξέρω πολλούς που έχουν κάνει αυτό και τώρα είναι μια χαρά.

      1. Εσύ αν αρρωστήσεις θα πας στον άγγελο η στον γιατρό? Όσο για τσιπρα μακριά από εμένα …

  4. μπεεεεε ιουδαιοχριστιανικα προβατα μπεεεεεε

    1. παρακάλα μόνο να μην σου συμβεί ποτέ κάτι που είναι αδύνατον να σου θεραπεύσουν οι γιατροί, διότι θα δεις μετά και μόνος σου πώς θα τρέχεις από παπά σε καντιλανάφτη και από ξοκλήσσια σε δύσβατα μοναστήρια εκλιπαρώντας το Χριστούλη και την Παναγίτσα να ζήσεις για να σε χαιρόμαστε, μιας και ακούγεσαι εξαιρετικά χρήσιμο μέλος του κοινωνικού συνόλου, τόσο χρήσιμο δηλαδή που θα χάσει ο πολιτισμός μας άμα χαθείς. Παρακάλα μόνο, ειδεμή, κάνε επίκληση στα UFO να σε σώσουν!!!!

  5. Ελάτε ρε στα συγκαλά σας !!!

    Δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες αηδίες ?

    Άι σιχτίρ βραδιάτικα !

    Ανοίξτε λίγο την κεφάλα σας …

    Να μπει φως γνώσις ….μπας και λογικευτείτε !

    Έχουμε 2014 …ξυπνήστε !

    Εάν ήταν στην σημερινή εποχή !

    Οι άγγελοι αντί για φτερά θα είχαν …τουρμπίνες !!!

    Άι σιχτίρ
    Στράτος Δ

    1. Μας είναι αρκετό που έχεις έλθει εσύ στα συγκαλά σου και έχουμε μείνει να θαυμάζουμε τo φως της γνώσης σου, τη λογική σου και το σεβασμό σου για την πίστη των άλλων.

  6. εγω δεν πιστευω στους αγγελους και δεν θελω την αγκαλια τους!!!!
    εγω θελω μονο… την ζεστη αγκαλια του ΣΑΤΑΝΑ !!!!!

  7. ΠΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΡΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΕ Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΙΑΧΒΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?? ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΙ Η ΥΠΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΙΕΣΟΥΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ “ΑΓΙΟ” ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΥΡΙΛΛΟΣ??

    1. κόψτε την πρέζα ρε γελοίοι,ή τουλάχιστον μην μπαίνετε καθόλου στο διαδύκτιο.Δεν αντέχεστε με τίποτα ζωα

    2. Εσύ παγανό τι πετάγεσαι; Πήγαινε διάβασε και σχολίασε αλλού με τους ομόσταυλους σου. Άσχημη είναι η ανάξια και ελεεινή ψυχή σου άθλια. Άντε πιο κει φασιστάκι που θα μας επιβάλλεις και την ειδωλολατρία.

  8. ΠΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΡΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΕ Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΙΑΧΒΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?? ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΙΕΣΟΥΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ “ΑΓΙΟ” ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΥΡΙΛΛΟΣ??

Comments are closed.