ΠΟΥΤΙΝ: “ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΩ”-ΕΒΓΑΛΕ ΝΥΧΙΑ Η “ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ”-ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε- “ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ” ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ-ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΑΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινοποίηση:
poutin

Κάποιοι υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος, μάλλον έχει εξασφαλίσει άλλα ερείσματα για να κάνει κουμάντο στο “μαγαζί” του. Στην προκειμένη περίπτωση, “μαγαζάτορας” και αφεντικό είναι ο Πούτιν και πελάτες οι εξαρτημένες από την Ρωσική οικονομία χώρες της Ε.Ε, η οποία από το χειμώνα επιχείρησε μέσω της πολιτικής της Μέρκελ να μπλοκάρει από διπλωματικές αποστολές μέχρι προϊόντα ρωσικής προέλευσης. Τα αποτελέσματα και οι τελευταίες “εχθροπραξίες” δείχνουν άλλα: Ότι στις παραγωγικές αγροτικές και τουριστικές χώρες της Ε.Ε θα ασκηθεί σκληρή απομονωτική πολιτική με οικτρά και πολύ πιθανόν τραγικά οικονομικά αποτελέσματα, ειδικά όταν μιλάμε για χώρες όπως η Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει νέα μέτρα και νέα οικονομικά ισοσταθμίσματα για την χασούρα . Όπερ σημαίνει , καράβι που βυθίζεται σε νέα οικτρή ύφεση.

Διάταγμα μέσω του οποίου θα υπάρξει απαγόρευση ή περιορισμός στις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, υπέγραψε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Κρεμλίνου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Reuters, ο κ. Πούτιν ζήτησε από την κυβέρνησή να στοιχειοθετήσει έναν κατάλογο προϊόντων των οποίων οι εισαγωγές θα απαγορευτούν, ενώ η απαγόρευση θα διαρκέσει ένα έτος.

—Η Μόσχα σκέπτεται να υποχρεώσει τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες να πετούν γύρω από τη Ρωσία», όπως επισημαίνει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος euractiv.com σε σημερινό δημοσίευμα του. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε χθες να προχωρήσει σε αντίποινα για την αναστολή των πτήσεων μιας θυγατρικής εταιρείας της εθνικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot λόγω των κυρώσεων της ΕΕ. Σύμφωνα με ρεπορταζ ξένων πρακτορείων, η χαμηλού κόστους εταιρεία Dobrolyot, θυγατρική της Aeroflot, ανέστειλε όλες τις πτήσεις της την περασμένη εβδομάδα μετά τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι εκτελεί πτήσεις προς την Κριμαία. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η εφημερίδα Vedomosti ανέφερε ότι η Ρωσία μπορεί να περιορίσει ή να απαγορεύσει στις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες να εκτελούν πτήσεις πάνω από τη Σιβηρία στις ασιατικές διαδρομές, μια κίνηση που θα μπορούσε αυξήσει κατά πολύ το κόστος για τους ευρωπαίους μεταφορείς κάνοντας τις πτήσεις να διαρκούν περισσότερο και να απαιτούν περισσότερα καύσιμα. Στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, οι περισσότερες δυτικές αεροπορικές εταιρείες δεν μπορούσαν να πετούν μέσα στο ρωσικό εναέριο χώρο στις διαδρομές προς την Ασία, και αντ’ αυτού έπρεπε να πετούν μέσω του Κόλπου ή του αεροδρομίου των ΗΠΑ Άνκορατζ στην Αλάσκα.

Η Βενταμόστι ανέφερε ότι σύμφωνα με μία πηγή, η απαγόρευση θα μπορούσε να κοστίσει σε αεροπορικές εταιρείες όπως η Lufthansa, η British Airways και η Air France 1 δισεκ. ευρώ για μία περίοδο τριών μηνών. Ωστόσο εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας δήλωσαν ότι το ποσό αυτό είναι μάλλον υπερβολικά υψηλό. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι τα γεγονότα των τελευταίων μηνών έχουν διαμορφώσει πολύ κακές συνθήκες για τις τουριστικές σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας , κάτι που οδήγησε στη χρεοκοπία ρωσικών εταιρειών ταξιδίων, καθώς η ρωσική οικονομία φλερτάρει με την ύφεση και το ρούβλι πέφτει.

Οι Ρώσοι τα τελευταία χρόνια επέλεγαν διακοπές όλο και περισσότερο σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Αίγυπτος. Ωστόσο, το ρούβλι έπεσε κατά 9% φέτος έναντι του δολαρίου λόγω της επιβράδυνσης της οικονομίας και τις επιπτώσεις της κρίσης στις σχέσεις με τη Δύση, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ το κόστος των ταξιδιών στο εξωτερικό. Περίπου 15.000 τουρίστες έχουν παραμείνει αποκλεισμένοι στο εξωτερικό μετά την κατάρρευση της μεγαλύτερης εταιρείας ταξιδίων Labirint, αν και αξιωματούχοι της βιομηχανίας έχουν υποσχεθεί ότι οι πελάτες θα αποζημιωθούν από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας Έλληνας αξιωματούχος του τομέα του τουρισμού δήλωσε ότι η χώρα αναμένει να υποδεχθεί 1,1 εκατ. Ρώσους τουρίστες φέτος, σε σχέση με 1,35 εκατ. που είχε φιλοξενήσει το 2013. Οι αφίξεις τουριστών από την Ουκρανία, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις μάχονται τους αντάρτες στα ανατολικά, έχουν μειωθεί κατά 50% και πλέον.

 Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο επικεφαλής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, εκτίμησε ότι αυτό θα κοστίσει στη χώρα περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να στοχεύει να αυξήσει τον αριθμό των Ρώσων επισκεπτών που προσελκύει σε 2,5 εκατ. το χρόνο έως το 2021, αλλά επισήμανε πως «τα πράγματα φαίνεται ότι θα χειροτερεύσουν προτού βελτιωθούν».

— Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα ένα διάταγμα το οποίο προβλέπει την «απαγόρευση ή τον περιορισμό για έναν χρόνο» των εισαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων που προέρχονται από τις χώρες οι οποίες επιβάλλουν οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπως ανέφερε το Κρεμλίνο σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ομοσπονδίας της Ρωσίας (. . .) διατάσσω να απαγορευτούν ή να περιοριστούν για έναν χρόνο οι εισαγωγές στη ρωσική επικράτεια ορισμένων ειδών γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών και διατροφικών προϊόντων» από τις χώρες οι οποίες «αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ οικονομικές κυρώσεις» εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή της ρωσικής προεδρίας.

Ο Πούτιν έδωσε εντολή στην κυβέρνησή του να καταρτίσει τον κατάλογο με τα αγαθά η εισαγωγή των οποίων θα απαγορευθεί και τα οποία παράγονται στις χώρες που επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, όπως διευκρίνισε στην ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταστροφή για τις Ελληνικές εξαγωγές! Διάταγμα ΠΟΥΤΙΝ για γενικό ΜΠΛΟΚΟ στην εισαγωγή προϊόντων από τη Δύση! ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

 

TΡΑΓΙΚΕΣ οι συνέπειες από το δεύτερο “ΚΑΝΟΝΙ” ρωσικού πρακτορείου – Τι φοβούνται οι φορείς τουρισμού στην ΚΡΗΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΕΡΕΥΝΑ: Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ” ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

 1. Συγχαρητήρια να δώσουμε στον χοντρόπουστα το καραλίπος του κερατά τον βρωμοΠΑΣΟΚΟ και στην άλλη την Εβραία την γυαλαμπουκόπουστα την Σαμαρά που συνεχίζουν να φέρνουν την ανάπτυξη.. Τα τουφέκια μας πότε θα τα πάρουμε ορέ Κολοκοτρωναίοι; Ως πότε ρε θα μας τον βάζουν ασάλιωτο;

 2. ΗΓΕΤΗΣ ΑΡ..ΙΑ ΟΧΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΡ…ΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑ…ΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ

 3. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ…?? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

 4. τα προβατα του βενιζελου να τα κανουν μαρμελαδες και τουρσι τωρα τα προιοντα τους

 5. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ HEDGE FUND MANAGERS ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ , ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ??

 6. γιατι δεν ξεκινα απο τα βιομηχανικα προιοντα;

 7. Ο ένας μαύρος φοράει καπέλο, σαν τζόκεϊ όπως φοράγαμε στο στρατό αλλά άσπρο. Αυτός είναι το μεγάλο βαποράκι. Πιο κάτω θα δεις 4-5 αστυνομικούς να φυλάνε τσίλιες. Αραπάδες, οικονομικούς μετανάστες τους λένε, συγγνώμων αν παραφέρθηκα.

 8. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 21 — 3 ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ,ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΚ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ, ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑΝΑΤΟ.,

  1. ΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ;ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

 9. Οι Ρώσοι ηγέτες γράφουν ιστορία με την καλή ή με την ανάποδη όπως ο Γκορμπατσώφ που διέλυσε την ΕΣΣΔ με πολύ αρνητικές συνέπειες όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια άντε να διαλύσει και ο Πούτιν το σημερινό καρκίνωμα.

 10. Μιλάμε για τον πλέον ανύπαρκτο χέστη ηγέτη ever. Αφού έκανε τα παιχνιδάκια του για να προσαρτίσει μερικές περιοχές στην βρωμοχώρα του, άφησε τους νεοναζί Ουκρανούς που έθρεψε, να σφάζουν τους Ρωσόφωνους σαν τα αρνιά το Πάσχα. Πάλι καλά που η Αμερική δεν είναι στα πάνω της, γιατί θα είχε φτάσει μέχρι την Κίνα με αυτή την κοτάρα.

  Μόνο φράγκα έχει και τα δίνει σε διάφορους τσάτσους σε χώρες μικρομπορντέλα (θυγατρικές της δικιάς του) μήπως και πείσουν κανένα βλήμα που δεν διαβάζει άλλες ειδήσεις. Αν ήθελε βέβαια, με ψιλά μας ξεχρέωνε, αλλά προτιμά να τα δίνει στα ρουφιανάκια του για να ταϊζουν παραμύθι τους πεινασμένους.

 11. Ο φιλος μας ο πουτιν, που θα μας σωσει, ή θα μας εσωζε!

  1. καλα, κι εσυ πιστεψες τις παρλαπιπες των χουνταιων?

  2. Όχι, θα κάτσει να πηδούν τη Ρωσία οι αμερικανοεβραιοσιωνιστές. Ελλάδα τη πέρασες.

   1. εσυ φιλε πιστευεις ακριβως αυτο που θελουν να πιστευεις οι σιωνιστες.

  3. φίλος δεν είναι αυτός που σε κρατάει ανάπηρο για να σου λέει “σε έσωσα ανάπηρε”. φίλος είναι αυτός που σε ωθεί να ξεπεράσεις την αναπηρία σου. ακόμα και με κλωτσές.

 12. Σκυλι που γαβγιζει μη το φοβαστε, δε δαγκωνει.

 13. Πολλες χωρες θα ηθελαν να εχουν εναν τετοιο ηγετη που εχει @ρχιδι@ αλλα δεν μπορουν.
  Καλα ξηγιεται γιατι ειναι πραγματικος ηγετης και δεν εχει αναγκη κανεναν.
  Αν κλεισει και το φυσικο αεριο θα του παιρνουν και πιπες.

 14. ειναι αληθεια οτι ο πουτιν εκλεισε τα mac donalds στη ρωσια καθως επισης απαγορεψε την εισοδο μεταλλαγμενων στη χωρα με την αιτια οτι αυτα βλαπτουν πολυ σοβαρα την υγεια των πολιτων; ξερει καποιος να μου απαντησει;

 15. Ο/Η όχι σου λέω δεν φέραν οι αμερικάνοι τη χουντα στην Ελλάδα λέει:

  “συμπτωματικές” χούντες στη δεκαπενταετία 65-80

  1. Νιγηρία 1966
  2. Περού 1968
  3. Βραζιλία 1969
  4. Σομαλία 1969
  5. Βολιβία 1970
  6. Χιλή 1973
  7. Πορτογαλλία 1974
  8. Εθιοπία 1974
  9. Αργεντινή 1976
  10. Πολωνία 1981
  11. ΕΛΛΑΔΑ 1967
  12. Ουρουγουάη 1973
  13. Ισημερινός 1972
  14. Ονδουρα 1972
  15. Νικαράγουα 1967
  16. Πακιστάν 1969
  17. Ινδονησια 1967

  1. και υπαρχουν και καποια ΖΩΑ που ειναι υπερ της χουντας

   1. και υπαρχουν και καποια ΖΩΑ που ειναι υπερ της διεθνιστοχουντας

 16. Το καλο είναι ότι δεν θα εχουμε τους βλαχο-Ρωσους τουρίστες να μαγαρίζουν τις παραλίες μας

  1. ΤΙ ΜΑ…ΑΣ ΕΙΣΑΙ…ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΖΩΟΝ, ΟΚ , ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ….

  2. ναι, θα φυγουν οι ρωσιδουλες απο τις παραλιες για να μεινουν στο τελος οι πακιστανοι μονο και να ησυχασουμε μια και καλη.

 17. Ας ετοιμαστούμε για χοντρή πείνα.Κατάντησαν τη χώρα το βόθρο του πλανήτη.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας

  1. απο ο’τι φαίνεται μονον ετσι παιδαγωγούμαστε οι Έλληνες. με πείνα. να βάλετε ένα σακούλι σιτάρι πάνω απ την πόρτα.

 18. ΚΑΙ ΤΟ Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΙΧ !!!

  1. έτσι είναι οι μεγάλοι προδότες. Θα περάσει στην ιστορία ως ο εβραίος μπάσταρδος ο τυφλός. Η ειρωνία της νομοτέλειας είναι οτι όσο πιο πολλούς νεκρούς έχουμε και όσο μεγαλύτερος προδότης συνεχίζει να αναδεικνύεται αυτό το σκύβαλο, τελικά τόσο ΚΑΛΟ μας κάνει για το τελικό ξεκαθάρισμα της χώρας απο την ιουδαϊκή λέπρα. ΟΥΔΕΝ κακόν αμιγές καλού.

 19. έτσι είναι οι μεγάλοι ηγέτες. Θα περάσει στην ιστορία ως Μιχαήλ Βλαδίμηρος ο Μέγας. Έτσι και συμβάλλει στη διάλυση της Ε.Ε. ακόμα και με νεκρούς, θα είναι ένας πραγματικός ευεργέτης της ανθρωπότητας.

  1. Ακριβως. Και οταν στο μελλον τα συμφεροντα του θα του το επιβαλλουν θα σε καταπιει εσενα και ολους εμας τους υπολοιπους αμασητους σε χρονο μηδεν χωρις ουτε καν να φτυσει τα κοκκαλα μας. Ουτε θα καταλαβουμε απο που θα μας ερθει. Αυτα απο τον “Βλαδιμηρο τον Μεγα”……

   1. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΗ Η ΣΤΑΛΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ;ΔΗΛ.ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ;

    1. Φυσικα ειανι δυσκολο να πουμε εκ των προτερων ποιο ειδος ελεγχου ειναι το χειροτερο. Αν δεν το δουμε στην πραξη πρωτα. Ομως βλεποντας πολλα που γινονται γυρω μας πιστευω οτι μια αλλαγη στρατοπεδου (αν φυσικα κατι τετοιο θα ηταν δυνατο) δεν θα σημαινε απαραιτητα οτι ολα θα εφτιαχναν η οτι εστω και θα βελτιωνονταν λιγο. Η Δυση ειναι αυτη που ειναι ο Πουτιν ομως ειναι (παντα κατα τη γνωμη μου και φυσικα μπορει να κανω λαθος) πολυ ποιο επιφοβος απο οτιδηποτε εχουμε δει μεχρι τωρα. Αν οποιοσηποτε μπει κατω απο τον ελεγχο ενος τετοιου ατομου εχω την εντυπωση οτι θα αναθεωρησει τις αποψεις του για το ποσο τρομερος ειναι ο ελεγχος απο τη Δυση. Αυτα τα λεω οχι γιατι ετσι νομιζω απλα αλλα γιατι για πολλα χρονια βλεπω καταστασεις και ακουω αποψεις ανθρωπων απο χωρες που εχουν ζησει στην πραξη αυτο τον ελεγχο και μιλανε. Οι ανθρωποι αυτοι ζουνε διπλα μου και μαθαινω απο πρωτο χερι το τι γινεται και ολα τα προβληματα τους. Εχω σχηματισει μια τελειως αλλη αποψη για αυτον λοιπον απο αυτη την καπως ρομαντικη αποψη που επικρατει στην Ελλαδα.

Comments are closed.