Ο Περίανδρος κατηγορεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο ως εντολέα των επιθέσεων λίγο πριν την δίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mixaloliakos-periandros_0

Λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής,  o Περίανδρος κατηγόρησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι πρώτα ντόπαρε τους Χρυσαυγίτες και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε πως δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα. υσής Αυγής, κατά κόσμον Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος, σε ομιλία του στη Λάρισα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής.

Κατονόμασε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ως εντολέα επιθέσεων και έκανε λόγο για έναν παντοδύναμο αρχηγό που δεν δίστασε να αποκηρύξει τα μέλη της οργάνωσης σε μια προσπάθεια να σωθεί ο ίδιος.

«Οι μόνοι παγκοσμίως που δεν αναγνωρίζουν τα μέλη τους, όταν διώκονται είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η Χρυσή Αυγή! Οπερ Ρουπακιάς! Οποία κατάντια. Οποίος ευτελισμός του κινήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περίανδρος.

Κατηγόρησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι πρώτα ντόπαρε τους Χρυσαυγίτες και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε πως δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

«Ο Μιχαλολιάκος ομιλεί ως υποψήφιος θύτης με πολιτικό φανατισμό στην κομματική νεολαία του στις Θερμοπύλες. “Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου, με τις ξιφολόγχες που θα ακονιστούν κάποτε”… Δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο: Δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας. Σε συμπλοκή πιθανότατα… “Δεν τον ξέρουμε, δεν τον είδαμε τον Ρουπακιά, θέλουμε ειρήνη”», δήλωσε ο Περίανδρος ερμηνεύοντας τη στάση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αναφερόμενος σε άλλο στιγμιότυπο, εγκαλεί και πάλι τον Μιχαλολιάκο: «Ο αρχικός υποψήφιος θύτης στις Θερμοπύλες οδηγείται στους ανακριτές και γίνεται δηλωσίας μετανοίας».

«Ας αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες. Και αν ακόμα υποχρεωθούν, που το απευχόμεθα, να φορτωθούν κάποιοι κάποιες βαριές ποινές, ας τις πάρουν οι ηγέτες που έπαιρναν χρήματα γι’ αυτό και όχι κάποιοι άσχετοι ιδεολογικά που τους ακολούθησαν», λέει χαρακτηριστικά.

Η σχετική εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, άργησε να γίνει δύο χρόνια καθώς η πρώτη απόπειρα πραγματοποίησής της εμποδίστηκε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Όλα αυτά γιατί ο τονυ έφαγε άκυρο για τους χρυσούς αετούς και τα τάγματα εφόδου του…τστστσ…
    σε εκδήλωση του χαμού; όχι ρε συ τονυ, ξεπέρασες και τον μπουκουρα ρε φίλε.

  2. Περίεργα μας τα λέει ο περίανδρος…
    Το περιβόητο “ντοπάρισμα” του Μιχαλολιάκου έγινε το 2012,ενώ η δολοφονία Φύσσα έγινε ΈΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ…Πιθανότατα,όπως λέει ο περίανδρος,σε συμπλοκή!Αφενός μια δολοφονία που λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια μια συμπλοκής,δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έγινε κατόπιν “κάποιας” εντολής ή “ντοπαρίσματος”.Δυστυχώς για τον περίανδρο,τα βίντεο,οι συνομιλίες μεταξύ αστυνομικών και του κέντρου τους και οι καταθέσεις των μαρτύρων αποδεικνύουν ότι η δολοφονία έγινε ΜΕΤΑ από την οποιαδήποτε συμπλοκή και χωρίς να φαίνεται ότι ο Ρουπακιάς γνώριζε τον Φύσσα!
    Το μόνο που είπε η Χ.Α. για τον Ρουπακιά είναι ότι δεν είναι μέλος της,που όντως ΔΕΝ ΉΤΑΝ!
    Τα στελέχη που δήθεν αποκήρυξε,ο Μιχαλολιάκος,ποία είναι;Μήπως είναι ο περίανδρος,τον οποίο στήριξε τόσο μέσα από την εφημερίδα,όσο και στο δικαστήριο;Ή μήπως είναι τα “στελέχη” που αποχώρησαν,γιατί ήταν “ιδεολόγοι εθνικιστές” και κατέληξαν στον καρατζαφέρη…;Με αυτούς τους “ιδεολόγους” βέβαια,ο περίανδρος δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα,το αντίθετο θα έλεγα.
    Μετά λέει και για κάποια χρήματα.Δυστυχώς για τον περίανδρο,για άλλη μια φορά,το πόρισμα του σδοε τον διαψεύδει.
    Τέλος,επειδή ο Μιχαλολιάκος έγινε δηλωσίας έκατσε 18 μήνες προφυλακισμένος ή μήπως επειδή έγινε δηλωσίας είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες “κατηγορίες”;
    Υ.Γ. Αυτός που έχει τακιμιάσει με καρατζαφερικούς,πορνοκάναλα και “εφημερίδες των συντακτών” είναι πατριώτης και εθνικιστής ή μήπως είναι δηλωσίας και ρουφιάνος;Ιδού η απορία.

  3. Κρίμα το όνομά του,(ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ), γιατί αυτά που λέει είναι φαρμακερά βέλη γιά την αξιοπρέπειά του.

  4. Άμα περιμένουν με τέτοιες ξεπερσμένες μεθόδους να πολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή είναι βαθιά νυχτωμένοι.
    Ποιός τον πιστεύει.
    Κανένας.
    Με αυτά που λέει 10 μέρες πριν τη δίκη και να μην τάχει πάρει,όλοι θα πιστέψουν ότι τα πήρε από το κατεστημένο και λέει αυτά που λέει.
    Στη Λάρισα παρέα με τον Αλεξόπουλο τάλεγε.??????

  5. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ. ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ.

  6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΕ Κ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΡΧΕΙΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Λ Α Ο Σ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!1 ΒΡΗΚΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ? ΘΑ ΒΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

  7. Άρχισαν πάλι οι Χρυσαυγειαδες…….

  8. Νεοναζι εναντιον νεοναζι και παρακρατος εναντιον παρακρατους.
    Το καλυτερο θεαμα.

  9. μονο τ αριστερα χαιβανια πιστευουν αυτον τον κουνιστό

  10. Ο Περίανδρος είναι για το ψυχιατρείο.Κρίμα τέτοιος μακάκας να χαραμίζεται παρέα με τη γυναίκα τού Τζοχατζόπουλου.

  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΖΟΥΛΑ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝΕ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΤΗ ΔΕΚΑΟΚΤΑΜΗΝΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ,ΑΠΛΩΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΓΕΛΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΘΟΩΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΔΗΛ. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ-ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΘΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;;;ΝΑΖΟΥΛΑ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΞΑΝΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ…..

  12. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Ο ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 1 ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ . ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΙΣΕΙ ΕΣΑΣ.ΠΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΔΟΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ 3 ΣΤΟΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Κ.Α!!!! ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΥΠΝΙΣΕΤΕ. ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ?????????!!!!!!!!

  13. Βρε κουτά… Η ΧΑ ξύπνησε τον εθνικισμό και είπε τους κλέφτες “κλέφτες”.

    Δεν είναι η ΧΑ, δεν είναι ο Μιχαλολιάκος, θα είναι κάποιος άλλος!

  14. Η πλακα είναι ότι την ομιλια του “επαναστατη” αντωνακη την ανεδειξε το newsit του συστημικου μεγαλοδημοσιογραφου ευαγγελατου, ενώ ο ιδιος εχει παρει σβαρνα όλα τα νταβατζηδοκαναλα και θαβει τη ΧΑ, όπως κανει και ο επισης “αντισυστημικος” αλογομουρης καλεντζης. Αυτοι δηλαδή που κατηγορουν τη ΧΑ ως συστημικο κομμα εχουν πιασει στασιδι σε όλα τα ΜΜΕ των νταβατζηδων ενω την…συστημικη ΧΑ την εμφανιζουν στα ΜΜΕ μονο όταν θελουν να τη συκοφαντησουν. Τι να πει κανεις πολλα τα λεφτα των Ιουδαίων (αρη)στοτελη & αντωνακη, ετσι?

  15. ΑΠΟ ΑΙΘΝΙΚΟΙΣΤΕΣ ΤΟΥ κω…λου αλλο τιποτα…κουραδογουδηs καρατζαλητηs κτλπ

  16. Και μόνο που έδωσε ομιλία στον πατριωτικό σύνδεσμο του καραγκιόζη του Χάμου, ο οποίος για όσους δεν ξέρουν έχει επιρροή σε 100 χουντόγερους, λέει πολλά. Χάμο τί έγινε σου τελείωσαν τα λεφτά; Είπατε με τον Περίανδρο να βγάλετε λίγο παραδάκι από το καθεστώς; Γιατί δεν το γυρνάς σε ΜΚΟ, πιο πολλά θα βγάζεις. Το κόλπο των καθεστωτικών είναι να παρουσιάσουν έναν εθνικιστικό δήθεν σύνδεσμο όπου μιλάει ο πρώην υπαρχηγός της ΧΑ κατά του Μιχαλολιάκου για να ξενερώσουν οι χρυσαυγίτες και φυσικά γιατί πλησιάζει η δίκη. Το κακό για σας είναι ότι οι συνειδητοποιημένοι εθνικιστές δεν τρώνε κουτόχορτο, για τα υπόλοιπα βόδια νεοέλληνες δεν ξέρω.

  17. Εσείς της χρυσής αυγής που περηφανεύεστε για τον πατριωτισμό του αρχηγού σας, για ρωτήστε τον πως γίνεται να έφαγε μόνο 1 χρόνο φυλακή τελικά με απλό πλημμέλημα (από κακούργημα) όταν απεδείχθη ότι ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης το 1978..
    Και τα έγγραφα υπάρχουν, παρεπιπτόντως, οπότε δικαιολογίες ότι δεν βρήκαν τίποτα δεν ισχύουν.
    Τύφλα να’χει ο θεατρικός αρτέμης μεάτσας.

    1. Εσείς οι Ταλιμπάν της αριστεράς μας εξηγείτε πως ο ……..συστημικός Μιχαλολιάκος έκατσε 18 μήνες φυλακη για ……….εξύβριση και μετά απαλλάχθηκε ενω ο αντίδικος του παρ’ όλο που τον μήνυσε ο Μιχαλολιάκος δεν προφυλακίστηκε.
      Γιατί ο συστημικός Μιχαλολιάκος πλησιάζει τα 60 και όλη η ζωή του ήταν στο να τον κυνηγάνε . Δεν έβγαλε τίποτα σε αντίθεση με τους αριστερούς ή άλλους δήθεν εθνικιστές τύπου Μπαλτάκου, Περίανδρου κλπ. Πότε επιτέλους θα ζήσει και αυτός στα πλούτη που θα του δώσουν οι μεγαλοκαρχαρίες;
      Αφου η ΧΑ είναι συστημική σε αντίθεση με τον αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ πήγε ο άλλος φυλακή επειδή είχε 1 ….σφαίρα, ο άλλος 7 χρόνια επειδή έσπρωξε ….αστυνομικο ,ενω οι αριστεροί …..αντισυστημικοί πλακώνουν στο ξύλο μπάτσους, καίνε την Αθήνα , δολοφονούν και δεν τους κάνουν τιποτα (π.χ οι Αναρχικοί δολοφόνοι της Μαρφίν παρ’ όλο που συνελλήφθησαν τους άφησαν ελεύθερους!!!!!!!!!!).
      Τι να πω και αναφέρω ; Δεν περιμένω να καταλάβεις γιατι για να καταλάβεις πρέπει να έχεις μυαλό , που λείπει στους αριστερούς .

  18. Αυτός δεν είναι που πιάστηκε να δίνει συμβουλές σε καθεστωτικούς δημοσιογράφους για το πως να χτυπήσουν την ΧΑ;
    Αφου εδώ και πολλά χρόνια δεν ανήκει στην ΧΑ πως ξέρει ότι ο Μιχαλολιάκος έδωσε την εντολή για την δολοφονία Φύσσα;
    Ενω είναι γνωστό ότι παραολουθούνταν τα τηλ. της ΧΑ γιατί το κράτος δεν ‘εδωσε καμία κασέτα;
    Και καλά ποιά είναι η πατριωτική αυτή οργάνωση; Που για 2 χρόνια την εμποδίζει η ΧΑ να συνεδριάσει ,εδώ να τολμήσει ΧΑγητης να κουνηθεί τον πάνε μέσα αμέσως καταφέρνει τέτοια πράγματα;
    Μήπως και αυτή η ….πατριωτική οργάνωση είναι μία ακόμη προσπάθεια να χτυπηθεί η ΧΑ : Μήπως από πίσω της κρύβονται οι Εβραίοι; Μήπως ο Περίανδρος είναι ένα ακόμη πουλημένο τομάρι;

  19. Τόσα χρόνια γιατί δεν λες τον πόνο σου “μεγκάλε” καραγκιόζη βαλτέ; Τώρα πριν τη δίκη σε έπιασε ο πόνος; Δεν είσαι άντρας να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου; Ο μιχαλολιάκος έκανε κι αυτός φυλακή. Εσύ στη φυλακή άλλαξες και έγινες λάιτ πατριώτης; ή σε γλύκανε το χρήμα που παντελόνιασες από το καθεστώς; Πήγαινε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη αν σου βαστάει. Ξεφτιλίστηκες κακομοίρη κάνεις δήθεν ομιλίες στον πατριωτικό σύνδεσμο του Αστέριου Χάμου, βούτυρο στο ψωμί των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Στον πατριωτικό σύνδεσμο του Χάμου ο οποίος, σε εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη φώναζε συνθήματα τύπου “έξω οι Τούρκοι απ’τον πλανήτη”. Τί είχες από κάτω, 10 χουντικά ραμολιμέντα να σε χειροκροτούν; Άντε και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου

  20. πως γινεται να διεταζε επιθεσεις στον ψινακη και ο ψινακης στην συνεντευξη του στον κωστοπουλο την περιοδο της χρυσαυγειαδας να μιλησε με καλα λογια για τον μιχαλολιακο οταν κατι τετοιο εκεινο τον καιρο ηταν αδιανοητο;νταξει,περασε πολλα και ο ανδρουτσοπουλος απ οσα διαβαζουμε αλλα κριμα να φτανεις και στο σημειο να σου λενε τι θα πεις.

  21. Αν ανοίξει το στόμα του ο Περίανδρος, όλα τα σκουλήκια της Χ.Α. θα πάνε μέσα ισόβια. Αλλά δεν το κάνει, επειδή είναι αρσενικός και τιμά το παρελθόν του σε αυτήν την οργάνωση. Ειδικά για τον Παναγιώταρο έχει να πει πολλά… Όσοι τα θυμούνται ξέρουν…

    1. και γιατί δεν δεν το ανοίγει αλλα μονο λόγια είναι αν ξέρει κάτι ας να βγει να το πει στα ίσια Αυτοί που φοράνε παντελόνια λενε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν φοβερίζουν ότι θα θα θα θα ….
      so come on periandre if you have balls between your legs come out and say what you have to say otherwise shut up

    2. Και γιατί δεν τα λες εσύ ρε πατριώτη; Γιατί δεν πας να καταθέσεις στη δίκη αυτά που λες ότι ξέρεις;
      Όχι τίποτα άλλο, να μπουν τα “σκουλήκια” μέσα. Έτσι από το πληκτρολόγιο έχω ράμματα για τη γούνα όλων

Comments are closed.