Ιδού ο Eυάγγελος Βενιζέλος ηλίθιε ‘Ελληνα, σε χαιρετά μέσα από σκάφος με σημαία από… offshore !!!

Κοινοποίηση:
10402560_10152591819669259_854571857649307960_n

Ναι, εσένα χαιρετά ηλίθιε Έλληνα που σου έκλεισε την επιχείρηση. Εσένα που καταχρέωσε απλώς φτιάχνοντας νόμους. Εσένα που σε έστειλε στους σαράφηδες για να πουλήσεις τα τελευταία χρυσαφικά και οικογενειακά κειμήλια.

Εσένα που έδιωξε το παιδί σου από τη χώρα και την άρρωστη μάνα σου από το νοσοκομείο επειδή ήταν ανασφάλιστη. Εσένα που ψάχνεις απεγνωσμένος να βρεις δουλειά εδώ και χρόνια, κι εσένα, που κρεμάστηκες από κάποιο ταβάνι γιατί δεν άντεξες να ζεις με αναξιοπρέπεια.

Εσένα που μαζί με τους ελεεινούς του συνεταίρους Σαμαράδες και Κουβέληδες, ξεπούλησαν την πατρίδα σου και τον εθνικό της πλούτο στα αφεντικά τους…

Χαιρετά και σένα που επειδή είσαι φτωχός πάς και στήνεις τη σκηνή σου με την οικογένειά σου και ξαφνικά βρίσκεσαι στο αυτόφωρο, τιμωρούμενος για τη… φτώχεια σου…

Εσένα κι όλους τους άλλους χαιρετά τώρα ο άθλιος Βενιζέλος, μέσα από ένα κότερο που ανήκει σε κάποια offshore, όπως μαρτυρά και η σημαία.

Πάρτον και φάτον, ηλίθιε Έλληνα…

dbrthrjh

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ 1 ΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΟΦΣΟΡ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  2. ψηφίστε ζώα ΠΑΣΟΚ ,να έχει η φάλαινα ,να τρώει ,να πίνει και να χέζει στα μούτρα σας!!!!!

  3. ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ,ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΑΤΜΟΣ…

    ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ,

    ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΑΛΑ” ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ…

    ΛΕΤΕ ΝΑ “ΠΕΣΕΙ” ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΔΩ;

  4. Μαγκας…Δείχνει πού μπορεί να φτάσει κάποιος με απύθμενο-κυριολεκτικά-θράσος…

  5. ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ , ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ

  6. Μπράβο στον Τούρκογλου, καλά κάνει αφού βρίσκει γίδια και παίζει γιατί όχι.
    Η καταγωγή του είναι Εβραιοτούρκικη οπότε δεν έχει κανένα λόγω να ενδιαφερθεί για εμάς. Το αντίθετο μάλιστα παίζει το παιχνίδι του εις βάρος μας και υπέρ των πατρίδων του (Τουρκία και Ισραηλ).
    Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι τα γ΄δια που τον ψηφίζουν

  7. Το σκάφος δεν βούλιαξε ακόμα με τέτοιο ελέφαντα στο σκαρί του?

  8. Είναι πλαστή η φωτο. Δεν υπάρχει τέτοια σημαία. Των Βερμούδων μοιάζει αλλά είναι διαφορετική.

    1. Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ Ή ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ;

  9. Πανε για ψαρεμα φαλαινας και τον θελουν για δολωμα

  10. ευχομαι να βρεθεις στον πατο μαζι με το σκαφος ρε καγκιοζη!!!!!!!!!!!

  11. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΞΙΑΣ 750 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Ο ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

  12. Είστε επιεικώς ηλίθιοι και εξίσου επικίνδυνοι, τόσο με τις ηλιθιότητες που αναρτάτε όσο και για τους λόγους που το κάνετε.

    1. Ότι να ναι…Θίξανε το Μπένυ και σε πείραξε; Που είναι το επιχείρημά σου; Γιατί είναι ηλιθιότητα αυτή η ανάρτηση; Αλλά θα μου πεις να μην κάνει ένα μπάνιο ή μια βόλτα με το σκάφος ρε αδερφέ ο “άνθρωπος” που χαράτσωσε όλη την Ελλάδα;

    2. επιτελούς ένας λογικός άνθρωπος… ο άνθρωπος έχει λεφτά και τα χαίρετε τι τον κοιτάνε όλοι και κλαίγονται δεν μπορώ να καταλάβω… ας είχαν το μισό του μυαλό να πηγαίναν και αυτοί με το σκάφος τους διακοπές.

      1. Δεν καταλαβαίνω αγαπητέ το σκεπτικό σου σαν λες να είχαν το μισό του μυαλό να ευημερούσαν όσοι διαμαρτύρονται! Δηλαδή οι ξύπνιοι , οι καπάτσοι και οι καταφερτζήδες , σαν τον Βενιζέλο και τους υπόλοιπους 299 , νομιμοποιούνται να παίρνουν από το δημόσιο , μισθό 10.000 ευρώ μηνιαίως επί 30 συνεχόμενα χρόνια , επειδή τους ψηφίζει ο λαός στέλνοντάς τους στην βουλή και επειδή μόνοι τους ευλογούν τα γένια τους πολιτικοί και δικαστικοί , την ώρα που δίνουν στον εργάτη , στον απλό υπάλληλο και στον συνταξιούχο το ξεροκόμματο των 500 έως 900 ευρώ ; Σε ένα μήνα πληρώνεται η ελίτ περισσότερο από όσα παίρνει ο λαουτζίκος για όλο τον χρόνο ! Αν εσύ έχεις τον τρόπο σου , ανάλογο με τον τρόπο που τα κονομάει ο Μπένυ , μην το διαλαλείς κι’ όλας προκλητικά αιτιολογώντας πως τα’ χα οφείλεται στην εξυπνάδα και όχι στην αναισθησία όσων σε χαλεπούς καιρούς εξακολουθούν να τρώνε το βόδι , πετώντας μας μερικά κόκαλα για τα οποία πρέπει να τους λέμε ευχαριστώ και ίσως να τους ξαναψηφίσουμε ! Όταν είναι οι κύριοι ένοχοι της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας με τις μίζες , τα μυστικά κονδύλια και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε ΜΗΚΥΟ, Ολυμπιάδες , σε υποβρύχια που γέρνουν και διορισμούς υμετέρων …….

  13. Θα παρακαλούσα τους συντάκτες να αναφέρονται σε πραγματικά ονόματα και όχι παρατσούκλια. Βενιζέλος είναι παρατσούκλι. Το πραγματικό του όνομα παρακαλώ. Επιτέλους μην παραποιείται και εσείς την Ιστορία. Αρκετά μέχρι τώρα από «Έλληνες» της βουλής. Ευχαριστώ.

    1. δηλαδή τουρκουτ τουρκογλου εβραιοτουρκος της θεσσαλονικης πατριώτης του κεμαλ ατατουρκ …το βενιζελος είναι καλλιτεχνικο για να τον ψηφισουν …όπως ο άλλος εβραιος …ο μινεικο ααρων τσαντ αβαπτιστος ..με το καλλιτεχνικο γιωργακης …ή και ο ααρων αβουρης ..ο βασιλιας της διαπλοκης ..ο Γιώργος….Το θεμα είναι το κοτερο με την Εγγλεζικη σημαια …για να εχεις βαρκα εσυ ,,,και η BMW του 1.000.000. ευρω που κατεχει και συντηρηται με δικα μας εξοδα ,,,αυτή που του εχαρησε ο στραβος σαν πριμ για τα αγγουρια που μας φορεσε …Εσεις του 8% γιουρουκια να τον ψηφίζετε γιατι εκτος από τα 9 εργοστασια μεταλλουργειας που εχει θελει και καραβια …

  14. Το χοιρινό…Αγγλίας γιατί κρατιέται και με τα δυο χέρια ενώ το σκάφος είναι αγκυροβολημένο?
    Έχει φουρτούνα στο κεφάλι του?

  15. Επειδή έχει κανταντήσει κοροιδία, πρόσφατα είχαμε εκλογές και πήρε 10%. Οπότε πολύς κόσμος τον θέλει στην εξουσία. Γιατί το κουράζουμε.. Αφού ψηφίζεται, θα γυρίσει και θα πει παραιτούμαι επειδή οι έλληνες υποφέρουν; Στην καραπου…ρα του για τους έλληνες.. Τον ψήφισε ο κόσμος και αφού έχουμε δημοκρατία θα συνεχίσει να κυβερνάει.. Τόσο απλά..

  16. Αυτό να ήταν μόνο…. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΟΧΘΗΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; στο http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2014/06/whoisthe-employerofvenizelos.html

  17. Φωτογραφία από το πρώτο θέμα 22/8/2010… 4 χρόνια μετά. http://www.protothema.gr/politics/article/78208/se-skafos-poy-troei-ypoyrgoys-ekane-diakopes-o-venizelos/ Παρεπιπτόντως, η σημαία είναι Αγγλική (αυτή που αναρτάται σε Αγγλικά μη πολεμικά σκάφη).

    Τι έγινε, λόγω 15αυγουστου δεν είχαμε τίποτε σοβαρό ν’αναρτήσουμε;

    1. 1. Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι ΑΠΟ το “Πρώτο Θέμα”, δημοσιεύτηκε ΚΑΙ στο Πρώτο Θέμα.

      2. Εμείς δεν είπαμε ότι είναι χθεσινή ούτε και την εμφανίσαμε ως “ντοκουμέντο” αλλά ως ξεκάθαρα υποδηλωτική της απύθμενης υποκρισίας και πολιτικής αλητείας, το να προσπαθούν να πείσουν τον πολίτη πως είναι …αρετή να πεινάει, την ίδια ακριβώς στιγμή που για τους εαυτούς τους επιλέγουν ένα “κάπως διαφορετικό” μοντέλο ζωής.

      Επίσης είναι και μια (ακόμη) απάντηση στο γνωστό “μαζί τα φάγαμε”.

      3. Το ότι “ενίστασαι” για το ότι η φωτογραφία που δείχνει τον Βενιζέλο να… διακοπεύει σε κότερα είναι “παλιά” σημαίνει ότι σήμερα έχει αλλάξει τρόπο ζωής και κάνει διακοπές σε ελεύθερο κάμπιγκ ή και… καθόλου, όπως το 75% των Ελλήνων;

      4. Σε αντίθεση με τη γνωστή ρήση του Ουμπέρτο Έκο “τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις”, δυστυχώς, ο φετινός ήταν (και εξακολουθεί να είναι) γεμάτος από αυτές και μάλιστα ακραία δραματικές για ολόκληρη την υφήλιο. (Παλαιστινιακό, Ρωσο-ουκρανικό, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Αίγυπτος, ελληνική οικονομία, φλέγουσα εσωτερική πολιτική επικαιρότητα κλπ).

      Ως εκ τούτου, μόνο για… πενία ειδήσεων δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε.

      5. Το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει σε εταιρία offshore.

      6. O εξυπνακισμός ελάχιστη σχέση έχει με την ευφυία, σχεδόν πάντα δε, συνδέεται με την γελοιότητα. (ο σοφός λαός μας έχει μια άλλη… καταλληλότερη λέξη).

      7. Και φυσικά ένα ερώτημα που αναδύεται από το σχόλιό σου, είναι το “τι ήταν εκείνο που σε έκανε να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς έναν Ευάγγελο Βενιζέλο” από ένα έστω “κακόβουλο” (θα πούμε εμείς) δημοσίευμα. Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την έννοια του “δικαίου” ?

      Εκτός και αν η δουλειά σου δεν είναι να υπερασπιστείς τον Βενιζέλο αλλά να αποδείξεις στους άλλους πόσο πραγματικά έξυπνος είσαι εσύ, σε σχέση με τους υπόλοιπους αναγνώστες τους οποίους θεωρείς ηλιθίους.

      Δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχουν και ηλίθιοι αναγνώστες, αλλά το σχόλιό σου δεν με πείθει πως ανάμεσα σε αυτούς δεν συγκαταλέγεσαι και εσύ.

      1. Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ το κυνικότερο γουρούνι της σημερινής πολιτικής ζωής. Αλλά ο Πέτρος σωστά επισημαίνει ότι το θέμα είναι μπαγιάτικο, κάτι που “ξέχασες” να γνωστοποιήσεις.
        Όταν προβάλλει κανείς παραποιημένη είδηση (τετραετίας ως σημερινή) αυτό που πετυχαίνει είναι να την αποδυναμώνει από τη σημασία της και στην ουσία να δρα προς όφελος του δήθεν καταγγελλόμενου που παρουσιάζεται σαν θύμα συκοφαντίας. Γιατί υπάρχουν του κόσμου τα φρέσκα μεμπτά να καταλογίσει κανείς στο Χοντρομπένυ και δεν χρειάζονται τα μπαγιάτικα. Αυτή είναι η αλήθεια “υπαλληλάκο”, που ο ρόλος σου είναι ύποπτος, ανάλογος με αυτόν του υμνητή της εγκληματικής ΟΠΛΑ που “απολαύσαμε” σε άλλη σου ανάρτηση.

      2. υπαλληλακο, πραγματικα ελπιζω να μην εισαι δημοσιογραφος.

        Αναφερεις
        7. Και φυσικά ένα ερώτημα που αναδύεται από το σχόλιό σου, είναι το “τι ήταν εκείνο που σε έκανε να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς έναν Ευάγγελο Βενιζέλο” από ένα έστω “κακόβουλο” (θα πούμε εμείς) δημοσίευμα. Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την έννοια του “δικαίου” ?

        Λες και ειναι περιεργο να ενδιαφερεται καποιος για την εννοια του δικαιου!!

        Το τελευταιο πραγμα που μπορουν να με πουν ειναι φιλικος προς τον Βενιζελο τον οποιο σιχαινομαι.
        Παρ ολα αυτα σιχαινομαι ακομα πιο πολυ την κανιβαλοποιηση ανθρωπων προκειμενου να προκαλεσουμε τον πεινασμενο Ελληνα…

        Αλλα βασικα τι λεω, στο Μακελειό απευθυνομαι, απο αυτο ζει.

        Τεσπα ξερω οτι δε θα δημοσιευτει αρκει να το διαβασει ο υπαλληλακος 🙂

    2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

  18. παρακαλουνται οι ψηφοφοροι του σαμαρα και του βενιζελου ή να μην ξαναψηφισουν ή να αυτοκτονήσουν μπας και σωθει αυτη η χωρα.

  19. Ψόφα ρε παχύδερμο γουρούνι, κινητέ βόθρε, ανθρωπόμορφο βαρέλι. Γ@μώ την κούνια σου, βούβαλε. Άθαφτος να μείνεις, να σε φάνε τα σκυλιά, σίχαμα.

  20. Καταλαβατε τωρα , γιατι ο Βαγγελακης πουλαει εκδουλευση στην μερκελ ? Αφου κονομαει ξεπουλωντας την χωρα μας .

Comments are closed.