ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΤΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ» ΚΑΛΑ Ο ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ –ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ

Κοινοποίηση:
skarmpoytsos

Σε ένα μεγάλο φιάσκο του συστήματος στρατολόγησης που αποδεικνύει περίτρανα την ύπαρξη στρατευσίμων δύο ταχυτήτων εξελίσσεται η υπόθεση του τηλε-μάγειρα πολυτελείας, Δημήτρη Σκαρμούτσου.Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μάλιστα είχε ομολογήσει σε πρωινή εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος, ότι κάποιος τον «κάρφωσε» περί της στράτευσής του “λίγο πριν φτάσει σε ηλικία οριστικής απαλλαγής” και τον καλέσανε να καταταχθεί για το συγκλονιστικό τεράστιο διάστημα των 3 εβδομάδων. Συγκεκριμένα είχε πει: «Έχω διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική. Όταν μένεις στο εξωτερικό για χρόνια, πρέπει να πας στρατό για έξι μήνες. Μέχρι να γίνεις 45 και το θέμα “ξεχαστεί”. Εμένα κάποιος με “κάρφωσε” και παρουσιάζομαι αύριο. Έχω φάει φρίκη. Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να “τρέχει”, γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα…»

 

Και αφού η στρατιωτική θητεία των 3 εβδομάδων που θα υπηρετούσε ο τηλε-μάγειρας φαίνεται ότι ήταν … πολύ μεγάλη, έμεινε μόνο 3 ημέρες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λαμίας, πήρε 2 χρόνια αναβολή στράτευσης (ουσιαστικά απαλλαγή και από τις 23 ημέρες αφού στα 45 πληρώνει κάτι “ψιλά” και πάει σπίτι του) και άσε τους άλλους να ασκούνται σε “Αστραπές” και “Καταιγίδες” με -10 βαθμούς Κελσίου.

 

Όμως ο τηλεμάγειρας σύμφωνα με ρεπορτάζ διαδικτυακού ιστότοπου, δεν δικαιούται να θεωρείται κάτοικος εξωτερικού και άρα να απολαμβάνει της απαλλαγής θητείας με μόνη υποχρέωση 3 εβδομάδες που ούτε και αυτές έκανε.

 

Ο Δ.Σκαρμούτσος δεν είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού αφού έχει μείνει πάνω από 6 μήνες στην Ελλάδα! Κανονικά πρέπει να κριθεί άμεσα ανυπότακτος. Έχεις δηλαδή ποινικές ευθύνες και πρέπει να περάσει Στρατοδικείο Αυτό λέει ο νόμος.

 

Και υπάρχει και το ερώτημα “από τι πάσχει” και του δόθηκε διετής αναβολή για λόγους υγείας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από την Επιτροπή Ιατρών του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

 

Από υπερβολικά τατουάζ ή από υπερβολικό βίσμα;

 

Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;

 

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Α.Τσέλιος τι έχει να πει επ’αυτού; Ακόμα και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι υπεύθυνος για στρατολογικά θέματα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ….Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ”ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ’ ΓΕΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ”
    ΑΧ…ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ….ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ

  2. Τύπους σαν αυτόν και χειρότερους υποστηρίζει το σύστημα .. Ντροπή και αίσχος

  3. ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΑ.

    1. Πρεπει να εδωσε παααρα πολλα λεφτα ο μπαμπακας του.

  4. Όχι αλλά νεκρά ελληνόπουλα για να εξυπηρετούν οι φασίστες τους ισραηλινούς και τους γερμανούς εμπόρους όπλων

  5. Όχι άλλα νεκρά ελληνόπουλα για να εξυπηρετούν οι φασίστες τα συμφέροντα των ισραηλινών και των γερμανών εμπόρων όπλων

  6. Τα τατουάζ δείχνουν ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση που ζητάνε απεγνωσμένα την προσοχή των άλλων για να αιστανθούν σημαντικοί. Όμως δεν είναι τίποτα άλλο από λιγόψυχες μουτζούρες με καμένο εγκέφαλο

  7. κι εγω γιατι να ειμαι ο λαμακας που γυρισα τη μιση κυπρο και εφαγα του κοσμου τα καψονια ρε γαμωτο.

  8. Καλα εκανε ρε το αλανι…τι ειναι καλο ας πουμε να ιπιρετεις παραπανω..?
    Χανεις τον χρονο τις ζωης σου σε αυτους του σταβλους που ονομαζουν στρατοπεδα!
    ΜΠΡΑΒΟ του!

  9. ρε σιχαμα τωρα που σε πετυχα ..ποιος περιμένεις να φαει από τα βρομόχερά σου με αυτά τα βδελύγματα που εχεις …εγω,, ουτε να πλυνεις τη λυμενη μηχανη με βενζινη στο συνεργειο μου θα σε ήθελα …και την εκανες γυριστη και στο στρατο σαν τον τουρκογλου …

  10. ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

  11. “…ΑΝΔΡΕΣ…”

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΗ ΟΠΛΟ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΗ ΣΤΟΜ ΩΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΞΗ ΠΟΤέ ΣΚΟΠΙά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Σ΄ ΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    Ο ΑΓΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…….. ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ…….. ;;;………

    1. Και τι μας νοιάζουν εμάς οι προτιμήσεις σου μωρή φετιχίστρια;

  12. εχει γεμισει και το σωμα του τατουαζ για να μην τον πουνε αδερφουλα που μαγειρευει με την ποδια…….εντω μεταξυ δηλωσε σε συνεντευξη οτι “καποιος τον καρφωσε” και κληθηκε να υπηρετησει…..τι λες ρε σκουπιδι ? Καθηκον σου ειναι , μαγειρα της συμφορας , μου εγινες και celebrity !

Comments are closed.