ΠΩΣ ο Σταμάτης ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τη ΡΕΠΟΥΣΗ στο Κατάμεστο Ηρώδειο!

Κοινοποίηση:
σπα

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, ο έλληνας μουσικοσυνθέτης ενθουσίασε το κοινό, και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα «κακώς κείμενα». Ιδιαίτερα καυστικός ήταν, προλογίζοντας δύο τραγούδια αφιερωμένα στη Σμύρνη, το «Για την Σμύρνη» και το «Μαύρος Καβαλάρης».

Για το πρώτο είπε: «Θέλω να το αφιερώσω στην κ. Ρεπούση, και να την ευχαριστήσω. Διότι με τις σαχλαμάρες που λέει, μας ένωσε ακόμη περισσότερο». Ενώ, προλογίζοντας το «Μαύρος Καβαλάρης», είπε ότι το τραγούδι έχει γραφτεί για τον Νικόλαο Πλαστήρα, και άφησε αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας «Αν θυμάμαι καλά, ο Πλαστήρας δεν είχε τίποτα…κουμπαριές με τούρκους, ήταν εκεί και αντιστάθηκε», προκαλώντας έκπληξη, μιας και είναι γνωστή η φιλία με τον πρώην πρωθυπουργό.

Στα…”χάπενινγκ” της συναυλίας ήταν και η αφιέρωση του Σταμάτη Σπανουδάκη του τραγουδιού “Καλημέρα τι κάνεις”, σε ένα ζευγάρι από τους θεατές, το οποίο ο άντρας έκανε εκείνη τη στιγμή πρόταση γάμου στην κοπέλα!

Στη συναυλία, μαζί με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, εμφανίστηκαν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία,σύμφωνα με τοelnewsgr.blogspot.gr, θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μακάρι να ήμασταν έτσι όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ενωθείτε…

  2. Σπουδαίος καλλιτέχνης που αγπαπέι την πατρίδα του.

  3. ΤΑ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
    ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ

    1. Καλα…δυο λαλουν και τρεις χορευουν με ‘σενα! ΕΣΥ ΤΑ ‘ΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ…ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ! Αλλα μην ανησυχεις…σε πολλους συμβαινει. Απλα εσυ ατυχισες να εισαι ασημο προσωπο κι ετσι δεν θα τυχεις ιατροφαρμακευτικης αγωγης για να το καταπολεμησεις! Τι να κανουμε;….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

  4. ΕΝΤΙΜΟΣ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  5. από τους πιο αξιοπρεπείς, σοβαρούς, έντιμους και σωστούς μουσικούς που έχει βγάλει η Ελλάδα μας, μόνο σωστά λόγια ακούς από τον Σπανουδάκη,
    μπράβο του για ότι έχει προσφέρει, η χώρα αυτή πάντα θα βγάζει και κάποιον να μας θυμίζει τον πολιτισμό, την κληρονομιά και τη γνώση που μεταδώσαμε στα πέρατα της γης, ακόμα και τώρα υπάρχει η Αμφίπολη που έχει αποστομώσει όλη την υφήλιο και δεν μπορούν να το κρύψουν με τίποτα και πόσους θησαυρούς έχουμε ακόμα να αποκαλύψουμε για αυτό και θέλουν τον αφανισμό μας, ξυπνήστε πριν να είναι αργά…

  6. φαινεται εντιμος ανθρωπος..περασε απο την νδ αλλα ολοι κανουμε λαθη..ξερουμε αν μπηκε στον σωστο δρομο και εγινε χρυσαυγιτης;

    1. Κι εγω σου λεω οτι ακομα εχει στο σπιτι του το καδρο του μπουχεσα καραμανλη
      ΥΓ. Στη ΧΑ πανε μονο μπουνταλαδες ναζι ανθελληνες και περιθωριακοι τυποι.

      1. ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
        ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΣ

        1. Καλα…δυο λαλουν και τρεις χορευουν με ‘σενα! ΕΣΥ ΤΑ ‘ΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ…ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ! Αλλα μην ανησυχεις…σε πολλους συμβαινει. Απλα εσυ ατυχισες να εισαι ασημο προσωπο κι ετσι δεν θα τυχεις ιατροφαρμακευτικης αγωγης για να το καταπολεμησεις! Τι να κανουμε;….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟ-ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ( ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΥ ΛΟΪΖΟΥ “ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ” ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΟΜΜΑ).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΞΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  8. ΡΕ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΓΕΛΟΙΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    1. Δε μπορεί, κάτι πού έφαγες σε πείραξε. Να καλέσω το 166 ή καλλίτερα να σου δώσω το τηλέφωνο του δημάσιου ψυχιατρείου ;

    2. σου εθιξε τον μπουχεσα;
      να τον κανεις εικονισμα αγιογραφια και να τον προσκυνας, αυτον, τον γιακουματο, τον αδωνι, τον πακη παυλοπουλο, την πιπιλη, τον ντινοπουλο, τον ταμηλο, τον ξεραινω το σκατο μου τζαμη, τη βουλτεψη, βοριδη, τραγακη, μαρκογιαννακη, μιχελακη, μειμαρακη, κεφαλογιαννηδες, μητσοτακηδες, και ολο το νεοφιλελευθερο δεξιο συναπαντημα!

      1. ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΡΕ! ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ Τ’ Α@#%^*ΔΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ…ΑΧΡΗΣΤΕ!…Ε ΑΧΡΗΣΤΕ!

  9. Κατω τα χερια απο την Ρεπουση. Μετα με ποιον θα γελαμε;

  10. Τεράστιος καλλιτέχνης, άνθρωπος και, κυρίως, Ε Λ Λ Η Ν Α Σ !!!

    Σταμάτη, σ’ ευχαριστούμε για όλα!

  11. ΧΑΥΓΙΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ??ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!!!ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

  12. μεγαλος συνθετης και πατριωτης. μηπως τον “βαφτισουν” κι αυτον ναζι τωρα με αυτα που λεει,δεν ξερω, διολου απιθανο με τους ξεφτιλισμενους που εχουμε μπλεξει.

  13. Άρχοντα σταμάτη η ΠΑΝΑΓΙΑ μας νά σέ προστατεύει καί νά σέ ευλογεί.ΑΞΙΟΣ.

  14. Ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω που ειπε αυτα που εμεις θα θελαμε να πουμε και στον καθολικο Ιερωνυμο και στο διποδο ρεπουση με τους ιουδαιους προϊσταμενους της αλλα και στον δηθεν εθναρχη και ΟΛΟ το βρομο σοϊ του, καραμανλη.

    Εκτος απο τα επικαιρα ειναι ενας αριστος καλλιτεχνης ενας Ελληνας και ενος Πιστος. Δοξα τον Θεο που ακομα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι αναμεσα μας.

  15. ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ.ΚΡΙΜΑ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ.

    1. Εσύ , τους σέρβιρες και τα ξέρεις αυτά ;
      Η μήπως δεν σου έδωσε καλό πουρμπουάρ και τώρα τον καρφώνεις ;

    2. Αννουλα εσυ μαλλον ξεχασες οτι αυτα τα ρεμαλια τους Καραμανληδες, τους Παπανδρεου και λοιπους ακατανομαστους, η Ελλαδιτσα τους “τραπεζωνει” 40 χρονια τωρα και αυτοι οι τιποτενιοι για το ευχαριστω εκλεψαν και τα “ασημικα”. Ετσι ?

    3. ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛα
      ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ

  16. ΜΠΡΑΒΟ που υψοσες το μποι σου στην ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΑ Ρεπουση. Αγωνιομαστε ποτε θα ξεκινηςουν να ξυπνηςουν τα αδελφια μας που εμειναν στην πατριδα να την φυλαξουν. ΑΙΩΝΙΑ ΕΞΩΡΙΑ για τους ´ΒΟΛΕΥΤΕΣ που ψυφησαν μνημονια και προδοσαν την Ελλαδα.

  17. Ποιος μιλαει, αυτος που εχει καδρο στο σπιτι του το μπουχεσα καραμανλη

Comments are closed.