Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

Κοινοποίηση:
katerini-1

TO ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα,οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή!

Το… σφάλμα του και η… αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33.

(παρ. 33. Σε κάθε δημόσιο σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο

η ελληνική όσο και η κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς
ιστούς. Μια φορά τη βδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση
των σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή
συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του
διδακτικού προσωπικού).  Δείτε εδώ ολόκληρο τον Νόμο.
Ο λόγος για τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος όντας πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου και προ της ετσιθελικής άρνησης του διευθυντή του, να κάνει δεκτό το αίτημά του, ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο – είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης, να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να υψώνεται η σημαία.
Σύμφωνα με το eleftherologion.blogspot.gr το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή, αφού οι 530 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».

katerini-2

Οι 530 από τους 560 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης είπαν μάταια «ΝΑΙ» στην έπαρση της σημαίας και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στην ξεχωριστή αυτή ιστορία απόρροια της αγάπης του για τη σημαία και τον Εθνικό Ύμνο, είπε:

«Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου, να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά, οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων. Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό, λογικά διότι δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.

Επίσης όποιος λέει την αλήθεια απέναντι του διαστρεβλώνει τα λόγια του και του δίνει μια καλή αποβολή.

Εμένα μου έδωσε 3 ημέρες αποβολή συκοφαντώντας με ότι είμαι φασίστας, αναρχικός, ακραίος, κακός, απειλή για τη δημοκρατία και για το σχολείο! Μαζί του είναι κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μου κάνουν πόλεμο ώστε να με διώξουν από το σχολείο τόσο εμένα αλλά και όποιον δεν υποστηρίζει τις δικές τους ιδέες και συμφέροντα».

katerini-3

Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος έκανε συμβολική κατάληψη στο σχολείο χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία όπου εικονίζονται τα παιδιά του 15μελους συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

eleftherologion.blogspot.gr

Nov 5, 2014 @ 15:01

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. TO 15ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Τα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης θα ήθελαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν την αποβολή του προέδρου Δεμερτζή Γεώργιου.
    1. Η αποβολή του προέδρου δεν έχει καμία σχέση με το αίτημα των μαθητών για την έπαρση της σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο. Δόθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων για απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου. Δεν το γνωρίζαμε επειδή όπως λέει ο νόμος οι ποινές δεν ανακοινώνονται δημόσια.
    2. Τα αποτελέσματα από τις συνελεύσεις των μαθητών για τη συχνή έπαρση της σημαίας είναι είναι: ΥΠΕΡ:343, ΚΑΤΑ: 103, ΛΕΥΚΑ: 27.
    3. Η κατάληψη του σχολείου έγινε πριν την αποβολή και όχι μετά, όπως αναφέρεται στο προηγούμενο δημοσίευμα.
    4. Ποτέ το τριμελές προεδρείο του 15μελούς δεν είπε ότι ο Διευθυντής αποκάλεσε τον πρόεδρο φασίστα, ακραίο και κακό αλλά του είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δημοκρατικές.
    5. Θέλουμε να αναφέρουμε ακόμα ότι κάποιος εκπαιδευτικός του σχολείου τον αποκάλεσε φασίστα, ακραίο και κακό κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης των καθηγητών και μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους καθηγητές.
    6. Ο πρόεδρος μιλώντας και δημοσίως είπε ότι αυτοί που δεν υπέγραψαν ήταν μόνο Έλληνες, οι μετανάστες μαθητές στήριξαν την ιδέα εξαρχής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φασισμού στο σχολείο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων.
    7. Σχετικά με τη φωτογραφία του Κεμάλ που κάποιοι λένε ότι είναι κρεμασμένη στο γραφείο του Διευθυντή είναι ψέμα. Ξέρουμε το γραφείο του και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο υπάρχει στο site του σχολείου και είναι από την επίσκεψη του σχολείου στην Τουρκία σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
    8. Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι οι δημοσιογράφοι παραποίησαν πολλά γεγονότα και στοιχεία και άλλαξαν τα λεγόμενα του προέδρου.
    9. Στηρίζουμε τη Διεύθυνση και το Σύλλογο των καθηγητών και καταγγέλλουμε την ανήθικη και ανάρμοστη επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης και πολλούς άλλους εναντίον τους.

  2. Ειμαι 54 χρονων και απευθηνομαι σε αυτον τον κυριο που εχει την τιμη εαν την εχει να διδασκει,και να αμοιβεται απο το δημοσιο και να ειναι διευθυντης.Παραιτησου τωρα!!!!Εαν σου απομεινει αξιοπρεπεια,που απο οτι ειδα δεν εχεις!Παραιτησου και επεστρεψε στην πατριδα σου,και εκει κανε τον Βελιγκεκα με την ημισεληνο να κυματιζει στο μπαλκονι σου ,γιατι μαλλον η ελληνικη σημαια σου προκαλει……κατι!!!

  3. απ οτι γνωριζω ελληνικη σημαια υπαρχει παντα αναρτημενη στα σχολεια!αν ο νεαρος,ετων 21, θελει να κανει επαρση μπορει καλλιστα να καταταχθει,κ ο Εθνικος υμνος ακουγεται παντα στις εθνικες εορτες!δε μπορω να καταλαβω γιατι δημιουργησε τοσο μεγαλο θεμα,να μας πει τους λογους που το εκανε!εδω το παιδι εχει γινει αντρας κ παει ακομα λυκειο βρε παιδια,μηπως παρασυρεται απο εθνικισμο?οχι οτι ειμαι κατα,αλλα μιλαμε για στοιχεια δια τα οποια δεν υπηρχε λογος να παρουν τετοια εκταση!

    1. ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ….

  4. Παιδια, εγω ένα θα πω..η Σημαια είναι το συμβολο κάθε εθνους.Καθε λαος εχει τη Σημαια του, την οποια σεβεται.Δεν εχει να κανει με πολιτικες-κοινωνικες πεποιθήσεις.Οσεβασμος προς τη σημαια δε σε κανει χουντικο, φασιστα, αναχρονιστικο.Τα παλαι ποτε κομμουνιστικα κρατη δεν ειχαν σημαιες;;;Και τελος, Πατριδα δεν είναι μονο το βουνο η ο καμπος.Πατριδα είναι ότι σε περιβαλλει, σε προστατευει, σε υποστηριζει, σου δινει ευκαιριες για προοδο, ποιοτητα ζωης, αξιοπρεπεια…Αυτό κατά τη γνωμη που είναι Πατριδα..

    1. Πες τα ρε Αποστολια.Εδω στην Ελλαδα τα μογγολοπιθηκια του Τσυριζοανταρσυα, οταν ακουνε την λεξη Πατριδα και Ελληνικη σημαια, που γι’αυτη εχυσαν το αιμα τους οι προγονοι μας, ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ..
      ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)

  5. κοινοι ριαγιαδες δημοσιοι αχρηστοι μονο για συνταξη και εφαπαξ νοιαζονται

  6. Ο Διευθυντής του σχολείου λέγεται Τσερμπάκ Κύριλλος και υπάρχει ένα email στο οποίο καλό θα ήταν να στέλνουμε τις παρατηρήσεις μας, το:
    http://2epal-kater.pie.sch.gr

  7. Ακομα δεν ξεμπλεξες φιλε, οπου να’ναι σου’ρχεται και η αντιφα

    1. Ο/Η ΑΝΤΙΦΑ..ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ λέει:

      Oι αναρχοαντιφα ειναι ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ αγαπητε.
      ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Οτι πιο βρωμερο και προδοτικο υπαρχει στην χωρα μας.Ο Ελληνικος λαος θα τους τσακισει ασχημα οταν ερθει η ωρα.
      Υ.γ Μπραβο στο μαθητη για την σταση του.
      Εξω οι Ισλαμοφασιστες της αναρχιας και του αριστερισμου απο παντου

      1. Σκατοφασιστα ερχομαστε…τρεξε να κρυφτεις. Βρομιαρικο πλασμα δεν αξιζεις να λεγεσαι Ελληνας. Εισαι ζωο και θα πρεπε να ντρεπεσαι να μιλας ετσι για τους αναρχικους. Αλλα θα ρθει κι η ωρα σου κι αν χεις αρ…ια πες μου ποιος εισαι και που μενεις

  8. μου ερχεται να κλαίω απο υπερηφανεια για αυτά τα παιδια και απο αγανακτηση γι αυτον τον μισέλληνα διευθυντη.

  9. Για να μη λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει,δείτε παρακάτω:

    Σύμφωνα με το ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α’)- άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ.10, εδαφ. δ, σας επισημαίνουμε ότι:

    Α. Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης. Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν τα τμήματά τους. Οι ετερόδοξοι μαθητές παρευρίσκονται με το τμήμα που ανήκουν στο χώρο της συγκέντρωσης χωρίς να συμμετέχουν στην προσευχή, τηρώντας απόλυτη ησυχία, σεβόμενοι τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους που προσεύχονται.

    Β. Επίσημη ανάρτηση της σημαίας γίνεται :
    α. Την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (από το σχολείο της πρωινής βάρδιας)
    β. Τις εθνικές επετείους και τις τοπικές εθνικές εορτές
    γ. Όταν κρίνεται απαραίτητο από το Σύλλογο Διδασκόντων ή ορίζεται από τις αρμόδιες αρχές.

    1. Υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται στη Ελλάδα; που και ποιος το είδε αυτό να γίνετε; Οι αναφορές περί νόμων και άλλων δικαιολογιών είναι περιττές γιατί είναι πολλάκις γνωστό ότι η ελληνική κοινωνία και κυβέρνηση είναι η 1η σε διαφθορά στη Ευρώπη και από τις πρώτες στο κόσμο. Δεν ευσταθεί να δηλώνεται “βάσει νόμου” γιατί οι νόμοι δεν υπάρχουν και άμα υπάρχουν έχουν ορισθεί χωρίς ποτέ να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός άμα συμφωνεί με αυτό, και χωρίς η ύπαρξη τους να εφαρμόζεται ως οφείλεται κάθε φορά και πάντα.

  10. Μα καλά,έχεις την απαίτηση το 2014 στην κουμουνιστοφιλελεύθερη Ελλάδα,να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να γίνεται έπαρση της Ελληνικής Σημαίας;
    Αφενός,τόσο ο ύμνος,όσο και η σημαία κρίθηκαν ως “χουντοναζιστοφασιστικά” κατάλοιπα,με ομόφωνη απόφαση που εξέδωσαν τα κολχόζ των βορείων προαστίων και οι αναρχοαυτόνομες κοινότητες του κΩλωνακίου και των εξαθλείων.
    Αφετέρου,η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου,δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σταθερότητας της τρόικας,οπότε-με εντολή πουστ@ρ@…εεεε…σαμαρά-απαγορεύτηκαν αμφότερα.
    Άσε που κάτι τέτοια “αναχρονιστικά”,διώχνουν τους “επενδυτές” και καθυστερούν την πολυπόθητη “ανάπτυξη”!Πως περιμένεις,με κάτι τέτοια “να κάνουνε την κρίση,ευκαιρία”,εεεε;εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
    Υ.Γ.1) Εάν τώρα το ξανασκεφθείς και απαιτήσεις την έπαρση του σφυροδρέπανου και την ανάκρουση του ύμνου του εαμ(“πατρινό” καρναβάλι για πάντα),μπορεί να σε κάνουν και δήμαρχο!
    Υ.Γ.2) Κάνε και καμία κατάληψη και που ξέρεις.Ο Τσί από μια κατάληψη ξεκίνησε και τον διόρισαν εν αναμονή πρωθυπουργό!Όχι κατεψυγμένο όπως τον σύντροφο τσιριμώκο…

  11. Χρυσαυγίτης ο μαθητης, στον Κορυδαλλό κι αυτός!

  12. Ρε ουγκανα κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειδε οτι ο νομος στον οποιο αναφερεστε ειναι ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ και αφορα τα ΚΥΠΡΙΑΚΑ σχολεια?
    Φανταζομαι και το υπολοιπο αρθρο την ιδια αξιοπιστια εχει.

    1. Ρε φίλε δίκιο έχεις,και να μην καλύπτεται όμως από το νόμο γιατί δηλαδή να μη γίνεται έπαρση της σημαίας;Εδώ πέρα στο Δημοτικό κάναμε κανονικά έπαρση και λέγαμε τον Εθνικό Ύμνο μια φορά το μήνα,και τώρα δε γίνεται τίποτα.Για ποιο λόγο δηλαδή,για να μην ενοχλούνται οι ξένοι;

      Έλεος πια μ’αυτή τη δουλοπρέπεια προς τους πάσης φύσεως ξένους.Έχουμε το κατοχυρωμένο από το ΕΔΑΔ δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών(δες τι απόφαση έβγαλε για τη Γαλλία με το θέμα της απαγόρευσης της μπούργκας ;)),λοιπόν εδώ είναι Ελλάδα και έχουμε κάθε δικαίωμα να προβαίνουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

      Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς το Γιώργο Δεμερτζή και εύχομαι αυτός ο διευθυντής να πάρει ό,τι του αξίζει..

      1. Ρε φιλε αν οντως τα παιδια το ζητησαν και ψηφισαν γι αυτο να γινεται , καμια αντιρρηση.
        Αλλα αυτο που λεω εγω ειναι οτι αμφισβητω την αξιοπιστια του αρθρου, δηλαδη οτι οντως εγιναν ετσι τα πραγματα.

    2. νατος ο καραβλαχος πανιβλακας του κωλου…ξερεις και απο διεθνισμο τσουλακι!

  13. το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ-, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  14. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΙΜΒΟΛΑ ΤΙΣ ΧΟΡΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΕ ΑΛΙΟΣ ΟΥΣΤ ΝΑΠΑΝΕ ΣΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥΣ

    1. Συμφωνώ με την κίνηση του μαθητή, διαφωνώ με την ορθογραφία σου, μια και θεωρείς τον εαυτόν σου …ελληνόσπορο.

      1. Ο/Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ λέει:

        Aχιλλέα ξέρεις πόσους ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχει η Ελλάδα?

  15. Τουρκοσπορος ο Διευθυντης,απολυση και ταχεως στην τουρκια να διδασκει στους τουρκαλαδες,ουστ.

  16. Μαντέβω ότι είναι ο τέρμα αριστερά (ακροδεξιά όπως κάθεται ο ίδιος). Κλασσικό μαλακιστίρι “πατριώτης” με ξένες μάρκες (προσέξτε το αυτό σε ΟΛΕΣ τις εμφανίσεις χρυσαυγιτών, όλο μάρκες ξένες φίρμες).

    Άμα θες τσογλανάκι να σηκώνεις τη σημαία σαν “αναρχικός” (τι είπε το αμόρφωτο) στο σπίτι σου ή όπου μένεις.

    1. Ελπίζω για το καλό της κοινωνίας μας να είσαι κάτω από 15 χρονών. Αν είσαι ενήλικος και γράφεις τέτοιες ηλιθιότητες τότε έχουμε πιάσει πάτο. Καμία ελπίδα…

    2. Ο/Η Δεν εβαλες μυαλο μικρο Ισλαμοφασιστικο αναρχοπρεζονι λέει:

      3:31 Πρεζονι εισαι εσυ βρωμερε αναρχοΙσλαμοφασιστα ταλιμπανιστη.Ψοφα τωρα προδοτακο γιατι εισαι βαρος στην κοινωνια.Μογγολικο Ισλαμοφασιστικο Σκουπιδι

    3. μπραβο παλικαρι μου να σε εχει καλα ο θεος.το λέει η ψυχη σου εισαι πραγματικος Ελληνας και αυτο δεν μπορει να στο αλαξει κανενας ποτε ειναι μεσα στο DNA σου..οσο για τους περισσοτερους νομους περι πατριδας μην τους υπολογιζεις προδοτες τους εκαναν…

  17. δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα η γκομενα στη 2η φωτο εχει κωλααααρα λεμε

  18. ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ

  19. Ο/Η ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΚΟΛΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ λέει:

    Oποιος ειναι εναντιων της Ελληνικης σημαιας ειναι τουρκοσπορος Ισλαμοφασιστας..Το ακουτε βρωμογενιτσαροι που διδασκετε και στα παιδια μας?

  20. ΕΥΓΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΣΑΚΙ!
    ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ!

  21. ανθελληνες δασκαλοι καθηγητες και διευθηνταδες αναρχοκουμουνια του κερατα,νεοταξιτες του πεοντος θα μας βρειτε μπροστα σας…..αλλαξτε ροτα πριν να ειναι αργα…

  22. Ο διευθυντης ειπε οτι το παιδι ηταν «φασιστας,αναρχικος κλπ».Πως γινεται να ειναι και «φασιστας» (κατα την αριστερη εννοια φυσικα) και αναρχικος;;

  23. Συγχαίρουμε ολόψυχα τους μαθητές της Κατερίνης. Αφού ο Δ/ντής και οι καθηγητές δεν κάνουν όσα υποχρεώνονται από τον νόμο, έχουν χρέος οι μαθητές ως συνειδητοποιημένοι πολίτες αλλά και ως Έλληνες και Ορθόδοξοι, να απαιτούν ότι προβλέπει το Ελληνικό σύνταγμα:
    ” H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.”

    Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος
    Σας γνωστοποιούμε παρόμοια αντίδραση από τα ελληνόπουλα της Κύπρου μας:
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_31.html και δηλώνουμε συμπαραστάτες σε οτιδήποτε χρειαστεί.
    Εύγε γενναίοι μαθητές-τριες.

  24. ψευτοδασκαλοι και ψευτοελληνες σε ζωτικα ποστα…ειναι το ψευτορωμεικο που ειπε ο κοσμας ο αιτωλος

  25. Συγχαίρω την υπευθυνότητα και την ωριμότητα του μαθητή. Πέρα από το αίτημά του για ανάκρουση του εθνικού ύμνου και την έπαρση της σημαίας, τον συγχαίρω για τον τρόπο που διαμαρτύρεται. Κατάληψη χωρίς την πρόκληση ζημιών στο κτίριο του σχολείου, εν αντιθέσει με όσα είδαν τα μάτια μας σε καταλήψεις “προοδευτικών” και “δημοκρατικών” δυνάμεων.

  26. βγάλε την μπλούζα του ΠΑΟΚ σκατοφασίστα!

    1. Βγαλε τα σκ@τα απο το κεφαλι σου προδοτη αναρχοαριστεριστη Ισλαμοφασιστα

  27. ΕΥΓΕ στον νεαρό, σκατά στα μούτρα του ανθέλληνα “διευθυντή”. Πρέπει να ανήκει σε καμιά ΚΕΕΡΦΑ ο τύπος αυτός. Καλά τα φράγκα από τις ΜΚΟ ε; ΞΕΦΤΥΛΑ ! ΟΥΣΤ!

  28. Ο διευθυντής πρέπει να φύγει επείγοντος από το σχολείο. ..αλλά είναι γνωστό λάθος άνθρωποι κάθονται σε λάθος έδρανα σε αυτήν τη χώρα..μπράβο στο μαθητή για αυτή του την κίνηση. ….

  29. ΕΤΣΙ… ΕΤΣΙ… Γιατι θα αρχισουν τωρα ολοι οι ΨΕΥΤΟ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ στα
    ΔΗΜΟΤΙΚΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΑ – ΛΥΚΕΙΑ να Προπαγανδιζουν ΠΑΑΑΛΙ την καθε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ που τους κατεχει σαν ΚΚΕδες που ειναι πολλοι, και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ…

    Για ρωτηστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ να μαθετε ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ:
    ****************
    -Ρωτηστε τους καθηγητες σας γιατι εγινε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ αφου ο Παπαδοπουλος ειχε παραδωσει την εξουσια ενα μηνα πριν, γιατι ειχε προκηρυξει εκλογες…
    -Ρωτηστε τους καθηγητες σας που ειναι οι ταφοι αυτων των φοιτητων που πατησε το αρμα του πολυτεχνειου…
    -Ρωτηστε τους καθηγητες σας που διανυκτερευσαν το βραδυ των γεγονοτων η Δαμανακη και ο Λαλιωτης…
    -Ρωτηστε τους καθηγητες σας τι σχεση ειχε η Δαμανακη με την κορη του Ισραηλινου πρεσβη
    -Ρωτηστε τους καθηγητες σας τι ειχε πει χρονια μετα τα γεγονοτα ο πρυτανης του Πολυτεχνειου ο οποιος ανηκει στην αριστερα…
    -Ρωτηστε τους γιατι δεν ανοιγει ο φακελος της Κυπρου;;
    ***************

  30. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
    ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΤΗΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΑΞΙΛΟΓΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

  31. Μπράβο στο παιδί δυστυχώς στην χώρα που ζούμε άμα υπερασπίζεσαι την σημαία την θρησκεία και την οικογένεια σου είσαι φασίστας , ακραίος, η αναρχικός . Οι εκπαιδευτικοι του σχολείου για άλλη μια φορά αποδεικνύουν το πόσο ανίκανοι είναι όχι μόνο για την μόρφωση και την διαπεδαγώγηση των παιδιών μας άλλα και για τον εαυτό τους

  32. Αυτά τα καθικοειδή τα κάνουν διευθυντές! Τον πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν θα τον ρωτήσουν οι Έλληνες αν θα υψώσει την ελληνική σημαία μέσα στην Ελλάδα! Βγάλτε και το όνομα του μπινέ στην φόρα. Πρέπει να απολυθεί και να φάει και ένα βρωμόξυλο γιατί για αυτήν την σημαία που συμβολίζει την ελευθερία βασανίστηκαν υπέφεραν και σκοτώθηκαν Έλληνες ήρωες. Δεν θα τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο κάθε αλήτης! Μπράβο στα παιδιά, βάλανε τα γυαλιά σε κάτι ανθέλληνες. Μόνο εδώ συμβαίνουν τέτοια ευτράπελα ασέβειας εθνικού συμβόλου.

  33. επειδη ειμαι απο κατερινη στο συγκεκριμενο επαλ πηγα αλλα εσπερινο…τοτε μας εκανε ενας καθηγητης ιστορια και φυσικη δεν θυμαμε το ονομα του,θα το εγραφα χωρις δευτερη σκεψη.πιο ανθελληνας υπανθρωπος απο αυτον δεν υπηρχε!!!ποσες φορες ειχα ερθει σε ριξει μαζι του οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι για την μακεδονια και βορεια ηπειρο και για πολλα αλλα εθνικα θεματα,η αληθεια ειναι οτι πανε χρονια που τελιωσα το εσπερινο επαλ.αλλα σιρουρα θα υπαρχουν και αλλα ατομα που θα επιβεβαιοσουν περιπτωσεις ανθελληνισμου στα σχολεια μας.λοιπων το να καταγγηλω ενα τετοιο γεγονος πιστευω τοτε θα ηταν δωρο αδωρο,πιστευω οτι το ολο θεμα ειναι στημενω απο πολυ ψηλα δεν εχω στοιχεια αλλα ειναι φως φαναρι.σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει κατι τετοια ζωα να μην τα φοβομαστε να τους απανταμε οπως τους αξιζει και πανω απο ολα να κραταμε σαν Ελληνες ψηλα το κεφαλι.

  34. Και το όνομα του ανθέλληνα διευθυντή είναι : Τσερμπάκ Κύριλλος
    Το Τσερμπάκ δεν θυμίζει τίποτα Ελληνικό, θα έλεγα ότι είναι τουρκόσπορος ο ξεφτύλας.Και καθόμαστε όλοι και κοιτάμε αντί να ξυλώσουμε αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια.

  35. Μπράβο στο παιδί! Αίσχος στον διευθυντή και το σύλλογο των ανθελλήνων διδασκόντων.

  36. μπραβο στο θαρρος του.οχι ομως να κανει καταληψη.τωρα ο διευθυντης πρεπει να ειναι πολυ καραμα#$%κας που απεβαλε τον νεαρο…ουστ αποδω ρεμαλια της εκπαιδευσης,ειστε για πεταμα και δεν αξιζετε ουτε αυτο το κομματι ψωμι που σας πετανε…καθικια

  37. Μπραβο ρε μαγκα! Ευτυχως που υπαρχουν ακομα πραγματικοι Ελληνες σε αυτον τον τοπο. Ο διευθυντης ειναι σιγουρα απο τον χωρο της αριστερας! Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!

  38. Το ονοματεπώνυμο του μαθητή έγινε βούκινο. Το ονοματεπώνυμο του (προφανώς) σλαβογενούς διευθυντή θα το μάθουμε ποτέ;;;;

  39. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ , ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ.

  40. Ελληνική Σημαία,Εθνικός Υμνος…Απορώ πως είσαι ακόμα έξω και δεν σε έχουν χώσει μέσα ρε παληκάρι.Δεν το ξέρεις ότι σε χώρα υπό κατοχή δεν γίνετε έπαρση σημαίας?Εθνικός ύμνος?…Μόνο εμβατήρια του ΕΑΜ στην κατεχόμενη χώρα.
    **Βαστάτε γερά ρε , ΜΟΝΟ σε εσας οι ελπίδες μας!!

Comments are closed.