ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ-ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
lounapark

lounapark

 

Μόνον ντροπή προκαλούν όσα αναγκάστηκε υπό το βάρος της κριτικής που του γίνεται αυτές τις ώρες αλλά και υπό το βάρος των τύψεων(;)να παραδεχτεί ο αριστερός απαράδεκτος Συριζαίος δήμαρχος, πρώην ταξιτζής στο επάγγελμα, ο οποίος λύνει και δένει στην περιοχή, με φρικτά παράπονα από τους πολίτες. Τι μας λέει στο Δελτίο τύπου(κωλόχαρτο επιεικώς) που απέστειλε στα ΜΜΕ και στους δημότες που τον ψήφισαν; Ότι είχε νοικιάσει πάρκο του λαού, δημόσιο χώρο σε εταιρεία-φονιά, είχε δει να λειτουργούν εκεί λούνα πάρκ, πέρναγαν από εκεί κάθε μέρα οι δημότες αλλά και οι υπάλληλοι του και έβλεπαν να λειτουργεί πάράνομα το λουνα παρκ και κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να το καταγγείλει.

Και μας λέει επιπλέον ότι η εταιρεία-δολοφόνος(την οποία υπερασπίζεται πρασινοφρουρός δικηγόρος), δεν είχε ποτέ καταθέσει άδεια για χώρο παιδικής αναψυχής και ότι ο ίδιος δεν είε δώσει τέτοια άδεια. Ο ταξιτζής Κορτζίδης(του οποίου τα τσιράκια στέλνουν απειλητικά και υβριστική μηνύματα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ)έβλεπε να υπάρχει στο δήμο του εστία παρανομίας και δεν το είχε καταγγείλει στις αρχές. Να τον χαίρονται όσοι τον στηρίζουν. Και να πάτε να τον ξαναψηφίσετε. Πολύ διδακτική η δυστυχώς μοιραία υπόθεση(αφού ένα 13χρονο παιδί δολοφονήθηκε στο πάρκο του Κορτζίδη). Μήπως βάλουν μυαλό οι πολίτες που δυστυχώς έχουν σκατά στο μυαλό τους και ψηφίζουν αυτούς τους κανίβαλους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εν τω μεταξύ ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη ασκήθηκε σε βάρος των δυο υπαλλήλων και του ενοικιαστή του εξοπλισμού, που συνελήφθησαν για το τραγικό δυστύχημα στο Λούνα παρκ του Ελληνικού.

Αν και τα αδικηματα είναι σε βαθμό πλημμελήματος η δικογραφία παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Ως γνωστόν σε τραγωδία κατέληξε η απογευματινή Κυριακάτικη βόλτα οικογένειας σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθώς το αγόρι της οικογένειας, ηλικίας 13 ετών, σκοτώθηκε και η εννιάχρονη αδελφή του τραυματίστηκε (νοσηλεύεται εκτός κινδύνου) καθώς έπαιζαν σε ένα από τα παιχνίδια του πάρκου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αδελφάκια βρίκονταν μέσα σε έναν φουσκωτό με ήλιο κύλινδρο που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια πισίνα (επίσης φουσκωτή). Κάποια στιγμή, λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή, ο αέρας σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο στον οποίο βρίσκονταν τα δύο παιδιά και αφού έκανε μια «πτήση θανάτου», χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος σε απόσταση 30 μέτρων, περίπου, από τη φουσκωτή πισίνα.Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των γονιών του 13χρονου και της 9χρονης.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων, όπου ύστερα από 40 λεπτά αγωνιώδους προσπάθειας από την πλευρά των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή κατέληξε ο 13χρονος. Η 9χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με θλάση στο πνεύμονα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού τρεις υπεύθυνοι του λούνα παρκ στην οδό Κύπρου. Ο ιδιοκτήτης την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν στα Γιάννενα και σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται στην Αθήνα. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες

Ερωτηματικά επίσης προκύπτουν αφού ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η άδεια παραμονής στο χώρο είχε λήξει και το Λούνα Πάρκ έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ,παρουσιάστηκε στο Α.Τ Ελληνικού και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Έλληνας διαχειριστής της επιχείρησης ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά την απαγγελία κατηγοριών.

Διαβάστε επιπλέον:

Στον εισαγγελέα οι τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους τρεις συλληφθέντες για τη τραγωδία στο λούνα παρκ στο Ελληνικό

 

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟN ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟN ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ – ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ-XAΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Καλά αν ήταν δήμαρχος κάποιος στέλεχος της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είχαν λυσσάξει τα κανάλια και γενικώς τα ΜΜΕ ενώ τώρα που είναι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ο δήμαρχος το θέμα παρνάει περίπου στην ΜΟΥΓΚΑ και μετά πιστεύουμε ότι σ εαυτήν την χώρα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΕΚΔΟΤΩΝ Κ.Τ.Λ. θα αλλάξει κάτι?

  2. βλέπω τα χρυσαύγουλα κάνουν πάρτι στα σχόλια από κάτω. Συγχαρητήρια κοθώνια Θα σας εχω απέναντι απέναντί μου για χαβαλέ θα τρώτε αμέτρητες στην φαλάκρα που σας την σπάω!!! χαχαχαχα Ελάτε ρε ξυδια σερβιρισμένα

    1. τα ξυδακια σε σερβιρισμένα με λεξοτανιλ για να βαστάτε μέχρι τις εκλογές . Μέτα ζουρλομανδύα ! θα σκούζετε σαν ζώα !

  3. Αν γινει και ενα εγκλημα με Πακιστανο η Αλβανο δραστη λιγο πριν τις εκλογες , τοτε η χρυση αυγη θα παει 40% και θα κουνηθει ο πλανητης.
    Και ο υπευθυνος για τα εγκληματα των λαθραιων ειναι ο Συριζα που τους εχει κουβαλησει εδω στην Ελλαδα.

  4. ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!! ελληνας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ! Ιταλοαλβανοπακιστανομπαγκλαντεσιανοι ΔΟΥΛΟΙ!…ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!! ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΗΣ!!!!….ΧΙΕ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ……

  5. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ.

    ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.

    1. Και ύστερα λένε ότι κακώς θεωρούν όλοι οι έλληνες τους χρυσαυγίτες -περα από ξεφτιλισμένους προδότες- και διανοητικά καθυστερημενους. Να ένα παράδειγμα χρυσαβγουλου με νοημοσύνη όση ένα χάμστερ. Πιο βλάκας και απ τον Καιαδα, τον Μπρμπαρύση και τον Παναγιώταρο.
      Σε βλέπω σύντομα βουλευτή της ναζιστικής γραφικής συμμορίας του πακιστανού φυρερίσκου
      χαχαχαχαχαχα

  6. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ, ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ “ΧΡΗΣΗ”;;;;;;

    ΑΛΗΤΗΡΙΕ !!!
    ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    1. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ MEGA.
      ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ.
      ΜΑΣ ‘ΕΦΑΓΕ΄ Η ΑΓΩΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ INDIMEDIA.
      ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ.

    2. Μην τσιμπάτε…Ψαρεύει IP το αλβανοτρολλάκι…

    3. ΒΡΗΚΕΣ ΣΑΙΤ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΓΙΔΙΜΙΝΤΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

  7. Ελα να βλέπω από τα φασισταρια σχόλια πατριωτικού μίσους . Μπράβο Χίο άνθρωπος σπανίου ήθους για το χαμό του παιδιού

    1. Γιαννάκη, ο τουρκοπόντιος είναι γνωστό λαμόγιο. Το μόνο που κοιτάει είναι το Ελληνικό ενώ την Αργυρούπολη την έχει χεσμένη. Για να καταλάβεις, η περιοχή που έγινε το δυστύχημα είναι στην Αργυρούπολη και όχι στο Ελληνικό. Βλέπεις, το Ελληνικό έχει σαφώς λιγότερους κατοίκους και έχει σφετεριστεί όλον τον καινούργιο δήμο, σε σημείο ν’ αναφέρουν όλη την περιοχή ως Ελληνικό…Σκατά στα μούτρα του μουστακαλή σχιστομάτη τουρκοπόντιου…

    2. ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ INDIMEDIA ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΓΚΡΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΠΑΦΟ.

Comments are closed.