ΣΟΚ! Οι Ισλαμιστές αποκεφάλισαν καθηγητή στη Συρία (φωτό)

Κοινοποίηση:
m1

H ISIS το (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) αποκεφάλισε τον καθηγητή της Αγγικής Γλώσσας Mohamed Mohamed bin Mohamed στην περιοχή Kobanê στην Β.Συρία.

Το θύμα της άγριας δολοφονίας επέβαινε σε λεωφορείο στην επαρχία της περιοχής.Σε ένα check point των ανταρτών οι ισλαμιστές ακινητοποίησαν το όχημα για τον καθιερωμένο έλεγχο.Σημειώθηκε επεισόδιο όταν οι μαχητές της πιο αδίστακτης τρομοκρατικής οργάνωσης που δραστηριοιποιέιται στο βορρά της χώρας άρχισαν να καταφέρονται με ύβρεις και απαξιωτικό τρόπο εναντίον γυναικών που επέβαιναν στο λεωφορείο.

m2

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από Κούρδους μαχητές.Ο καθηγητής θεώρησε καθήκον του να πάρει θέση και να μεσολάβησει.Το αποτέλεσμα ήταν οι αδίστακτοι δράστες να τον αποκεφαλίσουν και να φωτογραφίσουν θριαμβευτικά την αποτρόπαια ενέργεια.Το υλικό και την δήγηση περί του θανάτου του καθηγητή δημοσιοποιεί σήμερα site της συριακής διασποράς.

Σε ένα ακόμη αιματοκύλισμα πολιτών μεταβλήθηκε προεκλογική συγκέντρωση υποστηρικτών του Προέδρου Άσσαντ στις 22 Μαίου στη Darra.Οι ισλαμιστές και οι σύμμαχοί τους του FSA εκτόξευσαν οβίδα κατά κατοικημένης περιοχής στοχεύοντας την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη.Σκοτώθηκαν 39 πολίτες και τραυματίστηκαν 205 εκ των οποίων οι 14 σε κρίσιμη κατάστση.Μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά. Ανάλογες επιθέσεις κατά πολιτικών συγκεντρώσεων έχουνσημειωθεί και στη Δαμασκό.(ΗΝΝ)

m4

Τώρα το sham fm μεταδίδει ότι από έκρηξη που προκάλεσαν παγιδευμένα αυτοκίνητα στη γειτονιά αλ Ζάχρα της Χομς ο θλιβερός απολογισμός είναι 8 νεκροί και 30 τραυματίες.

Oι προεδρικές εκλογές έχουν προκηρυχθεί για τις 3 Ιουνίου.Τρεις είναι οι υποψήφιοι για να λάβουν το χρίσμα.Η επανεκλογή του Προέδρου Άσσαντ θεωρείται δεδομένη.Το Βέλγιο ,η Γερμανία, η Γαλλία,οι ΗΠΑ και πολλές άλλες δυτικές χώρες που έχουν ήδη δηλώσει ότι δεν θα αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα δεν επιτρέπουν στους σύριους της διασποράς να ψηφίσουν στις πρεσβείες τους.Ήδη πολλοί Σύριοι δυτικοευρωπαίοι μετακινούνται στην Ολλανδία όπου θα τους επιτραπεί να σκήσουν το νόμιμο εκλογικό τους δικαίωμα.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ. Μια επίσημη απάντηση από τον Τσίπρα? από την Παπαρήγα? από την ….. Κανέλλη?
    Κάτι βρε παιδιά εσείς που υποστηρίζεται την διαφορετική κουλτούρα?

Comments are closed.