AYTOΣ είναι ο υποψήφιος με τους λιγότερους σταυρούς…(φωτό)

Κοινοποίηση:
kalpi2

Αντίστοιχο με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο αριθμός των ψήφων που έλαβε ο πρώτος στην εκλογή για το Ευρωκοινοβούλιο, είναι και αυτό για το πόσες έλαβε ο τελευταίος των τελευταίων σε ψήφους. Και μπορεί να γνωρίζουμε όλοι ότι πρώτος και με διαφορά αναδείχθηκε ο Μανώλης Γλέζος (445.800 σταυρούς), αλλά ποιος ήρθε τελευταίος;

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα που έδωσε το ΥΠΕΣ, από τα επτά κόμματα που εκλέγουν ευρωβουλευτή, τελευταίος σε σταυρούς έρχεται ο Ισαάκ Σπανούδης από τους ΑΝΕΛ ο οποίος σε όλη την επικράτεια έλαβε 1451 σταυρούς.

TELEFTAIOS

Ο Ισαάκ Σπανούδης είναι μόλις 35 ετών, δικηγόρος στο επάγγελμα, απόφοιτος της Σορβόνης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο και Δίκαιο και τις πρακτικές εργασιακών σχέσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έλα ρε!!!
    Κατέβηκε υποψήφιος με το κόμμα του ΑντιΠαγκοσμιοποιητή και ΑντιΣιωνιστή και ΑντιΜασώνου Καμμένου Προέδρου με το αγωνιστικό αντισιωνιστικό όνομα ΙΣΑΑΚ και περίμενε παραπάνω ψήφους;;;
    Ο Πρόεδρος μπορεί να ψηφίζει ΑΒΡΑΑΜ και ΙΣΑΑΚ και ΜΩΥΣΗ όπως έκανε και παλιά στη Νέα Δημοκρατία, αλλά οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ είναι πραγματικοί ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
    Απόδειξη το ότι οι περισσότεροι λάκισαν προς Χρυσή Αυγή μεριά που τα λένε τα πράματα καθαρά και ξάστερα και με τ’ όνομά τους.

  2. εκτιμω οτι ειναι πιο ικανος απο τον γλεζο 100 χρονων γερος θα παει στη ευρωβουλη

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Comments are closed.