Προχθές έκλαιγε για τον φίλο του και σήμερα χαχάνιζε. Μεγάλο “νούμερο” τελικά ο Χαικάλης. Το MAKELEIO.GR τα είχε πει από προχθές (BINTEO)

Κοινοποίηση:
xaikalis

Μια ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε νευρικό γέλιο στον Παύλο Χαικάλη, ο οποίος σήμερα το πρωί συμμετείχε στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη.

 

“Μόλις είδε ο Άδωνις Γεωργιάδης την τρόικα τους είπε λέει “Τι κάνετε; Καιρό είχαμε να σας δούμε”!”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξέσπασε σε γέλια.

“Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Ότι έρχεται κάποιος, βλέπει την τρόικα και τους λέει: “Μανάρια μου που είστε”; Δεν μπορώ να το διαχειριστώ συγνώμη!”, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απολογούμενος.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε τι είχε γράψει το Makeleio.gr:

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥ ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΡΑΓΚΑ…ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

  2. δηλαδή πρέπει τώρα ο κάθε άνθρωπος να μην γελάει και να σκέφτεται πως αν γελάσει θα είναι υποτιμητικό για τους 5000+ συνανθρώπους μας που έχουν αυτοκτονήσει για τα δεινά που γίνονται στην Ελλάδα? τότε και το μακελειό πρέπει να βάλει μαύρα στην σελίδα του και να μην γράφει παπαριες, ξέρω πως θα διαγράψετε το μήνυμα μου με αυτό που εγραψα για την σελίδα σας

  3. Άλλο το ένα θέμα και άλλο το άλλο μην μπλέκουμε το θάνατο του Μουλά με την ατάκα του Άδωνη

Comments are closed.