Προφητεία Αγίου Παϊσίου: «Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος…»

Κοινοποίηση:
koko

«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…

Να το πάρουμε στα σοβαρά.

Να ζήσουμε πνευματικά.

Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.

Καλό, όμως, θα είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά, και όχι από θλίψεις και αναγκαστικά.

Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνιστούν.

Τώρα δεν πάμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα ή για να αγνωνιστούμε να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας.

Ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.

Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο…

Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πραγματικές μάχες.

Οι άγιοι θα αγιαστούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι (Αποκάλυψη, ΚΒ’ 11).

Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά.

Μια μπόρα είναι, και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι, αλλά τον διάβολο.

Γιαυτό θα έχουμε και ουράνιο μισθό…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είμαστε στην πατρίδα που γέννησε τη δημοκρατία, ο τελευταίος ΒΑΣΙΛΙΑΣ της Αθήνας ο Κόδρος σκοτώθηκε για χάρη του λαού του. Αν έχουμε βασιλιά τώρα αυτός είναι ο Χριστός που έδωσε το αίμα του για τον άνθρωπο. Αν δώσει μία σταγόνα ο Γλύξμπουρκγ απ το αίμα του για αυτόν τον τόπο τότε ας πει τον εαυτό του βασιλιά.

  2. Τα πικρόχολα σχόλια κατα της βασιλευομένης Δημοκρατίας,ανεγκεφαλοι δεν βοηθουν σε τίποτε. Σκεφθήκατε ποτέ,πως αν δεν τους διώχναμε,ισως δεν θα φθάναμε ποτέ στά σημερινά χάλια?Καί ακόμη ,ισως ποτέ να μην εμπαιναν οι βρωμοτουρκοι στην Κύπρο μας ,αλλά και ποτέ δεν θά υπήρχε πρόβλημα ”Μακεδονικό”? Αν ανατρέξουμε στο 1863 πού ηλθε ο Γεώργιος ο Α’,θα δούμε οτι δεν ηλθε μέ άδια χερια,αλλά εφερε ως δωρο στην Ελλάδα τα Επτάννησα.Επίσης το 1947,ενας αλλος Γεώργιος επιστρέφοντας εφερε τά Δωδεκάννησα.Γιά βάλτε τό μυαλό σας να δουλέψη λίγο καί μην πέφτετε θυματα προπαγάνδας πού εχθρεύεται τη χώρα.Προσωπικά δέν με ενδιαφερει πως θα λέγεται ο ανώτατος Αρχοντας της χώρας,[Πρόεδρος Δημοκρατίας,Βασιλιάς ”η Αυτοκράτορας].Με ενδιαφερει τό καλό τού τόπου μου μόνον.Α,Χ.

  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ…ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,

  4. Ναι ‘ντάξει,δε νομίζω να εννοεί τον ‘κοκό’ ο γέροντας(και μόνο απ το όνομα του δηλαδή….).Άμα ξανάρθει αυτός όμως,εγώ προτιμώ να πάω στο βουνό και να κάνω τον ταρζάν,παρά να βλέπω την μάπα αυτουνού του παπάρα.

  5. Περιμένετε από τίς ” προφητείες” νά σάς αλλάξουν τή μοίρα.Οταν θά ξυπνήσετε ένα πρωΐ χωρίς πατρίδα,χωρίς τροφή,χωρίς φάρμακα,χωρίς μέλλον,τότε θά είναι πολύ αργά.Αλλά κάποιοι ακόμα θά περιμένουν τό μεσσία νά τούς σώσει.Ρέ πώς καταντήσαμε…!!!

  6. ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ από την Ελλάδα Γερμανοδανέ Γλύψμπουργκ εσύ και η Δανή γυναίνα σου. Η αποικιοκρατία στην Ελλάδα τελείωσε.

    1. Δεν τέλειωσε ακόμα… συνέχισε και μετά απ’ αυτούς, απλά άλλαξε όνομα και διαχειριστές.

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!

  7. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΤΟ 2016 ΕΠΙΣΤΡΕΦΗ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΣΗ , ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΣ ΠΙΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Κακομοίρη δούλε ξύπνα διότι λες τα μισά και τα άλλα μισά δεν τα ξέρουμε καν. Για την ένωση της “Μεγάλης Ελλάδας” με την Κωνσταντινούπολη θα σου την δώσουν με μια ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΗ..Να βάλουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κυβερνήτη (κάτι σαν 2ος Καραμανλής..)(πήγαινε βρες ποιον από τις προφητείες της CIA). Θα μεσολαβήσουν χρόνια αγάπης και ειρήνης.. Τότε η ύπουλη δύναμη ΚΙΝΑ-ΣΙΩΝ (που δεν ακουγετε σήμερα) θα πολεμήσει τους τότε “Έλληνες-Εβραίους” (πιθανών θα έχουν φορτώσει τα μοίρια όσα στην Ελλάδα αυτοί που θα σε κυβερνούν όπως και σήμερα και θα λένε ορίστε η Ελλάδα τί κάνει..καθόλου απίθανο να βγάλουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…) Σχέδια (γενοκτονιών) 666, 777, 888. Τώρα θα βγάλουν από τη μέση τη Ρωσία (αναμέτρηση 1ης Παγκόσμιας δύναμης VS 2ης,3ης-ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ). Η Κίνα θα αποτελειώσει τους Ρώσους γιατί είναι το σχέδιο τους. Θα μείνει η Κίνα και όποιοι Εβραίοι όπως τώρα στην Ελλάδα αφού δεν θα αμπλακούμε στον 3ο ΠΠ. Τελική αναμέτρηση Κίνα-Σιων VS Ελλάδα=τότε Εβραίοι κυβερνόντες..

      Καλό είναι να γνωρίζετε έστω τα σχέδια τους πρίν χαθούν όλα..

      1. εσυ ραγια συνεχισε να υπνωτιζεσαι με τη εβραικη συνομωσια χαχαχα

    2. Πςςςς!!!τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
      Κάνε πάσα ρε παρτάκια!

  8. θα μας σωσει ο Κοκος,αυτος που δε χαμογελαει στις φωτογραφιες για να κανει τον αντιστασιακο;

  9. Μακρυά από προφητείες της CIA και Βασιλιάδες κλπ μ@#ιες. Μας κατέστρεψαν τόσα χρόνια οτι γίνει πρέπει να τους φάμε τα λαρύγγια και να ανατρέψουμε το σχέδιο.

Comments are closed.