“Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…”. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Κοινοποίηση:
dayan

 

Iστορικές αλήθειες που αμφισβητήθηκαν αλλά ελήφθησαν υπόψιν και σε εισαγγελικά πορίσματα της εποχής για το ποιοι αιματοκύλισαν το Πολυτεχνείο. Το παιχνίδι κατά τις πηγές που παραβάλλονται, ήταν στημένο και προκαθορισμένο για το αιματοκύλισμα. Και ανεξαρτήτως για τις όποιες ενστάσεις που πιθανόν να προβληθούν, τα παρατιθέμενα γεγονότα είναι πολλάκις αναφερόμενα και ποτέ δεν

ακολούθησαν διαψεύσεις.

Διαβάστε το πρώτο απόσπασμα:

“Στην εποχή του διαδικτύου και όχι των εκδοτών – συνεργατών της χούντας και μετά της δημοκρατίας, καμμία αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού για τη νύχτα εκείνη, τα λέει όλα.

Κάπως έτσι, μετά από χρόνια, θα ανοίξουν τα στόματα και για τον Δεκέμβρη του 2008, που έφερε τη νέα χούντα, το νέο ξεπούλημα της πατρίδας από τον άλλο “Γιώργο”. Τον νεώτερο.

“Μαρτυρία: «Από σφαίρες ελεύθερων σκοπευτών τα θύματα του Πολυτεχνείου»”Μιλώντας στο Pheme.gr ο κ. Χαρώνης προβαίνει σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Όπως αναφέρει στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το ’73, έδρασαν ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι χτυπούσαν από ψηλά στο ψαχνό.

«Τα πρώτα θύματα και οι πιο βαριά τραυματίες είχαν βληθεί από ψηλά. Πιθανώς από μπαλκόνια και ταράτσες παρακείμενων πολυκατοικιών», επισημαίνει ο κ. Χαρώνης.

Στο συμπέρασμα αυτό έχει καταλήξει ο γιατρός, έπειτα από «πλήρη μελέτη τροχιάς», όπως

αναφέρει, την οποία διενήργησε.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ερευνών που πραγματοποίησε, «οι πρώτοι και βαριά τραυματίες είχαν βληθεί από πάνω προς τα κάτω».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, οι ελεύθεροι σκοπευτές χτύπησαν πισώπλατα, όπως αναφέρει. «Είδα θύματα που εβλήθησαν στην πλάτη, πλάτη προς καρδιά και σπονδυλική στήλη».

Ο τότε Διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου, ο οποίος βρέθηκε για 36 συνεχείς ώρες στο χειρουργικό τραπέζι, είναι πεπεισμένος ότι «οι ελεύθεροι σκοπευτές ήθελαν να αιματοκυλίσουν την Αθήνα».

Όπως αναφέρει ο κ. Χαρώνης «σημάδευαν για σκοτωμό, και το ερώτημα μου, βεβαίως είναι ένα: Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να ήταν Έλληνες; Εύχομαι και ελπίζω να μην ήταν Έλληνες, αλλά πράκτορες ξένης δύναμης που ήθελε να αιματοκυλίσει την Αθήνα, να την μετατρέψει σε σφαγείο για να δικαιολογήσει την μετέπειτα δράση του Ιωαννίδη».

Παρ’ ότι έχουν περάσει 39 χρόνια από τα αιματηρά γεγονότα του Πολυτεχνείου, ο κ. Χαρώνης θυμάται με λεπτομέρειες τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χώρο του νοσοκομείου, όπου της άφιξης εκατοντάδων τραυματιών ακολούθησε η βίαιη επέμβαση αστυνομικών, στρατιωτικών των ΕΑΤ-ΕΣΑ, και πρακτόρων της χούντας στο χώρο του νοσοκομείου.

«Γινόταν το σώσε. Για να προφυλάξουμε τους τραυματίες, τους αλλάζαμε τα ονόματα για να μην μπορούν να τους βρουν», σημειώνει ο κ. Χαρώνης. «Βεβαίως η ενέργεια μας αυτή αργότερα τους δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, γιατί ενώ ήθελαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για τη χορήγηση μιας συνταξούλας, δεν μπορούσαν να βρουν τα ονόματά τους»!

Θέτουμε υπόψιν του κ. Χαρώνη, την αμφισβήτηση των νεκρών του Πολυτεχνείου από την πλευρά της Χρυσής Αυγής.

Δείχνει να απορεί και να θυμώνει. «Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν;», επαναλαμβάνει με απορία. «Ας έρθουν σε μένα να τους εξηγήσω, να τους πω για τα δυο παιδιά που ξεψύχησαν στα χέρια μου, τα οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο ένας, νεαρός, είχε δεχθεί σφαίρα στην κάτω κοίλη φλέβα και ο άλλος είχε βληθεί στο κρανίο»!

Και το δεύτερο που λέει πολλά:

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.

 

“Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.

Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη .

Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα».

Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC , η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA , έφθασε στον Πειραιά .

Το γιώτ πριν τη μετατροπή του , ήταν μονάδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού .

Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρο ασύρματο , τέλεια εργαστήρια και αναρίθμητους φακέλους .

Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους .

Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοιχτά του Σουνίου , όπου και περίμενε ανενόχλητο.

Στο μεταξύ έκαναν τις ανάλογες επαφές τους , κυρίως με το στρατηγό Νταγιάν

, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες για την υπόθεση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Η κύρια επαφή Νταγιάν , εκτός από τον Ιωαννίδη – Αραπάκη -Μπονάνο , ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου ,ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα.

Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των φοιτητών ,του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Ο Πεσματζόγλου είχε άμεση επαφή , κυρίως με τρία πρόσωπα , από τους φοιτητές της εξέγερσης :Η μία είναι σήμερα {1993} αρχηγός αριστερού κόμματος και οι άλλοι δυο στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την ελπίδα και την ευχή , πως θα βγουν και θα καταγγείλουν δημόσια τα γεγονότα εκείνης της νύχτας από την πλευρά τους όπως εκείνοι τα έζησαν , υπόσχομαι , αν δεν μιλήσουν οι ίδιοι , να δημοσιεύσω στο επόμενο βιβλίο μου τα ονόματα τους …;.

Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου , έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες , με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου.

Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού στο πεδίο του Άρεως .

Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν.

Εκτός από όπλα , είχαν στην κατοχή τους ασύρματο , συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων» , απ΄ όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση …;..

Ο στρατιωτικός που είχε αναλάβει την εποπτεία όλων των ανδρών , ήταν ο υποστράτηγος Χουήζερ του ΝΑΤΟ , αλλά και έμπιστος της τριμερούς Επιτροπής .

Την νύχτα της 16ης Νοεμβρίου , οι κομάντος του ΝΑΤΟ διατάχθηκαν από τον υποστράτηγο Χουήβερ , να ακροβολιστούν στο Πεδίο του Άρεως και να περιμένουν διαταγές ..

Οι είκοσι κομάντος που περίμεναν στο γιωτ, διατάχθηκαν να πάνε με λέμβους στη στεριά , να καταλάβουν το σπίτι του Γεωργίου Παπαδόπουλου , να κόψουν τα τηλεφωνά του και να απαγορεύσουν στο δικτάτορα κάθε επαφή με τον έξω κόσμο.

Να συνεννοηθούν μετά με τους Έλληνες «συναδέλφους» τους και να περιμένουν διαταγή για να αποχωρίσουν.

Όταν νύχτωσε οι κομάντος έφθασαν στην ακτή και από εκεί με στρατιωτικά τζιπ κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Οι άλλοι έφυγαν «κατά ομάδες» από τη Γεωγραφική Υπηρεσία ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΚΑΝ στο πεδίο του Άρεως .

Αργότερα , όταν το τανκ έσπασε την πόρτα του πολυτεχνείου , οι κομάντος βρίσκονταν ήδη μέσα.

Στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν , οι Νατοϊκοί κομάντος χτυπούσαν αδιάκριτα.

Σκότωσαν , έσφαξαν έσπασαν ωμοπλάτες και όταν πια ο «εχθρός» είχε νικηθεί ένα στρατιωτικό σφύριγμα του επικεφαλής τους επανέφερε στην τάξη.

Ανασυντάχθηκαν , και όπως είχαν έρθει , έφυγαν αθόρυβα.

Σε μια ώρα απογειώνονταν από τη βάση του Ελληνικού , με προορισμό τις Βρυξέλλες .

Χίλια δολάρια μπόνους πήρε ο καθένας , για εκείνη τη βραδιά …;

Το ίδιο έγινε και με τους είκοσι .

Διατάχθηκαν να επιστρέψουν στο γιωτ .

Ξημερώματα στις 18 Νοεμβρίου 1973 , το γιωτ «Απόλλων» έπλεε ανοιχτά , με προορισμό τη Βαρκελώνη ..

Ο Στρατηγός Νταγιάν αφού ενέκρινε τον κατάλογο των νέων Υπουργών , τακτοποίησε και άλλες μικρές λεπτομέρειες , και αναχώρησε αθόρυβα για το Ισραήλ, όπως είχε έρθει …;..”

Από βιβλίο του δημοσιογράφου Διακογιάννη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

 1. Διάβασα ως το σημείο που λέει πως “τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου [του 1973] , έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες , με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου.” Τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς ούτε παιδάκια δεν τα πιστεύουν.

  Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον ΕΛΛΗΝΑ της 17/11/2013 at 11:10 pm.

 2. Eίμαστε μα ΓΕΝΝΙΑ που μεγάλωσε με το Ψέμα και την Παραμύθα:
  – To Παραμύθι των δήθεν «νεκρών ηρώων του Πολυτεχνείου». Δρόμοι, πλατείες, μνημεία, ηρώα στήνονται παντού στην Ελλάδα… «Ηρώων του Πολυτεχνείου», μέσα στο οποίο όμως και σε απόσταση 100 μέτρων γύρω απ’ αυτό ΟΥΔΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ υπήρξε αλλ’ ούτε καν τραυματίας, πλην μιας, της Ρηγοπούλου, η οποία, μεταπολιτευτικώς, «εξαργύρωσε» τον τραυματισμό της αυτόν με μια θέση… καθηγήτριας πανεπιστημίου!
  – Το Παραμύθι ότι, δήθεν, «το Πολυτεχνείο έριξε την χούντα», ενώ η αλήθεια είναι ότι την χούντα έριξε η τραγική προδοσία της Κύπρου και 1 σχεδόν χρόνο αργότερα (από τη βραδιά του Πολυτεχνείου), στην οποίαν όμως (προδοσία) «αγαλλομένω ποδί» συνήργησαν ΟΛΟΙ σχεδόν οι «δημοκράτες» πολιτικοί της μεταπολιτευτικής περιόδου, ακόμη και ο τέως βασιληάς, που συνέπραξαν μαζί με τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα, εις βάρος των Ελλήνων της Μεγαλονήσου, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να ρίξουν έτσι την… «κακή» στρατιωτική δικτατορία.
  – Το παραμύθι ότι δήθεν «η χούντα πρόδωσε την Κύπρο», ενώ η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική: H μοναδική αντίσταση -έστω όχι αρκετή- που προβλήθηκε ενάντια στην εισβολή των τουρκομογγολικών ορδών στη Μεγαλόνησο το 1974 ήταν κατά το διάστημα από 20 έως 23-7-1974, δηλαδή επί «χούντας» (στην Ελλάδα) του Ιωαννίδη και (στην Κύπρο) του Σαμψών, οπότε και καταλήφθηκε από τους τουρκομογγόλους μετά δυσκολίας μόλις το 2% του νησιού (ένα δλδ μικρής εκτάσεως προγεφύρωμα γύρω από την Κυρήνεια!), ενώ επί σκατόψυχου Καραμανλή και «μεταπολιτευτικής δημοκρατίας», και αντιστοίχως επί «δημοκράτη» Κληρίδη (στην Κύπρο), από 24-7 έως 16-8-1974 ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ προβλήθηκε εναντίον των μογγόλων στην Κύπρο, τόσο από τους Κυπρίους όσο και από τους Ελληνες «δημοκράτες» (σύμφωνα με το γνωστή ρήση του σκατόψυχου ψευδοεθνάρχη: «Η Κύπρος είναι μακράν»), δεν ρίχτηκε ούτε μια σφαίρα και καταλήφθηκε άνετα από τους ασιάτες βαρβάρους μέσα σε 3 μόλις εβδομάδες το 48% του Νησιού!
  – Το Παραμύθι ότι, δήθεν, οι νέοι μας το 1973 αγωνίστηκαν για να εξασφαλιστεί στην Ελλάδα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία», ενώ και ψωμί υπήρχε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ επί «χούντας» Παπαδοπούλου μέχρι το τελευταίο χωριό, η οικονομία ανθούσε σε πραγματικούς δείκτες, ανάπτυξη υπήρχε παντού στη χώρα και το νόμισμά μας ήταν πανίσχυρο, ενώ και Παιδεία υπήρχε αξιολογώτατη, με άφθονα κονδύλια διατιθέμενα για τα ελληνικά σχολειά που γέμισαν κάθε γωνιά της ελληνικής γης αλλά και τα πανεπιστήμια επί Παπαδόπουλου άνθησαν παντού (ήταν, άλλωστε, γνωστό το πάθος του Παπαδόπουλου υπέρ των νέων και των μαθητών και για τα κονδύλια που διέθετε κάθε έτος της στρατιωτικής διακυβέρνησης, προς αναβάθμιση της Παιδείας, αφού ήταν και γιος δασκάλου από το Καλέντζι, από το οποίο καταγόταν και ο επί σειρά ετών μέντορας του πατέρα του και επί σειρά ετών διατελέσας υπουργός παιδείας Γέρος της Δημοκρατίας). Δεν υπήρχε μόνο «ελευθερία», με την έννοια όμως απλώς του ΑΣΚΟΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ σε μια αποστολή εθνικής σωτηρίας της χώρας, αλλά στην πραγματικότητα «αντιπολίτευση» δεν υπήρξε ποτέ μεταπολεμικώς στην Ελλάδα ενάντια τουλάχιστον στο δυτικο-αμερικανοσιωνιστικό ισχυρό παράγοντα, ούτε υπάρχει -σε μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό από του Παπαδόπουλου!- και σήμερα, και φυσικά ουδέ επί στιγμήν υπήρξε και στα 40-τόσα χρόνια της μεταπολιτευτικής «κοινοβουλευτικής δημοκοπίας». Δεν υπάρχει αληθινή αντιπολίτευση προς τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, εβραιομασσωνικής εμπνεύσεως, που κυριαρχεί στη χώρα μας δεκάδες χρόνια. Την χώρα μας ελέγχουν απολύτως οικονομικά, κοινωνικά, στρατιωτικά και πολιτικά οι ξένοι, το Ισραήλ και οι μεγάλες «δυτικές» πρεσβείες. Ουδέποτε από το 1974 κυριάρχησε ο ελληνικός λαός, οι δε εκλογές κάθε 4 χρόνια είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, αφού την κοινή γνώμη διαμορφώνουν και καθοδηγούν ΑΡΙΣΤΑ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ μια κλίκα προπαγανδιστών Ειδικών της Μάσσας, που συνιστούν οι αλληλοδιαπλεκόμενοι μεταξύ τους μιντιάρχες, οι πάρτα-όλα μεγαλοεπιχειρηματίες και οι ξενόδουλοι πολιτικοί ολιγάρχες των Οικογενειακών Βαρωνιών της χώρας. Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών, από το 1974 και μετά: η καταθλιπτική Μόνιμη και Ακριτη Υποτέλεια στους ΞΕΝΟΥΣ και ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!
  «Γη και Υδωρ», κυριολεκτικά και μεταφορικά, στους Αμερικανούς, στους Γερμανούς, στους Εβραίους, και όχι μόνον!!
  – Το παραμύθι ότι, δήθεν, η χούντα (Παπαδόπουλου) ήταν «αμερικανοκίνητη» και «αμερικανόδουλη» και (ότι)δήθεν η μεταπολιτευτική δημοκρατία είναι του «κυρίαρχου ελληνικού λαού», ενώ η αλήθεια είναι ότι ούτε καν οι Αμερικανοί ήξεραν την 21-4-1967 ποιοι έκαναν το πραξικόπημα και τα μοναδικά αξιοπρεπή «ΟΧΙ» που προβλήθηκαν στους Αμερικανούς ήταν επί χούντας (Παπαδόπουλου), λ.χ η μη αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Ισραήλ παρά τις κατά καιρούς ασκηθείσες πιέσεις από τις στοές και τους Εβραίους της Αμερικής, η μη παραχώρηση του Ελληνικού για χρήση των αμερικανοσιωνιστών στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, η μη άρση του εμπολέμου με την Αλβανία κ.λπ), ενώ όλοι οι «δημοκράτες» πολιτικοί της μεταπολίτευσης λένε πάντα ΝΑΙ εδώ και 40 χρόνια τώρα στο ξεπούλημα των ελληνικών συμφερόντων στους ξένους, από το Αιγαίο και τα Ιμια, μέχρι τη Δυτική Θράκη, το όνομα «Μακεδονία», το άρση του εμπολέμου με την Αλβανία με ξεπούλημα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, την βοήθεια στο βομβαρδισμό της Σερβίας από τα δυτικά τέρατα, τη συνεχή ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ μείωση του αξιομάχου των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων κλπκλπ.
  – Το Παραμύθι ότι, δήθεν, επί «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπάρχει «ψωμί-παιδεία-ελευθερία», ενώ δεν υπάρχει κανένα από τα τρία! Το τρίτο δεν υπάρχει, όχι μόνον διότι τα ΜΑΤ της τροϊκανής σημερινής «δημοκρατικής» χούντας κουρελιάζουν και εξευτελίζουν καθημερινά τε τον πιο εμφαντικό τρόπο την έννοια της δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας και δρουν σαφώς πιο ξεσαλωμένα και επιθετικότερα από τότε (1973), αλλά κυρίως διότι ένας Ελληνας που τον έχουν καταντήσει επαίτη, άνεργο και πάμπτωχο, τη μόνη ελευθερία που του παρέχουν είναι… να ζητιανεύει σήμερα ψοφοδεώς για το επίδομα θέρμανσής του και για το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» των…. 2.500 ευρώ (το χρόνο!), ενώ κατά τα άλλα η δημοκρατία ΤΟΥΣ του κατάσχει την πρώτη κατοικία του, του δημεύει κάθε περιουσιακό του στοιχείο και απολύει μαζικά τον Ελληνααπό την εργασία του (!), ενώ φυλακίζει με αντισυνταγματικές και συνοπτικές διαδικασίες που θυμίζουν αυτές εκτάκτων στρατοδικείων (βλ. Κλάππα, παναθηναϊκάκια εισαγγελέα, Κουτζαμάνη και λοιπούς επίορκους δικαστικούς…) τους ανεξάρτητους βουλευτές που τολμάει ο…. «κυρίαρχος λαός» να εκλέξει -παρά την αντίθετη επιθυμία και τις οδηγίες, προς τον εντελλόμενο λαό, του… αλληλοδιαπλεκομένου «συστήματος» των μιντιαρχών και ολιγαρχών βαρώνων των πολιτικών δακτυλιδιών διαδοχής του, λεγομένου, «συνταγματικού τόξου»…. (άλλο παραμύθι αυτό, αφού οι ίδιοι κουρελιάζουν καθημερινά με τις πράξεις τους το Ελληνικό Σύνταγμα που οι ίδιοι ψηφίζουν, ανάλογα με τις προσωπικές σκοπιμότητές τους!).
  – Υπάρχουν και άλλα πολλά Παραμύθια της «δημοκρατίας» (ΤΟΥΣ), αλλά βαριέμαι αυτήν την ώρα να τα εκθέσω λεπτομερώς: Eίναι όλα αυτά, που ο δυστυχών λαός ζει και βιώνει στο πετσί του, δλδ οι ηττημένοι του Εμφυλίου, οι πλιατσικολόγοι, οι ξενοκίνητοι ερυθροί Εφιάλτες, οι ληστοσυμμορίτες-κακοποιοί και οι απόγονοι-υμνητές τους αναγορεύθηκαν, μετά την μεταπολίτευση, ως η ιδεολογικοπολιτικώς Ιθύνουσα Τάξη της «δημοκρατίας» της Μπανανίας, οι ίδιοι που «δικαιωματικά» θεωρούν ότι πρέπει να κατέχουν και να νοσφίζονται όλες τις εξουσίες και τα κρατικά αξιώματα και να τα ασκούν ως ο αναγκαίος συνδιαμορφωτής της ιστορικής πορείας του Εθνους, εφεξής στο μέλλον!

  Αυτά είναι οι Μεγάλες Παραμύθες, τα Μεγάλα, τα Παχειά τα Ψέματα (που λέει και ο ποιητής!), με τα οποία, δυστυχώς, μεγάλωσε και εμποτίστηκε μέχρι μυελού οστέων και εξ απαλών ονύχων μια ολόκληρη γεννιά Ελληνόπουλων! Και δεν αναφέρομαι στην αξιοθρήνητη «Γεννιά του Πολυτεχνείου», που εξαργύρωσε τις (ανύπαρκτες, τότε αλλά και σήμερα) θυσίες της με πολιτικά υπουργήματα και με μυριάδες ευρωσιωνοαμερικανικά αργύρια (της μεγάλης προδοσίας της…). Αναφέρομαι στη γεννιά των αμέσως μετά από αυτήν. Που είναι τα παιδιά σας, και τα παιδιά μου!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

 3. Η Black Water της εποχής πυροβολούσε από τις στέγες όπως΄την σήμερον έπραξαν οι φονιάδες μισθοφόροι στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.Όταν η συνταγή πετυχαίνει δεν την αλλάζεις.Η Χούντα δεν είχε απολύτως κανέναν συμφέρον να οδηγήσει εκεί τα πράγματα και αυτό φάνηκε από την αμέσως χούντα του Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε επανάσταση στην επανάσταση.Άσε που από τον Σεπτέμβριο είχε δώσει το πράσινο φως ο Παπαδόπουλος στον Μαρκεζίνη να οδηγήσει τη χώρα τον Φεβρουάριο του 74 σε εκλογές.Δεν μπορούσαν οι φοιτητές να περιμένουν 3 μήνες;Και οι άλλοι για ποιον λόγο πυροβολούσαν από τις στέγες;
  Ξυπνάτε ρε, και σήμερα τα ίδια μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας κάνουν.Πέρα από τους μισθοφόρους και τα πρακτόρια που αλωνίζουν έχουμε και 2,5 μουσουλμάνους κακούς μουσαφίρηδες.Πάει κάποια κυβέρνηση να τους ξεγλιστρήσει και σου σκάνε ένα Τζιχάντ μέσα στην Αθήνα όλο δικό σου (πχ η βεβήλωση του Κορανίου από κάποιον αστυνομικό, όπως είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια)

 4. Μην κομματικοποιήστε, δείτε την πραγματικότητα.
  Ανεξάρτητα από τον ιδεολογικό χώρο του καθενός, όλοι οφείλουμε να δούμε ποιοι και γιατί έστησαν την “εξέγερση” του Πολυτεχνείου. Ποιοι ωφελήθηκαν και πως. Σίγουρα δεν ήταν το Πολυτεχνείο που έριξε τη χούντα και είναι ύποπτο και ψέμα το ότι κάποιοι πάνε να κάνουν αυτή τη σύνδεση για να κρύψουν εντέχνως την αλήθεια. Άλλωστε την επομένη του Πολυτεχνείου δεν έπεσε η χούντα, η “εξέγερση” έγινε το Νοέμβριο του 1973 και η χούντα έπεσε τον Ιούλιο του 1974 και επειδή θα πουν κάποιοι ότι ήταν η αφετηρία για την ανατροπή, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενα μεγάλο ψέμα. Ο Έλληνικος λαός παπαπλανήθηκε για άλλη μια φορά, από αυτούς που εξαρχής έστησαν τη χούντα και το Πολυτεχνείο ήταν η αφορμή για την αλλαγή δικτάτορα που θα υπάκουε τα Αμερικανοεβραϊκά lobbies. Ουσιαστικά αυτή η αλλαγή δικτάτορα, με την πειθήνια υπακοή που έδειξε στις έξωθεν προσταγές ήταν η αιτία για να επέμβει στρατιωτικά η Τουρκία με τις ευλογίες των ΗΠΑ και να καταλάβει σχεδόν τη μισή Κύπρο. Οι δήθεν μεγαλοαγωνιστές δεν ήταν παρά όργανα χειραγώγησης και παραπλάνησης του λαού.

 5. Καλά, ο αντισημιτισμός σας “προοδευτικοί” μου “δημοκράτες” είναι για φτύσιμο!

 6. Τελικά μετά απο αυτήν την επιστημονική φαντασία, μου φαντάζει πιο λογική η θέση της Χρυσής Αυγής, οτι δεν είχε νεκρούς ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο. Έξω πέθαιναν απο αδέσποτες, απο καρδιά, απο τροχαία. Ο.Κ αλλά αυτό με τους χίλιους κομάντος που μπήκαν στο πολυτεχνείο είναι η μ@λ@κία του αιώνα.

  1. Είσαι αφελής, ρε Σβαρνούτη; Γιατί δηλαδή δεν μπορείς να πιστέψεις ότι νατοϊκοί κομμάντος στάλθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για την ανατροπή του καθεστώτος Παπαδόπουλου, αφού πρώτα ντύθηκαν-μεταμφιέστηκαν σε Έλληνες αστυνομικούς και στρατιωτικούς μέσα στη ΓΥΣ και μετά ακροβολίστηκαν έξω από το Πολυτεχνείο και πάνω στις στέγες πολυκατοικιών σε διάφορα επίκαιρα σημεία (στέγες πολυκατοικιών κλπ), απ’ όπου πυροβολούσαν εν ψυχρώ στο κεφάλι, και μάλιστα άοπλους Ελληνες, ηλικιωμένους και γυναίκες, που καμμιά σχέση δεν είχαν με το Πολυτεχνείο ή ένα παιδί στου Ζωγράφου; H πρώτη φορά δηλαδή είναι; Ακόμη και επί σημερινής «δημοκρατίας» δεν έχεις παρατηρήσει που αποστέλλονται στις διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης από την ΕΕ ευρωστρατός, δηλαδή ξένοι αστυνομικοί ντύνονται τις αστυνομικές στολές κάθε χώρας και έχουν ως αποστολή τη βοήθεια προς καταστολή διαδηλώσεων στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στην Ελλάδα έγινε κατ’ επανάληψη μετά το 1974; Δεν διάβασες πρόσφατα που ελληνική ταξιαρχία με τα κόκκινα μπερέ στη Νέα Σάντα Κιλκίς έλαβε επίσημα εντολή από το (νατοϊκό) Στρατηγείο του Γ΄Σ.Σ και διεξήγαγε ασκήσεις καταστολής εξεγερμένων διαδηλωτών-πολιτών με πραγματικά πυρά (!), προκαλώντας μάλιστα την έντονη αντίδραση αριστερών κυρίως κομμάτων στη χώρα μας, που κατήγγειλαν δημοσίως το γεγονός;
   Οι οδηγίες λοιπόν που είχαν οι ξένοι νατοϊκοί το Νοέμβρη του 1973 ήταν ακριβώς να αιματοκυλήσουν ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ την πρωτεύουσα (πουθενά σε άλλη πόλη της Ελλάδας δεν έγινε τέτοιο πράγμα) πυροβολώντας εν ψυχρώ στα κεφάλια με αληθινά πυρά, ώστε ακριβώς από την γενική κατακραυγή που θα προκαλούνταν να μην μπορεί να σταθεί περαιτέρω το καθεστώς Παπαδόπουλου και να αντικατασταθεί από κάποιον που ελέγχεται ευκολώτερα από αυτούς! Όπως και έγινε με τον “εβραιοελεγχόμενο” και αφανή δκτάτορα Ιωαννίδη. Είναι μια παλιά, δοκιμασμένη και άκρως πετυχημένη συνταγή που πρόσφατα δοκίμασαν και στην Ουκρανία: παλιότερα με την έξωθεν υποκινούμενη από τη Δύση “ροζ επανάσταση” της Τιμοσένκο και πιο πρόσφατα με αυτήν κατά του φιλορώσσου προέδρου Γιαννουκόβιτς, όπου χρησιμοποιήθηκαν καλά οργανωμένα και μυστικώς εξοπλισμένα από τη Δύση μέλη και στελέχη του φιλοναζιστικού “Δεξιού Μετώπου” της Ουκρανίας, τα οποία κατά τις διαδηλώσεις “ανέλαβαν” την πιο δύσκολη αποστολή να ντυθούν-μεταμφιεσθούν σε αστυνομικούς δήθεν του καθεστώτος Γιαννουκόβιτς, τα οποία -“όλως τυχαίως” μπροστά στις δυτικές κάμερες!- σκότωναν άοπλους Ουκρανούς εξεγερμένους, πυροβολώντας τους εν ψυχρώ στο κεφάλι και στην καρδιά, όπως απέδειξαν μεταγενεστέρως (: μετά την “επιτυχή” εκδίωξη του Γιαννουκόβιτς από τη χώρα) οι επίσημες καταγγελίες της Ρωσσίας του Πούτιν και του καναλιού RT, σχετικά με την σκηνοθεσία αυτήν ! Φυσικά κατόπιν, όταν η σκηνοθεσία πέτυχε στον σκοπό της, εξάρθρωσαν ή και δολοφόνησαν όλους τους Δεξιού Μετώπου που χρησιμοποίησαν για το “έργο”. Δηλαδή το ίδιο έργο, σε διαφορετική σκηνοθεσία, όπως είχε γίνει το 1973 με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όπου οι ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ πυροβολισμοί και οι ΕΝ ΨΥΧΡΩ άσκοπες δολοφονίες αποδόθηκαν στο καθεστώς του δήθεν “χουντικού” Παπαδόπουλου (τη στιγμή ακριβώς που αυτός επιχειρούσε την φιλελευθεροποίηση και την ειρηνική μετάβαση στη δημοκρατική ομαλότητα!) και δικαιολόγησαν την ανατροπή από μια…. σκληρότερη δικτατορία Ιωαννίδη, που ακολούθησε και την οποία έλεγχαν καλά και άμεσα οι Εβραιοσιωνιστές! Από τότε και μέχρι σήμερα καμμία μεταπολιτευτική ποινικοδικαστική έρευνα, από όσες επιμόνως διεξήχθησαν με την θέληση και επιμονή των “δημοκρατών” πολιτικών της Μεταπολίτευσης, δεν μπόρεσε να αποδείξει ούτε ποιος Ελληνας στρατιωτικός ή αστυνομικός πυροβόλησε και ευθύνεται άμεσα για τους θανάτους αυτούς -έστω αυτούς τους 24 βεβαιωμένους- ούτε ποιος Ελληνας Ηγήτωρ εκείνης της περιόδου, στρατιωτικός ή πολιτικός, έδωσε τέτοια διαταγή αιματοκυλίσματος και εν ψυχρώ δολοφονιών γυναικών ή και… ενός παιδιού που έπαιζε πάνω σε ένα μπαλκόνι! Και δεν μπόρεσε με ακλόνητα πειστήρια και στοιχεία να το αποδείξει κανένα ελληνικό δικαστήριο…. πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Ουδείς Ελληνας στρατιωτικός ή αστυνομικός είχε λάβει εντολή από τον Παπαδόπουλο ή από ανθρώπους του καθεστώτος Παπαδόπουλου να πυροβολήσει μαζικά και εν ψυχρώ κατά πολιτών, είτε από στέγες, είτε από άρματα, είτε με το υπηρεσιακό πιστόλι! Τουναντίον οι διαταγές ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ! Ηταν ξένοι ντυμένοι σε Ελληνες αστυνομικούς και στρατιωτικούς που ήρθαν και μόνο για να αιματοκυλήσουν την πρωτεύουσα, με αφορμή τις διαδηλώσεις, και έφυγαν ξαφνικά όπως ήρθαν, αφού εκπλήρωσαν την «αποστολή αποσταθεροποίησης του καθεστώτος Παπαδόπουλου» και την πρόκληση μεθοδευμένης διεθνούς κατακραυγής εναντίον του, όπως απεκάλυψε πρώτος με στοιχεία το πρώην νατοϊκό στέλεχος ο Στριγάς. Ούτε ήταν “τυχαίο” ότι βρέθηκε να κινηματογραφεί όλη την κίνηση και το ρίξιμο της Πύλης από το άρμα…. “δυτικός” δημοσιογράφος, χωρίς όμως…. “τυχαία” να τραβάει τη συν΄΄εχεια και να δείξει και αυτά που ακολούθησαν, δηλαδή την ασφαλή έξοδο όλων των φοιτητών από την Πύλη αυτήν σαν σε παρέλαση(!), περνώντας ανάμεσα στους στρατιώτες-ΛΟΚ που είχαν παραταχτεί σε δύο σειρές για να εξασφαλιστεί ότι κανείς αστυνομικός δεν θα τους επιτεθεί για να τους δείρει ή να τους συλλάβει ακόμη και έξω από το Πολυτεχνείο!
   Στη ποινικό δίκαιο λέγεται συχνά «πες μου ποιος έχει συμφέρον από το έγκλημα, να σου πω ποιος είναι ο ένοχος». Και εγώ σου απέδειξα με τα παραπάνω, ότι μόνον ο Παπαδόπουλος και το ελληνικό καθεστώς του που βάδιζε με γοργά και σταθερά βήματα προς τον σταδιακό εκδημοκρατισμό και την ομαλή μετάβαση στη φιλελευθεροποίηση δεν είχαν συμφέρον με το να υπάρξουν θύματα και μαζικές δολοφονίες είτε φοιτητών είτε πολιτών, ούτε καν αυτών έστω των 24 θανάτων, κατά το τραγικό διήμερο 17 και 18-11-1973, όπου μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει ούτε μπόρεσε να αποδείξει ποιος πυροβολούσε αδέσποτα ποιον και γιατί….! Και μην μου πεις για τον ήρωα Ντερτιλή, γιατί η έωλη καταδίκη του στην πρώτη περίοδο του αβερωφοκαραμανλισμού και του κυνηγιού μαγισσών, πραξικοπημάτων της… πυτζάμας και… σταγονιδίων στο δημόσιο τομέα, είναι ιστορικά βεβαιωμένο ότι βασίστηκε σε μια και μόνο ψευδομαρτυρία ενός αναξιόπιστου και καρακομπλεξικού ατόμου (πρώην οδηγού του που δεν έλαβε από αυτόν τη μετάθεση που ζητούσε!!), που έχει πλέον αποδειχτεί ως τέτοια, ενώ η επίμαχη φωτογραφία του με το πιστόλι είναι τραβηγμένη από άλλη περίοδο της 21ης που καμμία σχέση δεν είχε με το διάστημα και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όπως αναμασσούν οι αριστεροί ιδεοληπτικοί και φανατικοί.
   Για να μην σου αναφέρω και για την ενεργή εμπλοκή του αμερικανοσιωνιστικού Παράγοντα σ τις πρόσφατες «αραβικές ανοίξεις» του δήθεν…. εξεγερμένου «λαού» (φοιτητών, νέων κλπ που είναι ΠΑΝΤΑ τα πιο ευκολόπιστα θύματα σε τέτοιες έξωθεν υποκινούμενες, δήθεν «λαϊκές» διαδηλώσεις!) σε διάφορες αφρικανικές και μεσανατολικές χώρες –που είχαν…. «όλως τυχαίως» σταθερά μακρόχρονες εχθρικές ηγεσίες προς το Ισραήλ!- Καντάφι στη Λιβύη, Σαντάμ στο Ιράκ, Ασσαντ στη Συρία κ.ο.κ. Εκεί, όπου οι εκάστοτε άραβες «εξεγερμένοι» σαφώς οργανώνονταν, υποστηρίζονταν αλλά και εξοπλίζονταν ιδεολογικά, πολιτικά, προπαγανδιστικά και μερικές φορές ακόμη και στρατιωτικά-εξοπλιστικά (!) από τη Δύση (Ε.Ε) και από τον αμερικανοσιωνιστικό Παράγοντα, που φανερώς τους ενίσχυε στις εξεγέρσεις τους και τους βοηθούσε σε πολλά επίπεδα. Μέχρι και με τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης συνεργάζονταν οι ηγέτες των… εξεγερμένων του…. «κυρίαρχου λαού»!
   Αν όλες αυτές τις υπόγειες συνεργασίες ολόκληρων ξένων κρατικών μηχανισμών για τις…. κατά τα άλλα «αυθόρμητες»….. εξεγέρσεις λαών κατά των ηγεσιών τους τις θεωρείς «η μαλακεία του αιώνα», λυπάμαι αλλά ή ηλίθιος είσαι ή πολύ νέος – υπερβολικά άπειρος!
   ΥΓ. Γιατι ο λαός, αυτός που ξεσηκώνεται κατ’ εσένα πάντοτε….. αυθόρμητα κατά των «καταπιεστών» του:
   1) Δεν ξεσηκώθηκε μαζικά της Απριλιανής 21ης όταν έγινε , αλλά ούτε επί ολόκληρα 6 χρόνια που διήρκεσε, μέχρι το…. «θρυλικό» Πολυτεχνείο;
   2) Γιατί ποτέ δεν ξεσηκώθηκε «αυθόρμητα» στη συνέχεια και κατά της χούντας Ιωαννίδη, καθ’ όλο το διάστημα που αυτός άνετα κυβέρνησε από 25-11-73 έως 23-7-1973, παρά μόνο αυτή έπεσε από μόνη της (αφού εκπλήρωσε τα σχέδια του ξένου παράγοντα για εισβολή των Τούρκων και διχοτόμηση του νησιού και αφού οι Αμερικανοί είχαν λάβει πρώτα -μέσω Κίσιντζερ- επίσημες διαβεβαιώσεις από τον σκατόψυχο ψευδοεθνάρχη ότι δεν θα πολεμήσει ΠΟΤΕ τον Τούρκο;
   3) Γιατί και σήμερα, επί σκληρής μνημονιακής χούντας σαμαροβενιζέλων ο λαός μαζικά δεν ξεσηκώνεται…. «αυθόρμητα» (όπως λες), για να την…. ρίξει;

 7. α)Ο κολαουζος ενος απατεωνα(Παπανδρεου) και μελος της εγκληματικης συμμοριας ΠΑΣΟΚ(Διακογιαννης) εγραψε αληθειες!!!Χαχαχαχαχα!
  β)ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΧΙΕ,βαζεις το βιντεακι του Ευαγγελατου-πριν χρονια που πηρε συνεντευξη απο τους τρεις γιατρους που πηγαν στο Πολυτεχνειο μετα απο παρακληση των φοιτητων-να γελασουμε με αυτα που γραφει ο Χαρωνης;;;!!!
  Αληθεια,ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ-επιτηδες φυσικα-τι ιδεολογια “τραβαει” ο Χαρωνης…
  γ)Αν αυτος που υπογραφει ως ΕΛΛΗΝΑΣ(στα σχολια) ειναι Ελληνας,εγω ειμαι Κινεζος Πρεσβευτης στην Σαγκαη!!!
  1ον)Ειναι ανεγκεφαλος!Οταν υπαρχει Στρατιωτικος Νομος και εχει απαγορευθει η κυκλοφορια ειναι επομενο να βλεπεις Ελληνες Αξιωματικους με πιστολι! Μηπως ηθελε αυτος ο “δημοκρατης” να τον δει με βιολεττες στα χερια;Ισως με καποιο στρινγκ;..
  2ον)Δεν λεγεται Χουντα.Στρατιωτικος Καθεστως.Χουντα ειναι Ισπανικη λεξη.
  3ον)Ειναι προπαγανδιστης και ασχετος.Η μαρτυρια του Ετσεβιτ ειναι ο καλυτερος μαρτυρας.Το θεμα ΚΥΠΡΟΣ,συμφωνηθηκε στο Παρισι με Καραμανλη!!!
  4ον)ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ και θα προσθεσω ΟΤΙ:Οταν ανατρεπεις την Συνταγματικη Ταξη στη Χωρα-οσο καλες προθεσεις και αν εχεις-αναλαμβανεις το βαρος των συνεπειων.ΔΗΛΑΔΗ αν δεν προεβλεψες την εξελιξη της καταστασης Η σου ξεφυγαν καποιοι υφισταμενοι και εκαναν του κεφαλιου τους βλαπτοντας την Εθνικη υποθεση,η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ητοι τον ηγετη-Κινηματια! Δεν εχουν σημασια οι καλες προθεσεις.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ! Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μπορει να ηταν καλος ΑΛΛΑ του ξεφυγε ο ελεγχος της καταστασης.Συνεπως υπο αυτο το πρισμα-κι επειδη εκαστος κρινεται εκ του αποτελεσματος-οι Αξιωματικοι ενηργησαν προδοσια.
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

 8. Ειπα να μην ξαναγραψω εδω μεσα αλλα ξυνεται ο ΧΙΟΣ στην γκλιτσα του τσομπανη!!!ΤΕΣΤ,λοιπον…Και θα ακολουθησει η απαντηση

 9. Γιατί,
  αυτοί που έδερναν στο σύνταγμα τους αγανακτισμένους ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ ματατζήδες ή τάγματα της Μέρκελ και των άλλων;
  Τους άκουσε κανένας να μιλάνε ελληνικά;
  Η μήπως ήταν Ελληνες λόγω στολής;

  1. Είπες μια τεράστια αλήθεια, έστω κι αν την γενίκευσες απαράδεκτα…. Φυσικά λίγοι θα την κατάλαβαν! Οι περισσότεροι θα προσπεράσουν αυτό που έγραψες, μέσα στον ορυμαγδό διατύπωσης “γνωμών” και ακατάσχετης ιντερνετικής παπαρολογίας. Ο καθένας γράφει όποια ανέλεγκτη μαλακεία του κατέβει στο κεφάλι, και έτσι πνίγονται ανάμεσά τους και οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που λένε κάποιοι. Οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι τους στέλνουν στα νοσοκομεία με ανοιγμένα κεφάλια ή με μόνιμες αναπηρίες τα κακά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΤ και οι κακοί ΕΛΛΗΝΕΣ ματατζήδες!! Κούνια που τους κούναγε….

   ΥΓ 1. Δεν αθωώνω με ΄τα παραπάνω ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ματατζήδες και αστυνομικούς με όντως άγρια και δολοφονικά ένστικτα, που είναι ντιπ για ντιπ ψυχοπαθείς – σαν τον Κορκονέα για παράδειγμα -για να εξηγούμαι ! Όμως αν αντιληφτείτε κάποιον συνέχεια να βαράει με πρωτοφανή αγριότητα σε άκρως ευαίσθητα σημεία του σώματος κάποιον και να μην συγκινείται με τίποτε και από κανέναν που τον παρακαλάει μην τον κτυπά(και να μην τιμωρείται ΠΟΤΕ γι’ αυτό που έκανε), τεστάρετέ τον αν μιλάει καθόλου ελληνικά και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα της… έρευνάς σας! Το έκανα τότε από περιέργεια στο Σύνταγμα, επί Σημίτη, στη διαμαρτυρία μας για τη Συνθήκη Σένγκεν, σε ένα δολοφόνο ματατζή που βαρούσε αδιάκριτα όποιον έβρισκε μπροστά του κρατώντας στα χέρια του Σταυρό και τρελλάθηκα: Δεν καταλάβαινε γρι από ελληνικά, ρωτούσε άλλους δίπλα του να του μεταφράσουν τι εγώ του έλεγα!

   ΥΓ 2. Δεν δικαιολογώ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το έργο του ματατζή, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της υποτιθέμενης “δημοκρατίας”. Δεν είναι ρόλος μιας αληθινής δημοκρατίας να διατηρεί σε ετοιμότητα χιλιάδες ματατζήδες-αστυνομικούς και να τους εκπαιδεύει να ξυλοκοπούν άγρια το λαό με το παραμικρό ή έστω όταν τους διατάξουν. Αν οι πολίτες ή πολλές κοινωνικές τάξεις αντιτίθενται μαζικά σε μια δημοκρατική κυβέρνηση, το όπλο της πρέπει να είναι μόνον η παραίτηση και η προκήρυξη εκλογών ή έστω ένα δημοψήφισμα, ώστε να εκφραστεί η θέληση του λαού σε κάποιο μείζον ζήτημα που αφορά το επίπεδο της ζωής του. Όχι τα ΜΑΤ! ΠΟΤΕ τα ΜΑΤ!Δεν κατανοώ, επί δημοκρατίας επαναλαμβάνω, τον όρο-δικαιολογία εκάστου ματατζή “εκτελώ διαταγή” (ξυλοκοπήματος, γκλομπ, κλωτσιών, ψεκασμών με χημικά, χυδαίων ύβρεων γεννετησίου περιεχομένου κλπ), όταν έχεις μπροστά σου διαμαρτυρόμενο άοπλο πολίτη, ηλικιωμένο, ανάπηρο, παιδιά, γυναίκες, άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, άνεργο, πολύτεκνο οικογενειάρχη, ιερέα, εγκρατείς και φιλήσυχους ανθρώπους κλπ.
   Αν ποτέ το παιδί μου γινόταν αστυνομικός (που απεύχομαι….), σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να το δω ματατζή!

 10. Έχω φίλη μου που ήταν εκείνη την βραδιά στο Πολυτεχνείο.
  Μου είπε ότι οι φοιτητές έφυγαν από μία πλαινή πόρτα, άρα η ηγεσία των φοιτητών είχε συνεννόηση με το καθεστώς που τους άφησε δίοδο διαφυγής… Κι ότι αφού βγήκαν πήγαιναν τοίχο -τοίχο γιατί τους πυροβολούσαν και οι σφαίρες περνούσαν δίπλα τους σφυρίζοντας.
  Και φυσικά όλο αυτό ήταν παράλογο αν σκεφτούμε ότι το καθεστώς ήθελε να τους βγάλει από το Πολυτεχνείο. Αυτοί δεν είχαν ούτε όπλα ούτε τίποτα και το καθεστώς Ιωαννίδη είχε πετύχει τον στόχο του με τον εκφοβισμό, άρα για ποιον λόγο να ξοδέψει τόση βία χωρίς λόγο, και να στρέψει κι όλον τον κόσμο εναντίον του;
  Εκτός κι αν ο λόγος ήταν άλλος…
  Φαίνεται ότι και η εξέγερση ήταν μεθοδευμένη και οι εύπιστοι ιδεολόγοι τσίμπησαν κι έπαιξαν το παιχνίδι της ανωμαλίας που κάποιοι άλλοι ήθελαν ως άλλοθι για να κάνουν ή να δικαιολογήσουν άλλα πράγματα.
  Αυτή η φίλη μου είπε ότι ένας φοιτητής σκοτώθηκε μέσα στην αυλή του Πολυτεχνείου.
  Ένας όμως, δεν μου μίλησε για άλλον. Και φυσικά όταν παρατάχθηκαν τα τάνκς καταφοβήθηκε, πίστευε ότι θα πεθάνει.
  Όταν τους είπαν ότι συμφωνήθηκε να βγουν αυτή ήταν από τους τελευταίους γιατί ο δικός της έκανε φασαρία και αρνιόταν και τον έπεισαν άλλοι συμφοιτητές ότι θα τους έκαιγε αν δεν έφευγε.
  Κι αφού έφυγαν οι φοιτητές για ποιον λόγο το τάνκ -στην γνωστή φωτό- έριξε ή έκανε πώς ρίχνει την πόρτα;
  Τώρα ξέρουμε ότι όλοι η διεφθαρμένη κλίκα της μεταπολίτευσης που ρήμαξε την χώρα άρχισε την καριέρα της με τις δάφνες της “αντίστασης”.
  Η φίλη μου πιστεύει ότι έκαναν τότε κάτι καλό για την χώρα.
  Εγώ πιστεύω ότι επέτρεψε εν αγνοία της να την χρησιμοποιήσουν με τον πιο άθλιο τρόπο.

 11. αλήθειες αλλά …αργήσατε πολύ οι δημοσιογράφοι.μας ρωτήσατε πως ανεχόμαστε τόσα χρόνια την επιβολή αυτής της επετείου. από την εποχή του Αντρέα και μετά.
  εστω και αργά…μπράβο σας.

 12. Οχι…… οι νεφελιμ παυροβολουσαν.
  επειδη μισουσαν τον Παπαδοπουλο που εστειλε τον βαζελο στο γουεμπλει και οχι τον Ολυμπιακο.
  Αυτη ειναι η αληθεια και αν θες να σουστειλω τις λεπτομερειες με email.
  Ειμαι σιγουρος οτι θα το μασησουν οι πελατες σου.

 13. ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΤΙ ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ,
  ΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΨΕΙΣ.

  ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ…..
  Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ?
  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ?
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
  ΜΗΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?
  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
  ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
  ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΤΥΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟ Η ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ.

  ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΑΣ,
  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΑΛΥΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…..
  ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..?
  ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΧΟΥΝΤΑ?
  ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ?
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ….ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΕΛΕΟΣ…….
  Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ
  ΑΛΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
  ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΙ ΗΤΑΝ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
  ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΙΑΣ…..
  ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ)

  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΟΣΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ.
  ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΤΙ?
  ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

  1. How old are you??
   You seem to me as a very immature person.
   The National Metsovio Polytechnic was the stage for a theater play of comic & tragic proportions aimed to make people, the Hellenes, believe in the left of politics and hand over national control to the judas tribe/americans & turks.

  2. Φίλε Ελληνα, συμφωνώ σε ολα εξ οσων εγραψες αλλα στο τμημα της
   τουρκικής εισβολης στη Κυπρο διευκρινιζω οτι οντως η Χούντα προδωσε την Κυπρο μη παράσχοντας στρατιωτική υποστηριξη, ομως μεχρι την χρονική
   στιγμη που ανελαβε την εξουσια ο Καραμανλης η προοδος της τουρκικης
   εισβολης ηταν ενα προγεφυρωμα 500 μετρων της παραλιας. Ο μεγας προδοτης
   Κων/νος Καραμανλης ειπε τοτε ‘η Κυπρος ειναι μακρυά’και τοτε αρχισε
   η πραγματική εισβολή.

  3. Ότι είχε όπλο δεν αποδεικνύει ότι σκότωσε αυτόν που του καταλόγισαν.
   Την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε και πώς μεθοδεύθηκε δεν την ξέρουν ούτε αυτοί που ήταν εκεί μέσα και φώναζαν.
   Σίγουρα δεν την ξέρεις ούτε εσύ. Ξέρεις την παραμύθα που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι κλέφτες της μεταπολίτευσης για να είναι υπεράνω κριτικής και υποψίας ακόμα κι αν τους έβλεπαν με τα κλοπιμαία στα χέρια. Και το κόλπο πέτυχε.
   Η “ιστοριούλα” που είναι αναρτημένη δεν είναι για να “βγάλει λάδι τους χουντικούς” είναι για να δείξει τι πραγματικά έγινε.
   ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΣ.

   Η Κύπρος είναι το στρατηγικό βαθος του Ισραήλ σου λέει κάτι αυτό;
   Δεν σου δένει καθόλου ότι η Κύπρος χάθηκε τότε και ότι οι πληροφορίες εμπλέκουν και τους ισραηλινούς και το ΝΑΤΟ σε πολεμική επιχείρηση εντός ελληνικού εδάφους; ότι το ΝΑΤΟ ήταν διακοπές όταν έκαναν επίθεση οι τούρκοι, ότι ο μεταπολιτευόμενος εθνάρχουλας συνέχισε σ’ αυτήν την γραμμή του ξεπουλήματος με το “η Κύπρος κείται μακράν”;
   Η ιστοριούλα που παίζει πολλά χρόνια και χωρίς καμμία αμφισβήτηση είναι η ηρωϊκή “ιδού πουλυτεχνείου” της “Ελληναρούς” Μαριόλας δαμανάκη που έκανε καριέρα ως πρώτη διδάξασα σε ρηάλιτη event. Ρηάλιτη για όσους το βίωσαν, Event για όσους το σκηνοθέτησαν και το οργάνωσαν.
   Το πολιτικό νου νου της μεταπολίτευσης μεγάλωσε γενιές με την παραμύθα ότι αυτό το πράγμα ήταν αληθινό κι αυθόρμητο…
   Όσο αυθόρμητη ήταν η “εξέγερση” στην Συρία…

  4. Οι Η.Π.Α. εκείνη την εποχή επιθυμούσαν την ανατροπή του Γεώργιου Παπαδόπουλου, εξαιτίας της άρνησής του να παραχωρήσει τις βάσεις της Σούδας στους Αμερικανούς για να βοηθήσουν με τη σειρά τους το Ισραήλ κατά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο. Χρησιμοποιώντας τον διοικητή της Ε.Σ.Α. Δημήτρη Ιωαννίδη ετέθη σε εφαρμογή το σχέδιο ανατροπής του απείθαρχου Παπαδόπουλου με μοχλό πίεσης τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους, τα αιώνια θύματα δηλαδή της παγκόσμιας τάξης. Οι φοιτητές δεν έριξαν την 21η Απριλίου αλλά τον Παπαδόπουλο, φέρνοντας το πολύ σκληρό ιωαννιδικό καθεστώς (25-11-73).

   Η αστυνομία αδυνατούσα να δώσει λύση, ζήτησε δια του υπ’ αριθ. Ε54256 Φ 002.5/16-11-73 τη βοήθεια του στρατού. Στις 01.15 πρωινή ώρα της 17-11-73 αφίχθησαν τα τεθωρακισμένα και στις 02.00 οι δυνάμεις των αλεξιπτωτιστών. Στις 03.00 περίπου το άρμα μάχης έριξε την πύλη αφού πρώτα κατόπιν συνεννοήσεως είχαν απομακρυνθεί οι φοιτητές, οι οποίοι αμέσως μετά βγήκαν από το πολυτεχνείο, αρκετοί τρώγοντας ξύλο. Συνελήφθησαν κατά την έφοδο 866 από τους οποίους οι 475 ήταν εργάτες άσχετοι με το πανεπιστήμιο. Η επιχείρηση έληξε στις 04.00, ενώ τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας συνεχίστηκαν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Απολογισμός των ημερών των ταραχών: 12 νεκροί (κανένας όμως μέσα ή κοντά στο πολυτεχνείο),61 τραυματίες αστυνομικοί , 366 πολίτες (το νούμερο αυτό ελέγχεται), 2060 συνολικά συλληφθέντες.
   Επί Ν.Δ., ο εισαγγελέας Τσεβάς με το υπ’ αρ. 677/1975 βούλευμα και την 723/1975 απόφαση του πενταμελούς εφετείου κατέληξε ότι συνολικά στην Αθήνα σκοτώθηκαν 23 άτομα εκείνες τις ημέρες, όλοι όμως έξω ή μακριά από το πολυτεχνείο. Επίσης, η Σύγκλητος με την υπ’αριθ. 33437 απόφαση της 11-10-75 δηλώνει ότι ουδείς εφονεύθη εντός ή πέριξ του πολυτεχνείου.
   Επί ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο αστυνομικός διευθυντής Σαμπάνης έπειτα από εντολή του υπ. Σκουλαρίκη και κατόπιν έρευνας κατέληξε σε 12 μόνο νεκρούς (από τα γεγονότα του πολυτεχνείου). Τότε, ο Γ.Α. Μαγκάκης, εξήγγειλε θα απονεμηθούν τιμητικές συντάξεις σε όσους είχαν νεκρό στο πολυτεχνείο, αλλά κανείς δεν προσήλθε για να συνταξιοδοτηθεί!!! Επίσης, προσφέρθηκαν 200.000 δραχμές ως αμοιβή σε όποιον προσκομίσει στοιχεία και αποδείξεις για την ύπαρξη νεκρού εντός του πολυτεχνείου, αλλά πάλι δεν εμφανίστηκε κανείς εμφανισθεί κανείς. Ο δε δήμαρχος Αθηναίων Μπέης ακόμη αναζητά ομαδικούς τάφους…
   Στο προσκλητήριο νεκρών στις 17-11- 1983 αναφέρθηκαν 58 ψεύτικα επώνυμα χωρίς ονόματα και μεταξύ αυτών του ευέλπιδος Μεσαρχάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε στη σχολή σε άσχετο χρόνο!!! Στις 28-1-82 οκτώ βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν επερώτηση για τα ονόματα των νεκρών του Πολυτεχνείου ο Πέτσος τους απάντησε (16-2-82) “αυτοί που τιμούσατε κι εσείς επί πέντε χρόνια”!!!

  5. H NΔ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν χειρότερες προδοσίες φίλε, επί “δημοκρατίας”:
   -Ανεγνώρισαν την προδοσία της Κύπρου επί 40 χρόνια τώρα, δηλαδή την κατοχή του μισού νησιού από τους Τούρκους, δεν άνοιξαν ΠΟΤΕ τον φάκελο της Κύπρου, δεν πάνε πλέον το θέμα ούτε καν στον… ΟΗΕ και απαγορεύουν (“δημοκρατική” Ελλάδα και Κύπρος)ένοπλα ακόμη και τις διαμαρτυρίες των Κυπρίων για την κατοχή, ακόμη και το πλησίασμα της πράσινης γραμμής σε κάθε Ελληνα που θέλει να διαμαρτυρηθεί πχ για τον αγνοούμενο ή για το βιος του, που άρπαξαν οι Μογγόλοι.
   -Aνεγνώρισαν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, σε κάθε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ψηφίζουν υπέρ των Τούρκων, των Σκοπίων, της Αλβανίας παρά τις διώξεις Βορειοηπειρωτών κλπ(βλ. για ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, για μη αναγνώριση από ευρωκοινοβούλιο της Ποντιακής γενοκτονίας, για ένταξη Αλβανίας και Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κλπ)
   -Ανεγνώρισαν σιωπηρά τις γκρίζες ζώνες μετά τα Ιμια, απαγορεύοντας την πρόσβαση των Ελλήνων ψαράδων, βοσκών κλπ στις αμφισβητούμενες βραχονησίδες και έτσι τα μισά νησιά μας τα περικυκλώνουν μέρα-νύχτα βολτάροντας τριγύρω από τα νησιά μας τούρκικα αεροπλάνα και περιπολικά (όποτε βεβαίως δεν βολτάρουν με λιακάδα μέχρι το Σούνιο…)
   -Οδήγησαν με τα μνημόνιά τους, την ηθελημένη ανεργία και την ηθελημένη πτωχεία των Ελλήνων στην αυτοκτονία 4000 Ελληνες, απορφανίστηκαν 4000 οικογένειες και 4000 παιδάκια έχασαν τον έναν γονέα τους, δηλαδή έσβησε από τον χάρτη μια ολόκληρη κωμόπολη 4000 ψυχών, αριθμός σκοτωμένων που είναι μεγαλύτερος αριθμός από τους 24 σκοτωμένους του Πολυτεχνείου ΣΟΥ και μεγαλύτερος αριθμός ακόμη και από το Ολοκαύτωμα των ναζί στα Καλάβρυτα!
   – Βούτηξαν σαν κοινοί κλεφταράδες αμφότεροι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τα Χρηματιστήρια και τα σκάνδαλα εν μια νυχτί τις περιουσίες 2.000.000 Ελλήνων που επιμελώς επιχείρησαν (και συνεχίζουν να επιχειρούν) να μετατρέψουν σε τζογαδόρους!
   -Απαξίωσαν τις ενοπλες δυνάμεις, μείωσαν σε επικίνδυνο βαθμό το αξιόμαχό τους, μετέτρεψαν το στελεχιακό δυναμικό τους σε “ένστολους υπαλλήλους” (!) και μετέτρεψαν τον εξοπλισμό τους υπόθεση… μιζών, offshore εταιρειών, παρατεινόμενης διαφθοράς και αφανούς πλουτισμού πολιτικών και στρατιωτικών ιντριγκαδόρων
   -Να μην μιλήσω για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και το κύρος της Ελλάδας που διεθνώς κουρέλιασαν με αυτά που ψηφίζουν στη Βουλή τους, καταντήσαμε ο περίγελως της Ευρώπης, το “Ελληνικό πείραμα μνημονιακών υβριδίων”….
   -Οδήγησαν στους σκουπιδότοπους τους Ελληνες να ψάχνουν για τροφή, την πείνα στα παιδιά στα σχολεία, στην κλεψιά τους μισούς Ελληνες να κλέβουν τους άλλους μισούς, από απόγνωση για να μπορέσουν να επιζήσουν, η πλήρης διάλυση δηλαδή κάθε κοινωνικής συνοχής των Ελλήνων και του Εθνους.
   -Κτυπήσανε και κτυπάνε συνεχώς το θρήσκευμα των Ελλήνων, προωθούν ανάξιους ιεράρχες και αιρέσεις και γκρεμίζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία του από τη συνείδηση των Ελλήνων, επί 40 χρόνια αδιάλειπτα, κάτι που δεν έκανε ούτε η χούντα.
   -Πολεμούν κάθε τι το Ελληνικό, τις παραδόσεις μας, τον αρχαίο μας πολιτισμό, τον ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, κάθε τι που μπορεί να εξάψει τον εθνισμό και τον πατριωτισμό των Ελλήνων!
   -Προωθούν την διεθνιστική αριστερά, τον αθεϊσμό, τον μηδενισμό, τον στυγνό υλισμό και καπιταλισμό, την σεξολαγνεία αλλά και την κομμουνιστομαρξιστική ιδεολογία σε κάθε σχολικό επίπεδο, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, καθώς καισ τον δημόσιο τομέα, ενώ συνωστίζονται στο ποιος πρώτος θα δείξει ότι υποτάσσεται δουλικά στις όποιες θελήσεις των Εβραίων (στοές, εβραίϊκες οργανώσεις των ΗΠΑ, προσκυνήματα με κιπά στις κεφάλες για εβραϊκό ολοκαύτωμα, χαννουκά, αφαίρεση θρησκεύματος από ταυτότητες κλπ)
   -Απαγορεύουν ακόμη και με νόμους στα ελληνικά δικαστήρια να επιληφθούν για αξιώσεις Ελλήνων πολιτών για τις ωμότητες των ναζί κατά τον Β΄ΠΠ και το Ελληνικό Δημόσιο παίρνει το μέρος της Γερμανίας (!) ζητώντας την απόρριψη των αγωγών των απογόνων των ελληνικών χωριών που καταστράφηκαν κλπ.
   Αν αυτά δεν είναι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ δις- και τρεις χειρότερες από εκείνες που -ΕΣΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ- ότι έκαναν οι χούντες Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη, τότε μάλλον έχεις κατέβει στην Ελλάδα από κάποιον άλλον πλανήτη, ίσως από τον Γαλαξιακό Υπερσυμπαντικό Σύστημα του “συνταγματικού τόξου” των…. κυρίων Τσίπρα, Κουτσούμπα και Δημαροσαμαροβενιζέλων!

 14. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ !!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ!!!!

 15. Αυτά τα γνωρίζαμε εδώ και αρκετά χρόνια κ.Χίο.Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής: Στη περίπτωση που τα γνωρίζατε όλα αυτά και δεν τα μάθατε μετά απο πρόσφατη έρευνα, γιατί στις παλαιότερες εκπομπές σας κάνατε “πόλεμο” στους Συνταγματάρχες της 21ης Απριλίου; Είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν ακόμα άτομα-πάντα αριστεροί-που πιστεύουν ότι εκείνη τη νύχτα Έλληνας σκότωσε Έλληνα…Καληνύχτα σας!

 16. Κύριοι λέτε αρλούμπες, έχετε βρεί κατάλληλο χώρο και παραμυθιαζετε τον κόσμο.Πολύ καλό το έργο σας.

 17. Οι υπερβολές της διηγήσεως ακυρώνουν τις όποιες αλήθειες

 18. Ποιο βιβλιο του Διακογιαννη ειναι αυτο ρε παιδια ? Μπορει να θελει καποιος να το αγορασει

  υγ…ο Πεζματζογλου του ΚΟΔΗΣΟ που ανηκε στην Μπιλντερμπερκ ηταν θειος του Αντωνακη του Σαμαρα

  1. ΜΑΛΟΝ … ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ . ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ . ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ …ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,,, ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ( ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ )

Comments are closed.