ΕΒΡΑΙΟΙ: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

Κοινοποίηση:
ebraioi

Οι οργανωμένες εβραϊκές κοινότητες στην Ελλάδα έχουν ιστορία πάνω από 2.000 χρόνια. Η παλαιότερη και πιο χαρακτηριστική ομάδα που κατοίκησε στη χώρα είναι οι Ρωμανιώτες

Εκτός από τους Ρωμανιώτες, η Ελλάδα υπήρξε το ιστορικό κέντρο μιας άλλης μεγάλης ομάδας Εβραίων, των Σεφαρδιτών, οι οποίοι στο παρελθόν αποκαλούσαν την Θεσσαλονίκη «μητέρα του Ισραήλ».
Οι περισσότεροι Εβραίοι στην Ελλάδα είναι Σεφαραδίτες, αλλά η χώρα αποτελεί επίσης την έδρα της μοναδικής ρωμανιώτικης κουλτούρας, η οποία βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Οι Ρωμανιώτες αποτελούν το παλαιότερο τμήμα του εβραϊκού στοιχείου στην Ελλάδα, όπου έχουν ιστορία πάνω από 2.000 χρόνια.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ασίγαστο μίσος των Εβραίων κατά των Ελλήνων κάτι που θεωρούν πως αποτελεί ιστορική διαπίστωση, που την γνωρίζει όλος ο κόσμος, που διαβάζει βιβλία ιστορίας. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι όποιος μελετήσει λίγη ιστορία αμέσως θα αντιληφθεί το γεγονός του Ιουδαϊκού μίσους κατά της Ελλάδος, των Ελλήνων και ιδίως του συνόλου των πνευματικών αξιών, που συγκροτούν τον Ελληνισμό.

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και την συχνότητα του ΖΟΟΜ:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΦΑΡΑ…
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
    Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: ΕΛΕΓΑΝ: “ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”

    “ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”

    OI ΙΟΥΔΑΙΟEBΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣ ΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ.
    TO MIΣΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΖΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΗ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ;
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΑΒΡΕΣ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ….
    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ

    http://stavretta.blogspot.gr

    Οι Εβραίοι είναι πλαστοί – The Jews are fake http://stavretta.blogspot.gr/2011/11/jews-are-fake.html

  2. Το ξαναγραφω. Μπραβο που ασχοληθήκατε κατά των εβραιων που καταστρεφουν την Ελλαδα τοσα χρονια. Κινδυνευετε όμως. “Ταλιγκα εξετραπει και επεσε στον ατυχο δημοσιογραφο” “Πεθανε από καλπαζοντα καρκινο δημοσιογραφος” (του ειχαν βαλει πρακτορες ραδιενεργο ουσια διπλα στο κρεβατι του, αυτό δεν θα το μαθουμε), “Ψυχασθενης σκοτωσε δημοσιογραφο”, “ομαδα που ανηκουν σους πυρηνες του κωλου εβαλαν βομβα στο σπιτι του ατυχου δημοσιογραφου” Δεν θελω να φοβισω κανεναν. Εγω με αυτά θυμωνω. Ξερω πολύ καλα εκ πειρας ότι εμας τους απλους πατριωτες μας τσακιζουν οι κολοεβραιοι με αλλους τροπους στη δουλεια μας….

  3. το λαδάκι εψέ,ποιός τυχερός του κέρδσε;;

  4. ……ΕΒΡΑΙΟΙ: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    ….ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ..

    1. εύχομαι ο επόμενος χίτλερ να πετάξει τη μάνα σου στο φούρνο

  5. Χίο, πραγματικά δέν ξέρω ἂν εἶσαι παλληκάρι ἢ ἂν ἒχεις ἂγνοια κινδύνου…ὃπως καί νἂχει, ΜΠΡΑΒΟ σου!!!!!!!!

  6. …ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΕ.. ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.. ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ..
    – ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΤΕΦ..
    – ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ’14.. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ..

    (/*ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΤΕΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΝΝΟΥΣΕΣ.. ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΚΟΛΟΧΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;; Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ*/)

    – ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΤΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ, ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Κ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ, ΤΗΣ ΗΡΑΣ & ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ, ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.. ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΑΠΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ..

    – ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.. ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..

    * εμείς έχουμε δικό μας οικόπεδο απο χρυσό στη κυριολεξία.. έρχεται η στιγμή που θα βγάλει καρπούς και που (άμα γουστάρουμε μαλακισμένα) θα ταϊζουμε όλο το πλανήτη.. αντε να φάτε τη σκόνη μας μετά.. για να μη πω να παρετε κατι αλλο..

    1. εγώ πάντως κατάλαβα τι εννοείς
      είσαι ένας έλληνας
      που πάει κούτσα κούτσα να αρπάξει καμιά…

    2. πρέπει να σε…γουστάρει τρελλά αυτός!!
      Χαχαχαχαχααχχαα

Comments are closed.