ΕΣΚΑΣΕ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα την Δευτέρα θα γίνει αυτό που φοβούνταν όλοι…

Κοινοποίηση:
simaia

Τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει τελικά η διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Σημείο επαφής μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών θα είναι ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης, με την ομάδα του, όμως σημείο διαφωνίας φαίνεται πως παραμένει η ελευθερία επισκέψεων της τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλιμάκια των πιστωτών θα επισκέπτονται το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ θα συναντώνται και με υπουργούς σε περίπτωση που χρειάζεται.
Ένα ακόμα ανοιχτό ζήτημα φαίνεται ότι είναι το σημείο όπου θα στεγαστούν τα κλιμάκια των δανειστών, με την ελληνική πλευρά να απορρίπτει τη χρήση κεντρικού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τους «Financial Times».
Πέραν πάντως των τεχνικών θεμάτων, ένα από τα πιο αιχμηρά θέματα που ενδέχεται να δυσκολεύουν τη διαπραγμάτευση είναι η συμμετοχή του ΔΝΤ, το οποίο πλέον ζητά ξεκάθαρες δεσμεύσεις για ελάφρυνση του δημόσιου χρέους από τους ευρωπαίους εταίρους, προτού συνεχίσει την παροχή χρηματοδοτικής βοήθειας προς τη χώρα μας.
Με δεδομένο ότι τα περίπου 50 δισεκ. που θα λάβει η χώρα μας από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ESM είναι σαφώς κάτω από τις ανάγκες για 82 έως 86 δισεκ. ευρώ, η συνεισφορά του Ταμείου θεωρείται απαραίτητη. Επίσης, για πολιτικούς λόγους, η Γερμανία και άλλοι εταίροι θέλουν την ελεγκτική-εποπτική συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Κύριοι στο Μακελειό, όσο αφήνετε τον χρήστη Anonymous να σπαμάρει όλο το σάιτ, γεμίζοντας δεκάδες άσχετα και προβκλητικά σχόλια όλη τη μέρα, και να προσβάλλει και να προκαλεί όσους μπαίνουν και σχολιάζουν, τους υπόλοιπους αναγνώστες ξεχάστε μας.

 2. Και ο Κολοκοτρώνη ς δεν ιξερε ναγραφι και να διαβαζι ελιναραις μου αισυς

 3. Και το κούρεμα του, μη βιώσιμου, χρέους που έλεγαν πως έχουν έτοιμο οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ… ήταν για να αποκοιμιέται το πόπολο και να περνάει η ώρα μέχρι να ψηφιστούν στη μιζοβουλή από τα 230 γίδια το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου κι η γενοκτονία των Ελλήνων!

  1. εδώ δεν έχει μάθει να βάζει τελείες ρε φίλε, τι του λες τώρα,
   ανορθόγραφος επαναστάτης με 0 ώρες στο σχολείο

 4. Βρε ‘Μακελειό’ απέκλεισε σε παρακαλούμε αυτούς που στέλνουν σχόλια σε
  greeklish !

 5. ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ!!
  ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!!
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ
  ΠΟΣΟ ΧΟΡΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ….

 6. Τι έσκασε ;
  Οι Τσάτσοι δεν επισκέπτονται οπότε γουστάρουν τις πουτάνες τους ;
  Αποικία ειμαστε και οι αφέντες οπότε γουστάρουν μπουκάρουν , ΕΜΠΕΔΩΣΤΕΤΟ μπας και βρεθεί λύση .

Comments are closed.