Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή κόρης καθαρίστριας προς τον “ηρωικό” αστυνομικό! “Το παιδί της υφάντριας που δεν γεννήθηκε ποτέ μετά από λυσσαλέο ξύλο μπάτσου”-Συγκλονιστική ιστορία

Κοινοποίηση:
18542297_EV_KN_030614_YPOIK_ENTASH_KATHARISTRIES3.limghandler

Τα φώτα της δημοσιότητας βλέπει η επιστολή κόρης καθαρίστριας προς  ”  αστυνομικό”.Προς το συγκεκριμένο ” Όργανο της Τάξης” που θεωρεί ηρωισμό να ξυλοκοπάει μία καθαρίστρια που διεκδικεί το δίκιο της.

Θέλω να σου αφηγηθώ μία ιστορία. Ήταν αρχές της δεκαετίας του 80. Τότε η Ελλάδα δεν ζούσε την κρίση των θεσμών και των αγορών, αλλά οι περισσότεροι ζούσαν τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης. Κάπου στα Βόρεια προάστια των Αθηνών υπήρχε μία μεγάλη υφαντουργία, που τα αφεντικά της θεωρούντο μέλη της οικονομικής ελίτ. Απασχολούσαν περισσότερες από 700 εργαζόμενες. Και μία νύχτα αποφάσισαν να μεταφέρουν αιφνιδιαστικά τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία και να εξαφανιστούν. Είχαν προηγηθεί τρεις μήνες καθυστέρησης πληρωμών του προσωπικού. Η “Μπαρκό” -έτσι λεγόταν η υφαντουργία τους- έμεινε ακέφαλη, με 700 οικογένειες μέσα σ’ έναν άγριο χειμώνα να περιμένουν τα χρήματα που είχαν ήδη δουλέψει. Το Κράτος άρχισε να .. σφυρίζει αδιάφορα κι όταν το συνδικάτο των εργαζομένων (τότε τα συνδικάτα ήταν ακόμη ισχυρά) κήρυξε την πρώτη λευκή απεργία εν Ελλάδι, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως έβαλε τα ΜΑΤ απέναντι στις υφάντριες.

Σε μία τέτοια διαδήλωση μία από τις απεργούς βρέθηκε απέναντι από μία αγέλη καλοκουρδισμένων αστυνομικών. Κάποιος την μέτρησε με το βλέμμα και την βρήκε του χεριού του. Κατάφερε να την απομονώσει και να την χτυπήσει αλύπητα. Εκείνη απεγνωσμένα του φώναζε πως πάλευε για το ψωμί των παιδιών της. Του ενός που είχε και εκείνου που περίμενε. Την έστειλε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν πέρα από τα εξωτερικά τραύματα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της. Τα επόμενα χρόνια τα νοσοκομεία την έβλεπαν συχνά. Το παιδί που κουβαλούσε τότε στην κοιλιά της δεν γεννήθηκε ποτέ. Ποτέ επίσης δεν βρήκε κανείς και δεν τιμώρησε τον αστυνομικό που την σακάτεψε.

Σήμερα όμως στο δικό σου πρόσωπο, απεχθέστατο όργανο της υποτιθέμενης τάξης, τον αναγνώρισα. Είδα την ίδια λυσσαλέα κι αναίτια κακία. Και κατάλαβα πως όσο υπάρχουν αστυνομικοί του αισχρού σου είδους θα κινδυνεύουν οι μάνες όλων μας. Η γυναίκα που χτύπησες πάλευε για το δίκιο της. Εσύ για τι παλεύεις;

Θα περιμένω να μάθω την τιμωρία σου. Εγώ κι η κόρη κάθε καθαρίστριας που θα βρεθεί ανυπεράσπιστη στο δρόμο σου”

Η κόρη εκείνης της υφάντριας

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Είμαι φίλος της ΧΑ, η ΧΑ καταδικάζει απερίφραστα τέτοια κτήνη στο Αστυνομικό Σώμα που δεν τιμούν ούτε το εθνόσημο ούτε τη στολή τους ούτε το ήθος με τέτοια ύπουλα κτυπήματα, από πίσω, κρυπτόμενοι και με σιδηρογροθιά!!! Αν αυτό τον κάνει άνδρα, να πάει να πνιγεί και δεν με νοιάζει αν αυτή που κτύπησε είναι αναρχοκομμούνα ή ο,τιδήποτε άλλο.
    Μια φορά, αυτόςπου βαράει έτσι ύπουλα, όχι αστυνομικός αλλά ΟΥΤΕΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Του λέω απλά σαν χρυσαυγίτης ψηφοφόρος, άντε και γαμήσου μαλακοαστυνομικέ μπινέ!!!

  2. kai posa xrhmata pairnoyn oi katharistries?? toy ypoyrgeioy???? liga perissotera apo enan piloto mhpws???

  3. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΑ ΗΡΩΙΔΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΟΥΝΕΒΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ.

  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΒΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ .ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ΕΚΤΗΜΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΡΟΥΝ.

  5. Μπήκαν και μπάτσοι στο site, να υποστηρίξουν τα κακώς κείμενα. Ο μπάτσος ή ο αστυφύλακας είναι ένα και το αυτό. Μόρφωση? τι να το κάνω αν ‘έχει βγάλει Γυμνάσιο ή Λύκειο? ή ακόμα αν έχει πάει Πανεπιστήμιο? Αν ο άνθρωπος δεν έχει παιδεία, όσο και γραμματιζούμενος να είναι, ΠΑΝΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ θα φέρεται. Δεν κάνουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ τα γράμματα. Αυτά χρειάζονται για άλλους λόγους.

  6. Η διαφορά ανάμεσα σε έναν αστυνομικό και σε έναν μπάτσο είναι ότι ο αστυνομικός έχει ήθος, εκπαίδευση και σωστή κρίση.
    Μπορεί να ξεχωρίζει ανθρώπους, καταστάσεις, κινδύνους και να ενεργεί ανάλογα προστατεύοντας τους πολίτες που αδικούνται ή κινδυνεύουν.
    Ο μπάτσος είναι ο παρτάκιας, ο βολεψάκιας που δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο στις εντολές των ανωτέρων του, ώστε να αποκομίσει τα μπράβο τους και άντε και κανένα ρεπό, αδιαφορώντας αν μπροστά του είναι γυναίκες, παιδιά ή ανάπηροι.

    1. Μακραν ενα απο τα σωστοτερα σχολια στο site +100000000000

  7. Ο/Η Ο "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΑ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ λέει:

    ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΑΠΛΥΤΗ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΤΕΛΟΣ

    1. αδερφέ μοιρασε στον καθενα επιγονατηδες περικνημηδες, αλεξισφαιρο γιλεκο, ασπίδα, κλομπ, δακρυγόνα, σπρέι, απο ενα walther και ενα glock 17 και άραξε, μην ερχεσαι. εγώ δεν ειμαι με το συριγγα, χρυση αυγη ψηφισα, αλλα δεν είμαστε και μαλάκηδες να πουλησεις προστασια “λογω θέσης”, ναι;

      πια είμαστε συνυπεύθυνοι, ΟΛΟΙ σε αυτο που γινεται. οπότε μη θίγεσαι, αν ο τυπος έκανε βλακεια πες εκανε βλακεια, αλλα κατα τη γνωμη μου στα χαμενα τρωγεστε. ουτε η καθαριστριες θα επρεπε να εκλιπαρουν, ουτε οι αστυνομικοι να τους ανοιγουν τα κεφαλια. αυτες επρεπε να πανε στο χωριο τους να βαλουν κοτες, και αυτοι να συλλαβουν τους καθεστωτικους συμμοριτες.

    2. Παρατηρω μια ιδιαιτερη συμπαθεια και υποστηριξη προς τους ”ΜΠΑΤΣΟΥΣ” οπως εσυ τους αποκαλεις……., αλλα, και μια αμεση καταδικη της κοπελας που εξιστορει ενα τραγικο περιστατικο, ως, ΄΄ΤΣΙΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ”.

      Σ’ αυτες τις περιπτωσεις μιας και τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ οι συναδελφοι σου,τους οποιους και προσπαθεις να καλυψεις,και δεδομενου οτι,γνωριζαν ποιος ειχε κανει αυτην την απεχθη πραξη (δολοφονια καλυτερα), μια ειναι η λυση:

      Απλα σκοτωνεις δεκα απο αυτους(τους ”ΜΠΑΤΣΟΥΣ”,και ας μη φταινε) προς παραδειγματισμο των αλλων,και υστερα σου λεω εγω αν ξανασυγκαλυπτουν παρομοιο περιστατικο!

      ΗΛΙΘΙΕ!

    3. τι λες ρε μπατσοφιλε??? γουρουνοφιλε ο αστυνομικος πληρωνετε για να προστατευει τον πολιτη και οχι για να βγαζει τα κομπλεξ του πανω του. σε κατι τυπους σαν και σενα ουτε το σαλιο του δεν αξιζει καποιος να δωσει για να σε φτυσει

  8. ΕΔΩ ΕΧΕΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ. http://www.paraskhnio.gr/kataggelia-katharistrion-gia-trampoy/ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΣΗΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

    1. Ο/Η Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ @3:11 ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ λέει:

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ? ΟΧΙ.ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ.
      ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ?
      ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ.ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΕΝΕ

    2. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 13/06/2014 at 3:11 pm Reply

      Μεγάλε, αν τελείωσε το “μεροκάματο” , τράβα να πληρωθείς.
      Δε σε βρίζω, γιατί είσαι ηλίθιος!

  9. Μας τα ζαλίσατε με τις κομουνιστριες. Ας πάνε στον περισσό να τους βρουν δουλειά.

  10. Εσύ ρε φίλε κόλλημα που έχεις με την Χρυσή Αυγή!!! Το είχες ξανά αναφέρει αυτό αλλά και τότε σου είπα ότι δεν είδα ή δεν φαινόταν η ανάμιξη των Χ.Αυγητών με τις καθαρίστριες. Εκτός και αν ήσουν παρόν εκεί αλλά και πάλι με ποιανού το μέρος? με τις καθαρίστριες ή με την Χ.Α. ήσουν? Ποιος ήταν ο ρόλος σου?

  11. Συγκλονιστικό το γράμμα. Σωστό και σωστή και η απορία το γιατί παλεύει.
    Ένα μίασμα είναι. Θα έπρεπε η φωτογραφία του να φιγουράρει στις εφημερίδες, να τον βλέπει η μάνα του και να καμαρώνει για την παιδεία που του δίδαξε.

  12. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ , ΑΙΣΧΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

  13. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ?? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕ ?

  14. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΠΑΤΣΟΙ – ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ….

    1. Που το ειδες αυτο εσυ ρε ψυχακια?Στο βιντεο οι χρυσαυγιτες πανε στο περιπτερο να παρουν νερο και τσιγαρα.Ημουν κι εγω εκει.
      Και εσκεμενα αυτος ο αναρχοτσυριζαιος απλυτος που το ανεβασε στο youtube, εγραψε οτι οι χρυσαυγιτες επιτεθηκαν στις καθαριστριες(αλλα και στο βιντεο δεν φαινεται αυτο).
      Ας βγουνε και οι απολυμενες καθαριστριες να πουνε αν εγινε καποια επιθεση για να σας ξευτιλισουν βρωμερα αναρχοΤσυριζοπιθηκια.
      Ουτε προπαγανδα δεν ξερετε να κανετε ξευτιλισμενα αναρχοκουμουνια..
      Αντε και ψοφηστε ψεκασμενα προδοτικα μιασματα να ξεβρωμισει η ελλαδα
      Xρυση αυγη και να σας ποναει προδοτες πισωγλεντηδες Τσυριζοκαροτακιδες

      1. Ρε αναρχοαπλυτε, παρακρατικο δεκανικι εισαι της χουντας του μνημονιου.ουστ Τουρκομογγολε κατσαπλια

Comments are closed.